- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
Saol canıımmm
Bence sen de doktorunun dediğini yap. Belki vesile olur.. İlla ki bir bildiği vardır. bu seferkilerin boyutları birbirine daha yakındır, daha büyüklerdir falan.. Her şey olabilir. Sonra pişman olma. Bence mutlaka deneyin. Hakkınızda hayırlısı canımİnşallah kavuışacaksınız
Bir de hemen olacağı tutarNe biliyim.. Buna bir kavuşalım da bakalım, nasip kısmetimiz neyse sonrasında artık Zaten iki iki diye başlarlar Planlı gebelik oluyor da işte herkese değil, bize denk gelmedi ki Çevremde çok var planlı yapan. Burcunu bile tutturuyorlar maşallah Ah benimki planlı olsaydı şimdi 3-4 aylık bebem olurdu, ama vardır her şeyde bir hayır.. Kısmetleriyle gelsinler inşallaahhh 1 sene sonra başlayalım bari kihkih
Aminn ablacim sagollhadi bakalım iğnen hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Benim kayınvalidem denediğimizi bile bilmiyor hala. Belki tahmin ediyordur sadece. Söylemiyor bir şey. Eşime demiştim hemen olmaz falan, çok telaş yapar, o strese gelemem diye.. Her ay sorardı çünkü bilse. Zaten kendin yeterince stres oluyorsun. İsabetli de olmuş, çünkü bir senedir olmadığını öğrense herhalde acayip telaş yapardı. Nerelere götürürdü bizi olsun diye bilmemOle tabi canım. Kayinvalidem falan diyolar 2 sene önce ara vermeden patır patır doğuracaktin bak şimdi uğraşıyorsun uz diyo.Ama bilmiyo ki Allahın dediği olur. Biliyo da işte o da ole konusuyo. Yoksa rabbim ol demeden kimin gücü yetmiş.
bence değerlendirin canım2 haftadr girmedm ay ne güzel hamile haberleri var hayırlı olsn hepinze cok sevindm adınıza:) adet oldktn sonra moralm bozulmstu grmemiştm.bugün doktora gittm yne 4.klomen denemem eşimn morfolojisi düşük biraz ihtimali artırmaya çalısıyorz 7 tane döllenmye hazır yumurtam varms doktor cok iyiler aşılama yapalım degerlendrilm dedi normalde aşılama için yaza kadar bekleyn demişti gecen aylarda da 5-8 arası yumurta oluyordu bu aykinin farkı ne anlamadm 7 ay bitti korunmayı bırakalı ayy napsam eşinle konuş karar ver yarın gelin ona göre dedi
Canım erken değil mi 25. Gün hayırlısı olsun üzülme. Bazen geç döllenme olabiliyor. Kanamanı bekle gelmezse yine tekrarlarsın testi :)Kızlar merhaba dün adetin 25.günüydü test ysptırmıştım sonuç negatif.0,1 hayırlısı olsun artık
Canım bugün aldım sonuçları malesef anormal çıktı düşüklerin sebebi pıhtılaşmaymış 1değil tam 4mutasyon varmış bende :-( benden istenilenlerde aynı senin testlerden en önemlileri bunlarmış bide benden kramoZom testi istemişti o normal çıkmış çok şükür onda sorun olsaymış çaresi yokmuş ama pıhtılaşma aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün iğne ve Bebe aspırini kullanacakmışimCanım benim de 1 düşüğüm var ama kendi doktorum yönlendirdi 3 düşüğüm var de dediben de 2.5 yıllık evliyim, öyle söyledim yaptılar ama eskisi gibi hepsini yapmıyoruz dediler ne alakaysa..
Bana faktör II, faktör V leiden ve MTHFR C677T yapıldı bunlar da normal çıktı. Ama yine de tekrar hamile kaldığımda önlem olarak kan sulandırıcı iğneye başlıcaz dedi doktorum.
Yarın sonuçlarını yazar mısın lütfen başka hangi testler var bakayım ben de
Canım üzülme bak çözümü var en azından ben bayağı araştırdım iğneyle bebeğine kavuşmuş çok kişi var hiç kafana takma.Canım bugün aldım sonuçları malesef anormal çıktı düşüklerin sebebi pıhtılaşmaymış 1değil tam 4mutasyon varmış bende :-( benden istenilenlerde aynı senin testlerden en önemlileri bunlarmış bide benden kramoZom testi istemişti o normal çıkmış çok şükür onda sorun olsaymış çaresi yokmuş ama pıhtılaşma aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün iğne ve Bebe aspırini kullanacakmışim
Benim son adet tarihim 7 ocaktı canm.sabah nasipse keseyi görmeye gtcez. inanlmaz heyecanlym cok dua ediyorum ins hersey yolundadr.Rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasip etsn ins.Günaydın kızlaarr
Herkese mutlu günler, mutlu haftasonları..
Hcg'ye tekrar baktırdım dün akşam. 4 hafta + 2 günlükken 1887 çıkmıştı. Ama doktor görememişti keseyi. Aslında 1500'den sonra görülür diyorlar. Bu beni endişelendirdi biraz :/ Yine de çok küçük diye görememiş olabiliriz demişti doktor. Dün akşam yani o testten 4 gün sonra test yaptırdım. Normal şartlarda gün aşırı 2 katına çıkması gerekiyormuş. Yani 4 günde 4 katına çıkmalıymış, öyle biliyorum. Benimki 5,5 katına çıkmış. 4+6 günlükken 10422 çıktı. Yükselmesi çok iyi di miAma çok yükselmesi de kötü mü acabaa? Doktora mesaj atıcam bugün değeri. Böyle yükseliyorsa, bir sorun da yoktur umarıımm
İnşallah canıımm.. Sağlıkla kucağımıza alalım minikleriiiHamileliğimiz de sağlıkla, kolaycacık geçsin inşallahh
Evet canım hcg tekrarladım. Yukarıya da yazdım. En son baktırdığımdan sonra 5,5 kat artmış10422. Umarım her şey yolundadıırr İkiz bile olabilir mi diye aklımdan geçmiyor değil ama her şey kısmet :)) Bir tane sağlıkla olsun daa
Canım senin son adet tarihin ne zamandı? Benim 9 Ocak. Gerçekten de aynı zamanlarda hamile kalmışız. Netten bakmıştım benim doğum tarihime de 15.10.2015 diyor :)) Aslında cumartesi gitsem benim de görünmesi lazım. Hatta doktor yarın gelsen görürdük muhtemelen demişti. Eşime dedim başka doktora gideyim, cumartesi baktırayım. Takıntı yapıyorsun, Salı günü öğrenicez stres yapma lütfen dedi..
İnşallah yolunda gider her şey canıımmSen bebğini görürsün cumartesi inşallah, sonra ben.. @onelife da var :)) İnşallah burdaki isteyen herkes de bu mutlu haberi eeenn kısa zamanda alıırr
Hayırlı olsun şimdiden aşılaman canm bir anda olması daha iyi olmuş bence bekleyip stres yapmıcaksıneşimle konustuk ve yarın aşılama yaptrcam cok saskınm kafam cok karsık hiç aklımda yoktu henüz aşılama doktrm da bekleyelm diyordu..kafama takılan su bugün çatlatma iğnesi için gittm doktra gelmeden bi gün önce ilişki dedi öyle gittm yumurtlar cok iyi değerlendrilerm bunu aşılama yapalım dedi ama bazı sayflarda aşılama öncesi perhiz yazıyor.benm eşimn morfolojisi düşük sayıda problm yok ama etkiler mi acaba 1,5 gün olms oluyor doktora söyledm olsn o önmli değil dedi
Gecmis olsun csnim ne güzel sebebini bulmuştum uz en azından. Şimdi ona göre bir yol izler, sonunda da muvaffak olursunuz inş.Merhaba kızlar bugün doktora gittim kromozm vede pıhtılaşma testleri ile, malesef pıhtılaşma varmış :-( düşüklerin sebebi de buymuş 1 mutasyonda bile düşük olurmuş ve bende tam 4 mutasyon varmış moralim bozuldu ama aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışim bide klomen verdi yarın başlayacağım bakalım
Hadi bakalım iyi haberlerle gelin inş.Benim son adet tarihim 7 ocaktı canm.sabah nasipse keseyi görmeye gtcez. inanlmaz heyecanlym cok dua ediyorum ins hersey yolundadr.Rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasip etsn ins.
Hayırlı olsun şimdiden aşılaman canm bir anda olması daha iyi olmuş bence bekleyip stres yapmıcaksındoktor önemli değil dediyse sorun yoktur bence.
En iyisi rahat olmak tabi başarabilsek :) doktoruna güven canm ne güzel şansın da yüksekmiş morfolojiye çok takılma hayırlısıyla olur inşallah. Yarın yazabilirsen yaz lütfen ben de önümüzdeki ay aşılama olucam biraz korkuyorum bana bilgi verirsinçook teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur ve ben de bu duyguyu yaşarm..dediğin gibi 2 hfatdr girmiodm internte hiç kafam rahattı bugün aşılama dedi eğer önceden bilseydm cok stres yapardm şimdi saskınlık var cok umut baglamıyorm zatn eşimn morfolojisi düşük diye ama eşinin sperm degerleri senn yumurtların cok uygun dedi doktr normlde aşılama %10 ila %75 hamile kalma ihtimali senn 75e yakın dedi..7 yumurtam var bakalm artk
En iyisi rahat olmak tabi başarabilsek :) doktoruna güven canm ne güzel şansın da yüksekmiş morfolojiye çok takılma hayırlısıyla olur inşallah. Yarın yazabilirsen yaz lütfen ben de önümüzdeki ay aşılama olucam biraz korkuyorum bana bilgi verirsin
Aynen öyle canım inşallahtmm canm yazarm tabi zaten hazırlıksz asılama bi yerde iyi oldu ama bundan sonrası geçmez artık :) inş olur daallah yüzümü güldürür.maddi manevi yıpratıyor ilçeden ile gidiyorm özel hastane her sey para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?