Canım baktım ama ne sormak istediğini anlamadım benKimse bana cvp vermemis
inşallah canım hepimizinki yolunda olur umarımİnşallah her şey yolundadır ve yolunda gider canım..
canım yazıyorum bak bakalım...trombofili paneli 6 test istenmiş,,mthfr mutasyon analizi c6771 normal 677cc,mthfr mutasyon analizi a1298c homozigot 1298cc,protrombin mutasyon analizi g20210a normal 20210gg,faktör xııı v34lheterozigot 34vl,faktör v leiden g1691a heterozigot 1691ga,paı-serpıne1 mutasyon analizi 4g &5g heterozigot 4g:/5g,,,,,,,,,bide kromozom analizi kromozom anomalisi gözlenmemiştir,koagulasyon,protrombin zamanı 14.1 sn.aptt 30.8 sn.protrombin zamanı:% 90 :%.ınr 1.06 hepsini yazdım canımCanım üzülme bak çözümü var en azından ben bayağı araştırdım iğneyle bebeğine kavuşmuş çok kişi var hiç kafana takma.
Benim yazdığım 3 test mi yapılmış sana başka var mı yoksa? Kromozom dışında tabi
Canm ya saol yazmışşın tek tekcanım yazıyorum bak bakalım...trombofili paneli 6 test istenmiş,,mthfr mutasyon analizi c6771 normal 677cc,mthfr mutasyon analizi a1298c homozigot 1298cc,protrombin mutasyon analizi g20210a normal 20210gg,faktör xııı v34lheterozigot 34vl,faktör v leiden g1691a heterozigot 1691ga,paı-serpıne1 mutasyon analizi 4g &5g heterozigot 4g:/5g,,,,,,,,,bide kromozom analizi kromozom anomalisi gözlenmemiştir,koagulasyon,protrombin zamanı 14.1 sn.aptt 30.8 sn.protrombin zamanı:% 90 :%.ınr 1.06 hepsini yazdım canım
Yumurtlama zamanından dolayı 14 gün demiş canım önemli olan bu ay ki döngünKIZLAR AKLIMA BİR ŞEY TAKILDI
nette nerde baksam çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılabilinir yazıyor ben geçen cuma çatlatma iğnesi oldum haftaya da adet günüm. yani ???
geçen ay 3 haftada adet olmuştum onun dışında 28 günde bir olurdum acaba erken adet oldum diye mi yumurtlama zamanımdan dolayı mı kafam karıştı soramadım bile derdimi anlatamadım ama anladınız umarım
Hehe haklisin canim :)Canım baktım ama ne sormak istediğini anlamadım ben
Yumurtlama zamanından dolayı 14 gün demiş canım önemli olan bu ay ki döngün
Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
Canim benim öyle düşünme yeter ki gelsin bebislerimiz de ne gün olursa olsun ben hiç önem vermiyorum çok fazla sevgililer gününe felan inşallah tez zamanda alırsın kucağına tekrar bugünü düşünüp üzme kendini bak hamile kalabiliyormus sunda hersey allahın dediği gibi olurEğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
hayırlısı olsun canım dua etmekden başka elimizden bişe gelmiyoKızlar merhaba dün adetin 25.günüydü test ysptırmıştım sonuç negatif.0,1 hayırlısı olsun artık
geçmiş olsun canım en azından tedavisi ilacı var üzülme lütfenMerhaba kızlar bugün doktora gittim kromozm vede pıhtılaşma testleri ile, malesef pıhtılaşma varmış :-( düşüklerin sebebi de buymuş 1 mutasyonda bile düşük olurmuş ve bende tam 4 mutasyon varmış moralim bozuldu ama aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışim bide klomen verdi yarın başlayacağım bakalım
doktor önemli değil dediyse sıkma canınıeşimle konustuk ve yarın aşılama yaptrcam cok saskınm kafam cok karsık hiç aklımda yoktu henüz aşılama doktrm da bekleyelm diyordu..kafama takılan su bugün çatlatma iğnesi için gittm doktra gelmeden bi gün önce ilişki dedi öyle gittm yumurtlar cok iyi değerlendrilerm bunu aşılama yapalım dedi ama bazı sayflarda aşılama öncesi perhiz yazıyor.benm eşimn morfolojisi düşük sayıda problm yok ama etkiler mi acaba 1,5 gün olms oluyor doktora söyledm olsn o önmli değil dedi
günaydın canım inş. yükselmiştir hadi bakalım gidin gelinGünaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
BekliyoruzzzzzGünaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
İns canım benim.kalbini ferah tutGünaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
Hadi gözünüz aydin olsun canım. Zaman çabuk geçiyor merak etmeGünaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
Saol canm sağlıkla inşallah..allah yardimcin olsun canim allah sabir versin insallah bi daha olur
Yok canım sevgililer günü falan hiç umrumda değil tahmini doğum tarihi bugündü bebeğimin o yüzden önemliydi benim için yoksa hangi gün olursa olsun yeterki sağlıkla gelsinler..Canim benim öyle düşünme yeter ki gelsin bebislerimiz de ne gün olursa olsun ben hiç önem vermiyorum çok fazla sevgililer gününe felan inşallah tez zamanda alırsın kucağına tekrar bugünü düşünüp üzme kendini bak hamile kalabiliyormus sunda hersey allahın dediği gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?