Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Slm kızlar geldi kırmızılar maalesef: ( bu ay dinlenecem gitmeyecegim doktora ilaç posetiyle geziyorum aylardır artik ağlamaktan bile usandim hissizlestim Rabbim en hayirlisini versin hepimizede bigun inşallah bizde göreceğiz çift çizgileri içindeki sevinci küçük kalp atışlarını onu hissetmeye küçük tekneleri Rabbim isteyince olur o günü beklemekten başka clbisey gelmiyor elimizden nasip deyip dua edecegiz

Canimsin aminnn bu ihmalsizligi onlarca para verdigimiz ozel bir hastane yapti malesef ins rabim dileyen herkesi kavusturur bebislerine bizleri de
canım ben bişi merak ettim galiba ikinci tedavinde düşük olmuş o zaman ilk tedavidemi hamile kalmışsın yani adet falan olmadınmı

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 hafta sonra canım ben iğne vurulduğum ay kalamadım hiç bir tedavi uygulamazken kaldım allaha şükür darısı başınıza inşallah herşey gönlümüzce olsun

aynen canım rabbim ne zaman isterse o zman oluyor bende ilaç kullandığım aylar daha çok ümit ettim sonuç olumsuz olunca üzüntüm de bir okadar çok oldu bıraktıktan 4 ay sonra kendiliğinden geldi bebişim inşallah kalp atışlarını duyarım bir an önce de tam inanırım hala inanamıyorum

Canim aglattin beni de rabbim hayirlisini versin kafana takma uzme kendini bende uc aydir babanne gibiyim ilaclarla geziyorum sonuc sifir ((

Üzülme canım bi gün nasılsa gelecek bebis bu pozitif ligin devam etsin bak benim bi kızım var 4 ay uğraştım ikinci için 4 aydır uğraşıyordum olmuyor yine 5 kilo aldım sinir stres hormon yüklemeleri yanı yalniz değilsin bacım

Merhaba arkadaşlar benim de kırmızılar geldi saolsun napalım beklicez..
Doktordan geliyorum aşılama yaparız demişti şimdi konuştuk herşey çok iyi bir sorun yok neden olmuyor dedi. Ve bu ay rahim filmi çekelim dedi belki düşükten sonra yapışıklık olmuştur o açılır hem dedi.. Bu cuma film çektiricem korkuyorum ama bir dahaki ay da aşılama dedi nasip..

Ne kadar zamandir bebis istiyosun canim kac klomen kullandin

Bende idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah daha erkendir test yanıltir beni aglamamak için kendimi zor tutuyorum eşim üzülmesin diye aglayamiyorum

Bend

Bende bu ay dusuk yaptim simdi tekrr klomen verdi eger buda olmazsa rahim flmi cekilecek sonrada asilama dedi asilama da nasil yapiliyor ne kadara mal oluyor hoc bilmiyorum
Allah bir daha göstermesin canm. Hayırlısıyla tekrar sağlıkla olur inşallah. Bana düşükten sonra hemen ilaç veremem demişti son 3 aydır klomen verdi işte nasip olmadı. Bu ay rahim filmi..
Aşılama ben de ilk defa yaptırıcam bir dahaki ay ama araştırdım ağrısız bir işlemmiş normal muayene gibi. Bana 400 dediler aşılama için bunun dışımda ilaçlar da 400 falan tutar ortalama böyle.

Bend

Bende bu ay dusuk yaptim simdi tekrr klomen verdi eger buda olmazsa rahim flmi cekilecek sonrada asilama dedi asilama da nasil yapiliyor ne kadara mal oluyor hoc bilmiyorum
Geçmiş olsun canım ya inan suan senin kadar çok üzüldum rabbim hayırlısini versin.asilama fiyatları değiyo benim toplam iğneler ve aşılama 1320 tl tuttu

Slm kızlar geldi kırmızılar maalesef: ( bu ay dinlenecem gitmeyecegim doktora ilaç posetiyle geziyorum aylardır artik ağlamaktan bile usandim hissizlestim Rabbim en hayirlisini versin hepimizede bigun inşallah bizde göreceğiz çift çizgileri içindeki sevinci küçük kalp atışlarını onu hissetmeye küçük tekneleri Rabbim isteyince olur o günü beklemekten başka clbisey gelmiyor elimizden nasip deyip dua edeceg
Canim aglattin beni de rabbim hayirlisini versin kafana takma uzme kendini bende uc aydir babanne gibiyim ilaclarla geziyorum sonuc sifir ((
Ayni canım benim benimde öyle eşim de çok üzülüyor farkettim farkindayim ama elimden birşey gelmiyor beklemekten duadan başka yapacak birşey yok bizede nasip olur inşallah o melekleri kucağınıza almak evlerimizi cennet bahçesine cevirmek

S
Agol canım benim aynen bu ay kilo vermek için ugrasacam çok aldım 1 senedir istiyoruz bizde

aşılaman inş. hayırlı sonuçlanır cnm güzel haberlerini bekliyoruz

korkma cnm ya hayırlısıyla çekilir kurtulursun

Bugun test yaptım negatif çıktı inşallah erkendir canım ya çarşamba kan testi vericem inşallah iyi haberler verebilirim allahin izniyle
inş. canım 9 sene olmuş isteyeli doktorun neden direk tüp bebeğe geçmediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…