teşekkür ederim canım inşallah korur allahım olmayanlara tez zamanda nasip etsin olanlara da sağlıklı bir hamilelik geçirmesini nasip etsinAllahım bebeğini korusun sana bagislasin dualarım seninle canım
canım sen sulandırıcı iğne kullanıyormusunKızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
İnşallah canım amin amiinnnay ne güzel dedin öyle inşallah tekmelesin tekmelesin :) bende de halsizlik var hafif bulantı şekerli şeyleri çok severdim şimdi hiç istemiyorum herşeye razıyım yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi
Hayr canım kullanmyrum ama coraspin kullanyrum 2 aydr 12 haftalık olana kadar devam dedi drcanım sen sulandırıcı iğne kullanıyormusun
anladım teşekkürler canım inşallah tamamına erersin :)Hayr canım kullanmyrum ama coraspin kullanyrum 2 aydr 12 haftalık olana kadar devam dedi dr
Insallahh cnm stres ten dolayi da olmuyo bazen bende çok stres yapıyorum anladimm... Amin inşallah Allahın izniyleinşallah hayırlı sonuçlar alırsın 2 hafta sonra canım ben iğne vurulduğum ay kalamadım hiç bir tedavi uygulamazken kaldım allaha şükür darısı başınıza inşallah herşey gönlümüzce olsun
Canım korkma yat dinlen o ilaç kesicek hemen merak etme Allah korusun bebeğini..iyi günler kızlar moralim çok bozuldu dünden beri lekelenmeler geliyor dr a gittik progestan verdi düşük tehlikem var galiba lavaboya her gittiğimde korkuyorum dün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum dr dinlen dedi inşallah birşey olmaz allahım sen koru sana emanet dua edin bana da olur mu allahım sağ salim hepimizin kucağına bebişlerimizi verir inşallah 5+3 görünüyor dedi dr sevincimi yaşayamadan böyle birşey oldu
Kızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
Canım zaten hiç bir sorun olmasa bile her ay bebek olma ihtimali %20 falanmış. Bu yüzden önemli olan çok düşünmemek sanırım.. Hem ben de rahim filminden sonraki 2. ay hamile kaldım. Belki de vesile olur, hiç bir şeye gerek kalmaz canım.. Her şeyde vardır bir hayır. Rahim filminden de hiç korkma. Ağrısız çeken yerler var, 2 dakikada bitiyor geçiyor.. sonra da armağanın gelecek belki de hayırlısıylaaaOlacak tatlıımmm...
Ben de cuma gidecektim ama doktor doluymuş yahuuGeç kalıcam biraz, 4 mart salı.. Çok korkuyorum.. İnşallah ben de duyarım, sırayla da herkes duyaaarr.. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşallahh
Benimde 18 gün oldu ama kan testi yapmadım henüz adet olmadım bu kadar uzayan varsa lütfen yazsın arkadaşlar
ne testı yaptın ıdrar mıKızlar merba bende klomen kullandım bu ay ama öatkatma ignesi vermedş doktor. Klomen bşteli 13 gün oldu bugun test yaptım negatiftş yok mu aca
Evet idrar evde yapılanlardanne testı yaptın ıdrar mı
onda cıkmayabılır ama ıyı bak tekrar ınce cızgı oluyo bellı olmuyo bazen ama senın adet gunune daha var çıkmaz zaten uzulmeEvet idrar evde yapılanlardan
Canim cok sevindim erken yapmana rağmen pozitif çıkmış kan testini ne zman yapacaksın inşallah allah tamamına erdirsin canimHayırlı akşamlar kızlar hepiniz iyisinizdir inşaallah uzun zamandır yoktum bugün adetime 8 gün var test yaptım pozitif cıktı inanamıyorum.buay antibiyotik kullandım hamile kaldım. inşaallah zararı olmaz ilacların.çatlama ignesi olmadı özele gitmedim. artık yeter dedim sürekli para ödüyoruz sonuç yok...
Bende 3 gun gecikme olmuştu canım bir kaç gün daha bekle hala olmazsan Dr a görün canımMerhaba kızlar,
Öncelikle emeline ulaşıp hamile kalanları tebrik ediyor, hala uğraşanlara da iyi şanslar diliyorum :)
Ben de bu ay doktor tavsiyesiyle ilk kez ovitrelle yaptım. Bugün iğneden sonraki 18. gün, gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım. Testi negatif çıkıp da adeti bu kadar geciken oldu mu ???
Prengly degl ama ovitrelle vurdurup ilk ay hamile kaldm canım.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insarkadaslar prengly ıgnesı vurdurup ılk ay hamıle kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?