- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
Ağzından bal akıyor canIm inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım sizinleİnşallah canım.. Tedbirinizi alacaksınız bu sefer.. Sağlıklı bir hamilelikle, sağlıklı bebişine kavuşacaksın inşallah
Allah razı olsun canıımmBurada birbirimize destek olup fikir alışverişinde bulunduktan sonra, Allahında izniyle gebe haberlerinizi aldıkça kendimmişim gibi çok mutlu oluyorum. Ve inanıyorum ki Allah bir gün banada sizlere bu güzel müjdeli haberi verme imkanı sunacaktır. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı günler kızlar..
İnşallah canım.. Çook saolAğzından bal akıyor canIm inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım sizinle
amiin canımm, bebişinin kalp atışlarını duyacağın günü sabırsızlıkla bende bekliyorum inan kendimmis gibi heyecan yapıyorum sizlerin durumunaAllah razı olsun canıımmBen de sizden güzel haberler alsam çok çook mutlu olucam Allah'ım en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.. Olmayacak diye bir şey yok zaten. Zamanı var sadece.. O zaman da çabucak gelecek inşallah
İnşallah canım.. Çook saolAmiinn..
Benim de sizlerle.. Hayırlısıyla olacak canım..
Ayni benimde öyle canım test negatif ama umut iste belki dil insanpazartesiye kadar olmam lazımtest yaptım olumsuz olduğu halde umut işte olmasın diye bekliyorum
Canıımmamiin canımm, bebişinin kalp atışlarını duyacağın günü sabırsızlıkla bende bekliyorum inan kendimmis gibi heyecan yapıyorum sizlerin durumuna
Amin canım çok saol
Çok sevindim caniimmKızlaarr çok mutluyum önceki Dr uma gittim bugün keseyi gördük çok şükür değerin 3000 leri geçmiş ise görünür dedi karından ultrasonla baktı tebrik ederim hamile siniz dedi o an o kadar mutlu oldum ki yeni öğrenmiş gibi eşimle gözlerimiz doldu resmini de verdi olmasi gereken nokta da var 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi allahım hepinize yasatsin bu duyguları bugün 4+6 . Günüm deyim salıyı bekleyemedik eşim de bende o kadar sabırsıziz ki inşallah hersey yolunda gider kalp atışını da duyarız sağlıcakla hepimiz kucağımiza alırız bebislerimizi amin
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde alsınlarkucaklarına, ben henüz hamile Değilim canım bu ay klomen içtim salı kontrol bakalım nasip bekliyorum
Benim gibi dayanamayıp gittin heKızlaarr çok mutluyum önceki Dr uma gittim bugün keseyi gördük çok şükür değerin 3000 leri geçmiş ise görünür dedi karından ultrasonla baktı tebrik ederim hamile siniz dedi o an o kadar mutlu oldum ki yeni öğrenmiş gibi eşimle gözlerimiz doldu resmini de verdi olmasi gereken nokta da var 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi allahım hepinize yasatsin bu duyguları bugün 4+6 . Günüm deyim salıyı bekleyemedik eşim de bende o kadar sabırsıziz ki inşallah hersey yolunda gider kalp atışını da duyarız sağlıcakla hepimiz kucağımiza alırız bebislerimizi amin
Amin canım siz de inşallah kalp atışını duyduğumuzda ya da içimizde hareket edene kadar inanamayacagiz galiba ☺Çok sevindim caniimmAllah isteyen herkese tattirsin insallah.. İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız Allah sağlık versin canım..
Aynen kalp atışına da 14 gün verdi bakalım biz kaç gün dayanabilecegizBenim gibi dayanamayıp gittin herahatlamış sınızdır çok güzel canım sağlıklı ilerliyo hep böyle gider inşallah amin
Amin canım çok saolAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Daha adapte olamadım tam. Kalp atışını bir duyalim, hamileyim diyebilicem inşallah Allah izin verirse..
Canım biz 2 ay ara vermiştik rahim filminden sonra, o zaman kısmet oldu.
Amin canım çok saolAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Daha adapte olamadım tam. Kalp atışını bir duyalim, hamileyim diyebilicem inşallah Allah izin verirse..
Canım biz 2 ay ara vermiştik rahim filminden sonra, o zaman kısmet oldu.
Hayırlısı bakalım ben nasılsa hamilesin diye okumusum.. İnsAllah sende hamile olursun bu ayAmin inşallah sağlıklı bir şekilde alsınlarkucaklarına, ben henüz hamile Değilim canım bu ay klomen içtim salı kontrol bakalım nasip bekliyorum
aynı hisler bende de var canım her an oldum mu diye tedirginim
Bendede aynı durum. Aaaa daha senin kız hamile değil mi ? Bebek düşünmüyo musun ? Bak bak şunun gelini şunun kızı hamileymiş. Sen kusurlusun diye söylemedim sana. Yap bi çoçuk artık. Yapsa ona da örelim bişiler vs. vs. daha da var yani. Ama napalım sanki biz istemiyoruz mu konuşmalar çatlayacaklarSabah sarimsi akinti oldu aksama dogruda koyulasti yarin kesin sökerbu seferde olmadi rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin cok dua ettik cok. Demekki bizim icin hayirli zaman bu zaman degildi.
İs geregi ailelerden cok uzakta oturuyoruz her telefonda daha bisi yok mu... bidaha ya 3 kisi olarak gelin... bebek yapin diyorlar daha da üzülüyorum. Baski olarak hissetmiyorum ama üzülüyorum. İns sag saglim kavusuruz bizde dileklerimize
Çok moralini bozmussun bende yıllarca KPSS çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ancak ben sadece sınava odaklanmistim aklımdan çocuk geçmedi bile bu süreçte sınava odâklan tamam çok istiyorsan çocuk için yapman gerekeni de yap olursa olur olmazsa sınavdan sonra hallet bence tek Odağın sınav olsun esinke zaman geçir film izle kitap oku hem sınavda okuma hızını artırır nacizene tavsiyelerin bunlar canım üzüldüm yazdıklarını okuyuncaİdrar testi yaptım dağınık bir çizgi çıktı, yeter dedik beklemeyelim yoksa da yok deriz kan testi yaptırdık tabiki negatif... Gerçekten yoruldum! Aşılama da düşünemiyorum ne yapsam olmucak gibi geliyor artıkkpss ye hazırlanıyorum zaten sanırım herşeyi bırakcam artık bebekle ilgili.. Çünkü aşılama da tutmazsa hiç toparlanamam biliyorum.. Off neyse..
İnşallah sizlerden güzel haberler alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?