Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım senin demi çatlatma iğne günün 5 aralık benimde bat 21 aralık bakalım neler olacak

Kısa bi süre sonra sende güzel haberler vereceksin bizlere benim gibi yaramazlıklarından bıkacaksın bağırıp çağırıp deli olacaksın sonra bi anneciğim demelerine ellerini göğsüne sokup uyumalarına tav olacaksın bende iki defa yumurta çatlatma defalarxa yumurta takibi iki rahim filmi iki tüp bebek denemelerine rağmen az deği bir iki değil tam beş defa doğal yolla hamile kaldım seninde diğer kızlarında bi gün bu duyguyu tadacaklarından eminim

Nerdesin canım eşin ne iş yapıyor bende doğudayım

Canim ben cektırdım kurtuldum çok şükür. Darısı sana.

Bana Dr antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Film çekinmeden önce 1 er tane içtim ikisinden de. Sonra röntgen odasına aldılar beni. Masaya yattım. 5 dk sürdü filmi cekmeleri. Ve dayanilmay acak bir ağrı çekmedim. Dr da biliyodu korktuğumu. Filmi cekerken zormuymuş dedi film. Yok hocam dedim çok zor değilmiş. Kullanılan teknoloji ve yapan ellerde önemli hocam dedim. Eğer Dr una güveniyorsan korkma gerçekten dayanilmay acak bir ağrısı yok. Ilaci verirken çok hafif adet sancısı gibi bir sancim oluyo sadece.

Ben filmin sonunu yazmayı unutmuşum. Temiz çıktı bir sorun yokmus. sende de bir şey çıkmaz inş.

Rahim filmi konusunda sana bire bir katılıyorum canım bende bugün cektırdım . Send e inş. Adet olmazsın. Bebeğim gelir. Senin ilk gebeliğin mi olucak

Iyi akşamlar herkese ben Cumartesi öğlen iğne oldum dün akşam sancılarım başladı bu sabah arttı iyice 4 yum var biliyorsunuz bende birde 1 yıl önce kist patlaması sebebiyle ameliyat sanırım dikişlerinden dolayı bu kadar sancılı çatlama kısmı bende öğlen geldim eve yattım şimdi iyiyim dely korkma canım sen güçlü pozitif birisin bizede ümit oluyorsun herşey bebeklerimiz için

O zaman kesinlikle bekleyin tabi ki. Hastane de doktor da çok önemli. Güven olmayınca, insan psikolojik olarak gerilince süreç fiziksel olarak da zorlaşıyor kesinlikle.
Canım senin demi çatlatma iğne günün 5 aralık benimde bat 21 aralık bakalım neler olacak
Merhaba. :) Evet 5 Aralık sabahı iğnemi oldum. Bu ilk iğnem. Doktora gitmeye de yeni başladım ama 2 senedir korunmuyorduk, olmadı bir türlü. Görünürde her şey normal ama bakalım.
Sizin çocuklarınız var sanırım. Allah üç numarayı da nasip eder inşallah. :) Benim yerime de öpüp, koklayın kuzucukları.
Rahim filmi konusunda sana bire bir katılıyorum canım bende bugün cektırdım . Send e inş. Adet olmazsın. Bebeğim gelir. Senin ilk gebeliğin mi olucak
İnşallah canım, inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Evet, benim ilk hamileliğim olacak. Senin de mi öyle?

Yok canım benim 2. Bir kızım var 5 yasinda. Her şeyin hayırlısı. Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahin

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bugün çatlatma iğnesinin 22. günü ve ben adet olmadım. Son adet tarihim 14 kasım serophane ilaç kullandım ve adetimin 12. günü 20mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi oldum, iğneden sonrada progestan ilaç kullandım, iğnenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen adetim gelmedi evde yaptığım testlerde negatif sonuç verdi dün akşam kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani gebelik yok. Gebelik yoksa neden hala adet olmadım? kan testinde yanılma payı var mıdır? Yoğun bir şekilde akıntım var ve göğüs uçlarım hiç olmadığı kadar hassaslaştı. Yarın doktordan randevu aldım. Kist olmuşsa eğer adet gecikmesi yapar mı?

merhaba canım hoşgeldin progestan adet geçikmesi yapıyo

merhaba arkadaşlar 2. iğne ve yine iğnenin 15. günü gelen adet :) kısmet... 3. deneme sonrası ise meçhullll

merhaba arkadaşlar 2. iğne ve yine iğnenin 15. günü gelen adet :) kısmet... 3. deneme sonrası ise meçhullll
Bi gün gelecek meleğin ama bazılarımız için uğraşnak ve bedel ödemejten geçiyor anne olnanın yolu kızlar olduktan sonra ise yaşadıklarınız birer anıdan ibaret oluyor

canım ya ne dicemi bilemiyorum üzüldüm senin eşinede bakıldımı ? bende adet olayım bittikden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum faydasını gören çok kişi var

Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi

tekrar gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…