Canım Aradım ilaç verdi bakalım Hayırlısı seni de tebrik ederim Rabbim Hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsinYok canım. Ben baktırmadım. Hala da bakılmadı. Riskli bir durum mu vardı? Doktoruna göster yarın değerlerini, olmaz mı? Belki progestan ilaç falan verir bilmiyorum ama..
ben tedaviyi bıraktım canım bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama rahim filmi istedi onu çektircem galiba hayırlısı ama hiç tedavi falan istemiyom doktor diyor eşinde sende iyisin eee daha napım bilmemkiSagol Allah razı olsun canım gecenlerde test yaptım 2 cizgi silik cıktı 2 defa aynı testen yaptım sonuç aynı inşaallah vardır 3 gün sonra kesinleşir Allahın izniyle sen ne yaptın canım her hangi birşey varmı?
Canım kan dolaşımı ilkel bir şekilde 3 haftada başlar fakat 5.hafta kardiyak sistem oluşurkızlar bebekte kan dolaşımı ne zaman başlar ne zaman kanla beslenmeye başlar:?
Kardiyak sistem derken ne demek canımCanım kan dolaşımı ilkel bir şekilde 3 haftada başlar fakat 5.hafta kardiyak sistem oluşur
Canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin mutlu haberleri bizde alırız insallah yarın bende kan vercem gidebilirsem hayırlısı bakalımÇok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin
inşallah cnm hayırlısıyla herkese nasip esinCanım gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin mutlu haberleri bizde alırız insallah yarın bende kan vercem gidebilirsem hayırlısı bakalım
Canım sen yine de adet tarihine kadar bekle bence. Zor biliyorum ama, şimdi kan testin de arada bir değer çıkarsa, yine emin olamayacaksın. 2 gün daha sabret hayırlısıyla.. Sonra inşallah güzel haberi alırsın..
Hayırlı olsun canım.. İnşallah kavuşursun bebeğine bu ay ve inşallah da sağlıkla devam eder.. Eski üzüntülerini unutturur sana güzel haberler inşallahAllah yardımcın olsun..
Hayırlı olsun senin de yeni tedavin canım.. İnşallah bu ay hayırlısıyla kavuşurşunuz.. Doktor çok önemli. Allah derdimize derman iyi insanlar çıkarsın karşımıza.. Eşinin testleri yapılmış mıydı? Bu arada onlar da yapılsın, aklınızda bir soru işareti kalmasın canım.
"6. HAFTAkızlar bebekte kan dolaşımı ne zaman başlar ne zaman kanla beslenmeye başlar:?
Amin canım çok saol. İyi yapmışsın arayarak. İnşallah güzel bir şekilde sağlıkla devam eder seninki de canım..Canım Aradım ilaç verdi bakalım Hayırlısı seni de tebrik ederim Rabbim Hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin
Ne güzel canım, maşallahhCanım haftaya gittigimizde benim yumurtaliklarima bakacak esiminde testleri yapilacak. Hayirlisi olsun ins. Cok sukur esimde ben kadar istekli sonuna kadar yanyana savasicaz bebegimiz olsun diye diyor kuzumm benim :)
Geçmiş olsun canım.. Çatlamayan yumurtaların vardı belki, şimdi de onlar çatlıyordur.. İnşallah geçer.kızlar günaydın
igneyi vurulalı 3.cü günüm bugün agrıdan ölüyorum kasıklarım belim çok ağrıyo gaz sancısı gibi sıkıştırıyorbugünde progestan a başladım o biraz hafifletir inşallah
ayy cnaım inşallah ondandır sıkıyorum dişimi dua ediyorum ki ağrı eşiğim çok yüksektir ama böyle sıkıştıra sıkıştıra mahfoldumGeçmiş olsun canım.. Çatlamayan yumurtaların vardı belki, şimdi de onlar çatlıyordur.. İnşallah geçer.
Benim ikinci günüm iğnede, progestanı ne amaçlı verdi Dr acaba? İğneden sonra tekrar muayeneye gştmek gerekir mi?kızlar günaydın
igneyi vurulalı 3.cü günüm bugün agrıdan ölüyorum kasıklarım belim çok ağrıyo gaz sancısı gibi sıkıştırıyorbugünde progestan a başladım o biraz hafifletir inşallah
Benim ikinci günüm iğnede, progestanı ne amaçlı verdi Dr acaba? İğneden sonra tekrar muayeneye gştmek gerekir mi?
Progestan bebişın sana tutunsun düşmesin diye vermiş canım cagirmadiysa gitmene gerek yok 14 gün sonra gebelik testlerine baslayabilirsin adetin bir kaç gün gecikebilir ilk defa kullanıyorsan bilgin olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsınBenim ikinci günüm iğnede, progestanı ne amaçlı verdi Dr acaba? İğneden sonra tekrar muayeneye gştmek gerekir mi?
Esma Sultan Nerelerdesin aynen bende senin gibi düşündüm canım 2 ay tedaviden sonra bıraktım 3 4 ay sonra kendiliğinden oldu zamanı ne zaman yazmışsa allahım o zaman oluyor gerçektenben tedaviyi bıraktım canım bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama rahim filmi istedi onu çektircem galiba hayırlısı ama hiç tedavi falan istemiyom doktor diyor eşinde sende iyisin eee daha napım bilmemki
Canım sen 2 tane vurunmuşsun ya, ondan da olmuştur belki. Fazla uyarılmıştır yumurtalaarr.. Sabret canım, dinlenmeye çalış.. Amiinn...ayy cnaım inşallah ondandır sıkıyorum dişimi dua ediyorum ki ağrı eşiğim çok yüksektir ama böyle sıkıştıra sıkıştıra mahfoldumRabbim daha fazla sınamasın isteyenleri
sen nasılsın bebiş ne alemde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?