Kötü şeyler düşünme canım. O herkeste olmaz. İnşallah bebeğin seninledir de ondan olmuyordurAllah'tan her şeyin hayırlısı..
Yarın sabah olsun mümkünse benceSonraki gün de sabah olsa daha iyi hatta :) Hayırlısı artık..
Tamam yarın sabah başlıyorum çalışmaya hayırlısı Allah'tan ..Buarada sizin bebeişinizde hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bu yolla mı oldu siiznde ?
gözün aydıınnn :) çok sevindim allah hepimizi her zman mutlu etsin inşallahkızlar bu gün çok mutluyum oğlumun kontrolu vardı doktor artık yürüyebilirsin dedi çok şükür artık yürüyebilecek
Hadi hayırlı olsunTamam yarın sabah başlıyorum çalışmaya hayırlısı Allah'tan ..Buarada sizin bebeişinizde hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Bu yolla mı oldu siiznde ?
evet iğnenin reçetesinde 36 saat sonra çatlar diyor çünkü ama bazı dr lar erkenden olsun diye öncesinde de ilişki önerebiliyor 48 saat yaşayabildiklerini düşündükleri için bence sen tam ortasını bul 24 saat felan yani :) hadi hayırlı sonuçlar inşallahMerhabalar kızlar bugün kontrole gittim 1tane yumurtam 20mm olmuş çatlatma iğnesi yazdı vuruldum heme. Yalnız önceki doktor çatlatma iğnesi vurulduğun gece ilişki demişti bu doktor 36saat sonra dedi içim rahat değil ya Doktorada söyleyemedim ne yapsam ya
yok canım ben 2 ay kullandım sonra sorun yokken niye ilaç kullanayım diye bıraktım 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür darısı başınızaYarın iğneden sonra tam 20 gün olucak, yarına kadar adet olmazsan doktoruma görünücem. Sen sonraki aylarda devam ettin mi peki çatlatma iğnesine ?
amin canım benim Allah razı olsungözün aydıınnn :) çok sevindim allah hepimizi her zman mutlu etsin inşallah
Hadi hayırlı olsun
Çok saol canım.. AmiinnnBen de bu yolu 2 ay denedim ama kısmet olmamıştı. Burdaki herkes çok iyi.. Kopamadım :)) Bir şey kullanmadığımız ay oldu canım bizim Nasipleri ne zamansa geliyorlar. Sakın umutsuz olma.. Her şeyin zamanı var Hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da yeter ki.. Darısı sizlere olsun, tüm isteyenlere olsun..
İnşallah canımaynen katılıyorum Rabbim ol diyor oluyor gerisi teferruat.umarım bizleride çok bekletmez
Adetine ne kadar var canım? Testlerde 10 dakikadan sonraki değişmeleri dikkate almayın der normalde, ama senin gibi olup da hamile olan da duymuştum. Gerçi tekrarlamışsın ve çıkmadı diyorsun. En iyisi sen sabah ilk idrarınla yap testi canım. O daha kesin olur. O da böyle olursa, yine de aklında kalacaksa kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah..Kızzlar ben dün bi test yaptın negatşf çıktı koydum kenara 5 6 saat sonra bi baktım silik çizgi yatatken bidaha yaptım yok sabah baktım ondada var acaba ne demek bu klomenin 15, günündeyim
Mart bir adetim canm akşam kan vercem bakalımAdetine ne kadar var canım? Testlerde 10 dakikadan sonraki değişmeleri dikkate almayın der normalde, ama senin gibi olup da hamile olan da duymuştum. Gerçi tekrarlamışsın ve çıkmadı diyorsun. En iyisi sen sabah ilk idrarınla yap testi canım. O daha kesin olur. O da böyle olursa, yine de aklında kalacaksa kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah..
Canım daha da varmış biraz. Kan testi bile çok net çıkmayabilir.. Hayırlısı olsun canım..Mart bir adetim canm akşam kan vercem bakalım
Evet idrar testi Yaptım ve negatif geldi kan testi için Perşembe yi bekle dedi doktorum bilmiyorumki çok da heveslenip üzülmek istemiyorum sizde ne gibi semptomlar varSeninle aynı gün olmuşuz iğneleri. Sen evde gebelik testi yaptın mı ? Ben de kanda gebelik baktırmadım ama evde gebelik testi yaptım negatif çıktı..
3 gün gecikme derken 3 gün sonra Mens mi olmuştunuz yani 20 gün sonra mı adet oldunuzBende 3 gun gecikme olmuştu canım bir kaç gün daha bekle hala olmazsan Dr a görün canım
herkese merhaba
ben de geçen hafta klomen kullandım bugün kontrole gittim dr bisürü yumurtam olduğunu ama bi tanesinin çatlamak üzere oldugunu söyledi ve işi saağlama almak için iğne verdi hemde 2 tane hemen vurul dedi ve çarşamba perşembe ilişki dedibirde progestan verdi ama onada perşembe başla dedi
Sizce doğru yoldamıyız ?
çok sağol canım evet tamam bende öyle yapayım :) hayırlısı allahtanCanım bana da doktor hemen o gün ilişki dememişti. Ertesi gün demişti bana da, çünkü iğneden sonra tahminen 24-36 arası çatlama oluyormuş. Tam 36 olmazsa da onu geçirmeden, çok da erken olmadan olsun canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah..
içimi rahatlatıyorsunuz dly ve sen evet aynen öyle yapacağım canım çok sağol,bu arada senin durumunda düzelmiş çok şükür rabbimin izni ile inşallah çok güzel hamişik geçireceksinevet iğnenin reçetesinde 36 saat sonra çatlar diyor çünkü ama bazı dr lar erkenden olsun diye öncesinde de ilişki önerebiliyor 48 saat yaşayabildiklerini düşündükleri için bence sen tam ortasını bul 24 saat felan yani :) hadi hayırlı sonuçlar inşallah
Amin canm acaba kan testide yaptırmasam mıCanım daha da varmış biraz. Kan testi bile çok net çıkmayabilir.. Hayırlısı olsun canım..
İnşallah canım ne güzel söyledin öyle inşallah hep birlikte çok güzel hamislik geçiririz en kisa zamanda sende hamiş olduğunun haberini vereceksin bize gör bakiçimi rahatlatıyorsunuz dly ve sen evet aynen öyle yapacağım canım çok sağol,bu arada senin durumunda düzelmiş çok şükür rabbimin izni ile inşallah çok güzel hamişik geçireceksin
inşallah canım benimİnşallah canım ne güzel söyledin öyle inşallah hep birlikte çok güzel hamislik geçiririz en kisa zamanda sende hamiş olduğunun haberini vereceksin bize gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?