- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
napalım valla bebk için vezir de rezilde olduk artıkHahahahaay çok ayıp ama valla biz de ona benzer bir şey yapmıştık Napalım yaa.. Bebişler için
bu üçüncü canım ilki kendiliğinden oldu düştü ikinciside yumurta takibi ile oldu oda düştü bu ilk klomen kullanışımdı ama 2.çatlatma iğnem,bende dün 12de vurundum 1 tane çarşamba akşamı ilişki dedi sonrası size kalmış dedi ben bekliyorum hem bekleyen spermde kaliteli olurmuşbu 2.ci gebelik mi ? ya ben dün sabah oldum iğneyi 2 tane vurdu .carşamba ve perşembe ilişki dedi.ama ben sabahta yaptım
aynen canım olacağı varsa oluyo yapacak bişey yok allaha emenet olsunlarSaol canım.. çok geçmiş olsun.. Allah yaşatmasın bir daha inşallah.. Seni de üzüyoruz sora sora
Benim hcg fazlaydı biraz. 5 hafta dolmadan 10000'i geçmişti. Düşük sorunu olmaz umarım Allah'ın izniyle inşallah. Şu anda bir sorunum yok, ama bebiş hiç oluşmamışsa diye korkuyorum.. Korkunun ecele faydası yok.. Hayırlısı artık.. Allah'a emanet..
napalım valla bebk için vezir de rezilde olduk artıkAllah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Ayy canım sende de var demek fena gerçektenÇok saol canımm.. İnşallah rahat ederiimmm..
Ah migren aahhh!! Bilmez miyiimm...!? Çekmeyen normal bir baş ağrısı sanabilir ama insanın ömründen ömür gidiyor, kafasını duvarlara vurası geliyorAllah beterinden saklasın tabi.. Çok çok geçmiş olsun canıımmm.. İyi olmana sevindim. İnşallah böyle ağır geçirmezsin bir daha, kendiliğinden de geçiverir inşallah..
Benim bebişi ilk öğrendiğimde olmuştu, onda da parolle ve yatarak idare ettim ama öncekiler gibi çok çok beter değildi. Mide bulantısı çok olmuştu o zaman.. Allah'ıma bin şükür 1,5 aydır olmadıİlk defa bu kadar ara verdi. İnşallah da olmaz, yoksa ilaç da içemeden çok zor.. Hamilelik geçirdi sanırım. Öyle düşünmek istiyorum, dilimi ısıriyim..
Amin canım amiinnn :)) Eşim diyor Allah kısmet ederse söylücem, senin için az uğraşmadık diye diyor heheh
Ayy canım sende de var demek fena gerçektençok saol.. Aynen başımı duvara vurasım geliyor ben zaten istifra etmeden kendime gelemiyorum ben de gebelikte tutarsa napıcam diye düşünüyorum ama Allah verir kolaylığını inşallah maşallah inşallah gebeliğinde hiç olmaz tabi sonra da olmasın mümkünse
Sana da geçmiş olsun canm çok zor valla ben de dün gece iki iğne yedim de öyle kendime geldimayy neler hissettiğini biliyorum bende migren hastasıyım bazen acilde iğne ile son bulur agrılarımçok geçmiş olsun
Ben de öyle düşünüyordum ama 1 kere ile atlattım şükür. Doktor da günde 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Tabi o da ne kadar iyi geliyor da, yine az da olsa hafifletiyor. Ona da razı oldum artık. Düşünme canım.. tutmaz Allah'ın izniyle inşallaahhh!! İnşallah hiç olmaz..Ayy canım sende de var demek fena gerçektençok saol.. Aynen başımı duvara vurasım geliyor ben zaten istifra etmeden kendime gelemiyorum ben de gebelikte tutarsa napıcam diye düşünüyorum ama Allah verir kolaylığını inşallah maşallah inşallah gebeliğinde hiç olmaz tabi sonra da olmasın mümkünse
benimkide diyo poposunu ısırcam bol bol velet ne uğraştırdın bizi diye
2 düşüğüm oldu araştırıldı sebep pıhtılaşma denildi bu sefer tadbir alacağız iğnelerle takdir allahınbu 2.ci gebelik mi ? ya ben dün sabah oldum iğneyi 2 tane vurdu .carşamba ve perşembe ilişki dedi.ama ben sabahta yaptım
O zman kaderine kabullenip bekle canım hayırlısı böyleymis haftaya cuma da ben gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız canım ya allahım korur inşallah miniklermizi..ve maalesef 2 devlet hastanesinde de cumaya yer yok.. En erken 2 mart. Daha uzağa da gidemem.. Ha 2 ha 4. Beklicem artık 4'ü. Hayırlısı..
Canım, benim de evlilik hazırlıklarıyla başladı. Ailem başka şehirde. Onlardan ayrlıcam falan stresine girdim sanırım. Bir de tabi evlilik sorumluluğu, stresi falan.. Ona yoruyorum artık. Çok da takarım her şeyi, rahat olamıyorum. Bir baktım başlamış. Seni de bebek stresi böyle yapmış olabilir. Rahatlık çok önemli.. İnşallah bir daha olmaz canım.Sana da geçmiş olsun canm çok zor valla ben de dün gece iki iğne yedim de öyle kendime geldimbende yeni çıktı bu migren, bu ikinci migren atağım oldu inşallah son olur.
Evet canım.. Yapacak bir şey yok. Sabretmeyi öğrenicez artık. Bunun sonu yok doğuma kadar, Allah nasip erderse. Allah kısmet eder de kalp atışı duyulsa doktor 2-3 hafta sonra çağıracak. O arada yine acaba acaba.. diye stres olacak. Sonra ayda bir kontroller başlayacak. E o aralarda da hep sabır gerekecek. Takmadan oluruna bırakmalıyız. Allah korur inşallah canım.O zman kaderine kabullenip bekle canım hayırlısı böyleymis haftaya cuma da ben gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız canım ya allahım korur inşallah miniklermizi
inşallah son olur canımSana da geçmiş olsun canm çok zor valla ben de dün gece iki iğne yedim de öyle kendime geldimbende yeni çıktı bu migren, bu ikinci migren atağım oldu inşallah son olur.
Aynen canım ben de ailemden başka şehire evlendim o dönemler evlilik stresi bebek stresi derken.. Doğru ben de herşeyi kafama takarım malesef rahat biri olamadım hiç.. en azından parole izin varmış hiç yoktan iyidir, inşallah canmCanım, benim de evlilik hazırlıklarıyla başladı. Ailem başka şehirde. Onlardan ayrlıcam falan stresine girdim sanırım. Bir de tabi evlilik sorumluluğu, stresi falan.. Ona yoruyorum artık. Çok da takarım her şeyi, rahat olamıyorum. Bir baktım başlamış. Seni de bebek stresi böyle yapmış olabilir. Rahatlık çok önemli.. İnşallah bir daha olmaz canım.
ve sonuç pozitifInşallah cnm haber ederim
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim bende :)ve sonuç pozitif
tebrik ederim çok sevindim darısı başımızave sonuç pozitif
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsinhayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim bende :)
Çok çok teşekkür ederim inşallah tez zaman da sizlerede nasip etsintebrik ederim çok sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?