Çok saoolAyy canim cok sevindim cok şükürdarisi kalp atislarina insallah
Daha adetine de var sanırım.. Bekle bence canım..28 günde
Canım yaa.. Allah sağlık versin, güç versin. Böyle sırada ne var diye düşünme. Güzel düşünmeye çalış. Artık bundan sonra her şey çok daha güzel olacak diye düşünmerhaba kızlar, klomen, iğne, hormonlar, kist, iki kere ertelenen aşılama ve şimdi de doğum kontrol hapı.... bakalm sırada ne var
Çok saol canım.. Allah herkese nasip etsin inşallah. Kucaklarımızı mutluluklarla doldursuunnkızlar merhaba
kaç gündür okulun ilk günleri toplantı tutanaklar öğrenciler giremedim.
bu arada hamile olup KESE görenleri DEĞERLERİ yükselenleri tebrik ediyorum inşallah kucaklarına almak da nasip olur.ADET olanlara da hayırlısı olsun inşallah gelecek aya olur diyorum.bekleyenlerede SABIR diliyorum.sanki dilek ve temenniler bölümü gibi oldu
canim daha yeni dr dan geldim ben 4cmlik kistim olmus catlatma igneside vurulmustum klomenden sonra fakat catlamamis oda kist olmus..bi belirtisi de normal adet sancisi gibi sancilarim oluodu ara ara.bicak kesigi gibi arada giriodu akintim artti adette olmadim .dr sogan kuru uygulayacaz 15 gunluk dedikızlar kist varsa belirtileri neler oluyor yaşayan var mı bu ay klomen kullandım ama iğne olmadım kistten şüpheleniyorum da
Canım geçmiş olsun. İnşallah hemen geçer. Stres yapma. Soğan kürü çok iyi gelir.canim daha yeni dr dan geldim ben 4cmlik kistim olmus catlatma igneside vurulmustum klomenden sonra fakat catlamamis oda kist olmus..bi belirtisi de normal adet sancisi gibi sancilarim oluodu ara ara.bicak kesigi gibi arada giriodu akintim artti adette olmadim .dr sogan kuru uygulayacaz 15 gunluk dedi
geçmiş olsun canım.çocuk olmama sorunun ne canım.benim hiç sorun yok aslında yumurta oluşumu ve çatlamasında.doktor yumurtan çatlar kendiliğinden diye bu ay iğne vermedi geçen iki ay ovitrelli vermişti çatlamışlardı.birde adetin 15.günü çok ağrım sancım vardı gün boyu sürdü sonra kesildi ben yumurtalar çatlamıştır diye düşündüm umarım kist olmamıştır.adetim gecikti.ama adetten 4 gün önce ağır ilaçlar alacağım için kan testi yaptılar 0,100 çıktı o yüzden kist oldu herhalde diyorum hamile olsaydım adetin 25.günü çıkardıcanim daha yeni dr dan geldim ben 4cmlik kistim olmus catlatma igneside vurulmustum klomenden sonra fakat catlamamis oda kist olmus..bi belirtisi de normal adet sancisi gibi sancilarim oluodu ara ara.bicak kesigi gibi arada giriodu akintim artti adette olmadim .dr sogan kuru uygulayacaz 15 gunluk dedi
ayy canım gözünaydın bak keseyide gördün ne güzelGünaydın kızlaaarr
Ay canım çok teşekkür ederim yaa
Biz bugün keseyi gördüüükkkAllah'ıma bin şüküürr Daha bebişcik oluşmamış ama içindee.. ama doktor haftasına göre normal dedi. Tam 2,5 hafta sonrasına çağırdı.. O zaman hem bebişi görüp, hem de kalp atışını duyacakmışız inşallah.. ama daha çok vaaarr Puuff Allah inşallah onu da duymayı nasip eder..
Darısı isteyen herkese olsun kızlar.. Allah'ım sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallaahhh
ne oldu canım neden kontrol hapı verdiki doktor kistmi varmerhaba kızlar, klomen, iğne, hormonlar, kist, iki kere ertelenen aşılama ve şimdi de doğum kontrol hapı.... bakalm sırada ne var
doktorlarda onaylıyomu soğan kürünücanim daha yeni dr dan geldim ben 4cmlik kistim olmus catlatma igneside vurulmustum klomenden sonra fakat catlamamis oda kist olmus..bi belirtisi de normal adet sancisi gibi sancilarim oluodu ara ara.bicak kesigi gibi arada giriodu akintim artti adette olmadim .dr sogan kuru uygulayacaz 15 gunluk dedi
Çok saol canıımmayy canım gözünaydın bak keseyide gördün ne güzel
canım benim de 13. günü hiç belirti de yok ama umut işteMerhaba kızlar ignenin 13.günü kan testi yaptım negatif tabiki deRabbim bizede nasip eder mi ki artik o kadar Yoruldum ki iğne hap muayene Allahtan umut kesilmez gerçi nasip napalim
Belirti olmasına gerek yok canım.. İnşallah hamilesindir..canım benim de 13. günü hiç belirti de yok ama umut işte13. günde belli olur mu
Teşekkür ederim canım. Amin..canım hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş..sende ilk belirtiler nelerdi
benim yumurtaliklarim buyumuodu canim.ilk klomen.ve igne.deneyimimdi.ignemim.ertesi gunu ole sanci cektimki aha catladi dedimgeçmiş olsun canım.çocuk olmama sorunun ne canım.benim hiç sorun yok aslında yumurta oluşumu ve çatlamasında.doktor yumurtan çatlar kendiliğinden diye bu ay iğne vermedi geçen iki ay ovitrelli vermişti çatlamışlardı.birde adetin 15.günü çok ağrım sancım vardı gün boyu sürdü sonra kesildi ben yumurtalar çatlamıştır diye düşündüm umarım kist olmamıştır.adetim gecikti.ama adetten 4 gün önce ağır ilaçlar alacağım için kan testi yaptılar 0,100 çıktı o yüzden kist oldu herhalde diyorum hamile olsaydım adetin 25.günü çıkardı
valla baksanaki adam dogum kontrol hapi yerine sogan.kuru dedidoktorlarda onaylıyomu soğan kürünü
bende iki ay yaptım soğan kürünü bu ayda yapsammı diyorum göbeğimi baya küçülttüvalla baksanaki adam dogum kontrol hapi yerine sogan.kuru dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?