- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 40
amiin inşallah tüm isteyenlere nasip olsunÇok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin
Ne ediyorsak kendimize ediyoruz vallaa... Relaaxx relaaxxAynen canım ben de ailemden başka şehire evlendim o dönemler evlilik stresi bebek stresi derken.. Doğru ben de herşeyi kafama takarım malesef rahat biri olamadım hiç.. en azından parole izin varmış hiç yoktan iyidir, inşallah canm
Çok sevindim canıımmve sonuç pozitif
ve sonuç pozitif
Yok canım mesela ben 27 günde bir olurdum o ay 31. Gününde oldum ah ne umitlenmistim o ay en büyük hayal kırıklığı yaşadığım aydi çünkü ilk defa adetim geçikmisti hayatımda inşallah sizde ki gecikmelerin nedeni bebiş ten olur ☺[/ canım ben bugün d
Hayırlı olsun canım cok sevindm.darısı tüm isteyenlere olsun ins.Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasnve sonuç pozitif
Canım değerin gebelik olduğunu gösteriyoorrr :)) İğne vurulmuş muydun bu ay? Etkisi geçmiştir di mi? Adetine ne kadar var?Canım ben bugün dayanamadım B hcg attım kendime 29.8 geldi sence nasıl bu değer
Ben iğneyi 19 önce vuruldum ama etkisi hala devam eder miki bilemedimCanım değerin gebelik olduğunu gösteriyoorrr :)) İğne vurulmuş muydun bu ay? Etkisi geçmiştir di mi? Adetine ne kadar var?
Yok canım. Etkisi yaklaşık 12 günde geçiyor. O halde hamilesinBen iğneyi 19 önce vuruldum ama etkisi hala devam eder miki bilemedim
Inşallah cnmHayırlı olsun canım cok sevindm.darısı tüm isteyenlere olsun ins.Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasn
Canım tebrik ediyorum seni akıllıca davranmissin Dr olmak demek herşeyi bilmek demek degilkızlar bende gecen ay klomenle büyümeyen yumoşlardan sonra bugun adetimin 3.günü doktora gittim ve puregon iğneye başladım..3 gün 150 vurulup gidicem ona göre dozu ayarlayacak bakalım hayırlısı..üçüzlerime böyle hamile kalmıştım..Rabbim sağlıklı evlat lutfetsin..bu arada doktoruma düşükten sonra ısrarcı olup genetik test yaptırmıştım..kendisi gerek yok bence demişti..sonuçlar cıktı mthr heterezigot c 677 diye bir şey..mutasyona uğrayan bir genmiş..bende taşıyıcıymışım..her 100 kadından 40 ında görülürmüş..hamile olursam tedbir amaclı hergün iğne olucam..bu forum her bir başlığıyla cok önemli..bunları hiç bilmiyodum..eğer burda okuyup peşine düşmeseydim belki hiç bilmeyecektim..belkide yeni kayıp yaşayacaktım..şimdiden sonrada yaşayabilirim belki ama en azından her türlü tedbiri almış olucaz..dua bekliyorum
Bende ofis var zaten düzensiz ama 28 günü 5 gün geçti ben yine pek umutlu degılımYok canım. Etkisi yaklaşık 12 günde geçiyor. O halde hamilesinHayırlı olsun inşallaahh.. Allah tamamına erdirsin.. Adetin kaç gün geçti?
Canım ama değerin yüksek çıkmış. Şimdi sen bu testi öbür gün tekrarla, yaklaşık 2 katına çıkması lazım değerin. Şu anda gayet de hamile görünüyorsun :) Öbür gün de artarsa kesinleşir canım.. Umutsuz olacak bir şey yok ki..Bende ofis var zaten düzensiz ama 28 günü 5 gün geçti ben yine pek umutlu degılım
fakat progesteron değerim çok iyi değil 8 gelmiş acaba sen baktırmışmıydın değerineCanım ama değerin yüksek çıkmış. Şimdi sen bu testi öbür gün tekrarla, yaklaşık 2 katına çıkması lazım değerin. Şu anda gayet de hamile görünüyorsun :) Umutsuz olacak bir şey yok ki..
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsinhayırlı uğurlu olsun inş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
benim daha 1 haftam var günüme. bugün 21.gün. beklemek ne zor
Yok canım. Ben baktırmadım. Hala da bakılmadı. Riskli bir durum mu vardı? Doktoruna göster yarın değerlerini, olmaz mı? Belki progestan ilaç falan verir bilmiyorum ama..Fakat Pro
fakat progesteron değerim çok iyi değil 8 gelmiş acaba sen baktırmışmıydın değerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?