- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
canım inşallah tutar hayırlı olsunIlk aşılamamı yaptrdm a
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
Canim sen naptin? Benim bugun reglim basladiCanım sen de benim gibi biyolog musun yoksa dendrobiumdan tahmin etmeye çalıştım ama...
maşallah çok güzel eşinin değerleri. Iste asilamanin avantajı burda en kaliteli olanlar secilip yapılıyor. Hayırlı olsun canim.
Bu arada benim de yumurta çatlama zamanım 14 Şubat gecesiydi. Bizde de gece çalışma vardı anlicsn.Bu durum da seninle aynı oluyo Günlerimiz. Ins. Beraber bu ay Hamiş oluruz seninle.
tşk ederm canım inşallah :)canım inşallah tutar hayırlı olsun
Saol canm, hayırlı olsun aşılaman inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Katlanıcaz artık napalım..
Eşinin değerleri de iyiymiş olur inşallah.
Hayırlı olsun canım inş tutarIlk aşılamamı yaptrdm a
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
insallah canimm ..sen ne zaman test yapiosun..guzel haberler verebilirim ins;(
aynen ben de 13ü öğlen 12de vuruldm iğneyi 14 subat gecesi catlaması lazmdı öglen asılamam yapıldı doktrm aksamdan itibaren gün aşırı ilişkiye devam dedi bakalım biz de çalıştık :)) inş tutar ilk asılamada tutan cok duymadm cok umutlandrmıyorm kendimi her sey allahtn inş nasip eder.asılama için beklerkn yan tarfmda bi bayan vardı beebgi yatıyordu.kadının annesi geldi yanmda neyn var diye dedm asılama yaptrcaz ne kdarlk evlisn dedi 1,5 yıl dedm allahtn o ara eşim geldi kadın gitti hemen kızına anlattı böyle cok kötü bir durumdaymsm gibi duydm resmen kızı da benm oglumun asılamaya ihtiyacı olmadı benm oglum aşısız oldu diye diye cocugunu sevdi o kdar kötü oldm ki dua ettm allahm sen kimseye imrendrme isteyn herkese nasip diye sonra ben asılamaya girince eşim duyms doktr bebekte down sendromu olablr demiş.yani kısacası allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsn her seyden önce
Canım ben hala adet olmadım yarın doktora gidicem adetimin 33. Günüm bugün üzüme lütfen hayırlısı olsun canım benimCanim sen naptin? Benim bugun reglim basladiigneden sonraki 17. Gunde...
Bir tane olmuş ama onun da akıbetini kimse bilemez. Bak dr da sendromlu olabilir demiş Allah ne verirse hayırlısını versin. Böyle cahil insanlarla da yüz yüze getirmesin gerçekten çok sinir bozucu.
Neyse...
Dr igneden 36 saat sonra ilişki demişti bize. Kasiklarimda hafif bir agri vardi. Gece iliski olduktan 4 saat sonra falan tuvalete uyandım. Ama lavaboya zor yürüdüm. Kasıklarım patlayacak gibiydi. Hala da çok hafif bole bi şişkinlik var. Sende de oldu mu böyle bişey.
Test yaptın mi canimCanım ben hala adet olmadım yarın doktora gidicem adetimin 33. Günüm bugün üzüme lütfen hayırlısı olsun canım benim
ayni gun igne vurulmusiz canim...bende yarin.kan testi yaptircam idrardan bakmadim.hic...bendede bicak kesigi sancilar ara ara girio belimde agrio sanki adet olacam korkuyorum...Iyi aksamlar kizlar bende klomen ve igne kullandim bu ay ilk defa. 2subatta igne vuruldu. Bugün ignenin 13.gunu 8.ve 12.gunlerde idrarda negatifti dayanamadim tabi test yaptim. Gecen ayki adet periyoduma gore de dun ya da bugun adet olmam gerekiyordu.dun aksam da peceteye sildigimde pembe akintim geldi dedim tamam adetl oldum. Ama üstüne şu saat oldu ne gelen var ne giden peceteye bile cikmiyor bir sey.normalde sökmesi lazimdi pembe akintidan sonra. Ignenin etkisi olabilir mi böyle bir sey yasayan oldu mu hiz kizlar. Zaman zaman anlamsız batmalar bicak kesigi gibi sızılar oluyor.her an adet olacakmisim gibi. Yardimci olursaniz sevinirim yakin bir.sey yasayan var mi kizlar.
ama erken daha canim idrarda negatif olmasida normaliğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum
Notmal adet günün ne zaman senin canimayni gun igne vurulmusiz canim...bende yarin.kan testi yaptircam idrardan bakmadim.hic...bendede bicak kesigi sancilar ara ara girio belimde agrio sanki adet olacam korkuyorum...
canım benim testte benim de negatif çıktı kanda pozitif çıktı değer çok düşük olduğu için idrar testi ilk günlerde yanıltabilir 3-4 gün sonra tekrar dene derimiğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum
iğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum
Iyi aksamlar kizlar bende klomen ve igne kullandim bu ay ilk defa. 2subatta igne vuruldu. Bugün ignenin 13.gunu 8.ve 12.gunlerde idrarda negatifti dayanamadim tabi test yaptim. Gecen ayki adet periyoduma gore de dun ya da bugun adet olmam gerekiyordu.dun aksam da peceteye sildigimde pembe akintim geldi dedim tamam adetl oldum. Ama üstüne şu saat oldu ne gelen var ne giden peceteye bile cikmiyor bir sey.normalde sökmesi lazimdi pembe akintidan sonra. Ignenin etkisi olabilir mi böyle bir sey yasayan oldu mu hiz kizlar. Zaman zaman anlamsız batmalar bicak kesigi gibi sızılar oluyor.her an adet olacakmisim gibi. Yardimci olursaniz sevinirim yakin bir.sey yasayan var mi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?