Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Insallah cnm ama su an cok uzgunum yaa ilk kullanimdi ama bende cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cok korkuyorum olmayacak die...
Canım her şeyin hayırlısı.. Hiç sıkıntı yapma.. Ben de 1 yıl boyunca hep stres yaptım. Sonra, artık aşılama yaptırırız napalım, deyip aşılama için doktordan randevu aldım ve o ay adet olmadım. En hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Her şeyin bir çözümü var Allah'a şükür canım.. Yeter ki umudunu kaybetme sen

amin canım. inşallah değerim artar bebiş tutunur inşallah. son adete göre tamamdır canım öyle hesaplarım teşekkür ederim.
Canim hayirli olsun saglikla devam etsin insallah darisi basimiza=)
Gunaydin canimm ben de ailelere soylediniz mi diyecektim ne guzel sevinc Allah daim etsin insallah iyi dusunun iyi olsun canm. Ben de kimseye soylemeyin demistim ama duymayan kalmamisti neyse masallah diyelim yollarda da dikkatli olun Allah korusun fena kar var

Çok saol canıım
Aslında hala çekiniyorum ben, kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Umarım onlar da çekinir. Binbir türlü hal var Allah korusun. Ben çok üzülürüm, çok kötü olurum ama alakam olmayan dıdının dıdısının da ah vah demesini istemem.. Ailem yeter bana.. Annem söylemez eminim ama kayınvalidemden pek emin değilim. Aileleri de baya kalabalık.. Dün söylemem söylemem dedi. Söylemez diye umuyorum. İnanıyorum. Kalp atışını beklesek mi diye düşündük ama en azından anne babaya söyleyelim dedik. Allah tamamına erdirir inşallah..
Darısı sizlere olsun canıım

Evt cnm tabiki ole..1,5 yildir olmuyo benimde bir kez kimyasal gebelik gecirdim sonrasindada bi gittim dr a cikolata kisti var dedi onceden hicbiseym yoktu.Beklemek husrana ugramak cok zor heleki alakasz insanlarin sorulari...Cok kotuyum...

Tabiki risk hep var ama icini ferah tutmakta fayda var canim ben cok evhamliydim malesef.. biz de bir tek ailemize soyledik sonra esimin ailesi sevinclerinden paylasmis herkesle:/ sonrasi malum Allah tekrar nasip ederse bu sefer anneler dahil kimseye soylememe karari aldik esimle. Mutluluk paylastikca cogalir tabi ama iste=)

Dua ediyorum hepimiz icin hamile olanlar saglikla kucagina alsin insallah, darisi da bizlerin basina

Rabbim ol desin yeterki dogru diosun ama bu zamanlarda cok zor gecio cnm sorunun neydiki cnm rabbim bizede nasip etsin ins

eşimin değerleri çok düşükt.varikosel ameliyatı oldu sonrasında düşük yaşadım bunun sonucunda rahim filmi istendi tüplerin ikiside kapalı dediler.tüp bebek tek şansınız hem eşin değerleri hemde tüpler kapalı diye.tüp bebek denedik olmadı iki ay sonra doğal yolla hamile kaldım ilk oğlum altı aylıkken korunmasız tek ilişkide ikinci oğluma hamile kaldım.daha sonra düşüklerimde oldu.şimdi biri 5,5 diğeri 4,5 iki oğlum var.üçüncüyü istiyoruz olmuyor şimdi de ama çok da önemli değil artık olup olmaması allah önce hiç olmayanlara versin

Evt cnm tabiki ole..1,5 yildir olmuyo benimde bir kez kimyasal gebelik gecirdim sonrasindada bi gittim dr a cikolata kisti var dedi onceden hicbiseym yoktu.Beklemek husrana ugramak cok zor heleki alakasz insanlarin sorulari...Cok kotuyum...
Tabi ki insan kötü oluyor ama üzüntü de yaşayacaksak, bir sonraki aya umutla dolmak için hemmen toparlanmalıyız canım.. Allah beterinden saklasın.. Yeter ki sağlıklı olsun bebişler canım.. Hep umutla bak lütfen

Darısı başınıza canım.. Dualarım sizinle

Haklısın fazla evham da kötü.. Ne olacaksa olacak artık, yapacak bir şey yok.. Allah'a emanet.. Allah korur inşallah.. Bekliyoruz..
Siz de öyle yaparsınız canım.. Çenenizi tutaydınız dersiniz Bir olsun da, karı koca sevinin de inşallah.. Onlar da 1 ay bekleyiversin

Aminn canim saolasin
aynen canim kimse kizamaz valla soyledik de noldu deriz saka bi yana insan bosuna uzmek de uzulmek de istemiyor o donem kimse arasin gelsin istememistim Allah kimseye gostermesin herkes sagsalim kucagina alsin bize de bir daha boyle zor sinavlar vermez insallah
Ama olursa 1 ay degil en az 3 ay kimseye soylemicez sonrasinda da risk var tabi ama iste icimiz rahat eder belki

Ne zaman isterseniz o zaman söylersiniz canıımm Allah sağlıkla nasip etsin inşallah. Allah kimsenin başına vermesin.. Her şey güzel olacak.. Çok az kaldı merak etmeee

amin canım. inşallah değerim artar bebiş tutunur inşallah. son adete göre tamamdır canım öyle hesaplarım teşekkür ederim.
canım bebiş tutunmuştur değerin oyle çıktıysa darısı keseyi görmeye ve kalp atışını duuymaya inşallah bende göremedim henüz salıya kadar zaman geçmek bilmiyor :)

Insallah cnm ama su an cok uzgunum yaa ilk kullanimdi ama bende cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cok korkuyorum olmayacak die...
canım hiç korkma çözümü olan şeyler bunlar çatlatma iğnesi kist hepsinin çözümü var umutsuzluğa kapılma öyle hemen ne sorunları olanların çocuğu oluyor vakti zamanı gelince herkesin olacağını düşünüyorum ben allahın izniyle

merhaba arkadaşlar benmde sorum olucak dün 11 de ovitrelle vuruldum ve doktor bu akşam 11 de ilişki cuma gnüde kontrole çağırdı şmdi beni ne diye çağırdı merak ediyorum tuttumu dye yoksa çatlayıp çatlamadımı dye ay ne olur yardm edermsnz:)

Yumurtan çatlamış mı diye bakacaktr bir de progesteron için ilac veriyor

çatlamış demek tutmuş demek mi canm o ilac ne işe yarıyo:)
Yok canm benm malesef keske olsa yani çatlaması döllenmeye hazır demek spermin yumurtlayla buluşması ve döllenmesi lazım :) o ilac bebk olursa düşmesin diye 12 gün içiliyor

bu gece 11 de dedi ilişkiyi canm hiç kalkmayı düşünmüyorum yani hamile olrsam 12 gn snramı anlaşılcak zaten 3 martta adet tarihim aynı zamana denk gelicek adet gnümü beklemek daha mantklı çok saol canm içim rahatladı

Canm benm zaten iğneden 14 gün sonra filn kanda belli oluyor gebelik olup olmadıgı

offf çk zor ya beklemek aylardr bekliyorumrum bu ay çk ümitleniyorm snra ümitlenme dyorum ne kdr zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…