Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yok canım. Ben baktırmadım. Hala da bakılmadı. Riskli bir durum mu vardı? Doktoruna göster yarın değerlerini, olmaz mı? Belki progestan ilaç falan verir bilmiyorum ama..
Canım Aradım ilaç verdi bakalım Hayırlısı seni de tebrik ederim Rabbim Hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin

ben tedaviyi bıraktım canım bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama rahim filmi istedi onu çektircem galiba hayırlısı ama hiç tedavi falan istemiyom doktor diyor eşinde sende iyisin eee daha napım bilmemki

Kızlar merhaba,
Ben de bugün ovitrelle iğnesi oldum. Iyi haberlerinizi alınca insan seviniyor.İnş ben ve benim gibi olan herkes de en kuşa zamanda mutlu haberlerimizi alır ve paylaşırız burdan. Benim AMH düşüklüğüm vardı. Bunun yanında fsh yüksekliği Tabiki. Aslında hemen tüp bebek dediler ama cesaret edemedim. 3aydır

3 aydır deniyoruz bana tüp bebek için erken geldi bilemiyorum.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. HSG çektirdim temiz. Bu ay bir tane yumurtam olgunlaştı. Bi tanesi de fena değildi aslında ama Dr ekarte etti kafadan.bakalım ben klomen vb kullanmadım direk ovitrelle iğne oldum 13. Gün

Canım haftaya gittigimizde benim yumurtaliklarima bakacak esiminde testleri yapilacak. Hayirlisi olsun ins. Cok sukur esimde ben kadar istekli sonuna kadar yanyana savasicaz bebegimiz olsun diye diyor kuzumm benim :)

kızlar günaydın
igneyi vurulalı 3.cü günüm bugün agrıdan ölüyorum kasıklarım belim çok ağrıyo gaz sancısı gibi sıkıştırıyor bugünde progestan a başladım o biraz hafifletir inşallah

Merhaba kızlar Günaydın..

kızlar bebekte kan dolaşımı ne zaman başlar ne zaman kanla beslenmeye başlar:?
"6. HAFTA
Embriyonun kalbi atmaya başlar. Ancak damarlar tam anlamı ile gelişmediğinden tam bir dolaşım olmaz.
7. HAFTA
Kalp kısımları plazma ve kan hücreleri ile dolar. Kan dolaşımı başlar."
diyor canım. Şimdi baktım. Ama daha yerleşme olur olmaz embriyonun gelişeceği bölgede kan dolaşımı başlıyormuş. Bu bebeğe ait bir dolaşım değil ama.
http://www.bebek.com/hamilelikte_bebek_gelisimi/ilk_10_hafta

Canım Aradım ilaç verdi bakalım Hayırlısı seni de tebrik ederim Rabbim Hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin
Amin canım çok saol. İyi yapmışsın arayarak. İnşallah güzel bir şekilde sağlıkla devam eder seninki de canım..

Canım haftaya gittigimizde benim yumurtaliklarima bakacak esiminde testleri yapilacak. Hayirlisi olsun ins. Cok sukur esimde ben kadar istekli sonuna kadar yanyana savasicaz bebegimiz olsun diye diyor kuzumm benim :)
Ne güzel canım, maşallahh Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Her şeyde bir hayır var.. İlk aylarda olsaydı belki eşim bebeğin zorluğunu bu kadar erken anlamayacaktı diyorum şimdi. Belki daha doğmadan bu kadar kıymetli olmayacaktı.. Ne uğraştık senin için diyor şimdi :) İnsanoğlu nasıl bu kadar çoğalmış, ne zormuş diyor

Geçmiş olsun canım.. Çatlamayan yumurtaların vardı belki, şimdi de onlar çatlıyordur.. İnşallah geçer.

Geçmiş olsun canım.. Çatlamayan yumurtaların vardı belki, şimdi de onlar çatlıyordur.. İnşallah geçer.
ayy cnaım inşallah ondandır sıkıyorum dişimi dua ediyorum ki ağrı eşiğim çok yüksektir ama böyle sıkıştıra sıkıştıra mahfoldum Rabbim daha fazla sınamasın isteyenleri
sen nasılsın bebiş ne alemde ?

Benim ikinci günüm iğnede, progestanı ne amaçlı verdi Dr acaba? İğneden sonra tekrar muayeneye gştmek gerekir mi?

Benim ikinci günüm iğnede, progestanı ne amaçlı verdi Dr acaba? İğneden sonra tekrar muayeneye gştmek gerekir mi?

senin ağrın falan oldu mu peki ? ben 24 de sabah yaptırdım hemde 2 tane
ya dediki eğer döllenirse tutunsun işimizi garantiye alalım dedi benim doktor biraz garantici

Herkese iyi sabahlar iyi gunler kızlar ne güzel bu ay bir sürü hamile haberi aldık ben demiştim ama birimiz kalsa sonra diğerleri sırasıyla hamile kalacak inşallah diye hamile olanlarin sağlıklı bir hamilelik geçirmesini olmayanların da tez zamanda çift çizgiyi görmesini diliyorum sonra da burda Bebeğimizin gelişimi için birbirimize yardimci olma aşamasına geçelim inşallah hep birlikte

Progestan bebişın sana tutunsun düşmesin diye vermiş canım cagirmadiysa gitmene gerek yok 14 gün sonra gebelik testlerine baslayabilirsin adetin bir kaç gün gecikebilir ilk defa kullanıyorsan bilgin olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın

ben tedaviyi bıraktım canım bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama rahim filmi istedi onu çektircem galiba hayırlısı ama hiç tedavi falan istemiyom doktor diyor eşinde sende iyisin eee daha napım bilmemki
Esma Sultan Nerelerdesin aynen bende senin gibi düşündüm canım 2 ay tedaviden sonra bıraktım 3 4 ay sonra kendiliğinden oldu zamanı ne zaman yazmışsa allahım o zaman oluyor gerçekten

Canım sen 2 tane vurunmuşsun ya, ondan da olmuştur belki. Fazla uyarılmıştır yumurtalaarr.. Sabret canım, dinlenmeye çalış.. Amiinn...
Ben iyiyim canım saol.. Yani, işler birikiyor, yapasım gelmiyor, işin kötüsü nasıl yapılacağını bilmediğim şeyler var bir sürü.. Napıcam bilmem yani. Stres de stres..
Bebiş de umarım iyidir. Maalesef bilmiyorum şimdilik. 1 haftam var daha, güzel haberler veririm inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…