Gerçekten Allah başka dert vermesin ama zor bir dönemden geçiyorum.. Geçen yıl tam sınav haftası bebeğimi kaybettim.. Bütün emeklerim gitti.. Sonra toparlanamadım yine bebek istedik o da olmuyor sınava da tam çalışamıyorum bu süreçte kilo da aldım moral kalmadı iyice.. Kafam karışık ne yapmam gerektiğine bile karar veremiyorum.. Öğretmenmisin sen canm? Saol desteğin için bence de kpssye ağırlık vermeliyim bu süreçte de bebiş gelirse ne mutlu bize belki bunda da bir hayır vardır..Çok moralini bozmussun bende yıllarca KPSS çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ancak ben sadece sınava odaklanmistim aklımdan çocuk geçmedi bile bu süreçte sınava odâklan tamam çok istiyorsan çocuk için yapman gerekeni de yap olursa olur olmazsa sınavdan sonra hallet bence tek Odağın sınav olsun esinke zaman geçir film izle kitap oku hem sınavda okuma hızını artırır nacizene tavsiyelerin bunlar canım üzüldüm yazdıklarını okuyunca
İdrar testi yaptım dağınık bir çizgi çıktı, yeter dedik beklemeyelim yoksa da yok deriz kan testi yaptırdık tabiki negatif... Gerçekten yoruldum! Aşılama da düşünemiyorum ne yapsam olmucak gibi geliyor artıkkpss ye hazırlanıyorum zaten sanırım herşeyi bırakcam artık bebekle ilgili.. Çünkü aşılama da tutmazsa hiç toparlanamam biliyorum.. Off neyse..
İnşallah sizlerden güzel haberler alırız..
Yok canım asla korunmam evet atanmayı çok istiyorum ama bebek aşkı başka.. Sınava çalışıcam ama bebeği de akışına bırakıcam inşallah sağlıkla gelir hepimize bebeklerimiz..Bende kpss ye çalışırken engellemistim çocuk olmasın diye. Ama hata etmişim. Şimdi uğraşıyorum bebek için. Gerçi o zaman da olmayacaktı belki ama gene de insan acaba korunmasamiydim diyo. Sen sakin yapma. Yani oluruna bırak olacağı varsa olur zaten canım. Kafana takma
Bendede aynı durum. Aaaa daha senin kız hamile değil mi ? Bebek düşünmüyo musun ? Bak bak şunun gelini şunun kızı hamileymiş. Sen kusurlusun diye söylemedim sana. Yap bi çoçuk artık. Yapsa ona da örelim bişiler vs. vs. daha da var yani. Ama napalım sanki biz istemiyoruz mu konuşmalar çatlayacaklarNe diyelim vakti gelmemiş daha yapcak bişiler yok
Evet canım ogretmenim 10 yıl uğraştım atanmak için çok iyi anlıyorum seni emin ol allah verilen emeklerin karsiligini muhakkak veriyi kafamdan at herşeyi geçmiş geride kal evlenmeden önce çok kotu şeyler yaşadım kotu bir ilişkim oldu sonra karşıma eşim çıktı ama hep allaha sigindim dua ettim inan herkesin yaşadığı kotu şeyler muhakkak var önceliğin isin olsun derim sana opuyorumGerçekten Allah başka dert vermesin ama zor bir dönemden geçiyorum.. Geçen yıl tam sınav haftası bebeğimi kaybettim.. Bütün emeklerim gitti.. Sonra toparlanamadım yine bebek istedik o da olmuyor sınava da tam çalışamıyorum bu süreçte kilo da aldım moral kalmadı iyice.. Kafam karışık ne yapmam gerektiğine bile karar veremiyorum.. Öğretmenmisin sen canm? Saol desteğin için bence de kpssye ağırlık vermeliyim bu süreçte de bebiş gelirse ne mutlu bize belki bunda da bir hayır vardır..
Ne güzel kurtulmuşsun kpss belasından canm darısı başıma benim de 4.Yılım bu yıl ama hiç evet tam olarak çalıştım diyemedim evlilikti bebekti.. Ne lanet birşeymiş hayatıma devam edemiyorum resmen..Evet canım ogretmenim 10 yıl uğraştım atanmak için çok iyi anlıyorum seni emin ol allah verilen emeklerin karsiligini muhakkak veriyi kafamdan at herşeyi geçmiş geride kal evlenmeden önce çok kotu şeyler yaşadım kotu bir ilişkim oldu sonra karşıma eşim çıktı ama hep allaha sigindim dua ettim inan herkesin yaşadığı kotu şeyler muhakkak var önceliğin isin olsun derim sana opuyorum
Çok saol canım.. AmiiinnnSende mi rahim filminin yeni çektirdin.. Bu konunun başından beri takip ediyorum yaziyorum sen beni hatirladin mi bilmiyorumbende daha gecen ay cektirdim rahim filminin.. Hayırlısı inşallah.. Kendi kendine hamile kaldın yani dimi.. Allahım kalp atışını duymayida saglicakla kucağına almayı da nasip etsin insAllah
Sabah sarimsi akinti oldu aksama dogruda koyulasti yarin kesin sökerbu seferde olmadi rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin cok dua ettik cok. Demekki bizim icin hayirli zaman bu zaman degildi.
İs geregi ailelerden cok uzakta oturuyoruz her telefonda daha bisi yok mu... bidaha ya 3 kisi olarak gelin... bebek yapin diyorlar daha da üzülüyorum. Baski olarak hissetmiyorum ama üzülüyorum. İns sag saglim kavusuruz bizde dileklerimize
Canlarım yaa! Siz böyle konuşunca ben çok üzülüyorumBendede aynı durum. Aaaa daha senin kız hamile değil mi ? Bebek düşünmüyo musun ? Bak bak şunun gelini şunun kızı hamileymiş. Sen kusurlusun diye söylemedim sana. Yap bi çoçuk artık. Yapsa ona da örelim bişiler vs. vs. daha da var yani. Ama napalım sanki biz istemiyoruz mu konuşmalar çatlayacaklarNe diyelim vakti gelmemiş daha yapcak bişiler yok
Canım lütfen üzme kendini.. En güzel zamanı bekliyor bebişin.. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan da aşılmayı ertelersin, ama aşılama tutmazsa diye düşünme canım yaa! Korkularimiz bizi bu hallere sokuyor. Olmazsa ya da olmayacak diye düşünme. Ben inanıyorum ki olacak. Aşılama mutlaka tutacak canım.. Sen de böyle düşün ve rahatlamaya çalış lütfen.. Diyorsan ki önceliği kpss'ye vericem, tamam. Onu öne al. Bu arada bebiş calismalarina devam edersiniz. Rahatlarsiniz biraz. Sürpriz yapar bebişiniz size.. Olmazsa aşılama olacak zaten. Canım hadi o da olmadı diyelim, ki bence olacak, tüp bebek var. Ben dedim ki kendi kendime aşılama yaparız, olmadı tüp bebek.. Sonunda bu is olacak yani dedim. Yeter ki Allah sağlık versin. Annemler de hep stres yapma ya olmazsa tüp bebek var diye rahatlattilar beni. Allah 'a şükür bir sorununuz yok ki canım. Olsa bile bin türlü çözüm var ama yok. O zaman ne neden olmasın.. Olacak. Zamanını bekliyor minikİdrar testi yaptım dağınık bir çizgi çıktı, yeter dedik beklemeyelim yoksa da yok deriz kan testi yaptırdık tabiki negatif... Gerçekten yoruldum! Aşılama da düşünemiyorum ne yapsam olmucak gibi geliyor artıkkpss ye hazırlanıyorum zaten sanırım herşeyi bırakcam artık bebekle ilgili.. Çünkü aşılama da tutmazsa hiç toparlanamam biliyorum.. Off neyse..
İnşallah sizlerden güzel haberler alırız..
Merhaba canım,Kızlar ben geçen hafta perşembe catlatma iğnesi vuruldum cuma asilama oldum dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama herkez iğneler bhcg yükseltiyo dedi moralim çok bozuldu 9 yıldır bekliyorum yarın tekrar test yapcam bakalım ne olcak allahım isteyen dileyen cumlemize nasip etsin
Bu geçtiğimiz perşembe değil canım ondan önceki ayın 12 sinde iğne vuruldum ertesi gün asilama oldum herseyin hayırlısı olsun cumlemiz için ilkgünden çık umitliyim tuttu gibi hissediyorum inşallah yanılmaMerhaba canım,
Canım hemen bu geçtiğimiz perşembe mi oldun iğneyi. İğnede hcg var canım. Doğru yani maalesef. Doktorun söylemedi mi, iğneden sonra 14. gün test yaparsan net sonucu alırsın. Adetin geçince tekrarla canım testi. Lütfen sen de umutsuz olma.. Allah'ım emeklerinizin karşılığını versin inşallah.. Yeter ki sağlıkla gelsinler. Allah herkese nasip etsin.. Biraz daha sabır canım.. İnşallah gelir bebişiniz
İnşallah canım insallah.. Dualarım sizinleBu geçtiğimiz perşembe değil canım ondan önceki ayın 12 sinde iğne vuruldum ertesi gün asilama oldum herseyin hayırlısı olsun cumlemiz için ilkgünden çık umitliyim tuttu gibi hissediyorum inşallah yanılma
Canlarım yaa! Siz böyle konuşunca ben çok üzülüyorumHer şeyin bir zamanı var.. Demek ki hayırlı zaman değilmiş. Allah korusun ya sağlıksız olsalar.. Lütfen böyle yapmayın Etrafınızdaki kimseyi de takmayin. Biz eşimin tarafına kayinvalideme bile bebek istediğimizi söylemedik. 1 senedir ugrasiyorduk ama haberleri yoktu. Daha hazır değiliz, daha düşünmüyoruz, işler yoluna girsin vs bir sürü şey söyledik. Buna rağmen geç kalmasaniz, baya da oldu, yaşınız da şöyle böyle, şunun 2. çocuğu oldu gibi şeyler duymuslugum var. 3,5 yıllık evliyiz ve 32 yaşındayım ben. Belli bir yaştan sonra yumurtalar tembellesiyormus falan dedi. Dedim kısmet anne. Olursa olur.. Kusura bakma hazır olmadan yapamayız. Eğer daha önce soyleseydim şimdi çocukları olmuyor! baskısı altında bebeğim gelmeyecekti bile belki. Hamileliği söyleyince bile bilmem kim de geçen gün sormuştu dedi kayinvalidem. Kusura bakmasınlar ancak sıra geldi dedim! Çok sinirleniyorum bu konulara çok! Onlara neymiş! Tanımadığım insanlar!
Kendi anneme bile 6 ay sonra söyledim, ki o kimseye söylemedi, anlayislidir ama üzülmesin istedim. Çok dua etti saolsun. Kayinvalidem de adaklar adamış olabilir..
Böyle şeyler söyleyen olursa lütfen cevap verin. Bu bizim özelimiz deyin, işler yoluna girsin deyin, o bebeğe biz bakicaz biz karar veririz deyin,kimseyi ilgilendirmez! Lütfen başkaları için kendinizi yipratmayin..
..ve lütfen olumlu düşünün.. Belki saçma geliyor ama olumlu düşününce işlerin nasıl guzellestigine inanamayacaksiniz. En güzel zamanda gelecek bebisleriniz.. Mutlaka gelecek.. Yeter ki sağlıklı olsunlar.. Sizin için çok dua ediyorum benEn güzel en yakın zamanda olacak bebisleriniz insallaahh
Canımm çok saolCanım lütfen üzme kendini.. En güzel zamanı bekliyor bebişin.. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan da aşılmayı ertelersin, ama aşılama tutmazsa diye düşünme canım yaa! Korkularimiz bizi bu hallere sokuyor. Olmazsa ya da olmayacak diye düşünme. Ben inanıyorum ki olacak. Aşılama mutlaka tutacak canım.. Sen de böyle düşün ve rahatlamaya çalış lütfen.. Diyorsan ki önceliği kpss'ye vericem, tamam. Onu öne al. Bu arada bebiş calismalarina devam edersiniz. Rahatlarsiniz biraz. Sürpriz yapar bebişiniz size.. Olmazsa aşılama olacak zaten. Canım hadi o da olmadı diyelim, ki bence olacak, tüp bebek var. Ben dedim ki kendi kendime aşılama yaparız, olmadı tüp bebek.. Sonunda bu is olacak yani dedim. Yeter ki Allah sağlık versin. Annemler de hep stres yapma ya olmazsa tüp bebek var diye rahatlattilar beni. Allah 'a şükür bir sorununuz yok ki canım. Olsa bile bin türlü çözüm var ama yok. O zaman ne neden olmasın.. Olacak. Zamanını bekliyor minikZamanı da en yakın zaman olacak inşallah Sakın umutsuz olma sakiiinnn
Bende senle ayni yaşta yapmıştım biz de ayni yolu izledik sizin gibi eğer önceden soyleseydik neler soylenecekti hayırlı olsun canım tekrar bebisinCanlarım yaa! Siz böyle konuşunca ben çok üzülüyorumHer şeyin bir zamanı var.. Demek ki hayırlı zaman değilmiş. Allah korusun ya sağlıksız olsalar.. Lütfen böyle yapmayın Etrafınızdaki kimseyi de takmayin. Biz eşimin tarafına kayinvalideme bile bebek istediğimizi söylemedik. 1 senedir ugrasiyorduk ama haberleri yoktu. Daha hazır değiliz, daha düşünmüyoruz, işler yoluna girsin vs bir sürü şey söyledik. Buna rağmen geç kalmasaniz, baya da oldu, yaşınız da şöyle böyle, şunun 2. çocuğu oldu gibi şeyler duymuslugum var. 3,5 yıllık evliyiz ve 32 yaşındayım ben. Belli bir yaştan sonra yumurtalar tembellesiyormus falan dedi. Dedim kısmet anne. Olursa olur.. Kusura bakma hazır olmadan yapamayız. Eğer daha önce soyleseydim şimdi çocukları olmuyor! baskısı altında bebeğim gelmeyecekti bile belki. Hamileliği söyleyince bile bilmem kim de geçen gün sormuştu dedi kayinvalidem. Kusura bakmasınlar ancak sıra geldi dedim! Çok sinirleniyorum bu konulara çok! Onlara neymiş! Tanımadığım insanlar!
Kendi anneme bile 6 ay sonra söyledim, ki o kimseye söylemedi, anlayislidir ama üzülmesin istedim. Çok dua etti saolsun. Kayinvalidem de adaklar adamış olabilir..
Böyle şeyler söyleyen olursa lütfen cevap verin. Bu bizim özelimiz deyin, işler yoluna girsin deyin, o bebeğe biz bakicaz biz karar veririz deyin,kimseyi ilgilendirmez! Lütfen başkaları için kendinizi yipratmayin..
..ve lütfen olumlu düşünün.. Belki saçma geliyor ama olumlu düşününce işlerin nasıl guzellestigine inanamayacaksiniz. En güzel zamanda gelecek bebisleriniz.. Mutlaka gelecek.. Yeter ki sağlıklı olsunlar.. Sizin için çok dua ediyorum benEn güzel en yakın zamanda olacak bebisleriniz insallaahh
Adetin 3. Günü hormonların bakar prolaktin bakar protestan bakar estradiol bakar.. Bunların hepsi rahminin gebelik için hazır olup olmadığını gösterecek şeyler.. Sonrasında da ne şekilde bir yol işleyeceğini anlatır sana.. Hadi hayirlisiben de bugün adet oldum pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek ..adetin 3. günü oluyor böyle durumda hiç gitmedim hangi tahlilleri ister acaba bilginiz var mı arkadaşlar.geçen ay başlamıştım tedaviye adet dönemime denk gelmediği için kan hormon tahlili yapmadı acaba onu mu yaptırır kızlar bu durumda doktora giden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?