dpktor. dedi canim 15.gun adet olmazsan gel test yapariz olursanda ucuncu gunu gel adetiyin dedi..Birde erken degil mi test icin ? 15.gun oluyo sanirim senin.. gerci bi gunle farkeder mi bilmem
Canım benim arkadaşımın da öyle olmuştu 6 kere düşük yaptı sonra o iğneden kullandı o ay hamile kaldı. Simdi 1 yaşına girdi bebeği bence hic üzülmesağol canım inşallah tedavi olumlu sonuç verir bidaha kaybetmem korkularımı yenmem çok zor
ahhh insallah canim insallah;(Pazartesi hayırlı haberler verirsin inş canım. Bu ay ugurlu gelir inş. Hepimize
Hayırlı olsun canım senin adına cok sevindimKızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
dusununce adete daha var hos benim adet gunum sali..ama bilmiorumki suan bile bi atio sancir gibi sag tarafim sonra gidio
dpktor. dedi canim 15.gun adet olmazsan gel test yapariz olursanda ucuncu gunu gel adetiyin dedi..
insallah canim hic birimiz gelmezde bebislerimize kavusuruz bizdeMerakla salıyı bekliyorum o zaman inşallah gelmez kırmızı
insallah canim hic birimiz gelmezde bebislerimize kavusuruz bizde
İnşallah canım hepimiz kavuşuruz bebislerimize sende şorunun kaynağını bulmuşsun ne güzel bundan sonra o şekilde ilerlersen sonuç çok güzel olur insallahcanım yaa çok güzel gidiyo değerin maşallh inşallh allhın izni ile görürsün keseciğinide :)
Bilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallahÇok guzel canım. Kan testini tekrarlama yi duaunuyosun daha sonra
evet canım bulundu şükür inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde kavuşuruz bebişlerimizeİnşallah canım hepimiz kavuşuruz bebislerimize sende şorunun kaynağını bulmuşsun ne güzel bundan sonra o şekilde ilerlersen sonuç çok güzel olur insallah
Bilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallah
İnşallah bizim de hersey yolunda gider baktıririz galiba bizde meraktan :)Istersen pazrtesi tekrarlar. Benim adetim 2 gün geçmişti baktirdim beta hcg 788 di. kizim ima hamile kldigiimda öyleydi Değerim.
insallah canim hic birimiz gelmezde bebislerimize kavusuruz bizde
En iyisi rahat olmak tabi başarabilsek :) doktoruna güven canm ne güzel şansın da yüksekmiş morfolojiye çok takılma hayırlısıyla olur inşallah. Yarın yazabilirsen yaz lütfen ben de önümüzdeki ay aşılama olucam biraz korkuyorum bana bilgi verirsin
aynen benimde 4 gundur falan sadece ucu acio yarin test yaptircamBelirtiler ne alemde canim benim gogus uclarim aciyor ya
Ilk aşılamamı yaptrdm a
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
Saol canm, hayırlı olsun aşılaman inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Katlanıcaz artık napalım..Ilk aşılamamı yaptrdm a
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
aynen benimde 4 gundur falan sadece ucu acio yarin test yaptircam
insallah canimm ..sen ne zaman test yapiosun..guzel haberler verebilirim ins;(Hadi bakalim.hayirlisi canim insallah guzel.haberlerle gelirsin haber etmeyi unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?