Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ne ediyorsak kendimize ediyoruz vallaa... Relaaxx relaaxx
Parol için de işte doktora mesaj attım sordum. Saolsun cevapladı. Hiç yoktan iyidir valla, o ağrıyla içebilirsin deyince gözlerim parladı :))

Canım ben bugün dayanamadım B hcg attım kendime 29.8 geldi sence nasıl bu değer
Canım değerin gebelik olduğunu gösteriyoorrr :)) İğne vurulmuş muydun bu ay? Etkisi geçmiştir di mi? Adetine ne kadar var?

Ben iğneyi 19 önce vuruldum ama etkisi hala devam eder miki bilemedim
Yok canım. Etkisi yaklaşık 12 günde geçiyor. O halde hamilesin Hayırlı olsun inşallaahh.. Allah tamamına erdirsin.. Adetin kaç gün geçti?

Canım tebrik ediyorum seni akıllıca davranmissin Dr olmak demek herşeyi bilmek demek degil

Yok canım. Etkisi yaklaşık 12 günde geçiyor. O halde hamilesin Hayırlı olsun inşallaahh.. Allah tamamına erdirsin.. Adetin kaç gün geçti?
Bende ofis var zaten düzensiz ama 28 günü 5 gün geçti ben yine pek umutlu degılım

Bende ofis var zaten düzensiz ama 28 günü 5 gün geçti ben yine pek umutlu degılım
Canım ama değerin yüksek çıkmış. Şimdi sen bu testi öbür gün tekrarla, yaklaşık 2 katına çıkması lazım değerin. Şu anda gayet de hamile görünüyorsun :) Öbür gün de artarsa kesinleşir canım.. Umutsuz olacak bir şey yok ki..

Fakat Pro
fakat progesteron değerim çok iyi değil 8 gelmiş acaba sen baktırmışmıydın değerine

hayırlı uğurlu olsun inş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

benim daha 1 haftam var günüme. bugün 21.gün. beklemek ne zor
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin
bilirim günler hatta dakikalar bile geçmiyor bazen

Fakat Pro

fakat progesteron değerim çok iyi değil 8 gelmiş acaba sen baktırmışmıydın değerine
Yok canım. Ben baktırmadım. Hala da bakılmadı. Riskli bir durum mu vardı? Doktoruna göster yarın değerlerini, olmaz mı? Belki progestan ilaç falan verir bilmiyorum ama..

kızlar bebekte kan dolaşımı ne zaman başlar ne zaman kanla beslenmeye başlar:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…