canım çok sağol akşamdan beri yatıyom sanki geçti ayakta durmamam gerek gibi geldi bana yani ilk defa böyle bişey yaşıyorum kahveleke gelirdi ama hemen adet olurdumEsmasultan34 agrin devam ediyo mu arkadasim bi git istersen acilr
Canım gerçekten mantıklı geldi bana bilsem kesin alirdim bu ay hamile kalmayı çok istiyorum olmazsa mayısa kadar dinlenicem Yoruldum 4aydirKızlar ben de preseed jel kullandığım ikinci ay hamile kaldım ama malesef sonra düşük yaptım. Jelle ne kadar ilgilidir bilmiyorum, şimdi yine aldım bakalım.
aslında iğneden beri hiç ağır kaldırmadım yemek tabaklarını bile eşim getirdi götürdü dün evde ekmek kalmamış markete gittim tabiki gidince elim boş gelmedim eve geldim ağrı oldu bi baktım bir silmelik kahve pütürlü leke oldu tabiki bana bayağı kızdılar bu arada 40 girmek üzereyim hiç çocuğum yokCanım bence sen hamilesin agır felan kaldırma dikkat et kendine ha bu arada sakın folik asit kullanma yemene dikkat et bol baklagillerden ye rabbim yardımcın olsun...
Ayy insallah hamlesindir canim yaa :)canım çok sağol akşamdan beri yatıyom sanki geçti ayakta durmamam gerek gibi geldi bana yani ilk defa böyle bişey yaşıyorum kahveleke gelirdi ama hemen adet olurdum
Kızlar merhaba :)
Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?
Cıkmaz canım beklemelisin inşallah
aslında iğneden beri hiç ağır kaldırmadım yemek tabaklarını bile eşim getirdi götürdü dün evde ekmek kalmamış markete gittim tabiki gidince elim boş gelmedim eve geldim ağrı oldu bi baktım bir silmelik kahve pütürlü leke oldu tabiki bana bayağı kızdılar bu arada 40 girmek üzereyim hiç çocuğum yok
Ay çok sağol canım yaaaa. İnşallah bakalım bu akıntı gibi şey kısa sürerse test yapıcam zaten. Bakalım hayırlısı hepimiz için.14. gun yerlesme kanamasi olurmus arkadasin insallah oyledir biraz bekle yap testini bize de hayirli haberker ver insallah
Kızlar merhaba :)
Çatlatma iğnesi oldum Yarın bu gün test yapmaya korkarken 13. gün yani bu gün böyle pembe renkli yoğun olmayan bişey geldi.. Anlayamadım ne olduğunu buradan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması deniliyormuş. Bu akıntı tarzı bişey çok mu sürecek yoksa test yapsam mı acaba ?
Ay çok sağol canım yaaaa. İnşallah bakalım bu akıntı gibi şey kısa sürerse test yapıcam zaten. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Canım bir kac gün bekle leke geldiyse hemen cıkmaz.
Ben de yoruldum valla düşükten sonra 3 ay normal, 3 ay da klomenle denedim bu 3. Ayım işte.. Beklicez bakalım nasip..Canım gerçekten mantıklı geldi bana bilsem kesin alirdim bu ay hamile kalmayı çok istiyorum olmazsa mayısa kadar dinlenicem Yoruldum 4aydir
Aminnn ne guzel dilemişsinizKızlar Rabbim hepimizin gönlünden geceni versin emeklerimizi dualarımızı geri çevirmesin hayırlı saglıklı evlatlarımız olsun rabbimin izniyle...Sabah iş var erken kalkmak lazım.Allahıma emanetsiniz...
İyi sabretmissin canım ilk kızim 4.ayd oldu igneyle bundada ayni sıkıntı nedense doğal hamile kalamiyorum illa doktorun kapısını calicam millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamiyorumBen de yoruldum valla düşükten sonra 3 ay normal, 3 ay da klomenle denedim bu 3. Ayım işte.. Beklicez bakalım nasip..
Hadi inşallah ya herşey Rabbimden.Amiin canim hayirlisi tabi herseyin ama sen bekle bikac gun.insallah leke devam etmez de hamile haberi aliriz semddn
Adetinin kacinci gunuydu canim benim 16. Gundu 00.00 itibarı ile 23. Gunum bugun 5 gun sonra adet günüm sen hic test yaptınmı pozitif cıkiyor yalanda olsa cift ciGi gormek güzel :)
S.a şuan test için çok erken 14 gününde yap yada adet gününü bekle benimde 12 gün oldu bekliyorum.hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?