Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İyi günler kızlar,
Kızlar merhaba dün adetin 25.günüydü test ysptırmıştım sonuç negatif.0,1 hayırlısı olsun artık
Canım erken yaptirmissin.. Hayırlısı olsun canım..

Canım en azından çaresi varmış. İnternette araştırırken duymuştum ben de iğne kullananları. Sakın moralini bozma. Hem hamile de kalabiliyorsun ne güzel. İğnelerle bebeğin seninle olacak canım. Bu ay o mutluluğu tekrar yaşarsın da devamı da gelecek inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım.. Böyle aniden gelişmesi daha güzel Doktorun bir bildiği vardır merak etme sen. İçini ferah tut. Bir de asilamada iyi spermler seçiliyor canım. Bir de işlemden geçiriliyor, hızı falan da artıyor. Morfoloji düşükse o sorun çözülür aşılamayla. Allah kısmet eder inşallah caniimm

Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
Caniimmm.. Allah sabır versin.. Çok;üzüldüm. Mutlaka ki Allah en hayırlısını verecektir. Her şey bizlerin iyiliği için.. Allah korusun belki de ileride daha kötü şeyler olacaktı..
İnşallah bu acini unutturacak mutluluklar yaşarsın canım.. Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah..

Günaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
İnşallah yükselmiştir canım.. Hadi güzel haberlerle gel..

Günaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
Çok sevindim caniim Darısı başımıza olsun inşallah.. Sonra kalp atışı, 2li test 3lü test cinsiyet şu bu;derken hep böyle heyecanlarla geçecek.. İnşallah sağlıkla devam etsin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Saol canım aminn inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah..

Günaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
Ne güzel canım çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde kese ve kalp atışı için sabirsizlaniyoruz günler geçmiyor :) çok iyi anlıyorum seni o yüzden

Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
canım lütfen üzme kendini bu kadar çok bende 2 kere kayıp yaşadım çok üzüldüm ama olacak inanıyorum olmazsada rabbimin işi ama elbet güzel günleri bizde göreceğiz inşallah

canım lütfen üzme kendini bu kadar çok bende 2 kere kayıp yaşadım çok üzüldüm ama olacak inanıyorum olmazsada rabbimin işi ama elbet güzel günleri bizde göreceğiz inşallah
Ben de birgün olacak diye teselli ediyorum kendimi, bugüne kadar hep güçlü durdum ama doğum günü olacaktı bugün o yüzden bir garip oldum bir de yakın arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o dün gece kavuştu bebeğine.. Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı başımıza sağlıkla inşallah

Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
canım yaa çok güzel gidiyo değerin maşallh inşallh allhın izni ile görürsün keseciğinide :)

anlıyorum canım ama bak gör hrşey güzel olacak inaşllh

slm arkadaslar ilk klomen +catlatma ignesi denememdi.bugun 13.gunumuz.iki yunurtam olusmistu 20mm civari..cok umitsiz hissediyorum son birgun kaldi pazrtesi kan testi yaptircaz ama ben cok umitsizim idrarda bile bakmak gelmio icimden negatif olcakdie.kendimde sag kasigimda ara ara baskilar oluo bide gogus uclarim acio okadar...uff cok garibim

Canim benimde senin gibi ilk klomen ve catlatma adetime bi hafta var kasigimda ara ara batmalar var bufun göğüs uclarima dokunamiyorum. Ben kendi adima adet belirtisi zannediyorum ama ins bebislerimiz yoldadir. Hayirlisi olsun pozitif düşün

Üzülme canım Rabbim büyüktür. Hiç ummadığın bir anda gelir bebişin merak etme.

Birde erken degil mi test icin ? 15.gun oluyo sanirim senin.. gerci bi gunle farkeder mi bilmem

Pazartesi hayırlı haberler verirsin inş canım. Bu ay ugurlu gelir inş. Hepimize

Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)

Çok guzel canım. Kan testini tekrarlama yi duaunuyosun daha sonra

dusununce adete daha var hos benim adet gunum sali..ama bilmiorumki suan bile bi atio sancir gibi sag tarafim sonra gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…