Canım erken yaptirmissin.. Hayırlısı olsun canım..Kızlar merhaba dün adetin 25.günüydü test ysptırmıştım sonuç negatif.0,1 hayırlısı olsun artık
Canım en azından çaresi varmış. İnternette araştırırken duymuştum ben de iğne kullananları. Sakın moralini bozma. Hem hamile de kalabiliyorsun ne güzel. İğnelerle bebeğin seninle olacak canım. Bu ay o mutluluğu tekrar yaşarsın da devamı da gelecek inşallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim kromozm vede pıhtılaşma testleri ile, malesef pıhtılaşma varmış :-( düşüklerin sebebi de buymuş 1 mutasyonda bile düşük olurmuş ve bende tam 4 mutasyon varmış moralim bozuldu ama aşılamayan bi sorun değilmiş hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışim bide klomen verdi yarın başlayacağım bakalım
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Böyle aniden gelişmesi daha güzeleşimle konustuk ve yarın aşılama yaptrcam cok saskınm kafam cok karsık hiç aklımda yoktu henüz aşılama doktrm da bekleyelm diyordu..kafama takılan su bugün çatlatma iğnesi için gittm doktra gelmeden bi gün önce ilişki dedi öyle gittm yumurtlar cok iyi değerlendrilerm bunu aşılama yapalım dedi ama bazı sayflarda aşılama öncesi perhiz yazıyor.benm eşimn morfolojisi düşük sayıda problm yok ama etkiler mi acaba 1,5 gün olms oluyor doktora söyledm olsn o önmli değil dedi
Caniimmm.. Allah sabır versin.. Çok;üzüldüm. Mutlaka ki Allah en hayırlısını verecektir. Her şey bizlerin iyiliği için.. Allah korusun belki de ileride daha kötü şeyler olacaktı..Eğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
İnşallah yükselmiştir canım.. Hadi güzel haberlerle gel..Günaydın arkadaşlar önceki gün 106 çıkmıştı değerim biliyorsunuz birazdan tekrar test yapmaya gideceğiz eşimle dua edin olur mu inşallah yükselmiştir
Çok sevindim caniimGünaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
Saol canım aminn inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah..Caniimmm.. Allah sabır versin.. Çok;üzüldüm. Mutlaka ki Allah en hayırlısını verecektir. Her şey bizlerin iyiliği için.. Allah korusun belki de ileride daha kötü şeyler olacaktı..
İnşallah bu acini unutturacak mutluluklar yaşarsın canım.. Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah..
Çok sevindim caniimDarısı başımıza olsun inşallah.. Sonra kalp atışı, 2li test 3lü test cinsiyet şu bu;derken hep böyle heyecanlarla geçecek.. İnşallah sağlıkla devam etsin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ne güzel canım çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde kese ve kalp atışı için sabirsizlaniyoruz günler geçmiyor :) çok iyi anlıyorum seni o yüzdenGünaydn kzlar.smdi dr dan geldk.keseyi gördk şükur.5 hafta 3 gunlukms.haftaya kalp atşı icn cagrdı.bi hafta daha beklicez heyecanla artk.gecmez de simdi .Allah ın izniyle hersey yolunda gtsnde beklemeye razıym
canım lütfen üzme kendini bu kadar çok bende 2 kere kayıp yaşadım çok üzüldüm ama olacak inanıyorum olmazsada rabbimin işi ama elbet güzel günleri bizde göreceğiz inşallahEğer bebeğimi kaybetmeseydim bugün sevgililer gününde kucağıma alıcaktım.. Hayatımızın en güzel hediyesi olacaktı..
Allah'ım sen güç ver..
çok güzel heyecanlar bunlar yaa canlarım umarım herşey yolunda gider :)Ne güzel canım çok sevindim darısı başımıza inşallah bizde kese ve kalp atışı için sabirsizlaniyoruz günler geçmiyor :) çok iyi anlıyorum seni o yüzden
Gözünüzaydın canm görürsünüz bence=)Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
sağol canım inşallah tedavi olumlu sonuç verir bidaha kaybetmem korkularımı yenmem çok zorgeçmiş olsun canım en azından tedavisi ilacı var üzülme lütfen
Ben de birgün olacak diye teselli ediyorum kendimi, bugüne kadar hep güçlü durdum ama doğum günü olacaktı bugün o yüzden bir garip oldumcanım lütfen üzme kendini bu kadar çok bende 2 kere kayıp yaşadım çok üzüldüm ama olacak inanıyorum olmazsada rabbimin işi ama elbet güzel günleri bizde göreceğiz inşallah
canım yaa çok güzel gidiyo değerin maşallh inşallh allhın izni ile görürsün keseciğinide :)Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
anlıyorum canım ama bak gör hrşey güzel olacak inaşllhBen de birgün olacak diye teselli ediyorum kendimi, bugüne kadar hep güçlü durdum ama doğum günü olacaktı bugün o yüzden bir garip oldumbir de yakın arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o dün gece kavuştu bebeğine.. Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı başımıza sağlıkla inşallah
İnşallah canmanlıyorum canım ama bak gör hrşey güzel olacak inaşllh
slm arkadaslar ilk klomen +catlatma ignesi denememdi.bugun 13.gunumuz.iki yunurtam olusmistu 20mm civari..cok umitsiz hissediyorum son birgun kaldi pazrtesi kan testi yaptircaz ama ben cok umitsizim idrarda bile bakmak gelmio icimden negatif olcakdie.kendimde sag kasigimda ara ara baskilar oluo bide gogus uclarim acio okadar...uff cok garibim
Ben de birgün olacak diye teselli ediyorum kendimi, bugüne kadar hep güçlü durdum ama doğum günü olacaktı bugün o yüzden bir garip oldumbir de yakın arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık o dün gece kavuştu bebeğine.. Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı başımıza sağlıkla inşallah
Canim benimde senin gibi ilk klomen ve catlatma adetime bi hafta var kasigimda ara ara batmalar var bufun göğüs uclarima dokunamiyorum. Ben kendi adima adet belirtisi zannediyorum ama ins bebislerimiz yoldadir. Hayirlisi olsun pozitif düşün
slm arkadaslar ilk klomen +catlatma ignesi denememdi.bugun 13.gunumuz.iki yunurtam olusmistu 20mm civari..cok umitsiz hissediyorum son birgun kaldi pazrtesi kan testi yaptircaz ama ben cok umitsizim idrarda bile bakmak gelmio icimden negatif olcakdie.kendimde sag kasigimda ara ara baskilar oluo bide gogus uclarim acio okadar...uff cok garibim
Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
dusununce adete daha var hos benim adet gunum sali..ama bilmiorumki suan bile bi atio sancir gibi sag tarafim sonra gidioCanim benimde senin gibi ilk klomen ve catlatma adetime bi hafta var kasigimda ara ara batmalar var bufun göğüs uclarima dokunamiyorum. Ben kendi adima adet belirtisi zannediyorum ama ins bebislerimiz yoldadir. Hayirlisi olsun pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?