hadi ya zayiflatiomubende iki ay yaptım soğan kürünü bu ayda yapsammı diyorum göbeğimi baya küçülttü
Canım benim arkadaşlarımın belli olmuştu ondan kan testi yaptım bende çıkmadı inşallah sonra çıkar adet olana kadar umut var demi:)canım benim de 13. günü hiç belirti de yok ama umut işte13. günde belli olur mu
Kaç çıktı canım değerin:)Kizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
Kızlar ayıp olacak ama sabah da deneyinEtkisi olduğunu duydum. Bana da etkisi olmuş olabilir. Emin değilim. Tabi ki kısmet ama.. denemekte fayda var. Tam çatlama günü sabah..
Kizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
merhaba kızlar, klomen, iğne, hormonlar, kist, iki kere ertelenen aşılama ve şimdi de doğum kontrol hapı.... bakalm sırada ne var
kızlar kist varsa belirtileri neler oluyor yaşayan var mı bu ay klomen kullandım ama iğne olmadım kistten şüpheleniyorum da
Kizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
ben ilk tedavimi yumurtlama takibinde klomen kullandım ve yumurta geliştirici iğne oldum adet günü çok ağrım oldu öyle böyle deil geçte geldi ve kist oluşmuş sonra başka doktorum klomen kist yapmış olabilir dedi sadece iğne oldum diğer tedavilerde ve kist olmadı tabi hamilelikte henüz olmadı hala bi ses yok :)Kızlar sanırım bende kist oluştu klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım hiç adetim bu kadar gecikmezdi adetten 4 gün önce kanda negatifti adetim gecikince idrar testi yaptım bu gün negatif.ne oluyor baba adet gelecek gibi de durmuyor ara ara adet sancılarım var ama gelecek gibi del.inşallah kist oluşmamıştır.sadece klomen kullananlar adetiniz gecikti mi çatlatma iğnesi olmayınca korktum şimdi
38 ,3 canim. Cok taze dahaKaç çıktı canım değerin:)
Aminnnn canım benim.Allah bir an önce sizlere de nasip etsin hayirlisiyla.bbenim bebisde tutunur insallah daha cok yeniCanim gözün aydin. Merak Etme zaman çabuk geçiyo. Hide bakmişsin cinsiyetini ogrenmeye gidiyorsun ondan da doğuma.
Sabah da Denemek te fayda var dediğin gibi.
Çok guzel ya bi Hamiş daha. Tebrik ederim canım. Allah kucağınıza da Almatı nasip etsin inş. Bize de dua edin
Aminnn canim. Bir an önce rabbim sana da nasip etsin insallah . benim bebisde tutunur insallah:)Merhaba kizlar ben de bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullanip sonuca ulasamayanlardanim. Hatta 2 yumurtam vardi biri catlamis digeri de 3.5 cmlik kiste donusmus. Dolayisiyla bu ay tedaviye devam edemiyorum adetle gider dedi doktor. Bir sonraki reglin 3. Gunu tekrar gidecegim ve kist gectiyse klomen tedavisine devam edicez.
.
Canim hayirlisi olsun sikma canini, Allah tez zamanda nasip etsin hepimize. Ben de onceki ay klomen tedavisine baslayalim demisti doktor, reglin 3. Gunu gittim doktora 5.5cm kist cikmisti ve dogum kontrol hapi basladim. 1 ay kullandim gecti sonra klomen ve Bu ay yine kistBu sefer dogum kontrol hapi baslamadi ama adetle gecer dedi. Bu ay tedavisiz gececek nitekim. Ben de bugun itibariyle havuc ve incir kuru basladim. Bide bole deneyelim bakalim. Ha bir de dogum kontrol hapinin ilk ay koruyuculugu yok demisti doktorum bana. Bakarsin bu ay bir surprizin olur
Canim ben biraz anladim aslinda. Oncelikle akintimda bi degisiklik olmadi igneden sonra, yumurtlamaya dair sanci filan da olmadi ve sag tarafimda yururken filan biseyin sanki dusecekmis gibi hareket ettigini hissediyodum ve kistim de sagda cikti zaten.
Canim cok sevindim, hayirli olsun. Insallah saglikli bi sekilde gelisir ve kucagina alirsin :)
Son olarak merak edenler icin; ben igneden sonra kasiklarda batma vs gibi belirtiler yasadim ve hamile oldugumu dusundum. Igneden kaynaklaniyor olabilir. Bir de reglim pazar gunu Pembe akinti seklinde basladi ve dun hep kahverengi lekelenme seklinde oldu. Simdi kirmiziya dondu ama hala lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor da dis gebelik olmasin diye bhcg baktirdi ve bise cikmadi. Aklinizda bulunsun sanirim bunlar ignenin bize yasattigi umutlar. Umutlarimizin tez zamanda gerceklesmesi dilegiyle... :)
Hayirli olsun canimmm cok sevindim ins tutunur. İgneden sonra kacinci gununde yaptirdinKizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
sagol canim aminn. Igneden sonra 15.gun igne gününü sayarsak 16Hayirli olsun canimmm cok sevindim ins tutunur. İgneden sonra kacinci gununde yaptirdin
vücuttaki şişliği alıyo toksinleri fala atıyomuşhadi ya zayiflatiomu
allah tamamına erdirsin canım ilk adet gununden saymaya baslıyorsun kaç haftalık olduğunu hesaplamak için benimde henüz çok yeni salı günü keseyi görmeye gideceğiz bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimizinKizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
hadi gözünaydın cnm biz sana demiştik Rabbim tamamına erdirsinKizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
İğne vurulmusmuydu canım ve kaçıncı gün belli oldu38 ,3 canim. Cok taze daha
Canım negatif çıktı sonucum hayırlıs olsun :)Aaa yazmissin simdi gordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?