Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Anladım. Bana da 4 kez klomen uygulandı. Hep kaliteli 4 yumurta falan oluyordu ama olmayınca Dr film istedi. Eşimin tahlilde düzgün cikmisti

Dua edin kızlar yarın Keseyi görelim adetim 9 gün geçti görebilirmiyiz ki
İnşallah görürsün canıımm Sorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..

Bak buradan bakabilirsin ne ne zaman görünür hissedilir.. http://www.gebelik.org/dosyalar/prenatal/firsttrimester.html
  • Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
  • Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir." yazıyor.

Kızlar doktorumu aradım. Rahim filmi istedi. Cumartesi günü için randevu alıcam bakalım.. Ben hormon testlerinden sadece prolaktin ve tsh baktırmıştım. Doktor onları istemişti ve normal çıkmıştı sonuçlar. Doktoruma özellikle onu da sordum, diğer testleri de yaptırsam mı, olmadıkça bir sorun mu var acaba diyorum diye. Onlara gerek yok. Sizin rahminizde problem görünmüyor, adetleriniz de düzenli. Rutin şeyler, onlar yapılır ama bir sorun görmediğim için gerek görmüyorum dedi. Ben de güveniyorum yani, yaptırmiyim madem.
Rahim filminden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar. Çektirdikten sonra da antibiyotik falan. Bunu bilen var mı? Gerçi randevu için aradığımda söylerler heralde di mi? bugünden randevu almiyim dedim, aramadım.

canım eğer anestesisiz olacaksan gitmeden önce ağrı kesici al antibiyotiği zaten doktorun yazıyo

Çok teşekkürler canım inş sende ve senin gibi olanlar da en yakın zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle

Düşünmek mahvediyor insanı zaten..Sebeb bizim kuruntularımız yoksa sağlığımızda sıkıntı yok..Aslında şöyle düşününce bi bakıyorsun o kadar ağır kanser hastaları moralle iyileşiyor.Biz düşünceyle kendimizi yıpratıyoruz.

Haklısın canım.. Ah elimde olsa.. Şu filmi de çektirip sonucunu alsam rahatlarım belki.. İnşallah bir terslik yoktur da.. Moral çok önemli, biliyorum.. Hiç umrunda olmayanlar, nasılsa olur yaa, diyenler ilk denemede hamile kalıyorlar.. Takınca olmuyor.. İnşallah az kalmıştır artık.. 2015 uğur getirsin hepimize Sana şimdiden getirdi, maşallah.. Sağlıklı bir bebişin olur inşallah

Saol canım.. Bilmiyorum ki.. O an çok korkarsam belki anestezi isterim.. Tamam.. ağrı kesici alırım yine de o zaman. Doktora bi sorarım.
Dely, ben de senin gibi çok korkan ama dayanan cinstenim. :) Geçen ay rahim filmi çektirdim, içeri girmeden önce dizlerim titriyor, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Ağrı kesici filan almadım, anestezili de değildi. Ama inan ki işlemden sonra bu muymuş bu kadar abartılı anlatılan şey dedim. İşlem toplasan 5 dakika sürüyor zaten. İlaç verilme kısmı da 2 dakika filan. Regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor ilaçtan ötürü ama o da anlık. Jinekolojik muayene oluyorsan, ultrasona alışıksan, ilaçtan önce yerleştirilen katater ondan daha az rahatsız edici. Korkma canım.
Bu arada benim de çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm. Ayın 19'u bat'ım. Regl olacağım kesin gibi.
Reglime 3-5 gün kala acayip karamsarlaşıyorum ama regliden sonra beynim kendini sıfırlıyor sanırım. Sanki ilk denemem gibi bir azim bir umut. Hadi bakalım, inşallah güzel günler yakın.
Bir deee hamileyim haberi veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Heheh Saol canım Evet evet.. Ben de umuyorum, bu muymuş dicem.. ama o yatağa oturdum mu kesin bi tırsarım İnşallah dediğin gibi rahat geçer, çok saol İnşallah regl olmazsın canım, belli olmazz Ben de bir kaç üzüliyim de sıfırliyim kendimi.. Aaaa ilk denemeeemm İnşallah güzel günler yakın olsuuunnnn!!!

kızlar sizce rahim filmi kaç ay sonra çektirilmeli benim bu ay 7. olacak bir sorun görülmüyor ama olmayınca aklımda hep acaba tüplerim mi kapalı diye soru işareti oluşuyor dely çektirdikten sonra deneyimlerini yaz olur mu :)

Doktora gitmeye üç ay önce başladım, ilk istediği şeylerden biri rahim filmiydi. Tüpler tıkalıysa aylarca tedavi görmenin, ilaç almanın ne anlamı var diye düşündüğüm için bana da çok mantıklı geldi. Yerinizde olsam beklemezdim, olasılıkları biran önce eler, kafamı rahat ettirirdim. :)

evet haklısın aslında ama ben eşim dolayısıyla doğudayım ve burda özel hastaneler bile iyi değil mart gibi memlekete gideceğim o zaman orda çektiririm diye düşünüyorum burda ki hastaneye hiç güvenemiyorum ilgi bile göstermiyorlar malesef ki

helin hivda
Gerçekten çok açıklayıcı bir yazı olmuş çok etkilendim olmaz diye bişey yok ben çok duydum doktrların olmaz dedikleri kişier doğal yoldan hamile kaldılar sizi anlıyorum ve gerçekten takdir ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını veriyor şükürler olsun şuanki halimize benim eşimdede var varikosel ama ameliayt önermedi doktor ve sperm sayıları normalindende yüksek bizde anlam veremedik şuan beklemedeyim inş sonuç güzel olur 2 tüp 1 aşılama 2 rahim filmi yapıldı hormonlarım tek tek analiz edildi yok yok hiçbirşey çıkmadı infretilite tanısı kondu ama öyle değilmiş bunu geçen ay öğrendik sorun bendeymiş yumurtalıklarım yapışıkmış açtılar laparoskopi ile çokta mutlu oldum bi sorun çıktığına maddi manevi çok yıpranıyor insan allah hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah :)

Ben rahim filmi çektirdim hiç ağrı kesici yada antibiyotik kullanmadım çok korkuyodum ama nasıl olduğunu anlamadım bile acı yada herhangi bişey hissetmiyosun aynı klasik vajinal muayene gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…