Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada
canım sen sulandırıcı iğne kullanıyormusun

Insallahh cnm stres ten dolayi da olmuyo bazen bende çok stres yapıyorum anladimm... Amin inşallah Allahın izniyle

Canım korkma yat dinlen o ilaç kesicek hemen merak etme Allah korusun bebeğini..
Kızlar bugun dr a gttik kalp atışını duyduk Şükürler olsun.Rabbim sağlık la kucagma almayı nasip etsn ins.darısı tüm isteyenlere olsun.tez zamanda güzel haberler okuyum ins bu sayfada

Gözünüzaydın ne güzel, darısı başımıza

İnşallah vesile olur canım ben de filmden sonra bir ay beklesem mi diyorum ama bir yandan da sıkıldım artık bu ay film çektirip önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam belki bu ay kendisi olur umut bitmiyoo rahim filmi de anestezili olacakmış canım sevindim

Sabretmeyi öğretiyo bu bebişler değil mi olsun geç olsun güç olmasın canım biraz daha net olur herşey hiç korkma hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarını da inşallahh

Hayırlı akşamlar kızlar hepiniz iyisinizdir inşaallah uzun zamandır yoktum bugün adetime 8 gün var test yaptım pozitif cıktı inanamıyorum.buay antibiyotik kullandım hamile kaldım. inşaallah zararı olmaz ilacların.çatlama ignesi olmadı özele gitmedim. artık yeter dedim sürekli para ödüyoruz sonuç yok...

Merhaba kızlar,
Öncelikle emeline ulaşıp hamile kalanları tebrik ediyor, hala uğraşanlara da iyi şanslar diliyorum :)
Ben de bu ay doktor tavsiyesiyle ilk kez ovitrelle yaptım. Bugün iğneden sonraki 18. gün, gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım. Testi negatif çıkıp da adeti bu kadar geciken oldu mu ???

Benimde 18 gün oldu ama kan testi yapmadım henüz adet olmadım bu kadar uzayan varsa lütfen yazsın arkadaşlar

Benimde 18 gün oldu ama kan testi yapmadım henüz adet olmadım bu kadar uzayan varsa lütfen yazsın arkadaşlar

Seninle aynı gün olmuşuz iğneleri. Sen evde gebelik testi yaptın mı ? Ben de kanda gebelik baktırmadım ama evde gebelik testi yaptım negatif çıktı..

Kızlar merba bende klomen kullandım bu ay ama öatkatma ignesi vermedş doktor. Klomen bşteli 13 gün oldu bugun test yaptım negatiftş yok mu aca

Canim cok sevindim erken yapmana rağmen pozitif çıkmış kan testini ne zman yapacaksın inşallah allah tamamına erdirsin canim

Bende 3 gun gecikme olmuştu canım bir kaç gün daha bekle hala olmazsan Dr a görün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…