Masallah ne guzel :) Allah hayırlısıyla doğurmak ve büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza :)yok canım ben 2 ay kullandım sonra sorun yokken niye ilaç kullanayım diye bıraktım 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür darısı başınıza
Yok canım mesela ben 27 günde bir olurdum o ay 31. Gününde oldum ah ne umitlenmistim o ay en büyük hayal kırıklığı yaşadığım aydi çünkü ilk defa adetim geçikmisti hayatımda inşallah sizde ki gecikmelerin nedeni bebiş ten olur ☺3 gün gecikme derken 3 gün sonra Mens mi olmuştunuz yani 20 gün sonra mı adet oldunuz
Canim sen çatlatma iğnesinden ne kadar sonra idrar testi yaptın biliyorsun iğnenin üzerinden 12 gün geçmeden yapılan testler yanıltıcı olarak pozitif çıkıyor ama inşallah bebisin sana tutunmuş turAmin canm acaba kan testide yaptırmasam mı
Yeni Dr un hayırlı olsun canım bu süreçte sana güven veren bir Dr un olmasi çok önemli inşallah ugurlu gelir yeni Dr unKızlar geçen ay ben klomene baslamistim ama malesef sonuc olumsuzdu. Dün yine adetimin 3.günü doktora gittim esimle. Ozel bi hastanede cok iyi bir doktormus bu sefer hem eşimle hemde benimle ilgilendi. İnsallah bu kez hayirlisiyla olur. Tekrar klomene basladik haftaya tekrar kontrollere gidicez. Artik nasip kismet
İnşallah canım moralinizi iyi tutun en önemlisi bu inan ki inşallah bende sağlıklı bir hamilelik geçiririm kalp atışını bir an önce duysam biraz daha rahatlayacagimMasallah ne guzel :) Allah hayırlısıyla doğurmak ve büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza :)
Canım sen yine de adet tarihine kadar bekle bence. Zor biliyorum ama, şimdi kan testin de arada bir değer çıkarsa, yine emin olamayacaksın. 2 gün daha sabret hayırlısıyla.. Sonra inşallah güzel haberi alırsın..Amin canm acaba kan testide yaptırmasam mı
Hayırlı olsun canım.. İnşallah kavuşursun bebeğine bu ay ve inşallah da sağlıkla devam eder.. Eski üzüntülerini unutturur sana güzel haberler inşallahkızlar bende gecen ay klomenle büyümeyen yumoşlardan sonra bugun adetimin 3.günü doktora gittim ve puregon iğneye başladım..3 gün 150 vurulup gidicem ona göre dozu ayarlayacak bakalım hayırlısı..üçüzlerime böyle hamile kalmıştım..Rabbim sağlıklı evlat lutfetsin..bu arada doktoruma düşükten sonra ısrarcı olup genetik test yaptırmıştım..kendisi gerek yok bence demişti..sonuçlar cıktı mthr heterezigot c 677 diye bir şey..mutasyona uğrayan bir genmiş..bende taşıyıcıymışım..her 100 kadından 40 ında görülürmüş..hamile olursam tedbir amaclı hergün iğne olucam..bu forum her bir başlığıyla cok önemli..bunları hiç bilmiyodum..eğer burda okuyup peşine düşmeseydim belki hiç bilmeyecektim..belkide yeni kayıp yaşayacaktım..şimdiden sonrada yaşayabilirim belki ama en azından her türlü tedbiri almış olucaz..dua bekliyorum
Hayırlı olsun senin de yeni tedavin canım.. İnşallah bu ay hayırlısıyla kavuşurşunuz.. Doktor çok önemli. Allah derdimize derman iyi insanlar çıkarsın karşımıza.. Eşinin testleri yapılmış mıydı? Bu arada onlar da yapılsın, aklınızda bir soru işareti kalmasın canım.Kızlar geçen ay ben klomene baslamistim ama malesef sonuc olumsuzdu. Dün yine adetimin 3.günü doktora gittim esimle. Ozel bi hastanede cok iyi bir doktormus bu sefer hem eşimle hemde benimle ilgilendi. İnsallah bu kez hayirlisiyla olur. Tekrar klomene basladik haftaya tekrar kontrollere gidicez. Artik nasip kismet
Canim seni çok iyi anlıyorum üniversiten sonra bende özelde ise girdim o kadar stresli o kadar gergin bir ortamdi ki herkes birbiriyle tartışıyor kimse yardımci olmuyordu birde patronu gözüm hiç tutmamisti ancak 4 ay dayanabildim sonra bıraktım dediğin gibi bırakmak istediğimi bile soyleyemiyordum allah yardimcin olsun is yerinde huzur çok önemli çünkü evinden sonra en çok zaman geçirdiği yer insanın inşallah en kisa zamanda istediğin gibi olur herseyGünaydın herkeseee
Bu iş stresi beni bitirmeden şu işten bir kurtulsaydım.. Patrona söyledim ayrılmak istediğimi sonunda pazartesi günü, haftaya salı karar vericem dedi.. o ne yaa!! Ben kararımı vermişim sen ne karar vericen.. dedim zaten. Ben kararımı verdim, siz tazminat konusunu düşünün dedim. Normalde vermiyor da kendi ayrılanlara.. Onca yılın hatrına verir inşallah bana.. Gitme falan diyebilir belki yine de, puuff!! Gitcem işteee2 ay ihbar sürem var. Mayıs başı denetim var. Benim ihbar süremden çalıyor, zorla denetime kaldıracak beni yaa!! İstemiyorum yaa Offf!! Yardım ederim birini almanıza, yetiştiririm onu dedim.. Düşünüyordur tabi benim gibi manyak gibi her yere koşturanı nerden bulacak!! Banane gitcem işteee!!
Stresli bir güne başladım bugün.. İnşallah siz iyisinizdir..
Çok saol canım yaaa.. Amin inşallahCanim seni çok iyi anlıyorum üniversiten sonra bende özelde ise girdim o kadar stresli o kadar gergin bir ortamdi ki herkes birbiriyle tartışıyor kimse yardımci olmuyordu birde patronu gözüm hiç tutmamisti ancak 4 ay dayanabildim sonra bıraktım dediğin gibi bırakmak istediğimi bile soyleyemiyordum allah yardimcin olsun is yerinde huzur çok önemli çünkü evinden sonra en çok zaman geçirdiği yer insanın inşallah en kisa zamanda istediğin gibi olur hersey
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime dün akşam diyorum ki belirtiler kayboldu acaba bebğim iyi mi gelişiyor mu diyorum aslında sen bu cuma görebilirsin canım başka Dr a gitme Şansın yok mu bence en önemlisi senin moralin maddiyat bir şekilde üstesinden gelinir inşallah daha iyi bir iş bulursun ama su an en önemlisi bebislerimizÇok saol canım yaaa.. Amin inşallah
İnan hamileliğimden bir şey anlamıyorum.. Yani zaten bir şey hissettirmiyor henüz ama, hani gönül rahatlığıyla sevincimi yaşayamadım. Bebeği göremedim, kalp atışını duyamadım hala, onun stresi var zaten. Acaba canlanmış mıdır, büyüyor muyduurr..? Daha 1 haftam var doktor randevusuna.. Bir de bu iş olayları.. Çalışırsam stresten bebiş nasıl etkilenecek, nasıl koşturucam.. çalışmazsam maddi açıdan ne yapıcaz.. Düşün düşün.. sonunda ayrılma kararı aldım.. Hala da stres devam ediyor buna rağmen.. 4 yıldır burda çalışıyorum, 1,5-2 senedir başka iş bakıyorum. Bir türlü nasip olmadı.. Dayandım dayandım ama buraya kadar.. İyi de sabrettim yani.. böylesiymiş kısmet demek.. Allah başka kapılar açar inşallah, hayırlısıyla kurtuliyim de şurdan.. Çok saol canım
Evet canım bende bu siteden çok şey öğrendim ne güzel sorunu bulmuşsun inşallah hemencicik hamis kalırsın ve sağlıcakla doğumun gerçekleşirkızlar bende gecen ay klomenle büyümeyen yumoşlardan sonra bugun adetimin 3.günü doktora gittim ve puregon iğneye başladım..3 gün 150 vurulup gidicem ona göre dozu ayarlayacak bakalım hayırlısı..üçüzlerime böyle hamile kalmıştım..Rabbim sağlıklı evlat lutfetsin..bu arada doktoruma düşükten sonra ısrarcı olup genetik test yaptırmıştım..kendisi gerek yok bence demişti..sonuçlar cıktı mthr heterezigot c 677 diye bir şey..mutasyona uğrayan bir genmiş..bende taşıyıcıymışım..her 100 kadından 40 ında görülürmüş..hamile olursam tedbir amaclı hergün iğne olucam..bu forum her bir başlığıyla cok önemli..bunları hiç bilmiyodum..eğer burda okuyup peşine düşmeseydim belki hiç bilmeyecektim..belkide yeni kayıp yaşayacaktım..şimdiden sonrada yaşayabilirim belki ama en azından her türlü tedbiri almış olucaz..dua bekliyorum
Zaten aklımda cuma vardı. Tam 7 bitiyor kısmetse cuma. İlk gittiğim doktora gitmicem. Bize yakın bir hastanede tavsiye edilen de bir doktor buldum, ama adamı o kadar çok seviyorlarmış ki demek, yer yok.. Hem de pazartesi aradım, ancak önümüzdeki hafta çarşambaya randevu alabildim. Şimdi başkasına da gitmek istemiyorum. Eşime de desem kuruntu yapıyorsun der.. Sabırlı maşallah o. Çok sabredemezsem devlet hastanesine mi gidiversem bilemedim. Beklicem sanırımAynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime dün akşam diyorum ki belirtiler kayboldu acaba bebğim iyi mi gelişiyor mu diyorum aslında sen bu cuma görebilirsin canım başka Dr a gitme Şansın yok mu bence en önemlisi senin moralin maddiyat bir şekilde üstesinden gelinir inşallah daha iyi bir iş bulursun ama su an en önemlisi bebislerimiz
Çok saol canım yaaa.. Amin inşallah
İnan hamileliğimden bir şey anlamıyorum.. Yani zaten bir şey hissettirmiyor henüz ama, hani gönül rahatlığıyla sevincimi yaşayamadım. Bebeği göremedim, kalp atışını duyamadım hala, onun stresi var zaten. Acaba canlanmış mıdır, büyüyor muyduurr..? Daha 1 haftam var doktor randevusuna.. Bir de bu iş olayları.. Çalışırsam stresten bebiş nasıl etkilenecek, nasıl koşturucam.. çalışmazsam maddi açıdan ne yapıcaz.. Düşün düşün.. sonunda ayrılma kararı aldım.. Hala da stres devam ediyor buna rağmen.. 4 yıldır burda çalışıyorum, 1,5-2 senedir başka iş bakıyorum. Bir türlü nasip olmadı.. Dayandım dayandım ama buraya kadar.. İyi de sabrettim yani.. böylesiymiş kısmet demek.. Allah başka kapılar açar inşallah, hayırlısıyla kurtuliyim de şurdan.. Çok saol canım
bende 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum çok iş bakınmışlığım poldu öyle diye diye 5 sene bitirdikbende gebelik yaşarsam bırakırım diyodum bi türlü olmadı kısmet değilmiş
Rabbim gönlüne göre versin
Sorma canım yaa :) Herkese ha çıktım ha çıkıcam iş bakıyorum diye diye, söylene söylene 2 sene geçti.. toplamda 4. Allah sabır vermiş yine de bize :) Millet de diyor tam izin kullanacağın, evde oturup maaş alacağın zamanda biraz daha sabretseydin.. hem de bebişin masrafları falan.. ama önümdeki işleri, geçen sene bu işler yüzünden yaşadığım stresi düşündükçee... Dua edee edeee, girdim söyledim sonunda.. Kalbim dışardan duyuluyordu sanırım :) Dışardan bakan herkese göre yanlış bir karar sanırım ama, napalım.. Bu zamanda kısmet oldu, böyle oldu.. Vardır bir hayır inşallah Kısmetiyle gelmiştir inşallah..
İnşallah senin de gönlüne göre olur canıımm.. En güzel en hayırlı zamanı biliyor bebişin.. O zaman gelecek inşallaahhhh Allah'ın izniyleee
Hahahaaynne canım bebeğin sana kısmetiyle geliyor .hem sen sinirli stresli iken rahat bi gebelik geçiremezsinki kafan rahat olsun imkanın az olsun bişey olmaz Allah sana ve bebeğine sağlık versin eşinede bolbol iş ve para
Adet günün ne zaman canım? 1-2 gün varsa hayırlısıyla çıkar inşallah.. İnşallah mutlu haberi alırsın canıımmmKızlar bugün asilamamin 13.günü ama hastaneye gitmeyi hiç canım istemiyo yarın kan versem kesin sonuç belli olurmu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?