- 26 Şubat 2015
- 337
- 190
- 323
- 38
Benim henüz bi bel ağrım olmadı ama kasıklarımda ağrı var adet sancısı veya gaz sancısı vb. Gibi. Dün akşam da ateşim var gibiydi ölçtüm yoktu ama hani içten ateşlenirsib ya öyle hissettim. Dr a gidip çatlama olmuş mu baktırmak istiyorum aslında bugün yarın. Şu progestanı da bi söylerim. Benim tek yumurta vardı 23 klomen kullanmadım birisi de biraz büyüktü ama Dr önemsemedi onu. Dün yani Çarşamba 13.00 te vuruldum iğneyisenin ağrın falan oldu mu peki ? ben 24 de sabah yaptırdım hemde 2 tane
ya dediki eğer döllenirse tutunsun işimizi garantiye alalım dedi benim doktor biraz garantici
Eşinin yanında olmasi çok güzel canım dely de bende 1 sene boyunca hamile kalamadik sonra ikimize de süpriz oldu birden yani demek istediğim kendinizi benim gibi hemen çocuğum olmuyor hiç olmayacak mı psikolojisine kaptırmayın hep derlerdi inanmazdim gerçekten zamanı var ve o zman gelince kendiliğinden tedavisiz bile oluyorCanım haftaya gittigimizde benim yumurtaliklarima bakacak esiminde testleri yapilacak. Hayirlisi olsun ins. Cok sukur esimde ben kadar istekli sonuna kadar yanyana savasicaz bebegimiz olsun diye diyor kuzumm benim :)
Canim o değerlerin düzeltilemiyor mu ilaçla vs bence tüp bebek için çok erken hem hamile de kalabilmissin kimyasal olmasi önemli değil Dr un böyle demesine şasirdim yaşınız mi çok büyük olduğu için direk onu önerdi acaba kaç yasindasiniz3 aydır deniyoruz bana tüp bebek için erken geldi bilemiyorum.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. HSG çektirdim temiz. Bu ay bir tane yumurtam olgunlaştı. Bi tanesi de fena değildi aslında ama Dr ekarte etti kafadan.bakalım ben klomen vb kullanmadım direk ovitrelle iğne oldum 13. Gün
Tebrik ederim canım insâllah sağlıcakla ve hayirlisiyla hepimiz kucağımiza alabiliriz yavrularimizi allah tamamına erdirsinve sonuç pozitif
demekki benim doktor ondan verdi aferim onaProgestan bebişın sana tutunsun düşmesin diye vermiş canım cagirmadiysa gitmene gerek yok 14 gün sonra gebelik testlerine baslayabilirsin adetin bir kaç gün gecikebilir ilk defa kullanıyorsan bilgin olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Sağol cnm Allah razı olsunTebrik ederim canım insâllah sağlıcakla ve hayirlisiyla hepimiz kucağımiza alabiliriz yavrularimizi allah tamamına erdirsin
Ben 28 yaşındayım rezervim düşük olduğu için elimi çabuk tutmak adına söylediler, hani hemen olamazsam yumurtalarımı bitirmemek adına. 3.5 yıllık evlilik 3 aydır düşünüyoruz. İlk ay fsh ın düşmesi için primolut kullandımCanim o değerlerin düzeltilemiyor mu ilaçla vs bence tüp bebek için çok erken hem hamile de kalabilmissin kimyasal olmasi önemli değil Dr un böyle demesine şasirdim yaşınız mi çok büyük olduğu için direk onu önerdi acaba kaç yasindasiniz
ben erken dönemde yaşadım değerim kaça kadar ulaşıp düştü bilmiyorum ama keseyi göremedik.merak etme iki oğlumda da keseyi önce gördük daha sonraki haftalarda bebeği gördük.senin bebiş büyümüş şimdi kalbi pıt pıt atıyordur.boşuna telaş yapma canım.Sen bunları erken yaşadın ama di mi..? Benim hcg 10000'leri geçti. Çok oldu. Keseyi de gördük ama korkuyorumİçinde bebiş yoksa diye.
canım herhalde senin bu şiddetli ağrılar 2 iğneden kaynaklanıyor olabilir bendede ağrı var ama çok rahatsız etmiyo geçer inşallah sonu güzel olur inşallah emeklerimizinkızlar günaydın
igneyi vurulalı 3.cü günüm bugün agrıdan ölüyorum kasıklarım belim çok ağrıyo gaz sancısı gibi sıkıştırıyorbugünde progestan a başladım o biraz hafifletir inşallah
Bana doktor inofolic verdi inozitol+ folic asit yani. Yunurtaların güçlenmesi için bazıları günde 2 kullanıyor. Bana 1 kez dedi. Bundaki folic asit miktarı daha düşük olduğu için ben folidoce a da devam ediyorum.canım herhalde senin bu şiddetli ağrılar 2 iğneden kaynaklanıyor olabilir bendede ağrı var ama çok rahatsız etmiyo geçer inşallah sonu güzel olur inşallah emeklerimizin
evet ilk kez kullanıyorum hayırlısıyla olur inş , çok teşekkür ederimProgestan bebişın sana tutunsun düşmesin diye vermiş canım cagirmadiysa gitmene gerek yok 14 gün sonra gebelik testlerine baslayabilirsin adetin bir kaç gün gecikebilir ilk defa kullanıyorsan bilgin olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, gönlünüze göre versin inşallah canımBen 28 yaşındayım rezervim düşük olduğu için elimi çabuk tutmak adına söylediler, hani hemen olamazsam yumurtalarımı bitirmemek adına. 3.5 yıllık evlilik 3 aydır düşünüyoruz. İlk ay fsh ın düşmesi için primolut kullandım
İnşallah canım inşallah.. Çok saolben erken dönemde yaşadım değerim kaça kadar ulaşıp düştü bilmiyorum ama keseyi göremedik.merak etme iki oğlumda da keseyi önce gördük daha sonraki haftalarda bebeği gördük.senin bebiş büyümüş şimdi kalbi pıt pıt atıyordur.boşuna telaş yapma canım.
Merhaba, hayırlı olsun.. Daha önce ağrıların adetinden önce başlar mıydı? Mesela benim adetime neredeyse 10 gün kala çok hafif de olsa karnım çok seyrek sızlamaya başlardı. Sonra artar ve zamanı gelince regl olurdum. Hamileliğimi öğrendiğim ay da aynısı oldu, ama ağrılar artmasına rağmen regl gelmedi. Regl olcam heveslenmiyim diye 2 gün bekledim. Olmadım :) İnşallah senin de adet ağrısı değildir, çünkü ayırt edilmiyor gerçekten.Kızlar Merhaba bende bu ay klomen kullandım ve ardından çatlatma iğnesi bugün 13. gün iğnenin adet sancısı gibi sancım var. Adetime 5 gün var daha anlayamadım. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Testte yapmaya cesaretim yok
Hayırlı olsun tedavin canıımm.. İnşallah hayırlısıyla bu ay güzel sonuca ulaşırsınmerhaba bende cumartesi gunu yumurta kontrolune gidecegim insallah gelisir de yaparim igneyi
merhaba canım adet sancısı gibi olan ağrılar gebelik belirtisi de olabiliyo değişiyo yani burda öyle ağrısı olup gebe olduğunu öğrenen biçok kişi var ama kesin sonuç test tabi,bence 2 gün daha bekleyip idrar testi yap sonrada kan testi rabbim gönlüne göre versinKızlar Merhaba bende bu ay klomen kullandım ve ardından çatlatma iğnesi bugün 13. gün iğnenin adet sancısı gibi sancım var. Adetime 5 gün var daha anlayamadım. Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Testte yapmaya cesaretim yok
Elimizden geleni yapalım da, Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah canım.. Kalbini ferah tut.. Olmadığı zaman hayırlısı değilmiş demek ki diye düşün.. Yolda bebişler zaten yoldaaainsallah cok tesekkur ederim burada gercekten moral buluyorum sizin gibi hayirli haberleri aldikca
ben tedaviyi bıraktım canım bu ay olursa olur olmazsa olmaz dedim ama rahim filmi istedi onu çektircem galiba hayırlısı ama hiç tedavi falan istemiyom doktor diyor eşinde sende iyisin eee daha napım bilmemki
insallah hamilelerin duasi kabul olurmus dua edin bizedeElimizden geleni yapalım da, Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah canım.. Kalbini ferah tut.. Olmadığı zaman hayırlısı değilmiş demek ki diye düşün.. Yolda bebişler zaten yoldaaaGeliyorlaaarr
İğneyle mi ikizlere hamile kaldınız?Esmacım rahim flimi cektir bence ben ikizlerime flimden sonra hamile kalmıştım.hiç bekleme canım yaşımız ilerliyor biran önce gelsin bebeklerimiz Allah ın izniyle bu ay benim olmazsa belimi cektirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?