- 29 Ocak 2015
- 129
- 82
- 38
- 39
Canım hayırlısı olsun üzülme canın sağolsun diger ay olur insallahallahıma şükürler olsun sonunda tam olarak adet oldum hiç bu kadar sevinmemiştim
hiç üzülmüyorum ben 1 haftadır kahverengi lekem vardı test yapıyordum negatif bu ay olmaması benim için daha hayırlı gibi düşündüm rabbim en iyisini bilirCanım hayırlısı olsun üzülme canın sağolsun diger ay olur insallahbugun adetinin kacinci gunuydu
17 günüCanım benim hatırlısı olsun üzülme diger ay olur insallah ignenin kacinci gunuydu bugün
evet yükseldi cnm ama sonra düşük yaptımCvp icin cok cok tesekkür ederim ben tamamen umudu kesmistim hala bir umud varmisprki 5.6 dan sonra yukseldimi bi onceki asilamam demissin anlamadim :)
bişe deıl cnm ne mutlu bana bende merakımdan bukadar ust uste yaptırdımtestıcok sagol deniz en azından bir fikrimiz oldu sayende..
bişe deıl cnm ne mutlu bana bende merakımdan bukadar ust uste yaptırdımtestı[/QUOTE Simdi kac oldu beta yani yukselmeye devam ettimi?
Evet canım.. En güzel, en hayırlı zamanda olsun inşallaahhhhiç üzülmüyorum ben 1 haftadır kahverengi lekem vardı test yapıyordum negatif bu ay olmaması benim için daha hayırlı gibi düşündüm rabbim en iyisini bilir
Geçmiş olsuuunnnkızlar bu arada onuda yazıyım bari kan sonucum 0,89 çıkmış ay çok ağrım var offfffff
Canim ayin 7 si ignenin kacinci gunu oluyor insallah guzel haberi alirsinEsmacım geçmiş olsun vardır bundada bir hayır nasipden ötesi yok biliyorsun bol bol dua edelim.benimde belimde agrı var benimde az kaldı adetime test yaptım bozuk cıktı tek cizgi tamam 2.ci cizginin olacagı yer pembe kaldı çizgi cıkmadı bakalım ayın 7 si ne olacak :)
önce üzüldüm tabiki ama sonra dedim vardır bundada bir hayır valla bu işlerde maneviyat gerçekten çok önemli ama çok merak ediyom sizden başka birkaç arkadaş daha vardı aynı gün iğne olmuştuk inşallah allah hakkınızda hayırlısını versinEsmacım geçmiş olsun vardır bundada bir hayır nasipden ötesi yok biliyorsun bol bol dua edelim.benimde belimde agrı var benimde az kaldı adetime test yaptım bozuk cıktı tek cizgi tamam 2.ci cizginin olacagı yer pembe kaldı çizgi cıkmadı bakalım ayın 7 si ne olacak :)
canım sen nezaman test yaptıracaksın senden güüzel haber bekliyorum içime bebiş gelecek gibi doğuyor :)Aynen vardır bir hayır diyecez napalım bize kul olarak düşen bu , sonsuz şükür ve tevekkül..
iğneyi vurulduğun günü sayıyorsun dımı canım benımde sayınca cuma 13. gün oluyor idrar testine inanma canım dün söyledim 6 çıktı sonuç hala ilacın etkisi devam ediyor pazartesıden once bence dogru cvbı alamayacagız,su anda ıdrar testı nasıl gösteriyor bende baksammı ıdrar testıne karsılastırırız :) iyice paronayak olduk ALLAH yardımcımız olsun :)Ay inşallah canım ya... Cuma günü düşünüyorum ama 13. gün olcak sence ? Bu arada idrar testi yapıp duruyorum , bazen silik çizgi görür gibi oluyorum bazen negatif ne bileyim çok taktım kafama ya 3. iğne denemesi olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?