Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
bu 2.ci gebelik mi ? ya ben dün sabah oldum iğneyi 2 tane vurdu .carşamba ve perşembe ilişki dedi.ama ben sabahta yaptım
bu üçüncü canım ilki kendiliğinden oldu düştü ikinciside yumurta takibi ile oldu oda düştü bu ilk klomen kullanışımdı ama 2.çatlatma iğnem,bende dün 12de vurundum 1 tane çarşamba akşamı ilişki dedi sonrası size kalmış dedi ben bekliyorum hem bekleyen spermde kaliteli olurmuş

aynen canım olacağı varsa oluyo yapacak bişey yok allaha emenet olsunlar

napalım valla bebk için vezir de rezilde olduk artık Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım amiinnn :)) Eşim diyor Allah kısmet ederse söylücem, senin için az uğraşmadık diye diyor heheh

Ayy canım sende de var demek fena gerçekten çok saol.. Aynen başımı duvara vurasım geliyor ben zaten istifra etmeden kendime gelemiyorum ben de gebelikte tutarsa napıcam diye düşünüyorum ama Allah verir kolaylığını inşallah maşallah inşallah gebeliğinde hiç olmaz tabi sonra da olmasın mümkünse

ayy neler hissettiğini biliyorum bende migren hastasıyım bazen acilde iğne ile son bulur agrılarım çok geçmiş olsun

ayy neler hissettiğini biliyorum bende migren hastasıyım bazen acilde iğne ile son bulur agrılarım çok geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canm çok zor valla ben de dün gece iki iğne yedim de öyle kendime geldim bende yeni çıktı bu migren, bu ikinci migren atağım oldu inşallah son olur.

Ben de öyle düşünüyordum ama 1 kere ile atlattım şükür. Doktor da günde 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Tabi o da ne kadar iyi geliyor da, yine az da olsa hafifletiyor. Ona da razı oldum artık. Düşünme canım.. tutmaz Allah'ın izniyle inşallaahhh!! İnşallah hiç olmaz..

benimkide diyo poposunu ısırcam bol bol velet ne uğraştırdın bizi diye
İnşallah Allah o günleri göstersin canıımmm.. Isırırızzzz

..ve maalesef 2 devlet hastanesinde de cumaya yer yok.. En erken 2 mart. Daha uzağa da gidemem.. Ha 2 ha 4. Beklicem artık 4'ü. Hayırlısı..
O zman kaderine kabullenip bekle canım hayırlısı böyleymis haftaya cuma da ben gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız canım ya allahım korur inşallah miniklermizi

Sana da geçmiş olsun canm çok zor valla ben de dün gece iki iğne yedim de öyle kendime geldim bende yeni çıktı bu migren, bu ikinci migren atağım oldu inşallah son olur.
Canım, benim de evlilik hazırlıklarıyla başladı. Ailem başka şehirde. Onlardan ayrlıcam falan stresine girdim sanırım. Bir de tabi evlilik sorumluluğu, stresi falan.. Ona yoruyorum artık. Çok da takarım her şeyi, rahat olamıyorum. Bir baktım başlamış. Seni de bebek stresi böyle yapmış olabilir. Rahatlık çok önemli.. İnşallah bir daha olmaz canım.

O zman kaderine kabullenip bekle canım hayırlısı böyleymis haftaya cuma da ben gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız canım ya allahım korur inşallah miniklermizi
Evet canım.. Yapacak bir şey yok. Sabretmeyi öğrenicez artık. Bunun sonu yok doğuma kadar, Allah nasip erderse. Allah kısmet eder de kalp atışı duyulsa doktor 2-3 hafta sonra çağıracak. O arada yine acaba acaba.. diye stres olacak. Sonra ayda bir kontroller başlayacak. E o aralarda da hep sabır gerekecek. Takmadan oluruna bırakmalıyız. Allah korur inşallah canım.

Aynen canım ben de ailemden başka şehire evlendim o dönemler evlilik stresi bebek stresi derken.. Doğru ben de herşeyi kafama takarım malesef rahat biri olamadım hiç.. en azından parole izin varmış hiç yoktan iyidir, inşallah canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…