Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar bu arada onuda yazıyım bari kan sonucum 0,89 çıkmış ay çok ağrım var offfffff

benimle aynı gün iğne olan arkadaşlar nerdesiniz kayıplara karıştınız galiba çok merak ettim sizde sonuçlar ne benimki sıfır

günaydın kızlar hiç birimizden henüz güzel haberler çıkmadı hala benim adetime daha 9 gün var ovulasyon sonrası günler hiç geçmiyor eşim her ay umutlu maşallah bende hep düşüncelerdeyim olurmu olmaz mı diye allahım sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah

Esmacım geçmiş olsun vardır bundada bir hayır nasipden ötesi yok biliyorsun bol bol dua edelim.benimde belimde agrı var benimde az kaldı adetime test yaptım bozuk cıktı tek cizgi tamam 2.ci cizginin olacagı yer pembe kaldı çizgi cıkmadı bakalım ayın 7 si ne olacak :)

Canim
Canim ayin 7 si ignenin kacinci gunu oluyor insallah guzel haberi alirsin

önce üzüldüm tabiki ama sonra dedim vardır bundada bir hayır valla bu işlerde maneviyat gerçekten çok önemli ama çok merak ediyom sizden başka birkaç arkadaş daha vardı aynı gün iğne olmuştuk inşallah allah hakkınızda hayırlısını versin

Aynen vardır bir hayır diyecez napalım bize kul olarak düşen bu , sonsuz şükür ve tevekkül..

Ay inşallah canım ya... Cuma günü düşünüyorum ama 13. gün olcak sence ? Bu arada idrar testi yapıp duruyorum , bazen silik çizgi görür gibi oluyorum bazen negatif ne bileyim çok taktım kafama ya 3. iğne denemesi olunca

iğneyi vurulduğun günü sayıyorsun dımı canım benımde sayınca cuma 13. gün oluyor idrar testine inanma canım dün söyledim 6 çıktı sonuç hala ilacın etkisi devam ediyor pazartesıden once bence dogru cvbı alamayacagız,su anda ıdrar testı nasıl gösteriyor bende baksammı ıdrar testıne karsılastırırız :) iyice paronayak olduk ALLAH yardımcımız olsun :)

Valla ya bazen diyorum kendime saçmalama bi nalmada eziyet ediyoruz aslında kendimize , ama içim durmuyor sonra yine başlıyorum kurmaya.... Beta baktırmamak için zor tutuyorum kendimi aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…