Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ins canim ya hiç böyle olmamıştı o yüzden garip geldi.ddedim igne mi öyle yapiyor hemen sökmüyor mu aceba diye. Zaten her an adet olacakmisim hissi var.hayirlisi bakalim beklemekten baska yol yok.

Ins canim ya hiç böyle olmamıştı o yüzden garip geldi.ddedim igne mi öyle yapiyor hemen sökmüyor mu aceba diye. Zaten her an adet olacakmisim hissi var.hayirlisi bakalim beklemekten baska yol yok.

Sorma ya belirsizlik beklemek cok daraltiyor insani kafasindan cikaramiyor insan. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin. Benim igneden sonra 11.gun beklicez bakalim

Sorma ya belirsizlik beklemek cok daraltiyor insani kafasindan cikaramiyor insan. Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin. Benim igneden sonra 11.gun beklicez bakalim
amin canim aminn. hic deme belirsizlik kadar insani yiyip bitiren bir şey yok. adet günüm çözülür diyordum cozulmedi iyice kafamı karistirdi

Evet normal.tabi ama acaba yumurtalar ne zaman çalıyor tam olarak. Yani kasik larda ki o şişkinliğin tavan yaptığı zaman mi yoksa daha önce mi? !!! Merak ediyorum.

Bu ara da benim de 6. Ignem. Bu ay Son tedavim. Dr 6 ay dinleyebilirsiniz dedi

Bencedeeeee gelmesinlerrrrr her lavaboya gidisimde yine gelmemis diye derin bir oh cekiyorum inan:)
Ay canimmm yaaaa
Benim günüm mü yaklaştı ne... ya goguslerim.o kadar kotu ki giyinirken cikarirken tshirt falan cok aciyor. Bide halsiz hissediyorum gozum sık sık karariyor

Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
Canım maşallah Çok sevindim Cuma günü 5 hafta tamamlanmış oluyor galiba. Görürsün cuma günü canım Allah'ın izniyle.. Hayırlısıyla insallaahh!

Hayırlı olsun tedavin inşallah.. ama bu kadar umutsuz başlamanın hiç bir yararı yok ve hatta zararı var.. Allah inşallah en hayırlı zamanda ve sağlıkla nasip etsin. Olumlu düşünmek inan her şeyi olumlu yapar.. Elbette ki olacak.. Yeter ki sağlık versin Allah..

Bilmiyorum ki canım cuma direk Dr a gidip keseyi mi görsem diyorum eşim de tekrarlariz belki diyor ne yapmalıyım sizce şu an 300 de henüz perşembe cuma allahın izniyle 1500 u geçer de görürüz insallah
Canım gün aşırı 2 katına çıkar Allah'ın izniyle, o zaman da cumaya görebilirsiniz keseyi.. ama bence de sen testini bir daha yaptır da elinde degerinle git Hadi iyi haberlerle inşallah..

Ilk aşılamamı yaptrdm
Hayırlı uğurlu bol bebişli sağlıklı olsun inşallah caniimm Belki de çoğul gebelik bile olur masallaaahhh Aşılama morfoloji ve hız sorununu asabiliyor canım.. İnşallah kavusacaksiniz bebişinize belki de bebislerinizee Güzel haberler gelsin hayırlısıyla insallaahhh

Ay Allah korusun canım.. Sen sakın ola takma böyle şeyleri ve üzülme.. Şimdi çok rahat olmalısın.. Cahillik işte.. Allah onun evladina da bizlerinkine de sağlık versin inşallah.. Onlar gibi düşünecek kadar cahil olmadığımız için de şükürler olsun. Herkes çevresi nasılsa ordan alıyor işte..

kızlar beklemek çok zor ilk kez klomen ve sonrası iğne vuruldum ..test için iğne vurulduğumuz günü sayıyor muyuz 15. gününün hesap etmek için

iğne vurulduğum günü de saydım 11. gün şimdi test yaptım negatifbekleyemiyorum
Daha çok erken.. Adet tarihini beklemen en net sonucu verir, ki idrar testi yine bile kesin değildir. Adet olana kadar hep umut vardır.. İnşallah sen de;hamilesindir

Eğer adetin hala gelmediyse idrar testini tekrarlayabilirsin. Gelmemeye devam ederse de kan testi yaptirirsin. Hayırlısı ile hamilesindir inşallah

Ay canimmm yaaaa
Benim günüm mü yaklaştı ne... ya goguslerim.o kadar kotu ki giyinirken cikarirken tshirt falan cok aciyor. Bide halsiz hissediyorum gozum sık sık karariyor
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse birebir aynı Umutsuz olmayın sakın.. İnşallah hamilesindir

Canım adetin 28. günü idrarda baktım negatifti, çok üzüldüm. Doktorun zorlamasıyla yaptım. Yarın ya da salı günü kanda baktıracağım kısmetse :)
İnşallah adet olamazsın canım.. En guveniliri kan testi.. Erken bakmıştın zaten hayırlısı olsun..

insallah canim 7 aydir istiyoruz ve hep negatif olunca bunada umit baglamak gelmio hayal kirikligi hep..pek umidim yokmus gibi gidiyim sonuc olumluysaaa aupriizzzz olsun:)))

Ay canimmm yaaaa
Dun aksam benimde kan sekerim dustu elim ayağım titredi dedim yine kesin adetim söktü. Sabahta baktim gelen giden yok. Ama atesinde yuksek olmasi gerekiyor yataktan kalktiktan sonra olctum yuksek değildi. Normalde yataktan kalkmadan olcerdim ama bu sefer son anda karar verdim
bilmiyorum ki belkide olagan bir gecikme ben 21-24 gun arasi adet olurdum hep bugun 26.gun olacak. Aksama kadar olmazsam aksam test yaparim yine. Insallah hayirli haberler verebiliriz

Kızlar çok şükür bugün adetim bir gün gecti değerim 308 olmuş acaba cuma günü keseyi görebilir miyiz ki allahım şükürler olsun hepinize nasip etsin heyecandan eşimle yemek bile yiyesimiz gelmiyor :)
gözünaydın canım baya yükselmiş değerin

canım hayırlı olsun aşılaman inş. güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…