Evet canım.. Bende yapmamıştı ama ağrısı olanlar vardı. Yumurta çatlarken normalde kasıklar ağrıyabiliyor ya, ilaçla fazla yumurta oluyor, iğne de çatlamaya yardımcı, bu sefer ağrı olabiliyor. Geçmiş olsun canımya kızlar bir şey sorcam iğneyi daha dün oldum ben ama belim kopacak kadar ağrıyobu iğnenin etkisi mi sizce ?
İnsallah canım ya dua edin bana hastaneye gitmeye korkuyorum bazı arkadaşlar yazmıştı korkuyorum gidemiyorum diye ben o günüm gelsin hemen giderim nasıl bekliyorlar diye kiziyodum ama gerçekten gidilmiyo gercekten yaşamadan anlayamıyosun bana ders olduOlur canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin yarın bize
Bende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben decanım belirtiler kayboluyo falan yazmışsın canını sıkmak istemiyorum herkeste aynı olmaz ama yazmak istedim hamile iken kalp atışını duymama 1 hafta kala bende eşime belirtiler kayboluyo göğüslerim eskisi gibi acımıyo idrarada sık gitmiyorum falan diyordum ama hissetmiştim bişey olduğunu bikaçgün sonra leke ile başladı sonrada kanama ile düştü hcg de olması gerekenin altındaydı ben üzüldüğüm için kimsenin üzülmesini istemiyorum tedbir alalım yinede
bende dün oldum canım aynı bende sengibiyim bide kasığım şiş gergin rahatsızım yani ama merek etme iğnenin etkisiymiş ben daha öncede vuruldum doktor öyle demiştiya kızlar bir şey sorcam iğneyi daha dün oldum ben ama belim kopacak kadar ağrıyobu iğnenin etkisi mi sizce ?
Sen bunları erken yaşadın ama di mi..? Benim hcg 10000'leri geçti. Çok oldu. Keseyi de gördük ama korkuyorummerhaba kızlar
ben de düşük yaşadığımda belirtilerimin azaldığını farketmiştim.ilk değerim adet gününde 106 idi üç gün sonra gittiğimde 650 olmuştu.doktor iki hafta sonra gel keseye de bebeğe de bakalım dedi.ben de belirtilerin yok olduğunu farketmeye başladım bir hafta sonra.doktora erken gittim kese yoktu.tekrar kan tahlili yapıldı ve değer 780 idi.oysa ki kesenin bile görünmesi gerekiyordu.iki gün bekle tekrar bakalım dedi.iki gün sonra gittiğimde değer 50 olmuştu.bir kaç güne kadar kanaman başlar adet günüolarak gör kanama tarihini dedi doktorum.gerçekten iki üç gün sonra yoğun parçalı uzun bir kanamam oldu
bende dün oldum canım aynı bende sengibiyim bide kasığım şiş gergin rahatsızım yani ama merek etme iğnenin etkisiymiş ben daha öncede vuruldum doktor öyle demişti
herkes aynı olmuyo canım inşallah allahın izli ile bişey olmaz..benim göğüslerim eskisi gibi acımıyordu kasklarımı bomboş hissediyordum bende sabahları yorgun uyanıyordum oda geçmişti belirtilerim bunlardıBende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben de
inş. verirler canım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler benimde 2,5 sene oldu çıkana kadarda 3 olur hemen hemen hayırlısı bakalım4 senem bitti canım geçen ay. Geçen seneye kadar kendi çıkanlara da veriyorduk ama artık vermiyoruz dedi. Hep de bana denk gelir zaten.. Pehhh!! Ben de dedim, artık o sizin takdiriniz. Ben size iyi niyetle anlattım. Hayır yani herkesi aynı değerlendirmemeli. Biliyorum ki şu anda kendi isteğiyle çıksa da vereceği insanlar var. Ben de işte hamilelik şu bu dedim.. İnşallah anlar da verir.. İhtiyacım olduğuna da söyledim yani, karattım gözümü.. Biliyor ki bu vaziyette iş bulamam. Hemen tamam demedi. Düşüniyim falan dedi. Belki de tazminat hesaplatır falan, düşünür taşınır ne biliyim.. Benim şimdi tecrübem de var burda. göndermek de istemiyor sanırım ama ne dicek bilmem.. İnşallah kurtulurum, inşallah da verir tazminatı..
İnşallah sana da verirler canım.. Emeklerimiz yaa...
benim 5 buçuk 6 haftalıktı en son beta hcg 5bin küsürlerdeydiBende de belirti yok ki canım.. Göğüs acıması, arada kasık ağrısı sadece.. Akşamları yorgunluk oluyor biraz.. korkuyom ben deSenin kaç haftalıktı?
Hayırlısı olsun napalım...herkes aynı olmuyo canım inşallah allahın izli ile bişey olmaz..benim göğüslerim eskisi gibi acımıyordu kasklarımı bomboş hissediyordum bende sabahları yorgun uyanıyordum oda geçmişti belirtilerim bunlardı
inşallah canım benimde bugün belim ağrıyo önceki iğnede hamile kalmıştım inşallah bundada kalırım doktor sana ne zaman ilişki dediiğne arkadaşı olduk desenebenim ilkti hiç bilgim de yoktu dün sadece arada kasık ağrım vardı bugün sadece belim ağrıyo
inşallah beraber güzel sonuç alırız
inşallah canım benimde bugün belim ağrıyo önceki iğnede hamile kalmıştım inşallah bundada kalırım doktor sana ne zaman ilişki dedi
Saol canım.. çok geçmiş olsun.. Allah yaşatmasın bir daha inşallah.. Seni de üzüyoruz sora sorabenim 5 buçuk 6 haftalıktı en son beta hcg 5bin küsürlerdeydi
Sabah iyidirbu 2.ci gebelik mi ? ya ben dün sabah oldum iğneyi 2 tane vurdu .carşamba ve perşembe ilişki dedi.ama ben sabahta yaptım
Hayırlısı olsun canım.. Napalım... Dediğin gibi isteyelim de.. Hep çok çalıştım, ters bir hareketim de olmadı.. Ona kalmış artık.inş. verirler canım isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü demişler benimde 2,5 sene oldu çıkana kadarda 3 olur hemen hemen hayırlısı bakalım
bende dün en çok snei dinledim sabah saati 6 ya kurdum kalktım işlemi tamamladımSabah iyidirBen de öyle hamile kalmış olabilirim %50 ihtimalle :))
Ben bekleyemezdim bizde 2 Dr a gittik biri çok geç tarihe verdi diye başkasına gittik bence cuma devlete randevu al çarşamba yine gidersin Dr una
..ve maalesef 2 devlet hastanesinde de cumaya yer yok.. En erken 2 mart. Daha uzağa da gidemem.. Ha 2 ha 4. Beklicem artık 4'ü. Hayırlısı..İlk gittiğim doktor 9 martta gel dedi canım. O doktor çok uzak ve pahalı diye değiştirecektim zaten. Bir de randevuyu böyle geç verince, beklemiyim dedim. Sonra bu doktoru buldum işte. Şansıma bu da 4 mart oldu. Olmazsa randevu aliyim de, eşimi de ikna edebilirsem gidelim beraber. Bakalım bizim ordaki devlet hastanesinde yer var mı? Ordan da randevu alamazsam artık kısmet böyleymiş dicez..
Hahahahabende dün en çok snei dinledim sabah saati 6 ya kurdum kalktım işlemi tamamladım
İnşallah canım.. Hayırlısı olsun..bende 12 gün sonra testi yapacağım inşallah allah nasip etmiştir cümlemizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?