amin canım ççok teşekkürlerAy canıımmmÇok sevindiimmm Allah bir daha göstermesin inşallaahhh!!! Çok geçmiş olsuun..
kızlar bu gün çok mutluyum oğlumun kontrolu vardı doktor artık yürüyebilirsin dedi çok şükür artık yürüyebilecek
CanıımmmNasılsıınnn Bebiş çalışmaları devam mııı
canım banamı sordun bebiş çalışmalarına devam mı diye ?
Ne güzel çok şükür canımkızlar bu gün çok mutluyum oğlumun kontrolu vardı doktor artık yürüyebilirsin dedi çok şükür artık yürüyebilecek
benimde aynı şekilde büyümüştü dr 36 saaat dediMerhabalar kızlar bugün kontrole gittim 1tane yumurtam 20mm olmuş çatlatma iğnesi yazdı vuruldum heme. Yalnız önceki doktor çatlatma iğnesi vurulduğun gece ilişki demişti bu doktor 36saat sonra dedi içim rahat değil ya Doktorada söyleyemedim ne yapsam ya
pekibenimde aynı şekilde büyümüştü dr 36 saaat dedi
adetimin 11.günüydü galibapeki
Sen ne zaman vuruldun canım
Eveettt :))canım banamı sordun bebiş çalışmalarına devam mı diye ?
Canım bana da doktor hemen o gün ilişki dememişti. Ertesi gün demişti bana da, çünkü iğneden sonra tahminen 24-36 arası çatlama oluyormuş. Tam 36 olmazsa da onu geçirmeden, çok da erken olmadan olsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah..Merhabalar kızlar bugün kontrole gittim 1tane yumurtam 20mm olmuş çatlatma iğnesi yazdı vuruldum heme. Yalnız önceki doktor çatlatma iğnesi vurulduğun gece ilişki demişti bu doktor 36saat sonra dedi içim rahat değil ya Doktorada söyleyemedim ne yapsam ya
özel bişe yapmıyorum saldık çayıra
merhaba canım doğru yoldasın bütün doktorlar o şekilde yapıyoherkese merhaba
ben de geçen hafta klomen kullandım bugün kontrole gittim dr bisürü yumurtam olduğunu ama bi tanesinin çatlamak üzere oldugunu söyledi ve işi saağlama almak için iğne verdi hemde 2 tane hemen vurul dedi ve çarşamba perşembe ilişki dedibirde progestan verdi ama onada perşembe başla dedi
Sizce doğru yoldamıyız ?
merhaba canım doğru yoldasın bütün doktorlar o şekilde yapıyo
bence sabah başla sabahları daha etkili oluyomuşçok teşekkür ederim peki ben sabah 10,30da oldum iğneyi yarın ve sonraki gün dedi ben bugünden ilişkiye başlasammı ? yada yarın sabah ?
Canım ilaçlar geciktirebiliyor. Adetin kaç gün geçti peki? Yalnızca iğne zamanı değil, adet zamanın önemli asıl. Evde yapılan testlerde çıkmayabiliyor bazen. Adet günün geçtiyse kan testi yaptır canım.. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah..
Bende 3 gun gecikme olmuştu canım bir kaç gün daha bekle hala olmazsan Dr a görün canım
mrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yok
Yarın sabah olsun mümkünse benceçok teşekkür ederim peki ben sabah 10,30da oldum iğneyi yarın ve sonraki gün dedi ben bugünden ilişkiye başlasammı ? yada yarın sabah ?
Kötü şeyler düşünme canım. O herkeste olmaz. İnşallah bebeğin seninledir de ondan olmuyordurBu ay pek umudum yok ama inşallah Allah sölyetiyodur, inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız :)
Bende pko olduğu için zaten pek düzenli olmuyodu adetlerim, doğum kontrol ilacı kullanıyodum sürekli 28 günde bir adet oluyodum. Bu ay iğneyi 14. günümde olmama rağmen, bugün 33. gün ama hala adet olamadım. Doktorla telefonda görüştüm de iğneden sonra 20 güne kadar gecikebiliyomuş. Yani yarına kadar olmazsam bi doktora görünücem.
Bazen çatlama olmayıp kiste filan dönüşebiliyomuş ya ondan korktum aslında ama umarım öyle bişey yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?