Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
amin canım. inşallah değerim artar bebiş tutunur inşallah. son adete göre tamamdır canım öyle hesaplarım teşekkür ederim.

Günaydın kızlaaar Kar kış zor geldiimm.. Arabayı zor çıkardıım.. donduumm..Aslında yollar açık da ara yollar fena ve arabayı çıkarmak zor olduu.. İnşallah erken çıkarır patron

Annemler başka şehirde olduğu için onlara telefonla söyledim dün bebişi. Ağlaştık telefonda annemle ablamla.. Sonra babam da aradı.. Zaten ailecek duygusalız :)) Tam ağlamalık konu Eşim babasına söylemiş görünce. Kayınvalideye kesenin fotosunu gösterdik. Kalpli bir çikolata kutusuna koymuştuk, küçük bir notla.. Güzel oldu.. Tabi daha kimseye söylemeyin diye tembih ettik. Kalp atışından sonra rahatlıcaz biraz daha inşallah. Kalp atışını duyana kadar her kadında %20 düşük riski varmış. Eşim diyor olması da %20 şanstı. Çünkü her ay sağlıklı bireylerin bebişinin olma ihtimali %20'miş. Her şey yolunda olsa bile yani. E keseyi görememe ihtimali %bilmem kaç. Düşük ihtimali %20. Kalp atışını duymama ihtimali % bilmem kaç derken bu dünya nasıl üremiş böyle diyor evet dedim valla bilmem

Kizlar kan testimmm pozitiif cikti.ama daha cok yeni benim tahminim 1.5 haftalik felan. Insallah tutunur bana bebibebisimmmm.hala korkuyorummm.Allahim isteyen herkesse nasip etsin
Canııımmm Allah tamamına erdirsin inşallaahhh İnşallah tutunur bebişin sanaa Kan testini yarın tekrarla canım. Değer 2 katına çıkmış olmalı. Hatta ondan da 1 gün sonra tekrarla.. Gün aşırı yaklaşık 2 kat artmalı. Doktora gitmeden önce de bir nebze rahatlatır bu seni. Büyük bir ihtimalle sağlıklı bir hamilelik olduğunu gösterir 2 katına çıkması.
Hamileliğin de son adet tarihinden itibaren hafta hafta sayılıyor canım.. Adet tarihinin geçtiği gün tam 4 haftalık oluyorsun. Ordan devam ediyorsun saymaya. İnşallah sayaa sayaa sağlıkla sonuna kadar gidersin

Çok saol canıımmm...

Kızlaaar Allah hepiniziiinnn gönlüne göre versin inşallah.. Ben de çok dua ettim. Hala da ediyorum sizlere.. benimkinin sağlığınaa.. Bol bol dua edin siz de Allah kabul ediyor, geri çevirmez hayırlısıyla.. Her şeyin en güzelini, en güzel zamanı biliyor. Mutlulukla sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Bir de biliyorsunuz rahim filminden sonraki ay oldu benim. Bilmiyorum etkisi var mı ama duymuşsunuzdur belki, küçük tukanıklıkları açtığı için gebeliğin kolaylaşmasını sağlıyormuş rahim filmi. Belki de o vesile oldu bilmiyorum. Aklıma gelen her şeyi söylüyorum ki inşallah işinize yarar

Cnm slm bende iki subatta igne oldum adetin ne zamandi senin cesaret edemiyorm test yapmaya ben klomen de icmismiydn sen
klomen de kullandım canım. adet günüm normalde 14-15 şubattı canım. ben 21-24 gün arası adet olurum hep. senin ne zaman adet günün.

yarın tekrar kana baktıracağım canım .şimdi çok yeni değerim 38,3 daha .2 şubatta iğne vurulmuştum zaten.inşallah artar sağlıklıca. perşembe kan testini tekrarlayıp cuma doktoruma gideceğim.

günaydın canım hoşgeldin annenlerede söylemişsin ne güzel onlarda sevinmiştir bende sabah arabayı temizledim sıcak suyla camlarını yıkadım anca temizlendi yollar açık Allahdan

günaydın canım hoşgeldin annenlerede söylemişsin ne güzel onlarda sevinmiştir bende sabah arabayı temizledim sıcak suyla camlarını yıkadım anca temizlendi yollar açık Allahdan
Günaydın canım Evet.. Allah'tan yollar açıktı. Patron da erken çıkartsa hiç fena olmaz :)

Son düzenleme:
Insallah cnm ama su an cok uzgunum yaa ilk kullanimdi ama bende cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cok korkuyorum olmayacak die...
hiç korkma canım ben ilk oğluma 3,5 yıl sonra kavuştum asla doğal olmaz dediler iki tüp bebek denedik olmadı sonrasında normal yolla iki oğlum oldu.üstelik üç de düşük yaşadım normal yolla olmuştu onlarda.tonlarca para döktük tedaviler tüp bebekler yıllarca dökülen gözyaşları çaresizlik sadece anılarda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…