Oncelikle çok geçmiş olsun bu doktorun ihmalsizligi yüzünden olmuş ilaç vermeden önce rutin tahlillerini yapıp muayene etmesi gerekirdi neyse sıkma canını olacağı varmış demekki kendini hiç üzme biraz dinlen moralini düzelt diğer adetinde başla derim ben acele etme benim 3 kez karnımda öldü kürtaj oldum sonra bir düşük oldu ve ben hepsinde ara verdim sağlığım için hepimiz çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz inşallah emeklerimiz boşa gitmez ama önce kendi sağlığımız kendimiz sağlıklı olalım ki sağlıklı bebislerimiz olsun kurban olduğum isteyen dileyen cumlemize nasip etsin inşallah benim düşüncem bu arkadaşım karar yine sana kalmisMrb arkdaslar oncelikle yeni uyeyim uzun zamandir takip ediyorum artik dayanamadim yardimci olun lutfen(( 2 paket klomen kullandim ilkinde 3 yumurta olustu 13mm basarisiz sonuclandi ikinci klomende 1 tane yumurta gorebildi daha sonra catlatma ignesi oldum ertesi gun kasiklarimin agrisindan duramadim ve acil hast gitmek zorunda kaldim bhcg bakildiginda 127.4 cikti dr m bu dgerin surekli yukselmesi gerektigini iki gunde tekrarlanmasi gerektigini soyledi iki gun sonra 65 e dustugunu ve dusuk yaptigimi ogrendim ve cok uzuldum aslinda catlatma ignesi yapildiginda hamileymisim ve igne dusuge nedn olmus suanda kanamam var adet oldum ve dusuk gerceklesti sizce tedaviye ara vermelimiyim suan dr mu degistirdim ve tekrar adetin 5. Gunu klomene baslamami soyledi ne yapmaliyim cok kafam karisik yardimci olun lutfen (((
Canimsin aminnn bu ihmalsizligi onlarca para verdigimiz ozel bir hastane yapti malesef ins rabim dileyen herkesi kavusturur bebislerine bizleri deOncelikle çok geçmiş olsun bu doktorun ihmalsizligi yüzünden olmuş ilaç vermeden önce rutin tahlillerini yapıp muayene etmesi gerekirdi neyse sıkma canını olacağı varmış demekki kendini hiç üzme biraz dinlen moralini düzelt diğer adetinde başla derim ben acele etme benim 3 kez karnımda öldü kürtaj oldum sonra bir düşük oldu ve ben hepsinde ara verdim sağlığım için hepimiz çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz inşallah emeklerimiz boşa gitmez ama önce kendi sağlığımız kendimiz sağlıklı olalım ki sağlıklı bebislerimiz olsun kurban olduğum isteyen dileyen cumlemize nasip etsin inşallah benim düşüncem bu arkadaşım karar yine sana kalmis
İnsallah bekledigin haberi alirsin canim burdan yaz bizede :)Bende aşılama oldum bekliyorum şimdi 7.gün test yaptım iki çizgi çıktı arkadaşlar iğneden olabileceğini söylediler moralim çok bozuldu ama hemen kendime geldim toparladim ilk gün tuttu düşüncesine tekrar döndüm ve suan çok rahatım günümü bekliyorum inşallah allahin izniyle tuttu bence ben bu özlemi 9 yıldır bekliyorum allahım dualarımızı kabul etsin suan yapabildigim kendime ve benim gibi bekleyen arkadaslara dua etmek
Canım üzülmeyin yeter ki.. Yani tabi ki üzülüyor insan, elde değil ama hemen toparlanıp moral depolamali.. Her şeyin en güzeli olacak inşallah.. Bebisler Bebişler sırayla gelecekCanim benim yazdiklarin cok duygulandirdi. Cok icten ve samimi yazmissin cok sagol... bende esimde soranlara kismet nasip diyoruz gecistirmeye calisyoruz. İnancim buyuk rabbime her zaman en guzel seyleri en hayirli zamanda yasatir. Yuregine eline diline saglik
Ohh canım gezin gezinCanımm çok saolbir an karamsarlığa kapıldım negatifin şokuyla eşim de kötü oldu olmucak mı bizim çocuğumuz yaa dedi ona ayrı üzüldüm kendime ayrı.. Ama yapıcak birşey yok devam etmek zorundayız tabiki Allah en hayırlı zamanda sağlıkla versin inşallah bi kaybımız olduğu için bir an önce olsun istiyoruz ama Allah korusun tekrar kaybetmektense hayırlısıyla gelsin
Doktora randevu aldım bakalım o ne diyecek yapalım derse yapıcaz inşallah. Olmazsa dediğin gibi tekrar aşılama sonra tüp napalım yeterki olsun. Bu arada kafama takmadan ders çalışıcam inşallah. Moralimiz düzelsin diye gezmeye vurduk kendimizisen iyisindir inşallah tekrar saol canımm
Çok saol canım..Bende senle ayni yaşta yapmıştım biz de ayni yolu izledik sizin gibi eğer önceden soyleseydik neler soylenecekti hayırlı olsun canım tekrar bebisin
Amin caniimmdely mesajların çok icten ve samimi gerçekten.. Hani yeni nişanlanan kızlara bi mutluluk gelir ve yansır ya etrafına.. Hamilelik de sana öyle yansımış.. Pozitifsin.. Ve öyle enerji yayiyorsun ne guz l.. Allahım saglicakla mutlu huzurlu şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Herşey gönlünce olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun.. Düşük yaptığın kesin mi? Hemen iğne sonrası mı adet oldun..? Catlatma iğnelerinde b-hcg var ve doğal olarak kandaki b-hcg değerini arttırıyor. Hemen ertesi gün 127 çıkması normal yani. Sonra 10 gün içinde azalıyor o değer.. Normalde böyle olduğu olduğu için testleri de iğneden sonra 12-14 günlerde yapın diyorlar. Önce yapılırsa hamile gorunuyorsun ve yanıltıcı oluyor çünkü. Ama seninki ağrılı falanmis, üzüldüm canım.. Bence 1 ay dinlensen iyi olur. Düşük olduysa düştükten sonra rahmin dinlenmesi daha iyi. Allah gönlüne göre versin canım..Mrb arkdaslar oncelikle yeni uyeyim uzun zamandir takip ediyorum artik dayanamadim yardimci olun lutfen(( 2 paket klomen kullandim ilkinde 3 yumurta olustu 13mm basarisiz sonuclandi ikinci klomende 1 tane yumurta gorebildi daha sonra catlatma ignesi oldum ertesi gun kasiklarimin agrisindan duramadim ve acil hast gitmek zorunda kaldim bhcg bakildiginda 127.4 cikti dr m bu dgerin surekli yukselmesi gerektigini iki gunde tekrarlanmasi gerektigini soyledi iki gun sonra 65 e dustugunu ve dusuk yaptigimi ogrendim ve cok uzuldum aslinda catlatma ignesi yapildiginda hamileymisim ve igne dusuge nedn olmus suanda kanamam var adet oldum ve dusuk gerceklesti sizce tedaviye ara vermelimiyim suan dr mu degistirdim ve tekrar adetin 5. Gunu klomene baslamami soyledi ne yapmaliyim cok kafam karisik yardimci olun lutfen (((
İnşallah hamilesindir canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz..Bende aşılama oldum bekliyorum şimdi 7.gün test yaptım iki çizgi çıktı arkadaşlar iğneden olabileceğini söylediler moralim çok bozuldu ama hemen kendime geldim toparladim ilk gün tuttu düşüncesine tekrar döndüm ve suan çok rahatım günümü bekliyorum inşallah allahin izniyle tuttu bence ben bu özlemi 9 yıldır bekliyorum allahım dualarımızı kabul etsin suan yapabildigim kendime ve benim gibi bekleyen arkadaslara dua etmek
Hangi özel hastane canim ben acıbadem de yaptırdımCanimsin aminnn bu ihmalsizligi onlarca para verdigimiz ozel bir hastane yapti malesef ins rabim dileyen herkesi kavusturur bebislerine bizleri de
MedicanaHangi özel hastane canim ben acıbadem de yaptırdım
Hiç duymadım canım o hastaneyi benim doktorum suan iyi ama asilama yapmadan muayene etmedi çatlama olmuş mu olmamış mı diye benimde aklımı o çok karıştırıyoMedicanacanim
Tabi asilama dan once bildigim kadariyla ultrasonla bakiyorlar catlatma varmi yokmu diye cunku ben klomen kullandim iki ay ust uste adetin 5. Gunu baslayip 5 gun sonrada kontrole gittim yumurta boylari ve sayisi kontrol edildi daha sonra catlatma ignesi verildi.Hiç duymadım canım o hastaneyi benim doktorum suan iyi ama asilama yapmadan muayene etmedi çatlama olmuş mu olmamış mı diye benimde aklımı o çok karıştırıyo
Yumurta boyutuna ve sayısına baktı ama bi gün önce 20mm ve bitane yumurta vardı ertesi gün asilama yapmadan tekrar bakmadı gerçi bakıp moralimizi bozmayalim dedi ama bilmiyorum yinedeTabi asilama dan once bildigim kadariyla ultrasonla bakiyorlar catlatma varmi yokmu diye cunku ben klomen kullandim iki ay ust uste adetin 5. Gunu baslayip 5 gun sonrada kontrole gittim yumurta boylari ve sayisi kontrol edildi daha sonra catlatma ignesi verildi.
Hayirlisi olur insallah canim yaaa bu asilama nasil oluyor ben hic bilmiyorum nasil yaptilar bi anlatirmisinYumurta boyutuna ve sayısına baktı ama bi gün önce 20mm ve bitane yumurta vardı ertesi gün asilama yapmadan tekrar bakmadı gerçi bakıp moralimizi bozmayalim dedi ama bilmiyorum yinede
canım uzun süre olmuş ama ne güzel hala pozitif ve umutlsun bebek için en önemli şey de bu aslında tabi önce allahın takdiri inşallah tez zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi aminBende aşılama oldum bekliyorum şimdi 7.gün test yaptım iki çizgi çıktı arkadaşlar iğneden olabileceğini söylediler moralim çok bozuldu ama hemen kendime geldim toparladim ilk gün tuttu düşüncesine tekrar döndüm ve suan çok rahatım günümü bekliyorum inşallah allahin izniyle tuttu bence ben bu özlemi 9 yıldır bekliyorum allahım dualarımızı kabul etsin suan yapabildigim kendime ve benim gibi bekleyen arkadaslara dua etmek
merhaba kizlar Ovitrelle verdi bana da bugün doktor şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi Allah hayırlısini versin
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin inşallah allahım hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsincanım uzun süre olmuş ama ne güzel hala pozitif ve umutlsun bebek için en önemli şey de bu aslında tabi önce allahın takdiri inşallah tez zamanda hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi amin
Çok kısa bir kaç dakika sürüyo normal muayene gibi sonrasında biraz kasık ağrısı oluyo oda yok denecek kadar az acısız ağrısız bi işlem canımHayirlisi olur insallah canim yaaa bu asilama nasil oluyor ben hic bilmiyorum nasil yaptilar bi anlatirmisin
Allah yardımcın olsun canim insallah sonuç istediğin gibi olurMerhaba kızlar bana da bugün doktor catlatma ignesi Ovitrelle verdi şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi doktor Allah hayırlısini versin bakalım sonuç ne olacak
İnşallah cnm teşekkür ederim AminnAllah yardımcın olsun canim insallah sonuç istediğin gibi olur
İnşallah tutunmuştur bebğin canım.. Hayırlısı olsun..Yarın 11.gün sabah tekrar idrar testi yapcam bakalım ne çıkacak hayırlısı inşallah tutmuştur
Hayırlı olsun canım.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..Merhaba kızlar bana da bugün doktor catlatma ignesi Ovitrelle verdi şimdi saat 11 de onu vurulacagim ve yarın akşam çarşamba akşam i ve perşembe akşam i ilişkiye girin dedi doktor Allah hayırlısini versin bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?