Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
12.gün benimde negatif çık tı

Günaydın kızlar
Herkese sağlıklı mutlu güzel bir hafta dilerim..
Bu hafta çok heyecanlıyım Yarın keseyi görmek için doktora gidicez. Ay Allah'ım inşallah görürüz yaaa.. Bir de bu hafta iş yerimle çıkışla ilgili görüşmek istiyorum.. Ay kalbim pıt pıt.. Ne olacak bakalım..

insallah canim 7 aydir istiyoruz ve hep negatif olunca bunada umit baglamak gelmio hayal kirikligi hep..pek umidim yokmus gibi gidiyim sonuc olumluysaaa aupriizzzz olsun:)))
Olsun canım.. Umutlu ol her zaman İnşallah bebişin vardır

Geçmiş olsun canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. İnşallah hamilesindir..

Günaydın kızlar
dely nasılsın canım belirtiler başladımı

Günaydın canım
Sanki bu pek bi sıkkıınn? Neden amaa.. Sıkılmasıınn

Canım valla belirti yok yaa Göğüslerim biraz doldu sanki, hafiften sızlıyor ama hızlı hareketlerde falan yani.. Ya da dokununca hafif acıyor. Ne koku hassasiyeti ne bir şey.. Hiç belirti falan yok.. Yani midem falan bulanmayacaksa çok güzel, çok sevinirim.. ama daha da kese görmedik, kalp atışı duymadık.. İnsan da bir şey hissetmeyince endişeleniyor.. İnşallah belirtisiz geçer tabi, yeter ki sağlıklı olsun.. Yarın anlıcaz bakalım

test çubukları arasındada fark oluyormu kiminin 12 .gün pozitif çıkıyor
Erken gebelik testleri var. Onun dışında testler arasında fark olmasa bile kişiden kişiye değişiyor canım. Hcg homonu herkeste farklı değerlerde olabilir. Kiminde kana erken geçer, kiminde biraz daha geç.. Tabi ki önce kana sonra idrara geçiyor, dolayısıyla idrarda görünme süresi de fark eder. Mesela kimisi adeti geçince kanda baktırıyor 40 çıkıyor, kiminde 150 çıkıyor.. En iyisi adet tarihini beklemek her zaman.. Biraz daha sabır.. He yine negatif çıkabilir, çok umutlan diye demiyorum.. ama hiç belli olmaz.. Muhtemelen daha adetine 2-3 gün vardır. Çıkma ihtimali düşük canım.. Kiminin 12. günde çıkabilir ama herkesin değil.. Umudunu kaybetme..

inşallah sat 24 ocaktı

ay canim bilmemki bi garibim dusunuyorum da sanki asilamadan korkuyorum Ama yapıcak bisey yok keske ise yarasa da..

Yarin icin heyecanlaniyorum seninle, insallah cok guzel haberlerle donuceksin belirti icin de erken aslinda canm dogru, hic endiselenme is icin de gönlüne göre olsun insallahh

günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün yarın keseyide

Endişelenme canıımm Yeter ki gelsin bebişin.. Hiç korkmaa... Allah güç verecektir canıımm..
Güzel dileklerin için de çok çok saol İnşallah her şey yolunda gider.. İşi bu kadar düşünüyor olmam size tuhaf gelebilir. Tabi ki bebek dünyadaki her şeyden önemli Allah'ım ona sağlık versin yeter ki; ama inanın çok stresliyim iş konusunda.. Hem bebeğim hem benim için hayırlı olsun.. Çünkü bu stres ona benden çok zararlı Allah korusun..

günaydın canım inş. hayırlısıyla görürsün yarın keseyide
Amin canım yaa İnşallahhh.. Rabbim bu mutluluğu yaşatsın..

Adeti bir gün geçince bile gidip keseyi görenler var.. Çok endişeliyim Ben 3 gün geçince gitmiştim, görememiştim.. Belki de yoktur yaaa Puufff!! Hayırlısı Allah'ıımmm!!

Olur mu canm neden tuhaf olsun tabiki stressiz olman lazim ozellikle bebis icin insallah hayirlisi olsun
Ben de güçlü olacagima inaniyorum neler atlattim zamaninda, bu bebegime kavusmama sebep olucak ufak bi islem olucak insallah tabi yine insallah gerek kalmaz diyim

Randevun kacta yarın canim bizi merakta birakma olur mu

Adeti bir gün geçince bile gidip keseyi görenler var.. Çok endişeliyim Ben 3 gün geçince gitmiştim, görememiştim.. Belki de yoktur yaaa Puufff!! Hayırlısı Allah'ıımmm!!
Canim lutfen stres yapma ben adetimin uzerinden 5 gun gecince testte gordum adetten 15 gun sonra keseyi gordum gec dollenme olmustu adetime 2 gun kala hamile kalmistim hem degerin guzel artti bak icini ferah tut

Tabi ki canıımm.. eminim ki çok güçlüsüüünn!! Her şey yolunda gidecek inşallah ve inşallah da gerek kalmayacak dediğin gibiii
Benim randevum 09.45 ama doktor çok yoğun ya.. Geçen sefer 1,5 saat geç girdim. İnşallah güzel bir haber verebilirim size Allah'ın izniyle..

Canim lutfen stres yapma ben adetimin uzerinden 5 gun gecince testte gordum adetten 15 gun sonra keseyi gordum gec dollenme olmustu adetime 2 gun kala hamile kalmistim hem degerin guzel artti bak icini ferah tut
Evet değerim güzel arttı aslında ama, bu, sorun olmadığını gösteriyordur umarım Benim geç döllenme değildir heralde çünkü değerim haftama göre iyi ilerliyor.. Allah'tan hayırlısı ne diyim.. Çok saol canıımm

İnşallah canimm
Bence sorun yok canm artisin guzel olmasi da bunu gosteriyor bence
Bekliyoruz guzel haberlerini

İyi günler arkadaşlar cumartesi 308 çıkmıştı değerim bugün 919 çıktı çok mutluyum inşallah keseyi de görürüz Dr salıya gelin dedi biz cuma görürüz zannediyorduk değere göre bilmiyorum allah tamamına erdirsin hepimizinkini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…