Canım her şeyin hayırlısı.. Hiç sıkıntı yapma.. Ben de 1 yıl boyunca hep stres yaptım. Sonra, artık aşılama yaptırırız napalım, deyip aşılama için doktordan randevu aldım ve o ay adet olmadım. En hayırlı zamanda gelsinler inşallahInsallah cnm ama su an cok uzgunum yaa ilk kullanimdi ama bende cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cok korkuyorum olmayacak die...
Canim hayirli olsun saglikla devam etsin insallah darisi basimiza=)amin canım. inşallah değerim artar bebiş tutunur inşallah. son adete göre tamamdır canım öyle hesaplarım teşekkür ederim.
Gunaydin canimm ben de ailelere soylediniz mi diyecektimGünaydın kızlaaarKar kış zor geldiimm.. Arabayı zor çıkardıım.. donduumm..Aslında yollar açık da ara yollar fena ve arabayı çıkarmak zor olduu.. İnşallah erken çıkarır patron
Annemler başka şehirde olduğu için onlara telefonla söyledim dün bebişi. Ağlaştık telefonda annemle ablamla.. Sonra babam da aradı.. Zaten ailecek duygusalız :)) Tam ağlamalık konuEşim babasına söylemiş görünce. Kayınvalideye kesenin fotosunu gösterdik. Kalpli bir çikolata kutusuna koymuştuk, küçük bir notla.. Güzel oldu.. Tabi daha kimseye söylemeyin diye tembih ettik. Kalp atışından sonra rahatlıcaz biraz daha inşallah. Kalp atışını duyana kadar her kadında %20 düşük riski varmış. Eşim diyor olması da %20 şanstı. Çünkü her ay sağlıklı bireylerin bebişinin olma ihtimali %20'miş. Her şey yolunda olsa bile yani. E keseyi görememe ihtimali %bilmem kaç. Düşük ihtimali %20. Kalp atışını duymama ihtimali % bilmem kaç derken bu dünya nasıl üremiş böyle diyor evet dedim valla bilmem
CanııımmmAllah tamamına erdirsin inşallaahhh İnşallah tutunur bebişin sanaa Kan testini yarın tekrarla canım. Değer 2 katına çıkmış olmalı. Hatta ondan da 1 gün sonra tekrarla.. Gün aşırı yaklaşık 2 kat artmalı. Doktora gitmeden önce de bir nebze rahatlatır bu seni. Büyük bir ihtimalle sağlıklı bir hamilelik olduğunu gösterir 2 katına çıkması.
Hamileliğin de son adet tarihinden itibaren hafta hafta sayılıyor canım.. Adet tarihinin geçtiği gün tam 4 haftalık oluyorsun. Ordan devam ediyorsun saymaya. İnşallah sayaa sayaa sağlıkla sonuna kadar gidersin
Çok saol canıımmm...
KızlaaarAllah hepiniziiinnn gönlüne göre versin inşallah.. Ben de çok dua ettim. Hala da ediyorum sizlere.. benimkinin sağlığınaa.. Bol bol dua edin siz de Allah kabul ediyor, geri çevirmez hayırlısıyla.. Her şeyin en güzelini, en güzel zamanı biliyor. Mutlulukla sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Bir de biliyorsunuz rahim filminden sonraki ay oldu benim. Bilmiyorum etkisi var mı ama duymuşsunuzdur belki, küçük tukanıklıkları açtığı için gebeliğin kolaylaşmasını sağlıyormuş rahim filmi. Belki de o vesile oldu bilmiyorum. Aklıma gelen her şeyi söylüyorum ki inşallah işinize yarar
Çok saol canıımCanim hayirli olsun saglikla devam etsin insallah darisi basimiza=)
Gunaydin canimm ben de ailelere soylediniz mi diyecektimne guzel sevinc Allah daim etsin insallah iyi dusunun iyi olsun canm. Ben de kimseye soylemeyin demistim ama duymayan kalmamisti neyse masallah diyelim yollarda da dikkatli olun Allah korusun fena kar var
Evt cnm tabiki ole..1,5 yildir olmuyo benimde bir kez kimyasal gebelik gecirdim sonrasindada bi gittim dr a cikolata kisti var dedi onceden hicbiseym yoktu.Beklemek husrana ugramak cok zor heleki alakasz insanlarin sorulari...Cok kotuyum...Canım her şeyin hayırlısı.. Hiç sıkıntı yapma.. Ben de 1 yıl boyunca hep stres yaptım. Sonra, artık aşılama yaptırırız napalım, deyip aşılama için doktordan randevu aldım ve o ay adet olmadım. En hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Her şeyin bir çözümü var Allah'a şükür canım.. Yeter ki umudunu kaybetme sen
Tabiki risk hep var ama icini ferah tutmakta fayda var canim ben cok evhamliydim malesef.. biz de bir tek ailemize soyledik sonra esimin ailesi sevinclerinden paylasmis herkesle:/ sonrasi malumÇok saol canıım
Aslında hala çekiniyorum ben, kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum. Umarım onlar da çekinir. Binbir türlü hal var Allah korusun. Ben çok üzülürüm, çok kötü olurum ama alakam olmayan dıdının dıdısının da ah vah demesini istemem.. Ailem yeter bana.. Annem söylemez eminim ama kayınvalidemden pek emin değilim. Aileleri de baya kalabalık.. Dün söylemem söylemem dedi. Söylemez diye umuyorum. İnanıyorum. Kalp atışını beklesek mi diye düşündük ama en azından anne babaya söyleyelim dedik. Allah tamamına erdirir inşallah..
Darısı sizlere olsun canıım
Rabbim ol desin yeterki dogru diosun ama bu zamanlarda cok zor gecio cnm sorunun neydiki cnm rabbim bizede nasip etsin inshiç korkma canım ben ilk oğluma 3,5 yıl sonra kavuştum asla doğal olmaz dediler iki tüp bebek denedik olmadı sonrasında normal yolla iki oğlum oldu.üstelik üç de düşük yaşadım normal yolla olmuştu onlarda.tonlarca para döktük tedaviler tüp bebekler yıllarca dökülen gözyaşları çaresizlik sadece anılarda kaldı
Tabi ki insan kötü oluyor ama üzüntü de yaşayacaksak, bir sonraki aya umutla dolmak için hemmen toparlanmalıyız canım.. Allah beterinden saklasın.. Yeter ki sağlıklı olsun bebişler canım.. Hep umutla bak lütfenEvt cnm tabiki ole..1,5 yildir olmuyo benimde bir kez kimyasal gebelik gecirdim sonrasindada bi gittim dr a cikolata kisti var dedi onceden hicbiseym yoktu.Beklemek husrana ugramak cok zor heleki alakasz insanlarin sorulari...Cok kotuyum...
Darısı başınıza canım.. Dualarım sizinleTabiki risk hep var ama icini ferah tutmakta fayda var canim ben cok evhamliydim malesef.. biz de bir tek ailemize soyledik sonra esimin ailesi sevinclerinden paylasmis herkesle:/ sonrasi malumAllah tekrar nasip ederse bu sefer anneler dahil kimseye soylememe karari aldik esimle. Mutluluk paylastikca cogalir tabi ama iste=)
Dua ediyorum hepimiz icin hamile olanlar saglikla kucagina alsin insallah, darisi da bizlerin basina
Aminn canim saolasinTabi ki insan kötü oluyor ama üzüntü de yaşayacaksak, bir sonraki aya umutla dolmak için hemmen toparlanmalıyız canım.. Allah beterinden saklasın.. Yeter ki sağlıklı olsun bebişler canım.. Hep umutla bak lütfen
Darısı başınıza canım.. Dualarım sizinle
Haklısın fazla evham da kötü.. Ne olacaksa olacak artık, yapacak bir şey yok.. Allah'a emanet.. Allah korur inşallah.. Bekliyoruz..
Siz de öyle yaparsınız canım.. Çenenizi tutaydınız dersinizBir olsun da, karı koca sevinin de inşallah.. Onlar da 1 ay bekleyiversin
Ne zaman isterseniz o zaman söylersiniz canıımmAminn canim saolasin
aynen canim kimse kizamaz valla soyledik de noldu deriz saka bi yana insan bosuna uzmek de uzulmek de istemiyor o donem kimse arasin gelsin istememistim Allah kimseye gostermesin herkes sagsalim kucagina alsin bize de bir daha boyle zor sinavlar vermez insallah
Ama olursa 1 ay degil en az 3 ay kimseye soylemicez sonrasinda da risk var tabi ama iste icimiz rahat eder belki
aynen canım hayırlısı olsun kaçıncı ayın buCanım negatif çıktı sonucum hayırlıs olsun :)
canım bebiş tutunmuştur değerin oyle çıktıysa darısı keseyi görmeye ve kalp atışını duuymaya inşallah bende göremedim henüz salıya kadar zaman geçmek bilmiyor :)amin canım. inşallah değerim artar bebiş tutunur inşallah. son adete göre tamamdır canım öyle hesaplarım teşekkür ederim.
canım hiç korkma çözümü olan şeyler bunlar çatlatma iğnesi kist hepsinin çözümü var umutsuzluğa kapılma öyle hemen ne sorunları olanların çocuğu oluyor vakti zamanı gelince herkesin olacağını düşünüyorum ben allahın izniyleInsallah cnm ama su an cok uzgunum yaa ilk kullanimdi ama bende cikolata kisti ve yumurta catlama sorunu varms cok korkuyorum olmayacak die...
Yumurtan çatlamış mı diye bakacaktr bir de progesteron için ilac veriyormerhaba arkadaşlar benmde sorum olucak dün 11 de ovitrelle vuruldum ve doktor bu akşam 11 de ilişki cuma gnüde kontrole çağırdı şmdi beni ne diye çağırdı merak ediyorum tuttumu dye yoksa çatlayıp çatlamadımı dye ay ne olur yardm edermsnz:)
çatlamış demek tutmuş demek mi canm o ilac ne işe yarıyo:)Yumurtan çatlamış mı diye bakacaktr bir de progesteron için ilac veriyor
Yok canm benm malesef keske olsaçatlamış demek tutmuş demek mi canm o ilac ne işe yarıyo:)
Canm benm zaten iğneden 14 gün sonra filn kanda belli oluyor gebelik olup olmadıgıbu gece 11 de dedi ilişkiyi canm hiç kalkmayı düşünmüyorum yani hamile olrsam 12 gn snramı anlaşılcak zaten 3 martta adet tarihim aynı zamana denk gelicek adet gnümü beklemek daha mantklı çok saol canm içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?