Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Yaa belki kan testi icin erkendir umuyorum.oyledir of ins kist yoktur canim

benle ayni belirtiler...sarimtrak akinti olduo son.gunlerdede ama benim kan negatif..muhtemelen igneden oluo

benle ayni belirtiler...sarimtrak akinti olduo son.gunlerdede ama benim kan negatif..muhtemelen igneden oluo
Idrarda daha once bakmismiydin canım. Ben idrar testinde dun aksam silik cizgi gordum biraz once de işe gitmeden ilk idrarla yapayim dedim azicik daha belirgindi. Ignenin 15.gunu oluyor.8 ve 12.gunlerde negatifti tamamen. Olmazsa aksam iş cikisi kan testi yaptiracagim

Canım ya hepimiz artik en ufak bi degisiklgimizi gebelige yorar olduk bilincli bilincsiz. Belki baska zamanlarda da boyle oluyordu ama dikkatimizi cekmiyodu yada piskolojik bile olabilir. Yanlizca senden bahsetmiyorum kendimden de biz gibi olanlardan da bahsediyoruz. Benimde adetim gecti diyorum hadi belki igneden dolayidir yada gecikecegindendir diye. Aklimin kosesinde ufakda olsa umut var beynimi kemirip duran ya gebelikse diye. Dusunmeden edemiyo insan. Testlere de elimiz gitmiyor ama en guzeli kan testini yaptir canim en azindan netlesir hersey. Belirsizlik daha cok yipratiyor

günaydın cnm silik çizgi varsa bence hamilesin olmasaydın silik bile çıkmazdı

Hadi bakalım bir Hamiş haberi daha inş. Bence de hamilesin csnim.

Merhaba kızlar ignenin 13.günü kan testi yaptım negatif tabiki de Rabbim bizede nasip eder mi ki artik o kadar Yoruldum ki iğne hap muayene Allahtan umut kesilmez gerçi nasip napalim

Silik çıktıysa hamilesindir canım hayırlı olsun inşallah

Canim biraz once idrar testinde silik cizgiyi gördüm. Bir sey olmasa silik cizgi cikar mi sonradan ki.
Canım silikse pozitiiifff Hadi bakalım kanda da görelim inşallaahh Hayırlı olsuunn

Merhaba kızlar ignenin 13.günü kan testi yaptım negatif tabiki de Rabbim bizede nasip eder mi ki artik o kadar Yoruldum ki iğne hap muayene Allahtan umut kesilmez gerçi nasip napalim
Canım bizim tedaviyi bırakınca oldu.. Allah çok büyük.. Her şeyin bir zamanı var. İnşallah zamanı çabucak gelir canım..

dely bugün keseyi görecektiniz sanırım henüz dr a gitmedin güzel haberlerini bekliyoruz :)

Günaydın kızlaaarr

dely ses var canımmmm çok merak ettim seni inşallah güzel haberlerle gelceksin
Ay canım çok teşekkür ederim yaa

Biz bugün keseyi gördüüükkk Allah'ıma bin şüküürr Daha bebişcik oluşmamış ama içindee.. ama doktor haftasına göre normal dedi. Tam 2,5 hafta sonrasına çağırdı.. O zaman hem bebişi görüp, hem de kalp atışını duyacakmışız inşallah.. ama daha çok vaaarr Puuff Allah inşallah onu da duymayı nasip eder..

Darısı isteyen herkese olsun kızlar.. Allah'ım sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahhh

Ayy canim cok sevindim cok şükür darisi kalp atislarina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…