- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
evet canım bende çekildim çünki benim çok seneler geçti ya doktor iltihap bile tüpleri tıkayabilr dedi ama benimki temiz çıktı yinede bişe yok eşimde yaptırmıyo belki onda sorun vardır sigara içiyo ondna olabilir spermleri etkliyo ya
inş. görürsün canım hayırlısıylaDua edin kızlar yarın Keseyi görelim adetim 9 gün geçti görebilirmiyiz ki
İnşallah görürsün canıımmDua edin kızlar yarın Keseyi görelim adetim 9 gün geçti görebilirmiyiz ki
canım eğer anestesisiz olacaksan gitmeden önce ağrı kesici al antibiyotiği zaten doktorun yazıyoKızlar doktorumu aradım. Rahim filmi istedi. Cumartesi günü için randevu alıcam bakalım.. Ben hormon testlerinden sadece prolaktin ve tsh baktırmıştım. Doktor onları istemişti ve normal çıkmıştı sonuçlar. Doktoruma özellikle onu da sordum, diğer testleri de yaptırsam mı, olmadıkça bir sorun mu var acaba diyorum diye. Onlara gerek yok. Sizin rahminizde problem görünmüyor, adetleriniz de düzenli. Rutin şeyler, onlar yapılır ama bir sorun görmediğim için gerek görmüyorum dedi. Ben de güveniyorum yani, yaptırmiyim madem.
Rahim filminden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar. Çektirdikten sonra da antibiyotik falan. Bunu bilen var mı? Gerçi randevu için aradığımda söylerler heralde di mi? bugünden randevu almiyim dedim, aramadım.
Saol canım.. Bilmiyorum ki.. O an çok korkarsam belki anestezi isterim.. Tamam.. ağrı kesici alırım yine de o zaman. Doktora bi sorarım.canım eğer anestesisiz olacaksan gitmeden önce ağrı kesici al antibiyotiği zaten doktorun yazıyo
Çok teşekkürler canım inş sende ve senin gibi olanlar da en yakın zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinleİnşallah görürsün canıımmSorunsuz, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..
Bak buradan bakabilirsin ne ne zaman görünürhissedilir.. http://www.gebelik.org/dosyalar/prenatal/firsttrimester.html
- Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
- Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir." yazıyor.
Teşekkürler canım... İnşallah..Çok teşekkürler canım inş sende ve senin gibi olanlar da en yakın zamanda güzel haberler alırsınız dualarım sizinle
Düşünmek mahvediyor insanı zaten..Sebeb bizim kuruntularımız yoksa sağlığımızda sıkıntı yok..Aslında şöyle düşününce bi bakıyorsun o kadar ağır kanser hastaları moralle iyileşiyor.Biz düşünceyle kendimizi yıpratıyoruz.Merhaba kızlar..
Ben de maalesef adet oldum dün. Bekliyordum zaten ama insan üzülüyor tabi yine de ... Hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorumBu haftasonu rahim filmi çektiricem sanırım.. Sonraki ay da aşılama @taydin senin aşılaman tutmadı mı canımm? Tutsun inşallah hayırlısıyla..
Ben hep olumsuz düşünüyorum.. Böyle nasıl olsun zaten.. Hep bir sorun varmış gibi geliyor, doktor yok diyor.. Sorun yoksa neden olmasın kiRahim filminde görücez bakalım.. O kadar korkuyordum.. Korka korka rahim filmine, aşılamaya kadar geldim işte.. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye düşüne düşüne, düşündüklerim başıma geliyor hep ama kötü düşündüklerim Şimdi de ya aşılama tutmazsa, ya tüp bebek tutmazsa diye düşünüyorum.. Allah'ım hayırlısını versin ne diyim..
Haklısın canım.. Ah elimde olsa.. Şu filmi de çektirip sonucunu alsam rahatlarım belki.. İnşallah bir terslik yoktur da.. Moral çok önemli, biliyorum.. Hiç umrunda olmayanlar, nasılsa olur yaa, diyenler ilk denemede hamile kalıyorlar.. Takınca olmuyor.. İnşallah az kalmıştır artık.. 2015 uğur getirsin hepimizeDüşünmek mahvediyor insanı zaten..Sebeb bizim kuruntularımız yoksa sağlığımızda sıkıntı yok..Aslında şöyle düşününce bi bakıyorsun o kadar ağır kanser hastaları moralle iyileşiyor.Biz düşünceyle kendimizi yıpratıyoruz.
Dely, ben de senin gibi çok korkan ama dayanan cinstenim. :) Geçen ay rahim filmi çektirdim, içeri girmeden önce dizlerim titriyor, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Ağrı kesici filan almadım, anestezili de değildi. Ama inan ki işlemden sonra bu muymuş bu kadar abartılı anlatılan şey dedim. İşlem toplasan 5 dakika sürüyor zaten. İlaç verilme kısmı da 2 dakika filan. Regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor ilaçtan ötürü ama o da anlık. Jinekolojik muayene oluyorsan, ultrasona alışıksan, ilaçtan önce yerleştirilen katater ondan daha az rahatsız edici. Korkma canım.Saol canım.. Bilmiyorum ki.. O an çok korkarsam belki anestezi isterim.. Tamam.. ağrı kesici alırım yine de o zaman. Doktora bi sorarım.
HehehDely, ben de senin gibi çok korkan ama dayanan cinstenim. :) Geçen ay rahim filmi çektirdim, içeri girmeden önce dizlerim titriyor, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Ağrı kesici filan almadım, anestezili de değildi. Ama inan ki işlemden sonra bu muymuş bu kadar abartılı anlatılan şey dedim. İşlem toplasan 5 dakika sürüyor zaten. İlaç verilme kısmı da 2 dakika filan. Regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor ilaçtan ötürü ama o da anlık. Jinekolojik muayene oluyorsan, ultrasona alışıksan, ilaçtan önce yerleştirilen katater ondan daha az rahatsız edici. Korkma canım.
Bu arada benim de çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm.Ayın 19'u bat'ım. Regl olacağım kesin gibi.
Reglime 3-5 gün kala acayip karamsarlaşıyorum ama regliden sonra beynim kendini sıfırlıyor sanırım. Sanki ilk denemem gibi bir azim bir umut. Hadi bakalım, inşallah güzel günler yakın.
Bir deee hamileyim haberi veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Doktora gitmeye üç ay önce başladım, ilk istediği şeylerden biri rahim filmiydi. Tüpler tıkalıysa aylarca tedavi görmenin, ilaç almanın ne anlamı var diye düşündüğüm için bana da çok mantıklı geldi. Yerinizde olsam beklemezdim, olasılıkları biran önce eler, kafamı rahat ettirirdim. :)kızlar sizce rahim filmi kaç ay sonra çektirilmeli benim bu ay 7. olacak bir sorun görülmüyor ama olmayınca aklımda hep acaba tüplerim mi kapalı diye soru işareti oluşuyor dely çektirdikten sonra deneyimlerini yaz olur mu :)
evet haklısın aslında ama ben eşim dolayısıyla doğudayım ve burda özel hastaneler bile iyi değil mart gibi memlekete gideceğim o zaman orda çektiririm diye düşünüyorum burda ki hastaneye hiç güvenemiyorum ilgi bile göstermiyorlar malesef kiDoktora gitmeye üç ay önce başladım, ilk istediği şeylerden biri rahim filmiydi. Tüpler tıkalıysa aylarca tedavi görmenin, ilaç almanın ne anlamı var diye düşündüğüm için bana da çok mantıklı geldi. Yerinizde olsam beklemezdim, olasılıkları biran önce eler, kafamı rahat ettirirdim. :)
Canım.. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.. Ben 10 aydır bekliyorum da nasıl stresli, üzüntülüyüm.. allah sana güç kuvvet versin.. Bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.. İnşallah hamilesindir canım.. İnşallahhh...!!
dely çok teşekkür ederim cnm allah sanada nasip etsin sağlıklı sıhhatlı hayırlı ömürlü bebekler inşallah rahim filminden hiç korkma kendini skmazsan inan acımıyor ben 2 kere çekildim ama boşuna çekinmişim doktorum geçişler gözükmüyor dedi ve laparoskopi yaptı gerçektende tüplerime sıvı birikmiş temizlemiş cd verdi orda belli oluyor inşallah sana gerek kalmaz cnm kendiliğinden kalırsın :) allah herkese nasip etsin inşallah......!!!
Ben rahim filmi çektirdim hiç ağrı kesici yada antibiyotik kullanmadım çok korkuyodum ama nasıl olduğunu anlamadım bile acı yada herhangi bişey hissetmiyosun aynı klasik vajinal muayene gibiKızlar doktorumu aradım. Rahim filmi istedi. Cumartesi günü için randevu alıcam bakalım.. Ben hormon testlerinden sadece prolaktin ve tsh baktırmıştım. Doktor onları istemişti ve normal çıkmıştı sonuçlar. Doktoruma özellikle onu da sordum, diğer testleri de yaptırsam mı, olmadıkça bir sorun mu var acaba diyorum diye. Onlara gerek yok. Sizin rahminizde problem görünmüyor, adetleriniz de düzenli. Rutin şeyler, onlar yapılır ama bir sorun görmediğim için gerek görmüyorum dedi. Ben de güveniyorum yani, yaptırmiyim madem.
Rahim filminden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar. Çektirdikten sonra da antibiyotik falan. Bunu bilen var mı? Gerçi randevu için aradığımda söylerler heralde di mi? bugünden randevu almiyim dedim, aramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?