Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
onda cıkmayabılır ama ıyı bak tekrar ınce cızgı oluyo bellı olmuyo bazen ama senın adet gunune daha var çıkmaz zaten uzulme
HİÇ ÇİZGİ YOK CNM 5 GÜN VAR ADETE YİNE OLMADI DAHA İLK KLOMEN AMA ÜZÜLÜYORUM YA OFF İÇİMDE Bİ SIKINTI VAR OTURUP AGLAMAK İSTİYORUM

HİÇ ÇİZGİ YOK CNM 5 GÜN VAR ADETE YİNE OLMADI DAHA İLK KLOMEN AMA ÜZÜLÜYORUM YA OFF İÇİMDE Bİ SIKINTI VAR OTURUP AGLAMAK İSTİYORUM
Daha erken ama bosuna uzulme benim de en son gebelik idrarda negatif cikmisti kanda pozitif cikmisti

geçmiş olsun canım inş. bişe olmaz moralini bozma bak ilaç vermiş doktor Rabbim korusun

mrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yok

Günaydın herkeseee

Canım beklemesen de olur. Aşılama ile de olabilme yüzdesi artar, rahim filmi de belki yardımcı olur. İkisi bir arada şansın daha çoka rtar Yine de 1 aydan bir şey olmaz. O kadar bekledik. İstersen sonraki ay yaptırırsın. O an içinden ne gelirse :)
Çok saol canım.. duyarım inşallah.. Heyecanla bekliyorum

Canım ne kadar erken çıkmış, maşallah allah tamamına erdirsin.. Çok sevimdiimmm
Belki erken yumurtlamışsındır antibiyotikten falan dolayı.. o yüzden erken çıkmıştır.
İlacın zararı olmaz bence canım. Benim doktorum adet günün geçene kadar ilaç kullanabilirsin demişti. Çok mu ağır bir ilaçtı? Bundan sonra içmezsin artık. Bence hemen bir kan testi yaptır, takip et canım. İdrarda çıktıysa kanda mutlaka artmıştır değerin..

Canım ilaçlar geciktirebiliyor. Adetin kaç gün geçti peki? Yalnızca iğne zamanı değil, adet zamanın önemli asıl. Evde yapılan testlerde çıkmayabiliyor bazen. Adet günün geçtiyse kan testi yaptır canım.. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah..

Kızlar merba bende klomen kullandım bu ay ama öatkatma ignesi vermedş doktor. Klomen bşteli 13 gün oldu bugun test yaptım negatiftş yok mu aca

Canım adetine 5 gün kala çıkmaz zaten. Çıkan var ama çok düşük bir ihtimal. Hemen umutsuzluğa kapılma.. Bekle bakalım biraz daha. Adet gününü bekle.. Hemen böyle moral bozmak yok, bir de ilk ilaç içişinmiş.. Elbette ki olacak canım.. Sabır birazcııkkk

mrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yok
Adet günün geçti mi canıımm? Muhtemelen geçmiştir. Silik çıkıyorsa hamile oluyorsun zaten :)) Kan testi yaptırsanaa Sen o silik çıkmalara bakma canım. Bazen hiç koyulaşmıyor, testlerin dandikliği Benim adetim 2 gün geçince silik çıktı ama kan değerim 1887'ydi. Bu değerde bile ilk çizgi kadar koyu değildi. Sen mutlaka kanda baktır :)) Hadi hayırlısııı...

satım 24 ocak 22 şubat olmalıydım yarın baktırcam inşallah testimde böyle

satım 24 ocak 22 şubat olmalıydım yarın baktırcam inşallah testimde böyle..
Evet canım.. Silik çizgi varrr Maşallaahh Bir şey olmasa zaten o da çıkmaz. Bundan sonra artık kan değerleri önemli. Yarın baktırırsın, sonra 1 gün ara verip tekrar baktır. 2 katına çıkıyorsa güzel ilerliyor demektir. Baktırınca yaz canım buraya daa.. Hadi hayırlısı

Inşallah cnm haber ederim

geçmiş olsun canım inş. bişe olmaz moralini bozma bak ilaç vermiş doktor Rabbim korusun
sağol papatya ablam :) inşallah 1 hafta yatıp dinleneceğim sonra memlekete izine gideceğim uçakla dr a sordum binebilirsin sıkıntı olmaz dedi bakalım inşallah geçer bir daha olmaz allaha emanet minik bebişim

sağol papatya ablam :) inşallah 1 hafta yatıp dinleneceğim sonra memlekete izine gideceğim uçakla dr a sordum binebilirsin sıkıntı olmaz dedi bakalım inşallah geçer bir daha olmaz allaha emanet minik bebişim
İyisin şimdi di mi canım? Allah korusun bebişlerimizi inşallaahhh

kızlar bu gün çok mutluyum oğlumun kontrolu vardı doktor artık yürüyebilirsin dedi çok şükür artık yürüyebilecek

canım hoşgeldin,ay çok sevindim gerçektenmi ne zamandır gözlerim seni arıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…