Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba kızlar, klomen, iğne, hormonlar, kist, iki kere ertelenen aşılama ve şimdi de doğum kontrol hapı.... bakalm sırada ne var

kızlar merhaba
kaç gündür okulun ilk günleri toplantı tutanaklar öğrenciler giremedim.
bu arada hamile olup KESE görenleri DEĞERLERİ yükselenleri tebrik ediyorum inşallah kucaklarına almak da nasip olur.ADET olanlara da hayırlısı olsun inşallah gelecek aya olur diyorum.bekleyenlerede SABIR diliyorum.sanki dilek ve temenniler bölümü gibi oldu

kızlar kist varsa belirtileri neler oluyor yaşayan var mı bu ay klomen kullandım ama iğne olmadım kistten şüpheleniyorum da

Ayy canim cok sevindim cok şükür darisi kalp atislarina insallah
Çok saool Amin canıımmm Allah razı olsun.. Dualarınızla.. Darısı sizlerin başına olsuunn..

Daha adetine de var sanırım.. Bekle bence canım..

merhaba kızlar, klomen, iğne, hormonlar, kist, iki kere ertelenen aşılama ve şimdi de doğum kontrol hapı.... bakalm sırada ne var
Canım yaa.. Allah sağlık versin, güç versin. Böyle sırada ne var diye düşünme. Güzel düşünmeye çalış. Artık bundan sonra her şey çok daha güzel olacak diye düşün Allah sabrını mükafatlandıracak inşallah canım. Sakın gücünü yitirme İnşallah en güzel en hayırlı zamanda kavuşursun bebişine..

Çok saol canım.. Allah herkese nasip etsin inşallah. Kucaklarımızı mutluluklarla doldursuunn

kızlar kist varsa belirtileri neler oluyor yaşayan var mı bu ay klomen kullandım ama iğne olmadım kistten şüpheleniyorum da
canim daha yeni dr dan geldim ben 4cmlik kistim olmus catlatma igneside vurulmustum klomenden sonra fakat catlamamis oda kist olmus..bi belirtisi de normal adet sancisi gibi sancilarim oluodu ara ara.bicak kesigi gibi arada giriodu akintim artti adette olmadim .dr sogan kuru uygulayacaz 15 gunluk dedi

Canım geçmiş olsun. İnşallah hemen geçer. Stres yapma. Soğan kürü çok iyi gelir.

geçmiş olsun canım.çocuk olmama sorunun ne canım.benim hiç sorun yok aslında yumurta oluşumu ve çatlamasında.doktor yumurtan çatlar kendiliğinden diye bu ay iğne vermedi geçen iki ay ovitrelli vermişti çatlamışlardı.birde adetin 15.günü çok ağrım sancım vardı gün boyu sürdü sonra kesildi ben yumurtalar çatlamıştır diye düşündüm umarım kist olmamıştır.adetim gecikti.ama adetten 4 gün önce ağır ilaçlar alacağım için kan testi yaptılar 0,100 çıktı o yüzden kist oldu herhalde diyorum hamile olsaydım adetin 25.günü çıkardı

ayy canım gözünaydın bak keseyide gördün ne güzel

ne oldu canım neden kontrol hapı verdiki doktor kistmi var

doktorlarda onaylıyomu soğan kürünü

Merhaba kızlar ignenin 13.günü kan testi yaptım negatif tabiki de Rabbim bizede nasip eder mi ki artik o kadar Yoruldum ki iğne hap muayene Allahtan umut kesilmez gerçi nasip napalim
canım benim de 13. günü hiç belirti de yok ama umut işte 13. günde belli olur mu

canım hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş..sende ilk belirtiler nelerdi

Son düzenleme:
canım hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inş..sende ilk belirtiler nelerdi
Teşekkür ederim canım. Amin..
Belirti yoktu işte, o yüzden öyle dedim. Sadece adet belirtisi. Benim adetten 10 gün kadar önce hafif hafif karın ağrılarım başlardı. Yine öyle oldu. Adet olucam diye doktordan randevu almıştım hatta canım.

benim yumurtaliklarim buyumuodu canim.ilk klomen.ve igne.deneyimimdi.ignemim.ertesi gunu ole sanci cektimki aha catladi dedim ama nerdeeeeee

Kızlar ayıp olacak ama sabah da deneyin Etkisi olduğunu duydum. Bana da etkisi olmuş olabilir. Emin değilim. Tabi ki kısmet ama.. denemekte fayda var. Tam çatlama günü sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…