Canim benim haklisin hepimiz sabirsizlaniyoruz ama en az 12 gun gecmesi lazmimmis kanda cikmasi icin.doktorum oyle dedi bana ama yine de ben adetimi bekleyecem nasil sabredecem bilmiyorum ama subatin 19 undan sonra kan verecem valaKızlar kimse yazmıyor nerelerdesiniz :) yarin igneden sonra 9. Günüm belim agriyor kasıklarımda batmalar oluyor ben meraktan çatlıycam kızmayın bana ignenin etkisi gecmemistir demeyin ben yarın kanda baktırıcamsonucu yazarim hem igneden sonra 9. Gun çıkan sonuç dogrumu ögrenmis oluruz :) hepimize bol şans
Canım adetin 7siyse daha var kiii.. Çıkmaz zaten. BekleeHayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.
Hayirlisi plsun tatlim moralini bozma bosver zamani degil.demekki...Benim asilamanim 4. Gunu ama hic umidim yok valla adet gunimu bekleyecem test yapmama gerek kalmadan olirum sanirimHayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.
Canım adetin 7siyse daha var kiii.. Çıkmaz zaten. BekleeGüzel haber gelir inşallahh
Canım ignenin etkisi gecmistir bence hamilesin çok heyecanlı :) yarını bekleme canım hemen yaptır bizlere müjdeyi vermeyi unutma :)
Hayirlisi plsun tatlim moralini bozma bosver zamani degil.demekki...Benim asilamanim 4. Gunu ama hic umidim yok valla adet gunimu bekleyecem test yapmama gerek kalmadan olirum sanirim
senin test çift çizhi çıkmamışmıydı canımkızlar selam :) bugün iğneyi vurulalı 15. günüm. hala hastalanmadım. dün adet olmam lazımdı. ancak ağrılarım da yok değil :) sizce hamile olabilir miyim
senin test çift çizhi çıkmamışmıydı canım
kaçıncı gün yapmıştın seninle aynıyız demiya 2. çizgi biraz silik çıkmıştı ama hala emin olamıyorumçünkü adet olacakmış gibi sancılarım var. o yüzden hamileyim diyemiyorum yani
ya arkadaşlar hiçmi aramızda hamile çıkmadı ya
Olumsuz düşünmee.. Olacak inşallahhHayirlisi plsun tatlim moralini bozma bosver zamani degil.demekki...Benim asilamanim 4. Gunu ama hic umidim yok valla adet gunimu bekleyecem test yapmama gerek kalmadan olirum sanirim
Amin canıımm..!! Bende migren var. Tuttu mu çook fena. Baş ağrısı çekenleri çok iyi anlıyorum. Allah yardım etsin, çok geçmiş olsun canım. Benim de adetim 6-7 bu aradaİnşaallah canım Allah hepimize güzel hayırlı bebekler versin...bugünle 4 gündür basagrım var yatarken sagıma yatamıyorum kadıklarım agrıyor acaba dedim test yaptım evet aslında erkendi... bu arada uzun zamandır yoktun iyisin degilmi?
Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile ooollya 2. çizgi biraz silik çıkmıştı ama hala emin olamıyorumçünkü adet olacakmış gibi sancılarım var. o yüzden hamileyim diyemiyorum yani
Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyızBende de moraller sifir maalesef.. Dun ignenin 14. Gunuydu su erken genelik teslerinden yaptim husran tabii.Bu ay da boyle gecicek herhalde.. Ama ara vericem en azindan 1 ay cunku psikolojim altust oldu artik. Progestan da kullanuyorum o yuzden belirtilerin hepsi var ama yalanci belirti iste. Ama insan inanmak istiyor.. Neyse yarin adet gunum ama gecen ay 3 gun gec oldu oyle olursa benim de 6 sina sarkacak bakalim bekliyorum.. İnsallah sizlerden guzel haberler alirim moral olursunuz bana
Bende de moraller sifir maalesef.. Dun ignenin 14. Gunuydu su erken genelik teslerinden yaptim husran tabii.Bu ay da boyle gecicek herhalde.. Ama ara vericem en azindan 1 ay cunku psikolojim altust oldu artik. Progestan da kullanuyorum o yuzden belirtilerin hepsi var ama yalanci belirti iste. Ama insan inanmak istiyor.. Neyse yarin adet gunum ama gecen ay 3 gun gec oldu oyle olursa benim de 6 sina sarkacak bakalim bekliyorum.. İnsallah sizlerden guzel haberler alirim moral olursunuz bana
Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile ooollHem silik çizgi hamilesin demek kiii Şu kan testini yaptır da rahatlayalım yaa
Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyızAra versen de güzel olur. Zaten bebişler hep ara verdim denilen zamanda sürpriz yapıyorlar. Biraz rahatlarsın, bebişin de o arada gelir inşallah
gittim 3 adet gebelik testi aldım ama benim kahvergi akıntılar çoğoldı ama daha ağrım falan yok yani kullanamadım test isteyen olursa verebilirimhayat devam ediyor canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?