Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kötü şeyler düşünme canım. O herkeste olmaz. İnşallah bebeğin seninledir de ondan olmuyordur Allah'tan her şeyin hayırlısı..

İnşallah canımm, çok teşekkürler iyi dileklerin için :) hayırlısı olsun bakalım.

Tamam yarın sabah başlıyorum çalışmaya hayırlısı Allah'tan ..Buarada sizin bebeişinizde hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bu yolla mı oldu siiznde ?
Hadi hayırlı olsun
Çok saol canım.. Amiinnn Ben de bu yolu 2 ay denedim ama kısmet olmamıştı. Burdaki herkes çok iyi.. Kopamadım :)) Bir şey kullanmadığımız ay oldu canım bizimNasipleri ne zamansa geliyorlar. Sakın umutsuz olma.. Her şeyin zamanı var Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da yeter ki.. Darısı sizlere olsun, tüm isteyenlere olsun..

evet iğnenin reçetesinde 36 saat sonra çatlar diyor çünkü ama bazı dr lar erkenden olsun diye öncesinde de ilişki önerebiliyor 48 saat yaşayabildiklerini düşündükleri için bence sen tam ortasını bul 24 saat felan yani :) hadi hayırlı sonuçlar inşallah

Yarın iğneden sonra tam 20 gün olucak, yarına kadar adet olmazsan doktoruma görünücem. Sen sonraki aylarda devam ettin mi peki çatlatma iğnesine ?
yok canım ben 2 ay kullandım sonra sorun yokken niye ilaç kullanayım diye bıraktım 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür darısı başınıza

aynen katılıyorum Rabbim ol diyor oluyor gerisi teferruat.umarım bizleride çok bekletmez

Kızzlar ben dün bi test yaptın negatşf çıktı koydum kenara 5 6 saat sonra bi baktım silik çizgi yatatken bidaha yaptım yok sabah baktım ondada var acaba ne demek bu klomenin 15, günündeyim

Kızzlar ben dün bi test yaptın negatşf çıktı koydum kenara 5 6 saat sonra bi baktım silik çizgi yatatken bidaha yaptım yok sabah baktım ondada var acaba ne demek bu klomenin 15, günündeyim
Adetine ne kadar var canım? Testlerde 10 dakikadan sonraki değişmeleri dikkate almayın der normalde, ama senin gibi olup da hamile olan da duymuştum. Gerçi tekrarlamışsın ve çıkmadı diyorsun. En iyisi sen sabah ilk idrarınla yap testi canım. O daha kesin olur. O da böyle olursa, yine de aklında kalacaksa kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah..

Mart bir adetim canm akşam kan vercem bakalım

Seninle aynı gün olmuşuz iğneleri. Sen evde gebelik testi yaptın mı ? Ben de kanda gebelik baktırmadım ama evde gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Evet idrar testi Yaptım ve negatif geldi kan testi için Perşembe yi bekle dedi doktorum bilmiyorumki çok da heveslenip üzülmek istemiyorum sizde ne gibi semptomlar var

çok sağol canım evet tamam bende öyle yapayım :) hayırlısı allahtan

içimi rahatlatıyorsunuz dly ve sen evet aynen öyle yapacağım canım çok sağol,bu arada senin durumunda düzelmiş çok şükür rabbimin izni ile inşallah çok güzel hamişik geçireceksin

içimi rahatlatıyorsunuz dly ve sen evet aynen öyle yapacağım canım çok sağol,bu arada senin durumunda düzelmiş çok şükür rabbimin izni ile inşallah çok güzel hamişik geçireceksin
İnşallah canım ne güzel söyledin öyle inşallah hep birlikte çok güzel hamislik geçiririz en kisa zamanda sende hamiş olduğunun haberini vereceksin bize gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…