Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ya kızlar bir şey sorcam iğneyi daha dün oldum ben ama belim kopacak kadar ağrıyo bu iğnenin etkisi mi sizce ?
Evet canım.. Bende yapmamıştı ama ağrısı olanlar vardı. Yumurta çatlarken normalde kasıklar ağrıyabiliyor ya, ilaçla fazla yumurta oluyor, iğne de çatlamaya yardımcı, bu sefer ağrı olabiliyor. Geçmiş olsun canım

Olur canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin yarın bize
İnsallah canım ya dua edin bana hastaneye gitmeye korkuyorum bazı arkadaşlar yazmıştı korkuyorum gidemiyorum diye ben o günüm gelsin hemen giderim nasıl bekliyorlar diye kiziyodum ama gerçekten gidilmiyo gercekten yaşamadan anlayamıyosun bana ders oldu

Bende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben de Senin kaç haftalıktı?

ya kızlar bir şey sorcam iğneyi daha dün oldum ben ama belim kopacak kadar ağrıyo bu iğnenin etkisi mi sizce ?
bende dün oldum canım aynı bende sengibiyim bide kasığım şiş gergin rahatsızım yani ama merek etme iğnenin etkisiymiş ben daha öncede vuruldum doktor öyle demişti

Sen bunları erken yaşadın ama di mi..? Benim hcg 10000'leri geçti. Çok oldu. Keseyi de gördük ama korkuyorum İçinde bebiş yoksa diye.

bende dün oldum canım aynı bende sengibiyim bide kasığım şiş gergin rahatsızım yani ama merek etme iğnenin etkisiymiş ben daha öncede vuruldum doktor öyle demişti

iğne arkadaşı olduk desene benim ilkti hiç bilgim de yoktu dün sadece arada kasık ağrım vardı bugün sadece belim ağrıyo
inşallah beraber güzel sonuç alırız

Bende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben de
herkes aynı olmuyo canım inşallah allahın izli ile bişey olmaz..benim göğüslerim eskisi gibi acımıyordu kasklarımı bomboş hissediyordum bende sabahları yorgun uyanıyordum oda geçmişti belirtilerim bunlardı

inş. verirler canım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler benimde 2,5 sene oldu çıkana kadarda 3 olur hemen hemen hayırlısı bakalım

Bende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben de Senin kaç haftalıktı?
benim 5 buçuk 6 haftalıktı en son beta hcg 5bin küsürlerdeydi

Hayırlısı olsun napalım... Ne koku hassasiyeti ne mide bulantısı.. ama zaten hiç olmadı..

iğne arkadaşı olduk desene benim ilkti hiç bilgim de yoktu dün sadece arada kasık ağrım vardı bugün sadece belim ağrıyo
inşallah beraber güzel sonuç alırız
inşallah canım benimde bugün belim ağrıyo önceki iğnede hamile kalmıştım inşallah bundada kalırım doktor sana ne zaman ilişki dedi

benim 5 buçuk 6 haftalıktı en son beta hcg 5bin küsürlerdeydi
Saol canım.. çok geçmiş olsun.. Allah yaşatmasın bir daha inşallah.. Seni de üzüyoruz sora sora

Benim hcg fazlaydı biraz. 5 hafta dolmadan 10000'i geçmişti. Düşük sorunu olmaz umarım Allah'ın izniyle inşallah. Şu anda bir sorunum yok, ama bebiş hiç oluşmamışsa diye korkuyorum.. Korkunun ecele faydası yok.. Hayırlısı artık.. Allah'a emanet..

inş. verirler canım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler benimde 2,5 sene oldu çıkana kadarda 3 olur hemen hemen hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun canım.. Napalım... Dediğin gibi isteyelim de.. Hep çok çalıştım, ters bir hareketim de olmadı.. Ona kalmış artık.

Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr una

..ve maalesef 2 devlet hastanesinde de cumaya yer yok.. En erken 2 mart. Daha uzağa da gidemem.. Ha 2 ha 4. Beklicem artık 4'ü. Hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…