Canim biraz once idrar testinde silik cizgiyi gördüm. Bir sey olmasa silik cizgi cikar mi sonradan ki.Igneden sonraki 12. Gün yapmış oluyorsun testi. Negatif çıkabilir. Yarın kanda baktır bence canım.
benim suanda kasiklarim agriio canim ya.yarin doktorumdan randevu aldim gidecem canim.nie.bolemm
yok canim yarin adet tarihim..bugun iste kan testinde negatif cikti 0.650. dr gidecem sancim oluo bicak kesigi gibi..kist falan olir die korkuom oyuzden baksin ne oldugunu solesin...
benle ayni belirtiler...sarimtrak akinti olduo son.gunlerdede ama benim kan negatif..muhtemelen igneden oluoKizlar kafayı yiyeceğim dusunmekten aceba mi diye. Gecen ay 24.gün adet oldum. 1ay felan surmez benim 21 - 24 . Gün arasi olurdum hep. Simdi yarin 27.gun olacak. Ara ara bicak kesigi gibi sızılarim kasiklarda hafiften agrilarm Oluyor. Şişlik var karnımda yum doneminden bu yana. Sarimtrak akintimda var. Umitlenmek istemiyorum ama aklimdan cikmiyor. Cumartesi idrar negatifti. Igneninde 14.günü bugün. Igne adet döngümü de etkilemis olabilir. Off düşün düşün beklemekten başka care yok. Kanda da baktirmaya cesaretim yok.
Idrarda daha once bakmismiydin canım. Ben idrar testinde dun aksam silik cizgi gordum biraz once de işe gitmeden ilk idrarla yapayim dedim azicik daha belirgindi. Ignenin 15.gunu oluyor.8 ve 12.gunlerde negatifti tamamen. Olmazsa aksam iş cikisi kan testi yaptiracagimbenle ayni belirtiler...sarimtrak akinti olduo son.gunlerdede ama benim kan negatif..muhtemelen igneden oluo
benle ayni belirtiler...sarimtrak akinti olduo son.gunlerdede ama benim kan negatif..muhtemelen igneden oluo
günaydın cnm silik çizgi varsa bence hamilesin olmasaydın silik bile çıkmazdıIdrarda daha once bakmismiydin canım. Ben idrar testinde dun aksam silik cizgi gordum biraz once de işe gitmeden ilk idrarla yapayim dedim azicik daha belirgindi. Ignenin 15.gunu oluyor.8 ve 12.gunlerde negatifti tamamen. Olmazsa aksam iş cikisi kan testi yaptiracagim
Idrarda daha once bakmismiydin canım. Ben idrar testinde dun aksam silik cizgi gordum biraz once de işe gitmeden ilk idrarla yapayim dedim azicik daha belirgindi. Ignenin 15.gunu oluyor.8 ve 12.gunlerde negatifti tamamen. Olmazsa aksam iş cikisi kan testi yaptiracagim
silik çizgi çıkmışsa büyük ihtimalle hamilesin canım allah gönlüne göre hayırslısını versin inşallahCanim biraz once idrar testinde silik cizgiyi gördüm. Bir sey olmasa silik cizgi cikar mi sonradan ki.
Silik çıktıysa hamilesindir canım hayırlı olsun inşallahIdrarda daha once bakmismiydin canım. Ben idrar testinde dun aksam silik cizgi gordum biraz once de işe gitmeden ilk idrarla yapayim dedim azicik daha belirgindi. Ignenin 15.gunu oluyor.8 ve 12.gunlerde negatifti tamamen. Olmazsa aksam iş cikisi kan testi yaptiracagim
Canım silikse pozitiiifffCanim biraz once idrar testinde silik cizgiyi gördüm. Bir sey olmasa silik cizgi cikar mi sonradan ki.
Canım bizim tedaviyi bırakınca oldu.. Allah çok büyük.. Her şeyin bir zamanı var. İnşallah zamanı çabucak gelir canım..Merhaba kızlar ignenin 13.günü kan testi yaptım negatif tabiki deRabbim bizede nasip eder mi ki artik o kadar Yoruldum ki iğne hap muayene Allahtan umut kesilmez gerçi nasip napalim
Ay canım çok teşekkür ederim yaa
Gördüm gördüm canıımmdely bugün keseyi görecektiniz sanırım henüz dr a gitmedin güzel haberlerini bekliyoruz :)
ay çok sevindim canım amin bizde görürüz inşallah herşey yolunda gider alllahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin aminnGördüm gördüm canıımmYukarıya yazdım. Aynı anda yazmışız :)) Darısı başına olsun inşallaahhh
Amin canım amiinnnay çok sevindim canım amin bizde görürüz inşallah herşey yolunda gider alllahım olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin aminn
Ayy canim cok sevindim cok şükürGünaydın kızlaaarr
Ay canım çok teşekkür ederim yaa
Biz bugün keseyi gördüüükkkAllah'ıma bin şüküürr Daha bebişcik oluşmamış ama içindee.. ama doktor haftasına göre normal dedi. Tam 2,5 hafta sonrasına çağırdı.. O zaman hem bebişi görüp, hem de kalp atışını duyacakmışız inşallah.. ama daha çok vaaarr Puuff Allah inşallah onu da duymayı nasip eder..
Darısı isteyen herkese olsun kızlar.. Allah'ım sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?