Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
benmde 1 sene 2 ay oldu ilk 8 ay düşünmedim ama smdi kafayı yicm

KKirmizilardan ses yok hala bende... insallahda gelmez. Cok tuhaf hissediyorum daha dogrusu hissiz gibiyim adetim gecikti ama umitlenemiyorum

dely
Canımm uzun zamandır girmiyordumm. Girdim bir baktım kii hamilemiymişsin.:) İnan çok mutlu oldum seni özellikle takip ediyorum. Pozitif oluşun sayesinde olumlu oluşun sayesinde Allah gönlüne göre verdi sonunda. Bizlereede dua etne olur. Bir an önce içindeki mucizenin kalp atışlarını duymak nasip olsun :) dely

KKirmizilardan ses yok hala bende... insallahda gelmez. Cok tuhaf hissediyorum daha dogrusu hissiz gibiyim adetim gecikti ama umitlenemiyorum
Amin inşallah adet olmazsın. Ama İçini ferah tutmalısın. Allah bizimde gönlümüze göre verecek inşallah vakti gelince.

Dely..cok sevindim senin adina..muhtemel dogum tarihini gordum de simdi..16 10 2015..ben 16.10.1985 dogumluyum..tam 30 yasimi doldurucam o tarihte..cok garip oldum..orjinal bir terazi geliyor dunyaya desene:)

Bende bugün Dr daydım cmtsi e2degerimi olcturup ona gore çat ignsi vericekmis bu ay son benimde 4.ayın bitiyor 3.ignem bu artik geciktirmeyip rahim filmi cekinicem sonra 2ay dinlenmece bakalım bu ay da deneyelim dedik Dr la sabir bitti kilolar geldi

Canım yaaa Allah razı olsun.. Çok mutlu oldum güzel düşüncelerine..Çok duygulandım Çok çok teşekkür ederim İnşallah kalp atışını duyarım canım. Amiinn
Sizlere de dua ediyorum canım. İsteyen herkese ediyorum.. Siz de olumlu düşünün lutfeeenn.. Allah gönlünüze göre versin. Bir an önce mucizeleriniz gelir inşallah.. Sağlıkla gelsinler, kismetleriyle gelsinler Güzel haberlerinizi bekliyorum. Hepimiz mutlu olalım

Dely..cok sevindim senin adina..muhtemel dogum tarihini gordum de simdi..16 10 2015..ben 16.10.1985 dogumluyum..tam 30 yasimi doldurucam o tarihte..cok garip oldum..orjinal bir terazi geliyor dunyaya desene:)
Canım yaa Çok saaaooll.. Sen de duygulandırdın benii Bu akşam çok mutlu oldum
Demek bebişimle aranızda tam 30 yaş olacak ha, teyzesii.. Ooyyy İnşallah Allah'ım o günleri gösterir canım.. Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin insallaahh! Dualarınız kabul olsun caniiimm Teraziler iyidiirrr

ayni senin durumundayim canim ilk klomen igne denememdi.iki yumurtaligim olusmustu sanvilarim vardi kanda negatif cikinca doktora gittim..biri kaybolmus biride 4cmlik kist olmus..dojtor tedaviyi buay birakioruz sogan kuru yapioruz 15 gunluk dedi.dun adetim basladi..bence sende sogan kuru yap

Günaydın arkadaşlar, gunume 2 gun kaldi catlamaya gore ise bugun adet olmaliyim.. cok varken gecmiyor diyorum az kalinca da moralim bozuluyor yine olmadi kesin diye..
Adetin 2.gunu doktora gidicem asilama icin..

Kızlar çok şükür adet oldum doktora gidip kontrol gerekir mi ilaç almak istemiyorum gitmek de istemiyorum
ben gittim sadece kist falan oldumu diye bişey yokmuş tekrar iğneye devam edlim dedi istemiyorum dedim bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama adetim 2 günü gittim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…