Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evt
canım bir ay ara mı verdi sana
Evt cnm ilk klomenden oncede d. Kontrol hapi vermsti catlamayan yumurta vardi die klomen igne bu ay yine catlamamis ve bu durumda 2. Klomen olmaz dedi bi ay d. Kontrol hapi verdi bunlarn yaninda cikolata kisti var bende ben bi anlasam hamile kalamama sebebim catlamayan yumurtami cikolata kistimi offf cnm off bıktım beklemekten

zaman ve sabır gerekli bize o da çok zor..ben de korkuyorum kist oldu mu acaba diye ..bana da yumurtaların küçük deddi klomen kullandım..çikolata kisti falan demedi alttan muayene ile belli oluyor değil mi bu kist

Ay maşaAllah :) çok sevindim :) Hadi bakalım Allah doğumunu da gösterir inşaAllah :)

Ay maşaAllah :) çok sevindim :) Hadi bakalım Allah doğumunu da gösterir inşaAllah :)
Çok saol canım İnşallah.. Darısı sizlere olsun. Allah sağlık versin yeter ki, her şeyin zamanı var canım. Biz elimizden geleni yapalım da, zamanı gelince olacak.. İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısı buymuş demek lazım. Vardır bir hayır.. Hep olumlu düşünün canım. İnanın işe yarıyor.. Neden olmasın ki diye düşünün. Mutlaka olacak Bizimki de 1 sene sonra oldu. Sağlıklı olsunlar yeter ki

zaman ve sabır gerekli bize o da çok zor..ben de korkuyorum kist oldu mu acaba diye ..bana da yumurtaların küçük deddi klomen kullandım..çikolata kisti falan demedi alttan muayene ile belli oluyor değil mi bu kist
Evt cikiyo ...Korkma kist olduysa ya bikac adetle gecio yada d. Kontrol hapiyla gecio korkma

Merhaba canım saol canm inşallah hayırlısıyla olur, bugün test yaptım negatif tabiki
Adetimi bekliyorum bakalım

Canım sende heyecanlısın değilmi Keseyi görmek için eminim sabırsızlanıyorsun inş göreceksin.bana doktorum 3000 i geçince görebiliriz demişti öylede olmuştu

3
günaydın canım dr kontrolün vardı bugün haberlerini bekliyoruz inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamile kalırsın
Evet tatlım şimdi geldim doktordan baktı 2 tane 13mm büyüyen yumurta varmış iyi dedi salı günü tekrar gel dedi istediği boyuta o gün ulaşırmış inş ulaşır heyecanlı bekleyişler başladı bakalım ;-)

evet çok tatlılar bende bugün gördüm daha 13mm diler ama salıya kadar daha büyürler inş.
Anladım canım inşallah hamile kalırsın ve çok iyi yapmışsın zamanı gelince herseyi yaparsın yakın zamanda yaparsın inşallah

Canım sende heyecanlısın değilmi Keseyi görmek için eminim sabırsızlanıyorsun inş göreceksin.bana doktorum 3000 i geçince görebiliriz demişti öylede olmuştu
tahminime göre 2 günde 2 kat artıyorsa benim bugün 3600 lerde olması lazım ama dr taa salı günü çağırdı 13 ü olması gereken adet günümdü yani 1 hafta geçti başka dr a mı gitsek diye düşünüyoruz

maşallah canım allah gönlüne gör versin salı günü tam istenilen boyuta gelir evet çok güzel büyüklüğü hayırlısını versin allahım

pazartesiye kadar olmam lazım test yaptım olumsuz olduğu halde umut işte olmasın diye bekliyorum

Hayırlı olsun canım.. Maşallah İnşallah bu ay kavuşursun bebeğine

Canım kesin olsun diye biraz geç çağırabiliyorlar, ama seninki çok da geç değil. Yine de insan tedirgin oluyor tabi. Beni kalp atışı için teee 8. haftanın bitiminden de sonra çağırdı Aslında şu sıralar duyulmalı benimki. Ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum çünkü çok uzak ve pahalı. Ama sen hemen vazgeçme bence. Seninki çok geç çağırmamış çünkü. Son adet tarihin neydi?

Bence emin olmak için salı demiştir sana net bişey söylemek için yani, tekrar tekrar çağırmamak için rahat ol canım ogün net görürsün inşallah..bende hamile iken kese için doktor çağırmadan dayanamayıp 2 kere gitmiştim doktor erken gözükmüyo demişti adetimin 11 günü Keseyi görmüştük

Sağol canım inşallah benim sorun hamile kalmak değilde sonrası inşallah bu sefer kucağıma alırım

Burada birbirimize destek olup fikir alışverişinde bulunduktan sonra, Allahında izniyle gebe haberlerinizi aldıkça kendimmişim gibi çok mutlu oluyorum. Ve inanıyorum ki Allah bir gün banada sizlere bu güzel müjdeli haberi verme imkanı sunacaktır. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı günler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…