- 6 Kasım 2013
- 114
- 126
- 53
ayni senin durumundayim canim ilk klomen igne denememdi.iki yumurtaligim olusmustu sanvilarim vardi kanda negatif cikinca doktora gittim..biri kaybolmus biride 4cmlik kist olmus..dojtor tedaviyi buay birakioruz sogan kuru yapioruz 15 gunluk dedi.dun adetim basladi..bence sende sogan kuru yap
doktor direk başlıosun dedi canım kist icin heralde..zaten kürün 2.günü adetim başladıYaa gerçekten çok zor beklemek de. Allah hem sabrını hem mükafatını verir inş! Peki soğan kürüne ne zaman başladın, normalde adetin 15. günü diye geçir ya, ondan soruyorum
Ben de başliim o zaman yaa, şu kistten kurtulalım :)doktor direk başlıosun dedi canım kist icin heralde..zaten kürün 2.günü adetim başladı
İnş güzel haberini alırız canım inş tatlii bir heyecan bu öyle dusunelimGünaydın arkadaşlar, gunume 2 gun kaldi catlamaya gore ise bugun adet olmaliyim.. cok varken gecmiyor diyorum az kalinca da moralim bozuluyor yine olmadi kesin diye..
Adetin 2.gunu doktora gidicem asilama icin..
kesinlikle.basla.canim on.bes kullan ac karninaBen de başliim o zaman yaa, şu kistten kurtulalım :)
İnş güzel haberini alırız canım inş tatlii bir heyecan bu öyle dusunelim
sağol cnaım :) aslında dört yıllık evliyim iki yıldır bebek istiyoruz ciddi anlamda tedaviye geçen ay başladık.aynen canım hayırlısı olsun kaçıncı ayın bu
canım hoşgeldin sevindim kendini toplamanakızlar selam, uzun zamandır girmedim. psikolojim oldukça bozulmuştu. kendimi topladım çok şükür :) bu ay iki tane yumurtam var. dün iğnemi vuruldum bakalım artık gerisi Allahtan :) var mı hamile haberi alan?
günaydın canım allahım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder umut ve pozitif olmak da çok önemli inşallah gönlüne göre verir canımsağol cnaım :) aslında dört yıllık evliyim iki yıldır bebek istiyoruz ciddi anlamda tedaviye geçen ay başladık.
günaydın canım dr kontrolün vardı bugün haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamile kalırsıncanım hoşgeldin sevindim kendini toplamanabende bu ay ilk kez klomen kullandım yarıN kontrolüm var çok merak ediyorum yumurtalar büyüdümü kaçtane diye...
İnşallah güzel haberler alırız sende bu ay hamile olursun inşallah.sen klomen kullandın mı?
canım hoşgeldin sevindim kendini toplamanabende bu ay ilk kez klomen kullandım yarıN kontrolüm var çok merak ediyorum yumurtalar büyüdümü kaçtane diye...
İnşallah güzel haberler alırız sende bu ay hamile olursun inşallah.sen klomen kullandın mı?
Ilk ay catlamismiydi yumurtan cnm dr kontrole cagirdimi birde 2. Ayim demissin ilk klomenide gecen ay mi kullandin yani pespese 2 aydirmi kullandn yoksa ara mi verdnkullandım canım. Bu 2. ayım. İlk ay sabah ve akşam içtim. Bu ay sabah-öğle-akşam içtim. 2 gün önce de iğnemi vuruldum bu ay 2 tane yumurtam var :) 19mm büyüklükte. resmini çektim. o kadar tatlılar ki :=) tabi kendimi toparlarken (psikolojik olarak) yememe de dikkat ettim. hiç sebze yemezdim. hep sebze yedim. Çok kaliteli olmuş bu ay. Tabi kendimi de sıkmıyorum artık. Rabbim onları rahmime koyacağı zamanı bilir, sıkıntı yapmak boşuna. Çocuklarla ilgili herşeyi evden yok ettim. Bilgisayar şifrem bile doğmamış çocuklarımın adıydı değiştirdim. Bana bebeği hatırlatan her şeyi sildim bu ay. Zamanı gelince heryere koyacağım :)
Ilk ay catlamismiydi yumurtan cnm dr kontrole cagirdimi birde 2. Ayim demissin ilk klomenide gecen ay mi kullandin yani pespese 2 aydirmi kullandn yoksa ara mi verdn
Cnm bende gecen ay klomen igne kullandm olmadi yumurta catlamamis dr sagolsn catladimi die kontrol etmedi tedavi tamamen bosa gitms yani yunurta catlamayip kaldigi icin 2. Tedaviye baslayamadk bu ay icin d. Kontrol hapi verdiilk ay çatladı da olmadı, ara vermedim. Adet olunca hemen 3. gün kullanmaya başladım tekrar. Bu ay olmazsa 3. ay son zaten. Sonra 3 ay ara verecek doktor. İlacın bünyeden atılması için. Tedavi öyleymiş. Bakalım. Sonra da aşılama vs. bakacağız duruma. hayırlısı hakkımızda inşaallah
CanıımmmGünaydın arkadaşlar, gunume 2 gun kaldi catlamaya gore ise bugun adet olmaliyim.. cok varken gecmiyor diyorum az kalinca da moralim bozuluyor yine olmadi kesin diye..
Adetin 2.gunu doktora gidicem asilama icin..
Merhaba canım. hoşgeldin.. Toparla tabi canıımmkızlar selam, uzun zamandır girmedim. psikolojim oldukça bozulmuştu. kendimi topladım çok şükür :) bu ay iki tane yumurtam var. dün iğnemi vuruldum bakalım artık gerisi Allahtan :) var mı hamile haberi alan?
Canım 2000'den sonra vajinal ultrasonla görülüyormuş. Karından görünmesi için adetinin üzerinden tam bir hafta geçmesi gerekiyormuş. Yani tam 5 haftalık olmalı. Geç döllenme olduysa tabi, o zaman da görünmez. bu yüzden en iyisi 5+3 ken falan baktırmak kese için. bu sefer de bebek görünmüyor. takrar çağırıyor falan.. Endişeler hep böyle devam ediyor. Allah sağlık versin inşallahherkese hayırlı cumalar arkadaşlar bir sorum olacaktı hcg kaç olduğunda karından ultrasonla bebeğin kesesi görünür acaba bilen var mı internetten baktım bir site de 2000-3000 arası diğer sitede 5000 olunca felan diyor kafam iyice karıştı
canım bir ay ara mı verdi sanaVar mi benim gibi bi durum yasayan kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?