Ins canim ya hiç böyle olmamıştı o yüzden garip geldi.ddedim igne mi öyle yapiyor hemen sökmüyor mu aceba diye. Zaten her an adet olacakmisim hissi var.hayirlisi bakalim beklemekten baska yol yok.Canım ya moralini bozma ama benimde bi iki ay once oyle baslamisti adetim. Bi sabah leke geldi pembemsi iki gun bisi gormedim baska ama. Sonra.3.gun adetim söktü. Ama o zamanlar catlama ignesi falan hic bisi olmamistim. İns sende oyle olmaz ins bebis vardır
Ins canim ya hiç böyle olmamıştı o yüzden garip geldi.ddedim igne mi öyle yapiyor hemen sökmüyor mu aceba diye. Zaten her an adet olacakmisim hissi var.hayirlisi bakalim beklemekten baska yol yok.
amin canim aminn. hic deme belirsizlik kadar insani yiyip bitiren bir şey yok. adet günüm çözülür diyordum cozulmedi iyice kafamı karistirdiSorma ya belirsizlik beklemek cok daraltiyor insani kafasindan cikaramiyor insan. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin. Benim igneden sonra 11.gun beklicez bakalim
Gelmesinnn o kirmiziilllaaaarramin canim aminn. hic deme belirsizlik kadar insani yiyip bitiren bir şey yok. adet günüm çözülür diyordum cozulmedi iyice kafamı karistirdi
Bencedeeeee gelmesinlerrrrr her lavaboya gidisimde yine gelmemis diye derin bir oh cekiyorum inan:)Gelmesinnn o kirmiziilllaaaarr
adetlerim duzensiz canim pcoluyum..ama ilac kullandiktan sonra 29.gun olurum yarin 28.gunumNotmal adet günün ne zaman senin canim
Hayirlisi olsun insallah bu ay ikimizde hamis oluruz canimmm.sonucu mutlaka paylas tamam mi ?adetlerim duzensiz canim pcoluyum..ama ilac kullandiktan sonra 29.gun olurum yarin 28.gunum
Canim idrar da bakmadin mi?Canım ben hala adet olmadım yarın doktora gidicem adetimin 33. Günüm bugün üzüme lütfen hayırlısı olsun canım benim
bu 4. iğnemdi diğer 3 ay da klomen kullandm yine batmalar kasıklarımda dolulk hissi hep oldu.şimdi de kasıklarmda ara ara agrı var diger aylarda yumurtalrm catlamstı cok sükür yani yumurtann catladgını gösteriyor.şişknlk de normal iğneden sanrm
ins canim guzel haberler paylasmak nasip olirHayirlisi olsun insallah bu ay ikimizde hamis oluruz canimmm.sonucu mutlaka paylas tamam mi ?
Ay canimmm yaaaaBencedeeeee gelmesinlerrrrr her lavaboya gidisimde yine gelmemis diye derin bir oh cekiyorum inan:)
Canım adetin 28. günü idrarda baktım negatifti, çok üzüldüm. Doktorun zorlamasıyla yaptım. Yarın ya da salı günü kanda baktıracağım kısmetse :)Test yaptın mi canim
28. Günde baktım negatifti canım doktor bir hafta sonra tekrarla dedi. Yarın ya da salı günü kanda baktıracağım inş :)Canim idrar da bakmadin mi?
Canım maşallahKızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
Hayırlı olsun tedavin inşallah.. ama bu kadar umutsuz başlamanın hiç bir yararı yok ve hatta zararı var.. Allah inşallah en hayırlı zamanda ve sağlıkla nasip etsin. Olumlu düşünmek inan her şeyi olumlu yapar.. Elbette ki olacak.. Yeter ki sağlık versin Allah..slm arkadaslar ilk klomen +catlatma ignesi denememdi.bugun 13.gunumuz.iki yunurtam olusmistu 20mm civari..cok umitsiz hissediyorum son birgun kaldi pazrtesi kan testi yaptircaz ama ben cok umitsizim idrarda bile bakmak gelmio icimden negatif olcakdie.kendimde sag kasigimda ara ara baskilar oluo bide gogus uclarim acio okadar...uff cok garibim
Canım gün aşırı 2 katına çıkar Allah'ın izniyle, o zaman da cumaya görebilirsiniz keseyi.. ama bence de sen testini bir daha yaptır da elinde degerinle gitBilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallah
Ilk aşılamamı yaptrdm
Hayırlı uğurlu bol bebişlia
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
Ay Allah korusun canım.. Sen sakın ola takma böyle şeyleri ve üzülme.. Şimdi çok rahat olmalısın.. Cahillik işte.. Allah onun evladina da bizlerinkine de sağlık versin inşallah.. Onlar gibi düşünecek kadar cahil olmadığımız için de şükürler olsun. Herkes çevresi nasılsa ordan alıyor işte..aynen ben de 13ü öğlen 12de vuruldm iğneyi 14 subat gecesi catlaması lazmdı öglen asılamam yapıldı doktrm aksamdan itibaren gün aşırı ilişkiye devam dedi bakalım biz de çalıştık :)) inş tutar ilk asılamada tutan cok duymadm cok umutlandrmıyorm kendimi her sey allahtn inş nasip eder.asılama için beklerkn yan tarfmda bi bayan vardı beebgi yatıyordu.kadının annesi geldi yanmda neyn var diye dedm asılama yaptrcaz ne kdarlk evlisn dedi 1,5 yıl dedm allahtn o ara eşim geldi kadın gitti hemen kızına anlattı böyle cok kötü bir durumdaymsm gibi duydm resmen kızı da benm oglumun asılamaya ihtiyacı olmadı benm oglum aşısız oldu diye diye cocugunu sevdi o kdar kötü oldm ki dua ettm allahm sen kimseye imrendrme isteyn herkese nasip diye sonra ben asılamaya girince eşim duyms doktr bebekte down sendromu olablr demiş.yani kısacası allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsn her seyden önce
kızlar beklemek çok zor ilk kez klomen ve sonrası iğne vuruldum ..test için iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz15. gününün hesap etmek için
Daha çok erken.. Adet tarihini beklemen en net sonucu verir, ki idrar testi yine bile kesin değildir. Adet olana kadar hep umut vardır.. İnşallah sen de;hamilesindiriğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum
Eğer adetin hala gelmediyse idrar testini tekrarlayabilirsin. Gelmemeye devam ederse de kan testi yaptirirsin. Hayırlısı ile hamilesindir inşallahIyi aksamlar kizlar bende klomen ve igne kullandim bu ay ilk defa. 2subatta igne vuruldu. Bugün ignenin 13.gunu 8.ve 12.gunlerde idrarda negatifti dayanamadim tabi test yaptim. Gecen ayki adet periyoduma gore de dun ya da bugun adet olmam gerekiyordu.dun aksam da peceteye sildigimde pembe akintim geldi dedim tamam adetl oldum. Ama üstüne şu saat oldu ne gelen var ne giden peceteye bile cikmiyor bir sey.normalde sökmesi lazimdi pembe akintidan sonra. Ignenin etkisi olabilir mi böyle bir sey yasayan oldu mu hiz kizlar. Zaman zaman anlamsız batmalar bicak kesigi gibi sızılar oluyor.her an adet olacakmisim gibi. Yardimci olursaniz sevinirim yakin bir.sey yasayan var mi kizlar.
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse birebir aynıAy canimmm yaaaa
Benim günüm mü yaklaştı ne... ya goguslerim.o kadar kotu ki giyinirken cikarirken tshirt falan cok aciyor. Bide halsiz hissediyorum gozum sık sık karariyor
İnşallah adet olamazsın canım.. En guveniliri kan testi.. Erken bakmıştın zatenCanım adetin 28. günü idrarda baktım negatifti, çok üzüldüm. Doktorun zorlamasıyla yaptım. Yarın ya da salı günü kanda baktıracağım kısmetse :)
insallah canim 7 aydir istiyoruz ve hep negatif olunca bunada umit baglamak gelmio hayal kirikligi hep..pek umidim yokmus gibi gidiyim sonuc olumluysaaa aupriizzzz olsun:)))Hayırlı olsun tedavin inşallah.. ama bu kadar umutsuz başlamanın hiç bir yararı yok ve hatta zararı var.. Allah inşallah en hayırlı zamanda ve sağlıkla nasip etsin. Olumlu düşünmek inan her şeyi olumlu yapar.. Elbette ki olacak.. Yeter ki sağlık versin Allah..
Canım gün aşırı 2 katına çıkar Allah'ın izniyle, o zaman da cumaya görebilirsiniz keseyi.. ama bence de sen testini bir daha yaptır da elinde degerinle gitHadi iyi haberlerle inşallah..
Hayırlı uğurlu bol bebişlisağlıklı olsun inşallah caniimm Belki de çoğul gebelik bile olur masallaaahhh Aşılama morfoloji ve hız sorununu asabiliyor canım.. İnşallah kavusacaksiniz bebişinize belki de bebislerinizee Güzel haberler gelsin hayırlısıyla insallaahhh
Ay Allah korusun canım.. Sen sakın ola takma böyle şeyleri ve üzülme.. Şimdi çok rahat olmalısın.. Cahillik işte.. Allah onun evladina da bizlerinkine de sağlık versin inşallah.. Onlar gibi düşünecek kadar cahil olmadığımız için de şükürler olsun. Herkes çevresi nasılsa ordan alıyor işte..
Daha çok erken.. Adet tarihini beklemen en net sonucu verir, ki idrar testi yine bile kesin değildir. Adet olana kadar hep umut vardır.. İnşallah sen de;hamilesindir
Eğer adetin hala gelmediyse idrar testini tekrarlayabilirsin. Gelmemeye devam ederse de kan testi yaptirirsin. Hayırlısı ile hamilesindir inşallah
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse birebir aynıUmutsuz olmayın sakın.. İnşallah hamilesindir
İnşallah adet olamazsın canım.. En guveniliri kan testi.. Erken bakmıştın zatenhayırlısı olsun..
Dun aksam benimde kan sekerim dustu elim ayağım titredi dedim yine kesin adetim söktü. Sabahta baktim gelen giden yok. Ama atesinde yuksek olmasi gerekiyor yataktan kalktiktan sonra olctum yuksek değildi. Normalde yataktan kalkmadan olcerdim ama bu sefer son anda karar verdimAy canimmm yaaaa
Benim günüm mü yaklaştı ne... ya goguslerim.o kadar kotu ki giyinirken cikarirken tshirt falan cok aciyor. Bide halsiz hissediyorum gozum sık sık karariyor
gözünaydın canım baya yükselmiş değerinKızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
canım hayırlı olsun aşılaman inş. güzel sonuçlar alırsınIlk aşılamamı yaptrdm a
merhaba canım dün aşılamam oldu..aslında hiç heycanlı değildm cok rahattm cünkü bu ay asılama olacagı fikri yoktu.agrı olayı sanırım tamamen kişisel bir alet takıyor önce en kücük boyutunu istedi doktr ama o bile canımı yaktı yani zaten o masada yatmak baslı basına kötü yapıyor işlemin agrısı yok bnm sıkıntım o aletti.işlem sırasında basını asagı gelicek seklde ayarlıyorlar yatagı biittkten sonra da yine aynı seklde ayakların çatalda o alete ışık tutuyorlar yarım saat öyle kalıyorsn.zor geçti 30 dak alet baskı yaptı bana ama cıkardktan sonra rahatladm.eşimn sperminden korkuyordm cünkü 1,5 günlk perhzle gittk.75 milyon %75 hızlıydı sperm yıkama sonrası 51 milyon sperm %100 toplam harekt %80 ileri hareketli spermle asılama yapıldı. 7 yumurtam vardı klomenle yazmstm daha once.ama bizim morfolji sıkıntıydı. asılamada morfolojiyi saymıyırlarms en iyilerini seçiyoruz dediler inş tutar.senin de asılaman hayırlı olsn simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?