Canım gözünaydın değerinde çok güzel ikiz olmasın iğneden sonra kaçıncı gün yaptın değerin bu kadar yüksekBugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa.Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi
Çok teşekkür ederim hepinize..İğneden 16 gün sonra test yaptım,18 günde kan testi yaptım.Daha küçük dedi doktorumuz ultrasonda bakamadık.Haftaya salıya ultrason için gidecez inş.İkizde olsa çok daha güzel olurCanım gözünaydın değerinde çok güzel ikiz olmasın iğneden sonra kaçıncı gün yaptın değerin bu kadar yüksek
Progestan gecikme yapabiliyor canım. Kist olduğunu sanmıyorum.Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bugün çatlatma iğnesinin 22. günü ve ben adet olmadım. Son adet tarihim 14 kasım serophane ilaç kullandım ve adetimin 12. günü 20mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi oldum, iğneden sonrada progestan ilaç kullandım, iğnenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen adetim gelmedi evde yaptığım testlerde negatif sonuç verdi dün akşam kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani gebelik yok. Gebelik yoksa neden hala adet olmadım? kan testinde yanılma payı var mıdır? Yoğun bir şekilde akıntım var ve göğüs uçlarım hiç olmadığı kadar hassaslaştı. Yarın doktordan randevu aldım. Kist olmuşsa eğer adet gecikmesi yapar mı?
Evet çok şükür kurtuldum ama korkulacak bişey de yokmuşcanım geçmiş olsun filmi çektirmişsin ve temiz çıkmış çok şükür
Allah tamamına erdirsin csnim kucağına almayi da nasip etsin inş.Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa.Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi
Iki olması için haftaya göre değerin Normalin den fazla olması gerekiyor canım. Senin kan değerin nasik ciktiÇok teşekkür ederim hepinize..İğneden 16 gün sonra test yaptım,18 günde kan testi yaptım.Daha küçük dedi doktorumuz ultrasonda bakamadık.Haftaya salıya ultrason için gidecez inş.İkizde olsa çok daha güzel olur
Acaba olabilir mi ikiz ? 518.94 çıktı benim ki.Ve sanırım testi yaptırdığım gün 4.haftamdı.Gebeliğin başı hep adetin ilk gününe göre mi oluyor.Ben 4.hafta diyorum ama bu adetin ilk gününe göre..Tam bende anlayamadım ya.Iki olması için haftaya göre değerin Normalin den fazla olması gerekiyor canım. Senin kan değerin nasik cikti
hoşgeldin canım tedavin hayılrlı olsun ayın 20 sinde yaptırabilirsin testiniMerhaba ben 6 aralikta catlatma ignesi oldum ne zaman test yaptirsam meraktan duramiyorum. Doktorum da birsey demedi.
Sizler kacinci gun yaptirdiniz?
20 yada 21 aralıkta yapabilirsin canımMerhaba ben 6 aralikta catlatma ignesi oldum ne zaman test yaptirsam meraktan duramiyorum. Doktorum da birsey demedi.
Sizler kacinci gun yaptirdiniz?
20 yada 21 aralıkta yapabilirsin canım
Hosbuldum canm saol amin insallah, 19 u olmaz mi acaba cok mu erkenhoşgeldin canım tedavin hayılrlı olsun ayın 20 sinde yaptırabilirsin testini
yok cnm birgünden bişe olmaz yaptırabilirsin kanda çıkıyoHosbuldum canm saol amin insallah, 19 u olmaz mi acaba cok mu erkenhastaneye gitmisken kan vermeden cikabilir miyim bilmiyorum
Evet canim sat adetin ilk günü alınıyor.Acaba olabilir mi ikiz ? 518.94 çıktı benim ki.Ve sanırım testi yaptırdığım gün 4.haftamdı.Gebeliğin başı hep adetin ilk gününe göre mi oluyor.Ben 4.hafta diyorum ama bu adetin ilk gününe göre..Tam bende anlayamadım ya.
Cok tesekkur ederim insallah hayırlısıyla bebisim gelmiştiryok cnm birgünden bişe olmaz yaptırabilirsin kanda çıkıyo
canım kan testini adetten 1 hafta önce bile yapabilirsin iğneye bakılırsa 21 i zaten adet günün yarın bile yaptırabilirsin idrar için erken ama kan için zamanın gelmiş :)Hosbuldum canm saol amin insallah, 19 u olmaz mi acaba cok mu erkenhastaneye gitmisken kan vermeden cikabilir miyim bilmiyorum
Ayy ne kadar heyecanlandimcanım kan testini adetten 1 hafta önce bile yapabilirsin iğneye bakılırsa 21 i zaten adet günün yarın bile yaptırabilirsin idrar için erken ama kan için zamanın gelmiş :)
Etkisi geçer canım geçen ay bende 13 günü yapmıştım negatif çıkmıştı 8 10 gün sonra geçiyor diyorlar inşallah pozitif sonucu alırsınAyy ne kadar heyecanlandimignenin etkisi surer pozitif cikarir igne diye okumuştum ama 10 gun sonra etkisi kalmaz degil mi?
O zaman ben 19 unda yaptiriyim o zamana kadar dayanabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?