söyledi doktorum ama şuan aşılamaya ayıracak bütçemiz yoktu asilama deneyelim istedik biz eşimin ailesi bilmiyo onlardanda maddi yardım alamıyoruz benim ikinci evliliğim zaten biraz istenmeyen gelinim bide çocuğu olmuyo derler diye söylemek istemedim tüp bebek ilaçlarla 5 buçuk milyar tutuyo bize fazla geldi inşallah ona gerek kalmazinş. canım 9 sene olmuş isteyeli doktorun neden direk tüp bebeğe geçmediki
Canım hayırlısı olsun inşallah.. Biraz rahat bırak o zaman kendini bir kaç ay. Kafanı dağıtmaya çalış.. Allah'ım inşallah hayırlısıyla versin canım.. Elbet dualar karşılık bulacak.. Allah en güzel zamanda hepinize o güzel duyguları tattıracak inşallah canım.. İnanıyorum ben..Slm kızlar geldi kırmızılar maalesef: ( bu ay dinlenecem gitmeyecegim doktora ilaç posetiyle geziyorum aylardır artik ağlamaktan bile usandim hissizlestimRabbim en hayirlisini versin hepimizede bigun inşallah bizde göreceğiz çift çizgileri içindeki sevinci küçük kalp atışlarını onu hissetmeye küçük tekneleri Rabbim isteyince olur o günü beklemekten başka clbisey gelmiyor elimizden nasip deyip dua edecegiz
Canım zaten hiç bir sorun olmasa bile her ay bebek olma ihtimali %20 falanmış. Bu yüzden önemli olan çok düşünmemek sanırım.. Hem ben de rahim filminden sonraki 2. ay hamile kaldım. Belki de vesile olur, hiç bir şeye gerek kalmaz canım.. Her şeyde vardır bir hayır. Rahim filminden de hiç korkma. Ağrısız çeken yerler var, 2 dakikada bitiyor geçiyor.. sonra da armağanın gelecek belki de hayırlısıylaaaMerhaba arkadaşlarbenim de kırmızılar geldi saolsun napalım beklicez..
Doktordan geliyorum aşılama yaparız demişti şimdi konuştuk herşey çok iyi bir sorun yok neden olmuyor dedi. Ve bu ay rahim filmi çekelim dedi belki düşükten sonra yapışıklık olmuştur o açılır hem dedi.. Bu cuma film çektiricem korkuyorum amabir dahaki ay da aşılama dedi nasip..
Allah gönlünüze göre versin canım.. İnsanların hala bu konuları aşmamaları çok üzücü.. Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah. Kimse sizi üzemesin. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canımsöyledi doktorum ama şuan aşılamaya ayıracak bütçemiz yoktu asilama deneyelim istedik biz eşimin ailesi bilmiyo onlardanda maddi yardım alamıyoruz benim ikinci evliliğim zaten biraz istenmeyen gelinim bide çocuğu olmuyo derler diye söylemek istemedim tüp bebek ilaçlarla 5 buçuk milyar tutuyo bize fazla geldi inşallah ona gerek kalmaz
inş. canım Rabbim gönlüne göre versinsöyledi doktorum ama şuan aşılamaya ayıracak bütçemiz yoktu asilama deneyelim istedik biz eşimin ailesi bilmiyo onlardanda maddi yardım alamıyoruz benim ikinci evliliğim zaten biraz istenmeyen gelinim bide çocuğu olmuyo derler diye söylemek istemedim tüp bebek ilaçlarla 5 buçuk milyar tutuyo bize fazla geldi inşallah ona gerek kalmaz
Amin canım cumlemizin gönlundekini versin inşallahinş. canım Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım bebeklerimizle beraberCanım hayırlısı olsun inşallah.. Biraz rahat bırak o zaman kendini bir kaç ay. Kafanı dağıtmaya çalış.. Allah'ım inşallah hayırlısıyla versin canım.. Elbet dualar karşılık bulacak.. Allah en güzel zamanda hepinize o güzel duyguları tattıracak inşallah canım.. İnanıyorum ben..
Canım zaten hiç bir sorun olmasa bile her ay bebek olma ihtimali %20 falanmış. Bu yüzden önemli olan çok düşünmemek sanırım.. Hem ben de rahim filminden sonraki 2. ay hamile kaldım. Belki de vesile olur, hiç bir şeye gerek kalmaz canım.. Her şeyde vardır bir hayır. Rahim filminden de hiç korkma. Ağrısız çeken yerler var, 2 dakikada bitiyor geçiyor.. sonra da armağanın gelecek belki de hayırlısıylaaaOlacak tatlıımmm...
Allah gönlünüze göre versin canım.. İnsanların hala bu konuları aşmamaları çok üzücü.. Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah. Kimse sizi üzemesin. En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canım
Canııımmm.. Stres yapma sakın. Stres daha fena yapar. Lekelenme olabiliyor, dinlen sadece. Merak etme Allah'ın izniyle bırakmaz seni.. İşle de alakası yoktur, kendini suçlama, üzme.. Güzel şeyler düşün. Sadece dinlen canım.. Dua ediyorum sana.. Lütfen stres yapma..iyi günler kızlar moralim çok bozuldu dünden beri lekelenmeler geliyor dr a gittik progestan verdi düşük tehlikem var galiba lavaboya her gittiğimde korkuyorum dün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum dr dinlen dedi inşallah birşey olmaz allahım sen koru sana emanet dua edin bana da olur mu allahım sağ salim hepimizin kucağına bebişlerimizi verir inşallah 5+3 görünüyor dedi dr sevincimi yaşayamadan böyle birşey oldu
CANIM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ EVET KESİNLİKLE DİNLEN İŞ FALAN YAPMA RABBİME EMENET OLSUNiyi günler kızlar moralim çok bozuldu dünden beri lekelenmeler geliyor dr a gittik progestan verdi düşük tehlikem var galiba lavaboya her gittiğimde korkuyorum dün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum dr dinlen dedi inşallah birşey olmaz allahım sen koru sana emanet dua edin bana da olur mu allahım sağ salim hepimizin kucağına bebişlerimizi verir inşallah 5+3 görünüyor dedi dr sevincimi yaşayamadan böyle birşey oldu
evet artık hep dinleneceğim stres yapmamaya çalışacağım inşallah bırakmaz beni bu sıralar duygu dalgalanmaları yaşıyorum sende de oluyor mu canım teşekkür ederim hepimiz birbirimize dua edelimCanııımmm.. Stres yapma sakın. Stres daha fena yapar. Lekelenme olabiliyor, dinlen sadece. Merak etme Allah'ın izniyle bırakmaz seni.. İşle de alakası yoktur, kendini suçlama, üzme.. Güzel şeyler düşün. Sadece dinlen canım.. Dua ediyorum sana.. Lütfen stres yapma..
inşallah canım gerçekten iş hamile kalmakla bitmiyormuş önemli olan ondan sonrasıymış eşim yemek bile yapma dedi zaten bundan sonra yatıp dinleneceğim inşallahCANIM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ EVET KESİNLİKLE DİNLEN İŞ FALAN YAPMA RABBİME EMENET OLSUN
İnşallah kızlar çok tesekkurlerGünaydınMusmutlu bire hafta olsun..
İnşallah tutunmuştur bebğin canım.. Hayırlısı olsun..
Hayırlı olsun canım.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..
aynen öyle canım ama rahat ol dinlen sen gerisi allaha kalmış inşallah birşey olmaz dualarm sizinleinşallah canım gerçekten iş hamile kalmakla bitmiyormuş önemli olan ondan sonrasıymış eşim yemek bile yapma dedi zaten bundan sonra yatıp dinleneceğim inşallah
Canım bende yorgunluk oluyor biraz. Akşamları uyukluyorum tv karşısında. Onun dışında pek bir şey fark etmedim. ama ben zaten hep biraz stresli ve sinirliyimdir. Bu aralar biraz daha sakinim tam tersi.. Herkeste farklı şeyler oluyor canım. Sen dinlen. İyi şeyler düşün. Her şey güzel olacak inşallah.. Bir bakmışsın tekmelemiş bebişin seniiiievet artık hep dinleneceğim stres yapmamaya çalışacağım inşallah bırakmaz beni bu sıralar duygu dalgalanmaları yaşıyorum sende de oluyor mu canım teşekkür ederim hepimiz birbirimize dua edelim
gözünaydın cnmKızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
Ay inşallah canıımmmmKızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
bende bugün medax nerelerdesin yazacaktım hastane telaşına unutmuşum ne zmandır görünmüyorsun ne güzel inşallah bizde 2 hafta sonra görürüz bebeğim benimledir inşallahKızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
Allahım bebeğini korusun sana bagislasin dualarım seninle canımiyi günler kızlar moralim çok bozuldu dünden beri lekelenmeler geliyor dr a gittik progestan verdi düşük tehlikem var galiba lavaboya her gittiğimde korkuyorum dün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum dr dinlen dedi inşallah birşey olmaz allahım sen koru sana emanet dua edin bana da olur mu allahım sağ salim hepimizin kucağına bebişlerimizi verir inşallah 5+3 görünüyor dedi dr sevincimi yaşayamadan böyle birşey oldu
ay ne güzel dedin öyle inşallah tekmelesin tekmelesin :) bende de halsizlik var hafif bulantı şekerli şeyleri çok severdim şimdi hiç istemiyorum herşeye razıyım yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimiziCanım bende yorgunluk oluyor biraz. Akşamları uyukluyorum tv karşısında. Onun dışında pek bir şey fark etmedim. ama ben zaten hep biraz stresli ve sinirliyimdir. Bu aralar biraz daha sakinim tam tersi.. Herkeste farklı şeyler oluyor canım. Sen dinlen. İyi şeyler düşün. Her şey güzel olacak inşallah.. Bir bakmışsın tekmelemiş bebişin seniiiiDua ediyorum canıımm...
amin inşallah gözünaydın olsun canımKızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?