Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhabalar kızlar bugün kontrole gittim 1tane yumurtam 20mm olmuş çatlatma iğnesi yazdı vuruldum heme. Yalnız önceki doktor çatlatma iğnesi vurulduğun gece ilişki demişti bu doktor 36saat sonra dedi içim rahat değil ya Doktorada söyleyemedim ne yapsam ya

benimde aynı şekilde büyümüştü dr 36 saaat dedi

Canım bana da doktor hemen o gün ilişki dememişti. Ertesi gün demişti bana da, çünkü iğneden sonra tahminen 24-36 arası çatlama oluyormuş. Tam 36 olmazsa da onu geçirmeden, çok da erken olmadan olsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah..

herkese merhaba
ben de geçen hafta klomen kullandım bugün kontrole gittim dr bisürü yumurtam olduğunu ama bi tanesinin çatlamak üzere oldugunu söyledi ve işi saağlama almak için iğne verdi hemde 2 tane hemen vurul dedi ve çarşamba perşembe ilişki dedi birde progestan verdi ama onada perşembe başla dedi

Sizce doğru yoldamıyız ?

merhaba canım doğru yoldasın bütün doktorlar o şekilde yapıyo

Bu ay pek umudum yok ama inşallah Allah sölyetiyodur, inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız :)
Bende pko olduğu için zaten pek düzenli olmuyodu adetlerim, doğum kontrol ilacı kullanıyodum sürekli 28 günde bir adet oluyodum. Bu ay iğneyi 14. günümde olmama rağmen, bugün 33. gün ama hala adet olamadım. Doktorla telefonda görüştüm de iğneden sonra 20 güne kadar gecikebiliyomuş. Yani yarına kadar olmazsam bi doktora görünücem.
Bazen çatlama olmayıp kiste filan dönüşebiliyomuş ya ondan korktum aslında ama umarım öyle bişey yoktur..

Son düzenleme:
Bende 3 gun gecikme olmuştu canım bir kaç gün daha bekle hala olmazsan Dr a görün canım

Yarın iğneden sonra tam 20 gün olucak, yarına kadar adet olmazsan doktoruma görünücem. Sen sonraki aylarda devam ettin mi peki çatlatma iğnesine ?

mrb benimde bugün çatlatma iğnesinin 20.günü 16.günden beri silik çıkıyor hala bi değişiklik yok

Evdeki testlerde tam görünmeyebiliyomuş. Silik çıkması da olumlu bişey olabilir bence senin kanda gebelik baktırma zamanın gelmiş :) İnşallah mutlu haberi bi an önce alırsın :)

çok teşekkür ederim peki ben sabah 10,30da oldum iğneyi yarın ve sonraki gün dedi ben bugünden ilişkiye başlasammı ? yada yarın sabah ?
Yarın sabah olsun mümkünse bence Sonraki gün de sabah olsa daha iyi hatta :) Hayırlısı artık..

Kötü şeyler düşünme canım. O herkeste olmaz. İnşallah bebeğin seninledir de ondan olmuyordur Allah'tan her şeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…