Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben rahim filmi de cekindim . Iltihap falan olsa onda da görülür diye düşündüm. Dr a bu akinti mi söylemeyi hep unutuyorum. 4 güne gelir adetim gittiğimde sorucam Yeşilimsi akinti yi.

Bende flim cekindim o cıkmaz canım ilaclı su o kanallar acıkmı diye bakıyorlar alakası yok flimle bence dr söyle ve yeşil olmasıda iyi degil mutlaka tedavi gör derim.ben bu ay ilac kullandım bu ay olmaz sanırım yine Allah bilir. Hayırlısı olsun...

valla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi

Canım bence sen hamilesin agır felan kaldırma dikkat et kendine ha bu arada sakın folik asit kullanma yemene dikkat et bol baklagillerden ye rabbim yardımcın olsun...

Selamlarr, Bugün doktora gittim yine, 2 gün önce hepsi küçüktü gelişmemişti bugün 1 tane 10 mm var dedi haftaya yine çağırdı.. Pek umutlu değil bu aydan. Bir dahaki ay iğneyle aşılama yapmaya karat verdik çok heyecanlı ve stresliyim şimdiden hatta korkuyorum sanırım

Evet kullak nohut fasülye yesil mercimek et yesin bunlar dogal ilaca gerek yok heryerimiz ilaç oldu...
Ben asilama olucam da ondan sordum doktor bana folik asit kullan
Evet kullanmasın nohut fasülye yesil mercimek et yesin bunlar dogal ilaca gerek yok heryerimiz ilaç oldu...
Ben asilama olcam ondan sordum doktorum bana folik asit kullan dedi

Yok ne yazıkki bilgim ama bu ay hamile kalamazsam doktoruna kontrole gittiğimde sorucam ikibin yorum boşa yapılmamıştır diye düşünüyorum canım pişman oldum keşke önce haberim olsaydi

Ayni durumu bu ay bende yasiyorum

Ben asilama olucam da ondan sordum doktor bana folik asit kullan

Ben asilama olcam ondan sordum doktorum bana folik asit kullan dedi

Canım kesinlikle dogal beslen et ye bol yeşil mercimek ye nohut fasülye ilac alma bunları tüket ilacdan bin kat daha iyi ben sadece uyardım size kalmış kullamak yada kullanmamak...

Yok ne yazıkki bilgim ama bu ay hamile kalamazsam doktoruna kontrole gittiğimde sorucam ikibin yorum boşa yapılmamıştır diye düşünüyorum canım pişman oldum keşke önce haberim olsaydi
Kızlar ben de preseed jel kullandığım ikinci ay hamile kaldım ama malesef sonra düşük yaptım. Jelle ne kadar ilgilidir bilmiyorum, şimdi yine aldım bakalım.

Bugün leke gelmeye başladı. Galiba adet olucam yakında. Zaten sabah testte de cikmamis ti. Hayırlısı bakalım bu ay Son klomen tedavim olucak 6 oluyo cunku

Evet haklısın cnm ama benim akinti nin dışında başka bir şikayetim yok. Ne ağrı ne koku. Anlamadım valla

Neden folik asit kullanma dedin canım bi zararı yokki

Ben 1 yıl önce ikiz gebelik yaşadım folikasit kullandım 10 haftalıkken kalp atışı yok dediler kürtaj oldum ben kuaförüm kac tane hamile müşterim varsa 100de 85 i düşük yaptı ve bunlar folik asit kullananlar benim önceki hamileligimde folikasit kullanmadım gayet saglıklı cocuklarım oldu. İlkkez ikizlerimde kullanmıştım sonuc dünyaya gelmediler.şimdiki dr kullanma dedi dogal beslen dedi neden ilac iç diyorlar neden dogal beslen demiyorlar ben hakkımı helal etmiyorum birgün hesabını verecekler... Canım yokmu fasülyen nohutun yeşil mercimegin bulgurun yap onlardan ye sadece saglıgınız için diyorum ha birde günde 1 tane soda için yeterli bunlar... ha yemek yada ilac kullanmak sizlerin tercihi düşük yapanlara sorun folikasit içmişlermi kesin içmişlerdir.Seçim sizin.....

Canım adet kanaması gibi değil ise bence hemen bir acile

canım sen daha iyi bilirsin adet kanaması gibi değil ise bence bir acile git ALLAH korusun düşük riski olabilir
adet gibi değil dün öğlen peçeteye kahverengi leke oldu sonra akşam oldu yine 1..2 damla birde bu akşam oldu sadece başka olmuyor sanki adet olcam gibi ağrım var birde sanki rahmim dolu heran boşalcak gibi

Anladım canım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herşeyden önce çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…