- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Evt cnm ilk klomenden oncede d. Kontrol hapi vermsti catlamayan yumurta vardi die klomen igne bu ay yine catlamamis ve bu durumda 2. Klomen olmaz dedi bi ay d. Kontrol hapi verdi bunlarn yaninda cikolata kisti var bende ben bi anlasam hamile kalamama sebebim catlamayan yumurtami cikolata kistimi offf cnm off bıktım beklemektencanım bir ay ara mı verdi sana
Merhaba kızlarHerkese şimdiden mutlu haftasonları
CanıımmmUmutsuz olmaaa.. Belki de bebişin seninledir bilee Dua ediyorum canım.. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Bu ay olmazsa bile aşılama tutacak bence hayırlısıyla
Merhaba canım. hoşgeldin.. Toparla tabi canıımmHep olumlu düşünelim.. Eminim ki güzel şeyler olacak
Hamileyim canım ben :) Çok yeni ama.. Kalp atışı duyamadık daha.. Allah tamamına erdirirse inşallah.. Hala pek inanamıyorum :) ama ilaç ve iğne kullanmadığım ay oldu. Allah sizlere de nasip etsin. Dualarım sizinle canım
Canım 2000'den sonra vajinal ultrasonla görülüyormuş. Karından görünmesi için adetinin üzerinden tam bir hafta geçmesi gerekiyormuş. Yani tam 5 haftalık olmalı. Geç döllenme olduysa tabi, o zaman da görünmez. bu yüzden en iyisi 5+3 ken falan baktırmak kese için. bu sefer de bebek görünmüyor. takrar çağırıyor falan.. Endişeler hep böyle devam ediyor. Allah sağlık versin inşallah
Çok saol canımAy maşaAllah :) çok sevindim :) Hadi bakalım Allah doğumunu da gösterir inşaAllah :)
Evt cikiyo ...Korkma kist olduysa ya bikac adetle gecio yada d. Kontrol hapiyla gecio korkmazaman ve sabır gerekli bize o da çok zor..ben de korkuyorum kist oldu mu acaba diye ..bana da yumurtaların küçük deddi klomen kullandım..çikolata kisti falan demedi alttan muayene ile belli oluyor değil mi bu kist
Merhaba canımMerhaba kızlarHerkese şimdiden mutlu haftasonları
CanıımmmUmutsuz olmaaa.. Belki de bebişin seninledir bilee Dua ediyorum canım.. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Bu ay olmazsa bile aşılama tutacak bence hayırlısıyla
Canım sende heyecanlısın değilmi Keseyi görmek için eminim sabırsızlanıyorsun inş göreceksin.bana doktorum 3000 i geçince görebiliriz demişti öylede olmuştuherkese hayırlı cumalar arkadaşlar bir sorum olacaktı hcg kaç olduğunda karından ultrasonla bebeğin kesesi görünür acaba bilen var mı internetten baktım bir site de 2000-3000 arası diğer sitede 5000 olunca felan diyor kafam iyice karıştı
Evet tatlım şimdi geldim doktordan baktı 2 tane 13mm büyüyen yumurta varmış iyi dedi salı günü tekrar gel dedi istediği boyuta o gün ulaşırmış inş ulaşır heyecanlı bekleyişler başladı bakalım ;-)günaydın canım dr kontrolün vardı bugün haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamile kalırsın
kullandım canım. Bu 2. ayım. İlk ay sabah ve akşam içtim. Bu ay sabah-öğle-akşam içtim. 2 gün önce de iğnemi vuruldum bu ay 2 tane yumurtam var :) 19mm büyüklükte. resmini çektim. o kadar tatlılar ki :=) tabi kendimi toparlarken (psikolojik olarak) yememe de dikkat ettim. hiç sebze yemezdim. hep sebze yedim. Çok kaliteli olmuş bu ay. Tabi kendimi de sıkmıyorum artık. Rabbim onları rahmime koyacağı zamanı bilir, sıkıntı yapmak boşuna. Çocuklarla ilgili herşeyi evden yok ettim. Bilgisayar şifrem bile doğmamış çocuklarımın adıydı değiştirdim. Bana bebeği hatırlatan her şeyi sildim bu ay. Zamanı gelince heryere koyacağım :)
aynı hisler bende de var canım her an oldum mu diye tedirginimAdetlenicem ben hissediyorum
tahminime göre 2 günde 2 kat artıyorsa benim bugün 3600 lerde olması lazım ama dr taa salı günü çağırdı 13 ü olması gereken adet günümdü yani 1 hafta geçti başka dr a mı gitsek diye düşünüyoruzCanım sende heyecanlısın değilmi Keseyi görmek için eminim sabırsızlanıyorsun inş göreceksin.bana doktorum 3000 i geçince görebiliriz demişti öylede olmuştu
maşallah canım allah gönlüne gör versin salı günü tam istenilen boyuta gelir evet çok güzel büyüklüğü hayırlısını versin allahım3
Evet tatlım şimdi geldim doktordan baktı 2 tane 13mm büyüyen yumurta varmış iyi dedi salı günü tekrar gel dedi istediği boyuta o gün ulaşırmış inş ulaşır heyecanlı bekleyişler başladı bakalım ;-)
Hayırlı olsun canım.. Maşallah3
Evet tatlım şimdi geldim doktordan baktı 2 tane 13mm büyüyen yumurta varmış iyi dedi salı günü tekrar gel dedi istediği boyuta o gün ulaşırmış inş ulaşır heyecanlı bekleyişler başladı bakalım ;-)
Canım kesin olsun diye biraz geç çağırabiliyorlar, ama seninki çok da geç değil. Yine de insan tedirgin oluyor tabi. Beni kalp atışı için teee 8. haftanın bitiminden de sonra çağırdıtahminime göre 2 günde 2 kat artıyorsa benim bugün 3600 lerde olması lazım ama dr taa salı günü çağırdı 13 ü olması gereken adet günümdü yani 1 hafta geçti başka dr a mı gitsek diye düşünüyoruz
Bence emin olmak için salı demiştir sana net bişey söylemek için yani, tekrar tekrar çağırmamak için rahat ol canım ogün net görürsün inşallah..bende hamile iken kese için doktor çağırmadan dayanamayıp 2 kere gitmiştim doktor erken gözükmüyo demişti adetimin 11 günü Keseyi görmüştüktahminime göre 2 günde 2 kat artıyorsa benim bugün 3600 lerde olması lazım ama dr taa salı günü çağırdı 13 ü olması gereken adet günümdü yani 1 hafta geçti başka dr a mı gitsek diye düşünüyoruz
Çok teşekkür ederim canım evet hepimiz için hayırlısı olsunmaşallah canım allah gönlüne gör versin salı günü tam istenilen boyuta gelir evet çok güzel büyüklüğü hayırlısını versin allahım
Sağol canım inşallah benim sorun hamile kalmak değilde sonrası inşallah bu sefer kucağıma alırımHayırlı olsun canım.. Maşallahİnşallah bu ay kavuşursun bebeğine
Canım kesin olsun diye biraz geç çağırabiliyorlar, ama seninki çok da geç değil. Yine de insan tedirgin oluyor tabi. Beni kalp atışı için teee 8. haftanın bitiminden de sonra çağırdıAslında şu sıralar duyulmalı benimki. Ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok uzak ve pahalı. Ama sen hemen vazgeçme bence. Seninki çok geç çağırmamış çünkü. Son adet tarihin neydi?
İnşallah canım.. Tedbirinizi alacaksınız bu sefer.. Sağlıklı bir hamilelikle, sağlıklı bebişine kavuşacaksın inşallahSağol canım inşallah benim sorun hamile kalmak değilde sonrası inşallah bu sefer kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?