Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım yazıyorum bak bakalım...trombofili paneli 6 test istenmiş,,mthfr mutasyon analizi c6771 normal 677cc,mthfr mutasyon analizi a1298c homozigot 1298cc,protrombin mutasyon analizi g20210a normal 20210gg,faktör xııı v34lheterozigot 34vl,faktör v leiden g1691a heterozigot 1691ga,paı-serpıne1 mutasyon analizi 4g &5g heterozigot 4g:/5g,,,,,,,,,bide kromozom analizi kromozom anomalisi gözlenmemiştir,koagulasyon,protrombin zamanı 14.1 sn.aptt 30.8 sn.protrombin zamanı:% 90 :%.ınr 1.06 hepsini yazdım canım

Canm ya saol yazmışşın tek tek bende bunların nerdeyse hiçbiri bakılmamış yaptırmam lazım :/

Yumurtlama zamanından dolayı 14 gün demiş canım önemli olan bu ay ki döngün

Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..

Canım baktım ama ne sormak istediğini anlamadım ben
Hehe haklisin canim :)
Ya dicektim ki igneden 16 gun sonra test yapabilirsiniz diyor benim ama 16 gun sayarsak adetim gelmis gecmis olmasi gerekiyor zaten adetimin gecikmesinden anlasilir heralde ay ne bileyim bosver hangi kafayla yazdiysam.boyle bi soruyu : D

Yumurtlama zamanından dolayı 14 gün demiş canım önemli olan bu ay ki döngün

Canim artik ne kadar heyecanliysam sordugum soruya bak baya bi anlamsiz olmus zaten gecen hafta ignem olduysa bi hafta oldu zaten gelecek haftada adetlenicem al sana 2 hafta... deli miyim ne heycandan hesaplari da karistirdik iyi mi hehehe

Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
Canim benim öyle düşünme yeter ki gelsin bebislerimiz de ne gün olursa olsun ben hiç önem vermiyorum çok fazla sevgililer gününe felan inşallah tez zamanda alırsın kucağına tekrar bugünü düşünüp üzme kendini bak hamile kalabiliyormus sunda hersey allahın dediği gibi olur

geçmiş olsun canım en azından tedavisi ilacı var üzülme lütfen

doktor önemli değil dediyse sıkma canını

Günaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
günaydın canım inş. yükselmiştir hadi bakalım gidin gelin

Günaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
Hadi gözünüz aydin olsun canım. Zaman çabuk geçiyor merak etme

allah yardimcin olsun canim allah sabir versin insallah bi daha olur
Saol canm sağlıkla inşallah..
Yok canım sevgililer günü falan hiç umrumda değil tahmini doğum tarihi bugündü bebeğimin o yüzden önemliydi benim için yoksa hangi gün olursa olsun yeterki sağlıkla gelsinler..
Asla isyan etmem Allah hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah Amin canm saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…