Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Adeti bir gün geçince bile gidip keseyi görenler var.. Çok endişeliyim Ben 3 gün geçince gitmiştim, görememiştim.. Belki de yoktur yaaa Puufff!! Hayırlısı Allah'ıımmm!!
Canim araştırmadin mi hiç hcg 2000 i geçince görülüyor Dr un söylemedi mi bizim ki hatta 4000 de görülür dedi taa salı gününe gelin dedi

Maşallah canım Değerin çok güzel Sana karından mı bakacak? Ondan salı demiştir belki. Ben vajinal baktırdım. Ya da garanti olsun istemiştir. Benim gibi erken gidip endişelenmezsin. İnşallah Allah tamamına erdirsin canım..

Canim araştırmadin mi hiç hcg 2000 i geçince görülüyor Dr un söylemedi mi bizim ki hatta 4000 de görülür dedi taa salı gününe gelin dedi
Doktor bu aletler 1800'ün üstünü görebiliyor, belki görürüz dedi canım.. Ama benimki yeni 1800'ü geçmişti, belki ondan görmedi. Baktı, rahmin çok güzel maşallah dedi. Hafif bir kabarıklık var gibi ama kesin bir şey diyemeyiz, belki yarın gelseydin görürdük dedi. 1 hafta sonraya çağırdı işte. Yarını bekliyorum heyecanla.. Araştırdım ama çoğu yerde 1500'ün üstü görünür demişler. Hatta görünmüyorsa dış gebelik vardır falan yazmışlar. Moralim bozuldu.. Sana 2000 kim dedi? Doktor mu? Artık endişelenmenin de bir alemi yok tabi, yarın anlıcaz ama korkuyor insan haliyle..

dely canım cok sagol iyi dileklerin için walla hayırlı sağlıklı olsn da hepsine razıym dedgm gibi sperm sayısı hızı normalde morfoloji düşük ya bizim ondan cok heveslenemiyprm kasıklarım da ağrı var dünden beri merdiven çıkarken bile dikkat ediyorm inş tutar rabbm nasip eder

Dikkat et canım, dikkat et.. İnşallah bebişin tutunur da bırakmaz seni Belki de bebişleriinn Allah gönlüne göre versin inşallaahh

Teşekkür ederim canım evet ben karından baktiracagim daha doğrusu Dr lar hiç vajinadan bakalım da demedi netten araştırdım değerleri orda 2000 yazıyordu sen içini ferah tut bence hersey yolunda gidecek inşallah aynen Dr biz endiselenmeyelim diye geç çağırdı galiba 4+2 bugün benim iyi senin az kalmış yarın görürsün insallah canim

Ben bebeği bilmeden randevu aldığım için erken oldu biraz. Çok yeni olduğu için zaten karından görünmez dedi doktor, diğer türlü görülebilir belki, bir bakalım dedi. Gitmişken bakmadan göndermek istemedi.
İnşallah görürüz canım, çok saol.. Zaten seninle aramızda neredeyse 10 gün var. Seninkinin de haftaya görünmesi çok doğal.. İnşallah aşama aşama her şey yolunda gider de sağlıkla kavuşuruz..
İsteyen herkese de nasip etsin Allah.. Buradaki hiç kimse de moralini bozmasın.. Hep olumlu düşünün kızlar Elbet bir zamanı var.. İnşallah çabucak gelir o zaman

Bencede h b adetin 1
Bencede 10gun geçince adetimi doktora gitmiştim değerim 5000di doktor haftaya gel keseye bakalım demişti içini ferah tut çok kafana takiyosun kişiden kişiye değişir ayrica

Hadi gözün aydin cnm darısı keseyi görmeye inş.

dely sende kafana takma bu kadar. Icin izinde sağlıklı bebislerimiz olucak inş.

Benim kasik ağrılarım bugün hafif leri artık çok rahatsız etmiyor.

Ben bide hali sildim bugün . Şöyle ki kızıma hamile kaldığımda dr a sormuştum kendime dikkat etmeliyim diye. O da fazla ağır kaldırma yükseğe uzatma. Onun dışındaki şeyler önemli değil. Eğer bir problem olur sa da bu zaten bebeğin sağlıklı olmadığını gösterir demişti. O yüzden evham yapma canım.

Bencede h b adetin 1

Bencede 10gun geçince adetimi doktora gitmiştim değerim 5000di doktor haftaya gel keseye bakalım demişti içini ferah tut çok kafana takiyosun kişiden kişiye değişir ayrica
Saol canım.. Teşekkürler..

Amin canım inşallah.. Saol.. Darısı sizlere olsun..

insallah canimm ..sen ne zaman test yapiosun..guzel haberler verebilirim ins;(

Kiiizzz ben yalnis hesaplamisim gecen ay ki adetime gore bugun olmam lazimdi. Gerci bi kac aydir belli olmuyodu gecikebilir diye dusunuyorum. Gece 3 gibi kasiklarim agridi hafif dedim heralde gelio kirmizilar pff yaa

Kiiizzz ben yalnis hesaplamisim gecen ay ki adetime gore bugun olmam lazimdi. Gerci bi kac aydir belli olmuyodu gecikebilir diye dusunuyorum. Gece 3 gibi kasiklarim agridi hafif dedim heralde gelio kirmizilar pff yaa
benim suanda kasiklarim agriio canim ya.yarin doktorumdan randevu aldim gidecem canim.

Evet aramızda 10 gün varmış çok şükür tatlı heyecanlar bunlar allahım herkese nasip etsin evet kızlar bakın bizimde neredeyse 1 sene olmadı hiç ilaç kullanmadan bu ay oldu hemde hiç değişik birsey yapmadık demek ki allahım zamanını böyle istemiş

benim suanda kasiklarim agriio canim ya.yarin doktorumdan randevu aldim gidecem canim.nie.bolemm
Haber ver burdan mutlaka ins guzel haber alipp bana da umut olursun. Adet belirtin var mi hic gecikti mi
yok canim yarin adet tarihim..bugun iste kan testinde negatif cikti 0.650. dr gidecem sancim oluo bicak kesigi gibi..kist falan olir die korkuom oyuzden baksin ne oldugunu solesin...

Kizlar kafayı yiyeceğim dusunmekten aceba mi diye. Gecen ay 24.gün adet oldum. 1ay felan surmez benim 21 - 24 . Gün arasi olurdum hep. Simdi yarin 27.gun olacak. Ara ara bicak kesigi gibi sızılarim kasiklarda hafiften agrilarm Oluyor. Şişlik var karnımda yum doneminden bu yana. Sarimtrak akintimda var. Umitlenmek istemiyorum ama aklimdan cikmiyor. Cumartesi idrar negatifti. Igneninde 14.günü bugün. Igne adet döngümü de etkilemis olabilir. Off düşün düşün beklemekten başka care yok. Kanda da baktirmaya cesaretim yok.

Igneden sonraki 12. Gün yapmış oluyorsun testi. Negatif çıkabilir. Yarın kanda baktır bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…