HİÇ ÇİZGİ YOK CNM 5 GÜN VAR ADETE YİNE OLMADI DAHA İLK KLOMEN AMA ÜZÜLÜYORUM YA OFF İÇİMDE Bİ SIKINTI VAR OTURUP AGLAMAK İSTİYORUMonda cıkmayabılır ama ıyı bak tekrar ınce cızgı oluyo bellı olmuyo bazen ama senın adet gunune daha var çıkmaz zaten uzulme
Daha erken ama bosuna uzulme benim de en son gebelik idrarda negatif cikmisti kanda pozitif cikmistiHİÇ ÇİZGİ YOK CNM 5 GÜN VAR ADETE YİNE OLMADI DAHA İLK KLOMEN AMA ÜZÜLÜYORUM YA OFF İÇİMDE Bİ SIKINTI VAR OTURUP AGLAMAK İSTİYORUM
geçmiş olsun canım inş. bişe olmaz moralini bozma bak ilaç vermiş doktor Rabbim korusuniyi günler kızlar moralim çok bozuldu dünden beri lekelenmeler geliyor dr a gittik progestan verdi düşük tehlikem var galiba lavaboya her gittiğimde korkuyorum dün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum dr dinlen dedi inşallah birşey olmaz allahım sen koru sana emanet dua edin bana da olur mu allahım sağ salim hepimizin kucağına bebişlerimizi verir inşallah 5+3 görünüyor dedi dr sevincimi yaşayamadan böyle birşey oldu
mrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yokMerhaba kızlar,
Öncelikle emeline ulaşıp hamile kalanları tebrik ediyor, hala uğraşanlara da iyi şanslar diliyorum :)
Ben de bu ay doktor tavsiyesiyle ilk kez ovitrelle yaptım. Bugün iğneden sonraki 18. gün, gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım. Testi negatif çıkıp da adeti bu kadar geciken oldu mu ???
Canım beklemesen de olur. Aşılama ile de olabilme yüzdesi artar, rahim filmi de belki yardımcı olur. İkisi bir arada şansın daha çoka rtar.....
İnşallah vesile olur canımben de filmden sonra bir ay beklesem mi diyorum ama bir yandan da sıkıldım artık bu ay film çektirip önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam belki bu ay kendisi olur umut bitmiyoo rahim filmi de anestezili olacakmış canım sevindim
Sabretmeyi öğretiyo bu bebişler değil mi olsun geç olsun güç olmasın canım biraz daha net olur herşey hiç korkma hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarını da inşallahh
Canım ne kadar erken çıkmış, maşallahHayırlı akşamlar kızlar hepiniz iyisinizdir inşaallah uzun zamandır yoktum bugün adetime 8 gün var test yaptım pozitif cıktı inanamıyorum.buay antibiyotik kullandım hamile kaldım. inşaallah zararı olmaz ilacların.çatlama ignesi olmadı özele gitmedim. artık yeter dedim sürekli para ödüyoruz sonuç yok...
Canım ilaçlar geciktirebiliyor. Adetin kaç gün geçti peki? Yalnızca iğne zamanı değil, adet zamanın önemli asıl. Evde yapılan testlerde çıkmayabiliyor bazen. Adet günün geçtiyse kan testi yaptır canım.. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah..Merhaba kızlar,
Öncelikle emeline ulaşıp hamile kalanları tebrik ediyor, hala uğraşanlara da iyi şanslar diliyorum :)
Ben de bu ay doktor tavsiyesiyle ilk kez ovitrelle yaptım. Bugün iğneden sonraki 18. gün, gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adet de olmadım. Testi negatif çıkıp da adeti bu kadar geciken oldu mu ???
Kızlar merba bende klomen kullandım bu ay ama öatkatma ignesi vermedş doktor. Klomen bşteli 13 gün oldu bugun test yaptım negatiftş yok mu aca
Canım adetine 5 gün kala çıkmaz zaten. Çıkan var ama çok düşük bir ihtimal. Hemen umutsuzluğa kapılma.. Bekle bakalım biraz daha. Adet gününü bekle.. Hemen böyle moral bozmak yok, bir de ilk ilaç içişinmiş.. Elbette ki olacak canım.. Sabır birazcııkkkHİÇ ÇİZGİ YOK CNM 5 GÜN VAR ADETE YİNE OLMADI DAHA İLK KLOMEN AMA ÜZÜLÜYORUM YA OFF İÇİMDE Bİ SIKINTI VAR OTURUP AGLAMAK İSTİYORUM
Adet günün geçti mi canıımm? Muhtemelen geçmiştir. Silik çıkıyorsa hamile oluyorsun zaten :)) Kan testi yaptırsanaamrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yok
satım 24 ocak 22 şubat olmalıydım yarın baktırcam inşallah testimde böyleCanım ilaçlar geciktirebiliyor. Adetin kaç gün geçti peki? Yalnızca iğne zamanı değil, adet zamanın önemli asıl. Evde yapılan testlerde çıkmayabiliyor bazen. Adet günün geçtiyse kan testi yaptır canım.. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah..
Canım adetine 5 gün kala çıkmaz zaten. Çıkan var ama çok düşük bir ihtimal. Hemen umutsuzluğa kapılma.. Bekle bakalım biraz daha. Adet gününü bekle.. Hemen böyle moral bozmak yok, bir de ilk ilaç içişinmiş.. Elbette ki olacak canım.. Sabır birazcııkkk
Adet günün geçti mi canıımm? Muhtemelen geçmiştir. Silik çıkıyorsa hamile oluyorsun zaten :)) Kan testi yaptırsanaaSen o silik çıkmalara bakma canım. Bazen hiç koyulaşmıyor, testlerin dandikliği Benim adetim 2 gün geçince silik çıktı ama kan değerim 1887'ydi. Bu değerde bile ilk çizgi kadar koyu değildi. Sen mutlaka kanda baktır :)) Hadi hayırlısııı...
Evet canım.. Silik çizgi varrrsatım 24 ocak 22 şubat olmalıydım yarın baktırcam inşallah testimde böyle..
gözünaydın cnm hamilesinsatım 24 ocak 22 şubat olmalıydım yarın baktırcam inşallah testimde böyle
Inşallah cnm yaagözünaydın cnm hamilesin
Inşallah cnm haber ederimEvet canım.. Silik çizgi varrrMaşallaahh Bir şey olmasa zaten o da çıkmaz. Bundan sonra artık kan değerleri önemli. Yarın baktırırsın, sonra 1 gün ara verip tekrar baktır. 2 katına çıkıyorsa güzel ilerliyor demektir. Baktırınca yaz canım buraya daa.. Hadi hayırlısı
Canıımmmgözünaydın cnm hamilesin
sağol papatya ablam :) inşallah 1 hafta yatıp dinleneceğim sonra memlekete izine gideceğim uçakla dr a sordum binebilirsin sıkıntı olmaz dedi bakalım inşallah geçer bir daha olmaz allaha emanet minik bebişimgeçmiş olsun canım inş. bişe olmaz moralini bozma bak ilaç vermiş doktor Rabbim korusun
İyisin şimdi di mi canım? Allah korusun bebişlerimizi inşallaahhhsağol papatya ablam :) inşallah 1 hafta yatıp dinleneceğim sonra memlekete izine gideceğim uçakla dr a sordum binebilirsin sıkıntı olmaz dedi bakalım inşallah geçer bir daha olmaz allaha emanet minik bebişim
evet canım tebrik ederim hamilesin benimde öyleydi hatta hayalet gibiydi çizgi biran önce kan testi yaptır güzel haberlerini bekliyoruzInşallah cnm yaa
evet canım bugün yok dün ve önceki gün oldu inşallah birdaha da hiç olmaz lavaboya her gittiğimde korkuyorum amin canım allahım korusun hepimizin minikleriniİyisin şimdi di mi canım? Allah korusun bebişlerimizi inşallaahhh
Ay canıımmmkızlar bu gün çok mutluyum oğlumun kontrolu vardı doktor artık yürüyebilirsin dedi çok şükür artık yürüyebilecek
canım hoşgeldin,ay çok sevindim gerçektenmi ne zamandır gözlerim seni arıyorduHayırlı akşamlar kızlar hepiniz iyisinizdir inşaallah uzun zamandır yoktum bugün adetime 8 gün var test yaptım pozitif cıktı inanamıyorum.buay antibiyotik kullandım hamile kaldım. inşaallah zararı olmaz ilacların.çatlama ignesi olmadı özele gitmedim. artık yeter dedim sürekli para ödüyoruz sonuç yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?