Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda kucaklarimiza aldirsin evlatlarimizi insallah arkadaslar hepimizin imtihani bu napalim..Kimileri boyle arayip bulamiyo kimileride dogurup cope camiye disarilara koyuyo yada olduruyo....Cok sinirim bozuluyooyle haberler izleyince valla

Selam kızlar günaydın bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bugün 17. Günüm dün akşam test Yaptım negatifti sizce tekrarlayın mı

Gunaydin canim .Adet gununu bekle tatlim bence eger adet olmazsa kan verirsin kesi sonuc cikar hamilesindir insallah

İnşallah ya ağrılarım falan var ama inşallah olmam yarın adet günüm
olmazsin insallah bikac gun bekle kan ver adetin baslamazsa.idrar testlerinde ysnilma payi var cunku benim doktorum asilamadan12 gun sonra kan ver cikar dedi ama bende cesaretim yok acikcasi adet olmazsam yapacam sanirim

olmazsin insallah bikac gun bekle kan ver adetin baslamazsa.idrar testlerinde ysnilma payi var cunku benim doktorum asilamadan12 gun sonra kan ver cikar dedi ama bende cesaretim yok acikcasi adet olmazsam yapacam sanirim
İnşallah sende olmaZsın da hayırlı haberler verirsin inşallah bende bi kaç gün beklicem olurum gibi ama inşallah olmam

İyi sabretmissin canım ilk kızim 4.ayd oldu igneyle bundada ayni sıkıntı nedense doğal hamile kalamiyorum illa doktorun kapısını calicam millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamiyorum
Sabretmeyi öğrendim vallahi, ama bu ay son bir dahaki ay aşılama yaptırıcam Allah bağışlasın canm ne güzel kızın varmış kardeşi de olur inşallah darısı başımıza

Bugün leke gelmeye başladı. Galiba adet olucam yakında. Zaten sabah testte de cikmamis ti. Hayırlısı bakalım bu ay Son klomen tedavim olucak 6 oluyo cunku
Evet haklısın cnm ama benim akinti nin dışında başka bir şikayetim yok. Ne ağrı ne koku. Anlamadım valla

bırde o filmden sonra egerbı tıknanıklık varsa bazı durumlarda o ılaclı su ıle bile acılabiliyormus tupler .. hayırlısı . tesdavıyı bıraktıktan sonra bıle hamile kalan cok kisi varmıs

bugun 7. gunum .. bir bir yazıcam gunlerı buraya .. Allahım ınsallah bır evlatta bana verır.

amiinn canim bugun benim asilamamin 3. gunu daha insallah hepimiz anne oluruz hayirlisiyla...

ARTIK COK SABIRSIZLANIYORUM SUBATIN 7 SINDE KAN TAHLİLİ YAPTIRCAM.HEMDE DOGUM GUNUME DENK GELMİŞ OLUCAK İNSALLAH BANA BU ZAMANA KADARKİ ALDIGIM EN GUZEL VE BUYUK HEDİYE OLUR ALACAGIM HABER.. BİR YAPTIRAYIM HMEN PAYLASICAM SIZLERLEDE BURDAN

umudum yok deme canım insan ümitle ümitsizlik arasında olmalı

UMUDUNU KAYBETME .. UMUT OLMADAN OLMAZ.KENDİNİ UZERSİN.HERSEYIN HAYIRLISI DEMEN LAZIM CANIM BENİM. ALLAH SU ZAMAN DA HEMEN VERMEDIYSE BİLE BİR SEBEBİ ILLAKİ VARDIR ..BÖLE DUSUN VE OLUMLU OL. NEGATİF DUSUNCELER SENİ VE DUYGULARINI DOLAYISIYLADA TUM HORMONLARINI ETKİLİYOR BİRDE BÖLE DUSUN. ISTIYOSAN BOOL BOOL DUA ET BENDE ÖLE YAPIYORUM. ALLAHIN IZNİYLE BİR BİR HEPİMİZİN BEBİŞİ OLUCAK BAK GÖRÜRSÜN.

sen ne zmn ıgnenı vuruldun kacıncı gunundesın ay ınsallah hepımız bır bır bebıslerımızı kucagımıza alırız ..
25inde vurundum canım ikinci çocuğum için uğraşıyorum adet gününü bekliyorum test falan yapmiyorum hayal kırıklığı oluyor sonra

İn
bugun 7. gunum .. bir bir yazıcam gunlerı buraya .. Allahım ınsallah bır evlatta bana verır.
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin benim nu ay ufak kasık ağrıları dışında hicbir şikayetim yok akintimda yok ama gecen ay ilk ovitrellemdi herhalde ondan ağrı sancı şişkinlik hepsi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…