Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım inşallah tutar hayırlı olsun

aynen ben de 13ü öğlen 12de vuruldm iğneyi 14 subat gecesi catlaması lazmdı öglen asılamam yapıldı doktrm aksamdan itibaren gün aşırı ilişkiye devam dedi bakalım biz de çalıştık :)) inş tutar ilk asılamada tutan cok duymadm cok umutlandrmıyorm kendimi her sey allahtn inş nasip eder.asılama için beklerkn yan tarfmda bi bayan vardı beebgi yatıyordu.kadının annesi geldi yanmda neyn var diye dedm asılama yaptrcaz ne kdarlk evlisn dedi 1,5 yıl dedm allahtn o ara eşim geldi kadın gitti hemen kızına anlattı böyle cok kötü bir durumdaymsm gibi duydm resmen kızı da benm oglumun asılamaya ihtiyacı olmadı benm oglum aşısız oldu diye diye cocugunu sevdi o kdar kötü oldm ki dua ettm allahm sen kimseye imrendrme isteyn herkese nasip diye sonra ben asılamaya girince eşim duyms doktr bebekte down sendromu olablr demiş.yani kısacası allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsn her seyden önce

Saol canm, hayırlı olsun aşılaman inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Katlanıcaz artık napalım..
Eşinin değerleri de iyiymiş olur inşallah.

bilmiyorm canm inş öyledr yani derdimz morfoloji bizim onun da tedavisi yok %2 cıkmstı yani 100 spermden 2si düzgün allhtn sayısı hızı iyi de umudumz var..doktrm o kadar iyi ki cok moral veriyor senn cocugun kesin olur bak bi tane olsun arkası gelcek hmen diyor

Hayırlı olsun canım inş tutar

Bir tane olmuş ama onun da akıbetini kimse bilemez. Bak dr da sendromlu olabilir demiş Allah ne verirse hayırlısını versin. Böyle cahil insanlarla da yüz yüze getirmesin gerçekten çok sinir bozucu.

Neyse...

Dr igneden 36 saat sonra ilişki demişti bize. Kasiklarimda hafif bir agri vardi. Gece iliski olduktan 4 saat sonra falan tuvalete uyandım. Ama lavaboya zor yürüdüm. Kasıklarım patlayacak gibiydi. Hala da çok hafif bole bi şişkinlik var. Sende de oldu mu böyle bişey.

bu 4. iğnemdi diğer 3 ay da klomen kullandm yine batmalar kasıklarımda dolulk hissi hep oldu.şimdi de kasıklarmda ara ara agrı var diger aylarda yumurtalrm catlamstı cok sükür yani yumurtann catladgını gösteriyor.şişknlk de normal iğneden sanrm

kızlar beklemek çok zor ilk kez klomen ve sonrası iğne vuruldum ..test için iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz 15. gününün hesap etmek için

iğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum

Iyi aksamlar kizlar bende klomen ve igne kullandim bu ay ilk defa. 2subatta igne vuruldu. Bugün ignenin 13.gunu 8.ve 12.gunlerde idrarda negatifti dayanamadim tabi test yaptim. Gecen ayki adet periyoduma gore de dun ya da bugun adet olmam gerekiyordu.dun aksam da peceteye sildigimde pembe akintim geldi dedim tamam adetl oldum. Ama üstüne şu saat oldu ne gelen var ne giden peceteye bile cikmiyor bir sey.normalde sökmesi lazimdi pembe akintidan sonra. Ignenin etkisi olabilir mi böyle bir sey yasayan oldu mu hiz kizlar. Zaman zaman anlamsız batmalar bicak kesigi gibi sızılar oluyor.her an adet olacakmisim gibi. Yardimci olursaniz sevinirim yakin bir.sey yasayan var mi kizlar.

ayni gun igne vurulmusiz canim...bende yarin.kan testi yaptircam idrardan bakmadim.hic...bendede bicak kesigi sancilar ara ara girio belimde agrio sanki adet olacam korkuyorum...

ayni gun igne vurulmusiz canim...bende yarin.kan testi yaptircam idrardan bakmadim.hic...bendede bicak kesigi sancilar ara ara girio belimde agrio sanki adet olacam korkuyorum...
Notmal adet günün ne zaman senin canim

iğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum

Ağlama kız daha erken 5 gun sonra yap bende sen gibiyim bi hafta sonra adet tarihim zaman gecmiyor hic ama sabredicez. İgneden sonra belki 2-3 gun sonra catlamis yumurtlamis olabilirsin ondan dolayi erken daha icini ferah tut :)

Canım ya moralini bozma ama benimde bi iki ay once oyle baslamisti adetim. Bi sabah leke geldi pembemsi iki gun bisi gormedim baska ama. Sonra.3.gun adetim söktü. Ama o zamanlar catlama ignesi falan hic bisi olmamistim. İns sende oyle olmaz ins bebis vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…