Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Ole tabi canım. Kayinvalidem falan diyolar 2 sene önce ara vermeden patır patır doğuracaktin bak şimdi uğraşıyorsun uz diyo. Ama bilmiyo ki Allahın dediği olur. Biliyo da işte o da ole konusuyo. Yoksa rabbim ol demeden kimin gücü yetmiş.

Benim kayınvalidem denediğimizi bile bilmiyor hala. Belki tahmin ediyordur sadece. Söylemiyor bir şey. Eşime demiştim hemen olmaz falan, çok telaş yapar, o strese gelemem diye.. Her ay sorardı çünkü bilse. Zaten kendin yeterince stres oluyorsun. İsabetli de olmuş, çünkü bir senedir olmadığını öğrense herhalde acayip telaş yapardı. Nerelere götürürdü bizi olsun diye bilmem Adaklar adamıştır, bekliyordur tahminimce :) Neredeyse 4 yıllık evliyiz çünkü ve ilk torunları olacak. Nasıl sevinecek kimbilir, Allah nasip etmişse inşallah tabi.. Zamanını bekliyor hep bu minnoşlar annesiiii

bence değerlendirin canım

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kromozm vede pıhtılaşma testleri ile, malesef pıhtılaşma varmış :-( düşüklerin sebebi de buymuş 1 mutasyonda bile düşük olurmuş ve bende tam 4 mutasyon varmış moralim bozuldu ama aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışim bide klomen verdi yarın başlayacağım bakalım

KIZLAR AKLIMA BİR ŞEY TAKILDI
nette nerde baksam çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılabilinir yazıyor ben geçen cuma çatlatma iğnesi oldum haftaya da adet günüm. yani ???
geçen ay 3 haftada adet olmuştum onun dışında 28 günde bir olurdum acaba erken adet oldum diye mi yumurtlama zamanımdan dolayı mı kafam karıştı soramadım bile derdimi anlatamadım ama anladınız umarım

eşimle konustuk ve yarın aşılama yaptrcam cok saskınm kafam cok karsık hiç aklımda yoktu henüz aşılama doktrm da bekleyelm diyordu..kafama takılan su bugün çatlatma iğnesi için gittm doktra gelmeden bi gün önce ilişki dedi öyle gittm yumurtlar cok iyi değerlendrilerm bunu aşılama yapalım dedi ama bazı sayflarda aşılama öncesi perhiz yazıyor.benm eşimn morfolojisi düşük sayıda problm yok ama etkiler mi acaba 1,5 gün olms oluyor doktora söyledm olsn o önmli değil dedi

Canım bugün aldım sonuçları malesef anormal çıktı düşüklerin sebebi pıhtılaşmaymış 1değil tam 4mutasyon varmış bende :-( benden istenilenlerde aynı senin testlerden en önemlileri bunlarmış bide benden kramoZom testi istemişti o normal çıkmış çok şükür onda sorun olsaymış çaresi yokmuş ama pıhtılaşma aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün iğne ve Bebe aspırini kullanacakmışim

Canım üzülme bak çözümü var en azından ben bayağı araştırdım iğneyle bebeğine kavuşmuş çok kişi var hiç kafana takma.
Benim yazdığım 3 test mi yapılmış sana başka var mı yoksa? Kromozom dışında tabi

Benim son adet tarihim 7 ocaktı canm.sabah nasipse keseyi görmeye gtcez. inanlmaz heyecanlym cok dua ediyorum ins hersey yolundadr.Rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasip etsn ins.

Hayırlı olsun şimdiden aşılaman canm bir anda olması daha iyi olmuş bence bekleyip stres yapmıcaksın doktor önemli değil dediyse sorun yoktur bence.

Gecmis olsun csnim ne güzel sebebini bulmuştum uz en azından. Şimdi ona göre bir yol izler, sonunda da muvaffak olursunuz inş.

Hayırlı olsun şimdiden aşılaman canm bir anda olması daha iyi olmuş bence bekleyip stres yapmıcaksın doktor önemli değil dediyse sorun yoktur bence.

çook teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur ve ben de bu duyguyu yaşarm..dediğin gibi 2 hfatdr girmiodm internte hiç kafam rahattı bugün aşılama dedi eğer önceden bilseydm cok stres yapardm şimdi saskınlık var cok umut baglamıyorm zatn eşimn morfolojisi düşük diye ama eşinin sperm degerleri senn yumurtların cok uygun dedi doktr normlde aşılama %10 ila %75 hamile kalma ihtimali senn 75e yakın dedi..7 yumurtam var bakalm artk

En iyisi rahat olmak tabi başarabilsek :) doktoruna güven canm ne güzel şansın da yüksekmiş morfolojiye çok takılma hayırlısıyla olur inşallah. Yarın yazabilirsen yaz lütfen ben de önümüzdeki ay aşılama olucam biraz korkuyorum bana bilgi verirsin

tmm canm yazarm tabi zaten hazırlıksz asılama bi yerde iyi oldu ama bundan sonrası geçmez artık :) inş olur daallah yüzümü güldürür.maddi manevi yıpratıyor ilçeden ile gidiyorm özel hastane her sey para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…