Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Oncelikle çok geçmiş olsun bu doktorun ihmalsizligi yüzünden olmuş ilaç vermeden önce rutin tahlillerini yapıp muayene etmesi gerekirdi neyse sıkma canını olacağı varmış demekki kendini hiç üzme biraz dinlen moralini düzelt diğer adetinde başla derim ben acele etme benim 3 kez karnımda öldü kürtaj oldum sonra bir düşük oldu ve ben hepsinde ara verdim sağlığım için hepimiz çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz inşallah emeklerimiz boşa gitmez ama önce kendi sağlığımız kendimiz sağlıklı olalım ki sağlıklı bebislerimiz olsun kurban olduğum isteyen dileyen cumlemize nasip etsin inşallah benim düşüncem bu arkadaşım karar yine sana kalmis

Bende aşılama oldum bekliyorum şimdi 7.gün test yaptım iki çizgi çıktı arkadaşlar iğneden olabileceğini söylediler moralim çok bozuldu ama hemen kendime geldim toparladim ilk gün tuttu düşüncesine tekrar döndüm ve suan çok rahatım günümü bekliyorum inşallah allahin izniyle tuttu bence ben bu özlemi 9 yıldır bekliyorum allahım dualarımızı kabul etsin suan yapabildigim kendime ve benim gibi bekleyen arkadaslara dua etmek

Canimsin aminnn bu ihmalsizligi onlarca para verdigimiz ozel bir hastane yapti malesef ins rabim dileyen herkesi kavusturur bebislerine bizleri de

İnsallah bekledigin haberi alirsin canim burdan yaz bizede :)

Canım üzülmeyin yeter ki.. Yani tabi ki üzülüyor insan, elde değil ama hemen toparlanıp moral depolamali.. Her şeyin en güzeli olacak inşallah.. Bebisler Bebişler sırayla gelecek Ben inanıyorum canım, ama önce siz inanın.. Dualarım sizinle..

Ohh canım gezin gezin Allah sağlıkla en güzel zamanda verecek inşallah.. Ders çalışırsan da kafam dağılır. Hiç beklemezken gelir bebişin canım Asilamadan da çekinme. Tutacak bence. Olmazsa bir kaç sefer denersin ama gerek kalmayacak Allah'in izniyle.. Cok az kaldı caniimm.. Birazcık daha sabır Yolda bebişin, gelecek sanaa

Bende senle ayni yaşta yapmıştım biz de ayni yolu izledik sizin gibi eğer önceden soyleseydik neler soylenecekti hayırlı olsun canım tekrar bebisin
Çok saol canım..
Onlara da bir şey diyemiyorum, istiyorlar ama anlayışlı olmaları lazım.. Bu zamanda artık hop evlendik hop bebek yaptık yok.. Bir de en yakınları geçtim tanımadığım didinin didisi konuşuyor. Onlara neymiş yani.. Hiç takmamak lazım..

Amin caniimm Çok saol
Bizim de sorunlarımız var, işler güçler ohoo.. ama Allah sağlık versin yeter ki, her şey düzelecek inşallah
Her şey sizin de gonlunuze göre olsun.. Kimse üzülmesin Allah en kısa zamanda yüzünüzü, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım çok geçmiş olsun.. Düşük yaptığın kesin mi? Hemen iğne sonrası mı adet oldun..? Catlatma iğnelerinde b-hcg var ve doğal olarak kandaki b-hcg değerini arttırıyor. Hemen ertesi gün 127 çıkması normal yani. Sonra 10 gün içinde azalıyor o değer.. Normalde böyle olduğu olduğu için testleri de iğneden sonra 12-14 günlerde yapın diyorlar. Önce yapılırsa hamile gorunuyorsun ve yanıltıcı oluyor çünkü. Ama seninki ağrılı falanmis, üzüldüm canım.. Bence 1 ay dinlensen iyi olur. Düşük olduysa düştükten sonra rahmin dinlenmesi daha iyi. Allah gönlüne göre versin canım..

İnşallah hamilesindir canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Hiç duymadım canım o hastaneyi benim doktorum suan iyi ama asilama yapmadan muayene etmedi çatlama olmuş mu olmamış mı diye benimde aklımı o çok karıştırıyo
Tabi asilama dan once bildigim kadariyla ultrasonla bakiyorlar catlatma varmi yokmu diye cunku ben klomen kullandim iki ay ust uste adetin 5. Gunu baslayip 5 gun sonrada kontrole gittim yumurta boylari ve sayisi kontrol edildi daha sonra catlatma ignesi verildi.

Yumurta boyutuna ve sayısına baktı ama bi gün önce 20mm ve bitane yumurta vardı ertesi gün asilama yapmadan tekrar bakmadı gerçi bakıp moralimizi bozmayalim dedi ama bilmiyorum yinede

Yumurta boyutuna ve sayısına baktı ama bi gün önce 20mm ve bitane yumurta vardı ertesi gün asilama yapmadan tekrar bakmadı gerçi bakıp moralimizi bozmayalim dedi ama bilmiyorum yinede
Hayirlisi olur insallah canim yaaa bu asilama nasil oluyor ben hic bilmiyorum nasil yaptilar bi anlatirmisin

canım uzun süre olmuş ama ne güzel hala pozitif ve umutlsun bebek için en önemli şey de bu aslında tabi önce allahın takdiri inşallah tez zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi amin

Merhaba kızlar bana da bugün doktor catlatma ignesi Ovitrelle verdi şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi doktor Allah hayırlısini versin bakalım sonuç ne olacak

canım uzun süre olmuş ama ne güzel hala pozitif ve umutlsun bebek için en önemli şey de bu aslında tabi önce allahın takdiri inşallah tez zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi amin
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Hayirlisi olur insallah canim yaaa bu asilama nasil oluyor ben hic bilmiyorum nasil yaptilar bi anlatirmisin
Çok kısa bir kaç dakika sürüyo normal muayene gibi sonrasında biraz kasık ağrısı oluyo oda yok denecek kadar az acısız ağrısız bi işlem canım

Allah yardımcın olsun canim insallah sonuç istediğin gibi olur

Günaydın Musmutlu bire hafta olsun..

Yarın 11.gün sabah tekrar idrar testi yapcam bakalım ne çıkacak hayırlısı inşallah tutmuştur
İnşallah tutunmuştur bebğin canım.. Hayırlısı olsun..

Hayırlı olsun canım.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…