ben çatlatma ignesi kullanmadım canım vermedi doktorCanim sen çatlatma iğnesinden ne kadar sonra idrar testi yaptın biliyorsun iğnenin üzerinden 12 gün geçmeden yapılan testler yanıltıcı olarak pozitif çıkıyor ama inşallah bebisin sana tutunmuş tur
HahahaAmin canım amiinnn Umudumuz artık o yönde Babasına bol işler nasip etsin inşallah :)))
Haklısın canım.. Ben de onu düşündüm. Bebişim de strese katlanmasın dedim. İnşallah rahat geçer.. Darısı sana olsuunnn, burdaki herkese olsuunnn, Allah'ım isteyen herekse sağlıkla hayırla nasip etsin inşallaahhhh
Canım sonunda söylemişsin hayırlısı buymuş demekki inşallah sıfır stresle geçer hamileliğinÇok saol canım yaaa.. Amin inşallah
İnan hamileliğimden bir şey anlamıyorum.. Yani zaten bir şey hissettirmiyor henüz ama, hani gönül rahatlığıyla sevincimi yaşayamadım. Bebeği göremedim, kalp atışını duyamadım hala, onun stresi var zaten. Acaba canlanmış mıdır, büyüyor muyduurr..? Daha 1 haftam var doktor randevusuna.. Bir de bu iş olayları.. Çalışırsam stresten bebiş nasıl etkilenecek, nasıl koşturucam.. çalışmazsam maddi açıdan ne yapıcaz.. Düşün düşün.. sonunda ayrılma kararı aldım.. Hala da stres devam ediyor buna rağmen.. 4 yıldır burda çalışıyorum, 1,5-2 senedir başka iş bakıyorum. Bir türlü nasip olmadı.. Dayandım dayandım ama buraya kadar.. İyi de sabrettim yani.. böylesiymiş kısmet demek.. Allah başka kapılar açar inşallah, hayırlısıyla kurtuliyim de şurdan.. Çok saol canım
canım hoşgeldin,ay çok sevindim gerçektenmi ne zamandır gözlerim seni arıyordu
En Son 30 ocakta oldum ama benim her ay en az 2 gün en fazla 5 gun erken olur 2gun desek 28 şubatta olmam lazım ama bugün kasık ve bel ağrım var korkuyorum baslicak diyeAdet günün ne zaman canım? 1-2 gün varsa hayırlısıyla çıkar inşallah.. İnşallah mutlu haberi alırsın canıımmm
Çok saol canımm.. İnşallah rahat ederiimmm..Günaydın kızlarr
Canım sonunda söylemişsin hayırlısı buymuş demekki inşallah sıfır stresle geçer hamileliğinbence doğru karar vermişsin
Ben de 2 gündür migrenle uğraşıyorum kaçırdığım haberler var mı acaba inşallah herkes iyidir
dün gece acillik oldum 2 iğneyle kendime geldim ne zor şu migren çeken bilirneyseki şimdi iyiyim
Sabret bakalım biraz daha.. İnşallah olmazsın canım.. Yine de istersen yarın falan kan testi yaptırsan çıkar, ama bence beklemen daha iyi.. Bende de kasık ağrısı olmuştu ama adet olmamıştım. İnşallah senin de öyle olur canım.. Hayırlısı..En Son 30 ocakta oldum ama benim her ay en az 2 gün en fazla 5 gun erken olur 2gun desek 28 şubatta olmam lazım ama bugün kasık ve bel ağrım var korkuyorum baslicak diye
Canım öyle düşünme. Bebiş sağlıkla tutunduysa ilaç zarar vermez merak etme. O daha miniminnacıktan da minnacıkBu ay antibiyotik kullandım aslında hamilelik olmazsa üzülmem aklımda hep ilac kullandım birşey olurmu korkusu olacak hayırlısı olsun bekliyorum geri sayım basladıeşim teste inanmıyor önceki ayda pozitif cıktı hamile degildin diyor adet günün gecsin ozaman inanacagım diyor beklemek kadar zor birşey yok Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin emeklerimizi boşa cıkarmasın
Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr unaZaten aklımda cuma vardı. Tam 7 bitiyor kısmetse cuma. İlk gittiğim doktora gitmicem. Bize yakın bir hastanede tavsiye edilen de bir doktor buldum, ama adamı o kadar çok seviyorlarmış ki demek, yer yok.. Hem de pazartesi aradım, ancak önümüzdeki hafta çarşambaya randevu alabildim. Şimdi başkasına da gitmek istemiyorum. Eşime de desem kuruntu yapıyorsun der.. Sabırlı maşallah o. Çok sabredemezsem devlet hastanesine mi gidiversem bilemedim. Beklicem sanırım
İş konusunda da inşallah dediğin gibi olur canım.. Yeter ki bebişler sağlıklı olsuunnSaol canıımmm..
Olur canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin yarın bizeKızlar bugün asilamamin 13.günü ama hastaneye gitmeyi hiç canım istemiyo yarın kan versem kesin sonuç belli olurmu artik
hayırlısı olsun canım kaç senedir ordasın bende çıkarken tazminat isticemde bakalımGünaydın herkeseee
Bu iş stresi beni bitirmeden şu işten bir kurtulsaydım.. Patrona söyledim ayrılmak istediğimi sonunda pazartesi günü, haftaya salı karar vericem dedi.. o ne yaa!! Ben kararımı vermişim sen ne karar vericen.. dedim zaten. Ben kararımı verdim, siz tazminat konusunu düşünün dedim. Normalde vermiyor da kendi ayrılanlara.. Onca yılın hatrına verir inşallah bana.. Gitme falan diyebilir belki yine de, puuff!! Gitcem işteee2 ay ihbar sürem var. Mayıs başı denetim var. Benim ihbar süremden çalıyor, zorla denetime kaldıracak beni yaa!! İstemiyorum yaa Offf!! Yardım ederim birini almanıza, yetiştiririm onu dedim.. Düşünüyordur tabi benim gibi manyak gibi her yere koşturanı nerden bulacak!! Banane gitcem işteee!!
Stresli bir güne başladım bugün.. İnşallah siz iyisinizdir..
İlk gittiğim doktor 9 martta gel dedi canım. O doktor çok uzak ve pahalı diye değiştirecektim zaten. Bir de randevuyu böyle geç verince, beklemiyim dedim. Sonra bu doktoru buldum işte. Şansıma bu da 4 mart oldu. Olmazsa randevu aliyim de, eşimi de ikna edebilirsem gidelim beraber. Bakalım bizim ordaki devlet hastanesinde yer var mı? Ordan da randevu alamazsam artık kısmet böyleymiş dicez..Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr una
4 senem bitti canım geçen ay. Geçen seneye kadar kendi çıkanlara da veriyorduk ama artık vermiyoruz dedi. Hep de bana denk gelir zaten.. Pehhh!! Ben de dedim, artık o sizin takdiriniz. Ben size iyi niyetle anlattım. Hayır yani herkesi aynı değerlendirmemeli. Biliyorum ki şu anda kendi isteğiyle çıksa da vereceği insanlar var. Ben de işte hamilelik şu bu dedim.. İnşallah anlar da verir.. İhtiyacım olduğuna da söyledim yani, karattım gözümü.. Biliyor ki bu vaziyette iş bulamam. Hemen tamam demedi. Düşüniyim falan dedi. Belki de tazminat hesaplatır falan, düşünür taşınır ne biliyim.. Benim şimdi tecrübem de var burda. göndermek de istemiyor sanırım ama ne dicek bilmem.. İnşallah kurtulurum, inşallah da verir tazminatı..hayırlısı olsun canım kaç senedir ordasın bende çıkarken tazminat isticemde bakalım
canım belirtiler kayboluyo falan yazmışsın canını sıkmak istemiyorum herkeste aynı olmaz ama yazmak istedim hamile iken kalp atışını duymama 1 hafta kala bende eşime belirtiler kayboluyo göğüslerim eskisi gibi acımıyo idrarada sık gitmiyorum falan diyordum ama hissetmiştim bişey olduğunu bikaçgün sonra leke ile başladı sonrada kanama ile düştü hcg de olması gerekenin altındaydı ben üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorum tedbir alalım yinedeAynı sıkıntıları bende yaşıyorum eşime dün akşam diyorum ki belirtiler kayboldu acaba bebğim iyi mi gelişiyor mu diyorum aslında sen bu cuma görebilirsin canım başka Dr a gitme Şansın yok mu bence en önemlisi senin moralin maddiyat bir şekilde üstesinden gelinir inşallah daha iyi bir iş bulursun ama su an en önemlisi bebislerimiz
inşallah emeğe saygı gösteren vicdanlı biridirde hakkını verir canım sende rahatrahat karnında büyütürsün bebişini inşallah4 senem bitti canım geçen ay. Geçen seneye kadar kendi çıkanlara da veriyorduk ama artık vermiyoruz dedi. Hep de bana denk gelir zaten.. Pehhh!! Ben de dedim, artık o sizin takdiriniz. Ben size iyi niyetle anlattım. Hayır yani herkesi aynı değerlendirmemeli. Biliyorum ki şu anda kendi isteğiyle çıksa da vereceği insanlar var. Ben de işte hamilelik şu bu dedim.. İnşallah anlar da verir.. İhtiyacım olduğuna da söyledim yani, karattım gözümü.. Biliyor ki bu vaziyette iş bulamam. Hemen tamam demedi. Düşüniyim falan dedi. Belki de tazminat hesaplatır falan, düşünür taşınır ne biliyim.. Benim şimdi tecrübem de var burda. göndermek de istemiyor sanırım ama ne dicek bilmem.. İnşallah kurtulurum, inşallah da verir tazminatı..
İnşallah sana da verirler canım.. Emeklerimiz yaa...
Sen hamilemi kaldın canım ağrım çok fazla ama belime kadar vuruyo normalde ben agrisiz adet gorurum binde bi agrim olur hayırlısı olsun allahım hayırlı haberler almayi nasip etsin insallahSabret bakalım biraz daha.. İnşallah olmazsın canım.. Yine de istersen yarın falan kan testi yaptırsan çıkar, ama bence beklemen daha iyi.. Bende de kasık ağrısı olmuştu ama adet olmamıştım. İnşallah senin de öyle olur canım.. Hayırlısı..
Canım öyle düşünme. Bebiş sağlıkla tutunduysa ilaç zarar vermez merak etme. O daha miniminnacıktan da minnacıkHemen etkilemez canım ilaçlar. İnşallah vardır bebişin, sağlıklıdır inşallah canım.. Hayırlısı olsun tabi.. Önceki ay neden pozitif çıkmıştı, iğnenin etkisi miydi? Şimdi kullanmamıştın ki di mi canım? Kan testi yaptırsan zaten çıkar hayırlısıyla.. Allah gönlünüze göre versin.
Amin canıımmmminşallah emeğe saygı gösteren vicdanlı biridirde hakkını verir canım sende rahatrahat karnında büyütürsün bebişini inşallah
merhaba kızlarcanım belirtiler kayboluyo falan yazmışsın canını sıkmak istemiyorum herkeste aynı olmaz ama yazmak istedim hamile iken kalp atışını duymama 1 hafta kala bende eşime belirtiler kayboluyo göğüslerim eskisi gibi acımıyo idrarada sık gitmiyorum falan diyordum ama hissetmiştim bişey olduğunu bikaçgün sonra leke ile başladı sonrada kanama ile düştü hcg de olması gerekenin altındaydı ben üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorum tedbir alalım yinede
Evet canım. İğne kullanmadan oldu ama iğne de kullanmıştım.Sen hamilemi kaldın canım ağrım çok fazla ama belime kadar vuruyo normalde ben agrisiz adet gorurum binde bi agrim olur hayırlısı olsun allahım hayırlı haberler almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?