Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çok guzel canım. Kan testini tekrarlama yi duaunuyosun daha sonra
Bilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallah

Bilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallah

Istersen pazrtesi tekrarlar. Benim adetim 2 gün geçmişti baktirdim beta hcg 788 di. kizim ima hamile kldigiimda öyleydi Değerim.

Ilk aşılamamı yaptrdm a

merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden

maşallah çok güzel eşinin değerleri. Iste asilamanin avantajı burda en kaliteli olanlar secilip yapılıyor. Hayırlı olsun canim.

Bu arada benim de yumurta çatlama zamanım 14 Şubat gecesiydi. Bizde de gece çalışma vardı anlicsn. Bu durum da seninle aynı oluyo Günlerimiz. Ins. Beraber bu ay Hamiş oluruz seninle.

Saol canm, hayırlı olsun aşılaman inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Katlanıcaz artık napalım..
Eşinin değerleri de iyiymiş olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…