Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

amin canım hamilelerin duası kabul olurmuş seninkide kabul olur inşallah

Günaydın kızlarr Canım sonunda söylemişsin hayırlısı buymuş demekki inşallah sıfır stresle geçer hamileliğin bence doğru karar vermişsin
Ben de 2 gündür migrenle uğraşıyorum kaçırdığım haberler var mı acaba inşallah herkes iyidir
dün gece acillik oldum 2 iğneyle kendime geldim ne zor şu migren çeken bilir neyseki şimdi iyiyim

canım hoşgeldin,ay çok sevindim gerçektenmi ne zamandır gözlerim seni arıyordu

Sagol Allah razı olsun canım gecenlerde test yaptım 2 cizgi silik cıktı 2 defa aynı testen yaptım sonuç aynı inşaallah vardır 3 gün sonra kesinleşir Allahın izniyle sen ne yaptın canım her hangi birşey varmı?

Adet günün ne zaman canım? 1-2 gün varsa hayırlısıyla çıkar inşallah.. İnşallah mutlu haberi alırsın canıımmm
En Son 30 ocakta oldum ama benim her ay en az 2 gün en fazla 5 gun erken olur 2gun desek 28 şubatta olmam lazım ama bugün kasık ve bel ağrım var korkuyorum baslicak diye

Bu ay antibiyotik kullandım aslında hamilelik olmazsa üzülmem aklımda hep ilac kullandım birşey olurmu korkusu olacak hayırlısı olsun bekliyorum geri sayım basladı eşim teste inanmıyor önceki ayda pozitif cıktı hamile degildin diyor adet günün gecsin ozaman inanacagım diyor beklemek kadar zor birşey yok Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin emeklerimizi boşa cıkarmasın

Çok saol canımm.. İnşallah rahat ederiimmm..

Ah migren aahhh!! Bilmez miyiimm...!? Çekmeyen normal bir baş ağrısı sanabilir ama insanın ömründen ömür gidiyor, kafasını duvarlara vurası geliyor Allah beterinden saklasın tabi.. Çok çok geçmiş olsun canıımmm.. İyi olmana sevindim. İnşallah böyle ağır geçirmezsin bir daha, kendiliğinden de geçiverir inşallah..

Benim bebişi ilk öğrendiğimde olmuştu, onda da parolle ve yatarak idare ettim ama öncekiler gibi çok çok beter değildi. Mide bulantısı çok olmuştu o zaman.. Allah'ıma bin şükür 1,5 aydır olmadı İlk defa bu kadar ara verdi. İnşallah da olmaz, yoksa ilaç da içemeden çok zor.. Hamilelik geçirdi sanırım. Öyle düşünmek istiyorum, dilimi ısıriyim..

En Son 30 ocakta oldum ama benim her ay en az 2 gün en fazla 5 gun erken olur 2gun desek 28 şubatta olmam lazım ama bugün kasık ve bel ağrım var korkuyorum baslicak diye
Sabret bakalım biraz daha.. İnşallah olmazsın canım.. Yine de istersen yarın falan kan testi yaptırsan çıkar, ama bence beklemen daha iyi.. Bende de kasık ağrısı olmuştu ama adet olmamıştım. İnşallah senin de öyle olur canım.. Hayırlısı..

Canım öyle düşünme. Bebiş sağlıkla tutunduysa ilaç zarar vermez merak etme. O daha miniminnacıktan da minnacık Hemen etkilemez canım ilaçlar. İnşallah vardır bebişin, sağlıklıdır inşallah canım.. Hayırlısı olsun tabi.. Önceki ay neden pozitif çıkmıştı, iğnenin etkisi miydi? Şimdi kullanmamıştın ki di mi canım? Kan testi yaptırsan zaten çıkar hayırlısıyla.. Allah gönlünüze göre versin.

Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr una

hayırlısı olsun canım kaç senedir ordasın bende çıkarken tazminat isticemde bakalım

Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr una
İlk gittiğim doktor 9 martta gel dedi canım. O doktor çok uzak ve pahalı diye değiştirecektim zaten. Bir de randevuyu böyle geç verince, beklemiyim dedim. Sonra bu doktoru buldum işte. Şansıma bu da 4 mart oldu. Olmazsa randevu aliyim de, eşimi de ikna edebilirsem gidelim beraber. Bakalım bizim ordaki devlet hastanesinde yer var mı? Ordan da randevu alamazsam artık kısmet böyleymiş dicez..

hayırlısı olsun canım kaç senedir ordasın bende çıkarken tazminat isticemde bakalım
4 senem bitti canım geçen ay. Geçen seneye kadar kendi çıkanlara da veriyorduk ama artık vermiyoruz dedi. Hep de bana denk gelir zaten.. Pehhh!! Ben de dedim, artık o sizin takdiriniz. Ben size iyi niyetle anlattım. Hayır yani herkesi aynı değerlendirmemeli. Biliyorum ki şu anda kendi isteğiyle çıksa da vereceği insanlar var. Ben de işte hamilelik şu bu dedim.. İnşallah anlar da verir.. İhtiyacım olduğuna da söyledim yani, karattım gözümü.. Biliyor ki bu vaziyette iş bulamam. Hemen tamam demedi. Düşüniyim falan dedi. Belki de tazminat hesaplatır falan, düşünür taşınır ne biliyim.. Benim şimdi tecrübem de var burda. göndermek de istemiyor sanırım ama ne dicek bilmem.. İnşallah kurtulurum, inşallah da verir tazminatı..
İnşallah sana da verirler canım.. Emeklerimiz yaa...

canım belirtiler kayboluyo falan yazmışsın canını sıkmak istemiyorum herkeste aynı olmaz ama yazmak istedim hamile iken kalp atışını duymama 1 hafta kala bende eşime belirtiler kayboluyo göğüslerim eskisi gibi acımıyo idrarada sık gitmiyorum falan diyordum ama hissetmiştim bişey olduğunu bikaçgün sonra leke ile başladı sonrada kanama ile düştü hcg de olması gerekenin altındaydı ben üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorum tedbir alalım yinede

ya kızlar bir şey sorcam iğneyi daha dün oldum ben ama belim kopacak kadar ağrıyo bu iğnenin etkisi mi sizce ?

inşallah emeğe saygı gösteren vicdanlı biridirde hakkını verir canım sende rahatrahat karnında büyütürsün bebişini inşallah

Sen hamilemi kaldın canım ağrım çok fazla ama belime kadar vuruyo normalde ben agrisiz adet gorurum binde bi agrim olur hayırlısı olsun allahım hayırlı haberler almayi nasip etsin insallah

merhaba kızlar
ben de düşük yaşadığımda belirtilerimin azaldığını farketmiştim.ilk değerim adet gününde 106 idi üç gün sonra gittiğimde 650 olmuştu.doktor iki hafta sonra gel keseye de bebeğe de bakalım dedi.ben de belirtilerin yok olduğunu farketmeye başladım bir hafta sonra.doktora erken gittim kese yoktu.tekrar kan tahlili yapıldı ve değer 780 idi.oysa ki kesenin bile görünmesi gerekiyordu.iki gün bekle tekrar bakalım dedi.iki gün sonra gittiğimde değer 50 olmuştu.bir kaç güne kadar kanaman başlar adet günüolarak gör kanama tarihini dedi doktorum.gerçekten iki üç gün sonra yoğun parçalı uzun bir kanamam oldu

Sen hamilemi kaldın canım ağrım çok fazla ama belime kadar vuruyo normalde ben agrisiz adet gorurum binde bi agrim olur hayırlısı olsun allahım hayırlı haberler almayi nasip etsin insallah
Evet canım. İğne kullanmadan oldu ama iğne de kullanmıştım.
Benim de aynı adet ağrısı olmuştu. Ben farkı fark etmedim ya da :) O yüzden umutsuz olma. İnşallah vardır bebişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…