- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
8 ay oldu hep bu ay cok düşünmicem diyorm ama ne mümkün hep aynı hayalkırıklgıofff çk zor ya beklemek aylardr bekliyorumrum bu ay çk ümitleniyorm snra ümitlenme dyorum ne kdr zor
Rabbm nasip etsin biran önce canım sana da bana da isteyn herkesebenmde 1 sene 2 ay oldu ilk 8 ay düşünmedim ama smdi kafayı yicm
Amin inşallah adet olmazsın. Ama İçini ferah tutmalısın. Allah bizimde gönlümüze göre verecek inşallah vakti gelince.KKirmizilardan ses yok hala bende...insallahda gelmez. Cok tuhaf hissediyorum daha dogrusu hissiz gibiyim adetim gecikti ama umitlenemiyorum
Amin inşallah adet olmazsın. Ama İçini ferah tutmalısın. Allah bizimde gönlümüze göre verecek inşallah vakti gelince.
Bende gitmiyecm canım bugün arin olurum bende bu ay dinlecem birazKızlar çok şükür adet oldum doktora gidip kontrol gerekir mi ilaç almak istemiyorum gitmek de istemiyorum
Canım yaaadely
Canımm uzun zamandır girmiyordumm. Girdim bir baktım kii hamilemiymişsin.:) İnan çok mutlu oldum seni özellikle takip ediyorum. Pozitif oluşun sayesinde olumlu oluşun sayesinde Allah gönlüne göre verdi sonunda. Bizlereede dua etne olur. Bir an önce içindeki mucizenin kalp atışlarını duymak nasip olsun :)dely
Canım yaaDely..cok sevindim senin adina..muhtemel dogum tarihini gordum de simdi..16 10 2015..ben 16.10.1985 dogumluyum..tam 30 yasimi doldurucam o tarihte..cok garip oldum..orjinal bir terazi geliyor dunyaya desene:)
ayni senin durumundayim canim ilk klomen igne denememdi.iki yumurtaligim olusmustu sanvilarim vardi kanda negatif cikinca doktora gittim..biri kaybolmus biride 4cmlik kist olmus..dojtor tedaviyi buay birakioruz sogan kuru yapioruz 15 gunluk dedi.dun adetim basladi..bence sende sogan kuru yapMerhaba kizlar ben de bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kullanip sonuca ulasamayanlardanim. Hatta 2 yumurtam vardi biri catlamis digeri de 3.5 cmlik kiste donusmus. Dolayisiyla bu ay tedaviye devam edemiyorum adetle gider dedi doktor. Bir sonraki reglin 3. Gunu tekrar gidecegim ve kist gectiyse klomen tedavisine devam edicez.
.
Canim hayirlisi olsun sikma canini, Allah tez zamanda nasip etsin hepimize. Ben de onceki ay klomen tedavisine baslayalim demisti doktor, reglin 3. Gunu gittim doktora 5.5cm kist cikmisti ve dogum kontrol hapi basladim. 1 ay kullandim gecti sonra klomen ve Bu ay yine kistBu sefer dogum kontrol hapi baslamadi ama adetle gecer dedi. Bu ay tedavisiz gececek nitekim. Ben de bugun itibariyle havuc ve incir kuru basladim. Bide bole deneyelim bakalim. Ha bir de dogum kontrol hapinin ilk ay koruyuculugu yok demisti doktorum bana. Bakarsin bu ay bir surprizin olur
Canim ben biraz anladim aslinda. Oncelikle akintimda bi degisiklik olmadi igneden sonra, yumurtlamaya dair sanci filan da olmadi ve sag tarafimda yururken filan biseyin sanki dusecekmis gibi hareket ettigini hissediyodum ve kistim de sagda cikti zaten.
Canim cok sevindim, hayirli olsun. Insallah saglikli bi sekilde gelisir ve kucagina alirsin :)
Son olarak merak edenler icin; ben igneden sonra kasiklarda batma vs gibi belirtiler yasadim ve hamile oldugumu dusundum. Igneden kaynaklaniyor olabilir. Bir de reglim pazar gunu Pembe akinti seklinde basladi ve dun hep kahverengi lekelenme seklinde oldu. Simdi kirmiziya dondu ama hala lekelenme seklinde devam ediyor. Doktor da dis gebelik olmasin diye bhcg baktirdi ve bise cikmadi. Aklinizda bulunsun sanirim bunlar ignenin bize yasattigi umutlar. Umutlarimizin tez zamanda gerceklesmesi dilegiyle... :)
ben gittim sadece kist falan oldumu diye bişey yokmuş tekrar iğneye devam edlim dedi istemiyorum dedim bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama adetim 2 günü gittim kontroleKızlar çok şükür adet oldum doktora gidip kontrol gerekir mi ilaç almak istemiyorum gitmek de istemiyorum
bende dun adet oldum senle ayni gidioz bakalim canimRabbim ol desin yeterki dogru diosun ama bu zamanlarda cok zor gecio cnm sorunun neydiki cnm rabbim bizede nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?