Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Yaa gerçekten çok zor beklemek de. Allah hem sabrını hem mükafatını verir inş! Peki soğan kürüne ne zaman başladın, normalde adetin 15. günü diye geçir ya, ondan soruyorum

Yaa gerçekten çok zor beklemek de. Allah hem sabrını hem mükafatını verir inş! Peki soğan kürüne ne zaman başladın, normalde adetin 15. günü diye geçir ya, ondan soruyorum
doktor direk başlıosun dedi canım kist icin heralde..zaten kürün 2.günü adetim başladı

Günaydın arkadaşlar, gunume 2 gun kaldi catlamaya gore ise bugun adet olmaliyim.. cok varken gecmiyor diyorum az kalinca da moralim bozuluyor yine olmadi kesin diye..
Adetin 2.gunu doktora gidicem asilama icin..
İnş güzel haberini alırız canım inş tatlii bir heyecan bu öyle dusunelim

kızlar selam, uzun zamandır girmedim. psikolojim oldukça bozulmuştu. kendimi topladım çok şükür :) bu ay iki tane yumurtam var. dün iğnemi vuruldum bakalım artık gerisi Allahtan :) var mı hamile haberi alan?

kızlar selam, uzun zamandır girmedim. psikolojim oldukça bozulmuştu. kendimi topladım çok şükür :) bu ay iki tane yumurtam var. dün iğnemi vuruldum bakalım artık gerisi Allahtan :) var mı hamile haberi alan?
canım hoşgeldin sevindim kendini toplamana bende bu ay ilk kez klomen kullandım yarıN kontrolüm var çok merak ediyorum yumurtalar büyüdümü kaçtane diye...
İnşallah güzel haberler alırız sende bu ay hamile olursun inşallah.sen klomen kullandın mı?

sağol cnaım :) aslında dört yıllık evliyim iki yıldır bebek istiyoruz ciddi anlamda tedaviye geçen ay başladık.
günaydın canım allahım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder umut ve pozitif olmak da çok önemli inşallah gönlüne göre verir canım

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bir sorum olacaktı hcg kaç olduğunda karından ultrasonla bebeğin kesesi görünür acaba bilen var mı internetten baktım bir site de 2000-3000 arası diğer sitede 5000 olunca felan diyor kafam iyice karıştı

günaydın canım dr kontrolün vardı bugün haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamile kalırsın

kullandım canım. Bu 2. ayım. İlk ay sabah ve akşam içtim. Bu ay sabah-öğle-akşam içtim. 2 gün önce de iğnemi vuruldum bu ay 2 tane yumurtam var :) 19mm büyüklükte. resmini çektim. o kadar tatlılar ki :=) tabi kendimi toparlarken (psikolojik olarak) yememe de dikkat ettim. hiç sebze yemezdim. hep sebze yedim. Çok kaliteli olmuş bu ay. Tabi kendimi de sıkmıyorum artık. Rabbim onları rahmime koyacağı zamanı bilir, sıkıntı yapmak boşuna. Çocuklarla ilgili herşeyi evden yok ettim. Bilgisayar şifrem bile doğmamış çocuklarımın adıydı değiştirdim. Bana bebeği hatırlatan her şeyi sildim bu ay. Zamanı gelince heryere koyacağım :)

Ilk ay catlamismiydi yumurtan cnm dr kontrole cagirdimi birde 2. Ayim demissin ilk klomenide gecen ay mi kullandin yani pespese 2 aydirmi kullandn yoksa ara mi verdn

Ilk ay catlamismiydi yumurtan cnm dr kontrole cagirdimi birde 2. Ayim demissin ilk klomenide gecen ay mi kullandin yani pespese 2 aydirmi kullandn yoksa ara mi verdn

ilk ay çatladı da olmadı, ara vermedim. Adet olunca hemen 3. gün kullanmaya başladım tekrar. Bu ay olmazsa 3. ay son zaten. Sonra 3 ay ara verecek doktor. İlacın bünyeden atılması için. Tedavi öyleymiş. Bakalım. Sonra da aşılama vs. bakacağız duruma. hayırlısı hakkımızda inşaallah

Cnm bende gecen ay klomen igne kullandm olmadi yumurta catlamamis dr sagolsn catladimi die kontrol etmedi tedavi tamamen bosa gitms yani yunurta catlamayip kaldigi icin 2. Tedaviye baslayamadk bu ay icin d. Kontrol hapi verdi

Merhaba kızlar Herkese şimdiden mutlu haftasonları

Günaydın arkadaşlar, gunume 2 gun kaldi catlamaya gore ise bugun adet olmaliyim.. cok varken gecmiyor diyorum az kalinca da moralim bozuluyor yine olmadi kesin diye..
Adetin 2.gunu doktora gidicem asilama icin..
Canıımmm Umutsuz olmaaa.. Belki de bebişin seninledir bilee Dua ediyorum canım.. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Bu ay olmazsa bile aşılama tutacak bence hayırlısıyla

Merhaba canım. hoşgeldin.. Toparla tabi canıımm Hep olumlu düşünelim.. Eminim ki güzel şeyler olacak
Hamileyim canım ben :) Çok yeni ama.. Kalp atışı duyamadık daha.. Allah tamamına erdirirse inşallah.. Hala pek inanamıyorum :) ama ilaç ve iğne kullanmadığım ay oldu. Allah sizlere de nasip etsin. Dualarım sizinle canım

Canım 2000'den sonra vajinal ultrasonla görülüyormuş. Karından görünmesi için adetinin üzerinden tam bir hafta geçmesi gerekiyormuş. Yani tam 5 haftalık olmalı. Geç döllenme olduysa tabi, o zaman da görünmez. bu yüzden en iyisi 5+3 ken falan baktırmak kese için. bu sefer de bebek görünmüyor. takrar çağırıyor falan.. Endişeler hep böyle devam ediyor. Allah sağlık versin inşallah

günaydın canım..ben de doktora iğne vurulduktan sonra gitmedim gel dememişti adetin gecikirse tahlil yaptır adet olursan 2. günü gel demişti ben de bilmiyorum durum nedir şu an için henüz adet olmadım ama pazartesiye kadar olurum maalesef idrar testi yaptım tek çizgi çıktı yine yok yani korkuyorum ben de ya kist olmuşsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…