12.gün benimde negatif çık tıHayırlı olsun tedavin inşallah.. ama bu kadar umutsuz başlamanın hiç bir yararı yok ve hatta zararı var.. Allah inşallah en hayırlı zamanda ve sağlıkla nasip etsin. Olumlu düşünmek inan her şeyi olumlu yapar.. Elbette ki olacak.. Yeter ki sağlık versin Allah..
Canım gün aşırı 2 katına çıkar Allah'ın izniyle, o zaman da cumaya görebilirsiniz keseyi.. ama bence de sen testini bir daha yaptır da elinde degerinle gitHadi iyi haberlerle inşallah..
Hayırlı uğurlu bol bebişlisağlıklı olsun inşallah caniimm Belki de çoğul gebelik bile olur masallaaahhh Aşılama morfoloji ve hız sorununu asabiliyor canım.. İnşallah kavusacaksiniz bebişinize belki de bebislerinizee Güzel haberler gelsin hayırlısıyla insallaahhh
Ay Allah korusun canım.. Sen sakın ola takma böyle şeyleri ve üzülme.. Şimdi çok rahat olmalısın.. Cahillik işte.. Allah onun evladina da bizlerinkine de sağlık versin inşallah.. Onlar gibi düşünecek kadar cahil olmadığımız için de şükürler olsun. Herkes çevresi nasılsa ordan alıyor işte..
Daha çok erken.. Adet tarihini beklemen en net sonucu verir, ki idrar testi yine bile kesin değildir. Adet olana kadar hep umut vardır.. İnşallah sen de;hamilesindir
Eğer adetin hala gelmediyse idrar testini tekrarlayabilirsin. Gelmemeye devam ederse de kan testi yaptirirsin. Hayırlısı ile hamilesindir inşallah
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse birebir aynıUmutsuz olmayın sakın.. İnşallah hamilesindir
İnşallah adet olamazsın canım.. En guveniliri kan testi.. Erken bakmıştın zatenhayırlısı olsun..
Olsun canım.. Umutlu ol her zamaninsallah canim 7 aydir istiyoruz ve hep negatif olunca bunada umit baglamak gelmio hayal kirikligi hep..pek umidim yokmus gibi gidiyim sonuc olumluysaaa aupriizzzz olsun:)))
Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah hamilesindir..Dun aksam benimde kan sekerim dustu elim ayağım titredi dedim yine kesin adetim söktü. Sabahta baktim gelen giden yok. Ama atesinde yuksek olmasi gerekiyor yataktan kalktiktan sonra olctum yuksek değildi. Normalde yataktan kalkmadan olcerdim ama bu sefer son anda karar verdim
bilmiyorum ki belkide olagan bir gecikme ben 21-24 gun arasi adet olurdum hep bugun 26.gun olacak. Aksama kadar olmazsam aksam test yaparim yine. Insallah hayirli haberler verebiliriz
12. gün erken amaa...12.gün benimde negatif çık tı
Erken gebelik testleri var. Onun dışında testler arasında fark olmasa bile kişiden kişiye değişiyor canım. Hcg homonu herkeste farklı değerlerde olabilir. Kiminde kana erken geçer, kiminde biraz daha geç.. Tabi ki önce kana sonra idrara geçiyor, dolayısıyla idrarda görünme süresi de fark eder. Mesela kimisi adeti geçince kanda baktırıyor 40 çıkıyor, kiminde 150 çıkıyor.. En iyisi adet tarihini beklemek her zaman.. Biraz daha sabır.. He yine negatif çıkabilir, çok umutlan diye demiyorum.. ama hiç belli olmaz.. Muhtemelen daha adetine 2-3 gün vardır. Çıkma ihtimali düşük canım.. Kiminin 12. günde çıkabilir ama herkesin değil.. Umudunu kaybetme..test çubukları arasındada fark oluyormu kiminin 12 .gün pozitif çıkıyor
inşallah sat 24 ocaktıErken gebelik testleri var. Onun dışında testler arasında fark olmasa bile kişiden kişiye değişiyor canım. Hcg homonu herkeste farklı değerlerde olabilir. Kiminde kana erken geçer, kiminde biraz daha geç.. Tabi ki önce kana sonra idrara geçiyor, dolayısıyla idrarda görünme süresi de far eder. Mesela kimisi adeti geçince kanda baktırıyor 40 çıkıyor, kiminde 150 çıkıyor.. En iyisi adet tarihini beklemek her zaman.. Biraz daha sabır.. He yine negatif çıkabilir, çok umutlan diye demiyorum.. ama hiç belli olmaz.. Muhtemelen daha adetine 2-3 gün vardır. Çıkma ihtimali düşük canım.. Kiminin 12. günde çıkabilir ama herkesin değil.. Umudunu kaybetme..
Adet döngün kaç gün? E daha baya var o zaman.. Çok erken yapmışsın canım.. Önemli olan beklenen adet tarihinin geçmesi.inşallah sat 24 ocaktı
ay canim bilmemki bi garibim dusunuyorum da sanki asilamadan korkuyorumGünaydın kızlar
Herkese sağlıklı mutlu güzel bir hafta dilerim..
Bu hafta çok heyecanlıyımYarın keseyi görmek için doktora gidicez. Ay Allah'ım inşallah görürüz yaaa.. Bir de bu hafta iş yerimle çıkışla ilgili görüşmek istiyorum.. Ay kalbim pıt pıt.. Ne olacak bakalım..
Olsun canım.. Umutlu ol her zamanİnşallah bebişin vardır
Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah hamilesindir..
Günaydın canım
Sanki bupek bi sıkkıınn? Neden amaa.. Sıkılmasıınn
Canım valla belirti yok yaaGöğüslerim biraz doldu sanki, hafiften sızlıyor ama hızlı hareketlerde falan yani.. Ya da dokununca hafif acıyor. Ne koku hassasiyeti ne bir şey.. Hiç belirti falan yok.. Yani midem falan bulanmayacaksa çok güzel, çok sevinirim.. ama daha da kese görmedik, kalp atışı duymadık.. İnsan da bir şey hissetmeyince endişeleniyor.. İnşallah belirtisiz geçer tabi, yeter ki sağlıklı olsun.. Yarın anlıcaz bakalım
günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün yarın keseyideGünaydın kızlar
Herkese sağlıklı mutlu güzel bir hafta dilerim..
Bu hafta çok heyecanlıyımYarın keseyi görmek için doktora gidicez. Ay Allah'ım inşallah görürüz yaaa.. Bir de bu hafta iş yerimle çıkışla ilgili görüşmek istiyorum.. Ay kalbim pıt pıt.. Ne olacak bakalım..
Olsun canım.. Umutlu ol her zamanİnşallah bebişin vardır
Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah hamilesindir..
Günaydın canım
Sanki bupek bi sıkkıınn? Neden amaa.. Sıkılmasıınn
Canım valla belirti yok yaaGöğüslerim biraz doldu sanki, hafiften sızlıyor ama hızlı hareketlerde falan yani.. Ya da dokununca hafif acıyor. Ne koku hassasiyeti ne bir şey.. Hiç belirti falan yok.. Yani midem falan bulanmayacaksa çok güzel, çok sevinirim.. ama daha da kese görmedik, kalp atışı duymadık.. İnsan da bir şey hissetmeyince endişeleniyor.. İnşallah belirtisiz geçer tabi, yeter ki sağlıklı olsun.. Yarın anlıcaz bakalım
Endişelenme canıımmay canim bilmemki bi garibim dusunuyorum da sanki asilamadan korkuyorumAma yapıcak bisey yok keske ise yarasa da..
Yarin icin heyecanlaniyorum seninle, insallah cok guzel haberlerle donuceksinbelirti icin de erken aslinda canm dogru, hic endiselenme is icin de gönlüne göre olsun insallahh
Amin canım yaagünaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün yarın keseyide
Olur mu canm neden tuhaf olsun tabiki stressiz olman lazim ozellikle bebis icinEndişelenme canıımmYeter ki gelsin bebişin.. Hiç korkmaa... Allah güç verecektir canıımm..
Güzel dileklerin için de çok çok saolİnşallah her şey yolunda gider.. İşi bu kadar düşünüyor olmam size tuhaf gelebilir. Tabi ki bebek dünyadaki her şeyden önemli Allah'ım ona sağlık versin yeter ki; ama inanın çok stresliyim iş konusunda.. Hem bebeğim hem benim için hayırlı olsun.. Çünkü bu stres ona benden çok zararlı Allah korusun..
Amin canım yaaİnşallahhh.. Rabbim bu mutluluğu yaşatsın..
Canim lutfen stres yapma ben adetimin uzerinden 5 gun gecince testte gordum adetten 15 gun sonra keseyi gordum gec dollenme olmustu adetime 2 gun kala hamile kalmistimAdeti bir gün geçince bile gidip keseyi görenler var.. Çok endişeliyimBen 3 gün geçince gitmiştim, görememiştim.. Belki de yoktur yaaa Puufff!! Hayırlısı Allah'ıımmm!!
Tabi ki canıımm.. eminim ki çok güçlüsüüünn!!Olur mu canm neden tuhaf olsun tabiki stressiz olman lazim ozellikle bebis icininsallah hayirlisi olsun
Ben de güçlü olacagima inaniyorum neler atlattim zamaninda, bu bebegime kavusmama sebep olucak ufak bi islem olucak insallahtabi yine insallah gerek kalmaz diyim
Randevun kacta yarın canim bizi merakta birakma olur mu
Evet değerim güzel arttı aslında ama, bu, sorun olmadığını gösteriyordur umarımCanim lutfen stres yapma ben adetimin uzerinden 5 gun gecince testte gordum adetten 15 gun sonra keseyi gordum gec dollenme olmustu adetime 2 gun kala hamile kalmistimhem degerin guzel artti bak icini ferah tut
İnşallah canimmTabi ki canıımm.. eminim ki çok güçlüsüüünn!!Her şey yolunda gidecek inşallah ve inşallah da gerek kalmayacak dediğin gibiii
Benim randevum 09.45 ama doktor çok yoğun ya.. Geçen sefer 1,5 saat geç girdim. İnşallah güzel bir haber verebilirim size Allah'ın izniyle..
Evet değerim güzel arttı aslında ama, bu, sorun olmadığını gösteriyordur umarımBenim geç döllenme değildir heralde çünkü değerim haftama göre iyi ilerliyor.. Allah'tan hayırlısı ne diyim.. Çok saol canıımm
Çok saol canım.. İnşallah öyledir.. Amiinn...İnşallah canimm
Bence sorun yok canm artisin guzel olmasi da bunu gosteriyor bence
Bekliyoruz guzel haberlerini
canim negatif;""( 0.650 cikti degerHayirlisi olsun insallah bu ay ikimizde hamis oluruz canimmm.sonucu mutlaka paylas tamam mi ?
hayırlısı olsun canım adet olana kadar hala ümit vardır . bende hala bekliyorum.canim negatif;""( 0.650 cikti deger
yarin adet gunu bianda yukselmez die duaunuom canim.bu ay kestim umidi ..insallah sen hamilesindirhayırlısı olsun canım adet olana kadar hala ümit vardır . bende hala bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?