merhaba canım adet sancısı gibi olan ağrılar gebelik belirtisi de olabiliyo değişiyo yani burda öyle ağrısı olup gebe olduğunu öğrenen biçok kişi var ama kesin sonuç test tabi,bence 2 gün daha bekleyip idrar testi yap sonrada kan testi rabbim gönlüne göre versin
Kızlar çok teşekkür ederim cumartesi günü yapacağım test eğer regl olmazsam dua edin nolur ..Adetlerim çok sancılı geçer ve bir kaç gün önceden ağırmaya başlar fakat ilk gün çok şiddetli ağrır sanki heran olcakmış gibi şuan 5 gün var daha..Merhaba, hayırlı olsun.. Daha önce ağrıların adetinden önce başlar mıydı? Mesela benim adetime neredeyse 10 gün kala çok hafif de olsa karnım çok seyrek sızlamaya başlardı. Sonra artar ve zamanı gelince regl olurdum. Hamileliğimi öğrendiğim ay da aynısı oldu, ama ağrılar artmasına rağmen regl gelmedi. Regl olcam heveslenmiyim diye 2 gün bekledim. Olmadım :) İnşallah senin de adet ağrısı değildir, çünkü ayırt edilmiyor gerçekten.
inşallah dileğin gerçekleşir canımKızlar çok teşekkür ederim cumartesi günü yapacağım test eğer regl olmazsam dua edin nolur ..Adetlerim çok sancılı geçer ve bir kaç gün önceden ağırmaya başlar fakat ilk gün çok şiddetli ağrır sanki heran olcakmış gibi şuan 5 gün var daha..
İğneyle mi ikizlere hamile kaldınız?
Canım önce flim cektirdim sonra klomen kullandım ikiz oldu ve düşük yaptım
korkma canım ya hiç bişe anlamıyosunMerhaba kızlarben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektiricem anestezili olacak ama bu sefer de anesteziden ve o ortamdan korkuyorum
dua edin bana sorunsuz atlatayım şunu..
Merhaba kızlarben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektiricem anestezili olacak ama bu sefer de anesteziden ve o ortamdan korkuyorum
canım herhalde senin bu şiddetli ağrılar 2 iğneden kaynaklanıyor olabilir bendede ağrı var ama çok rahatsız etmiyo geçer inşallah sonu güzel olur inşallah emeklerimizin
korkma canım ya hiç bişe anlamıyosun
İnşallah benim de kolay olur doktorum kendisi dedi anestezili olcak diye şimdi ondan korkuyorum:)ben henüz çektirmedim ama bir arkadaşım yeni çektirdi oda çok korkuyordu ama çok rahat oldu bitti birkaç dk da hemde anestezis
içini ferah tut bi çırpıda atlat inşallah
Canım anesteziliden hiç korkma. Anestezisiz olan bile rahat oluyor, anestezi olunca hiç bir şey anlamayacaksın kiiMerhaba kızlarben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektiricem anestezili olacak ama bu sefer de anesteziden ve o ortamdan korkuyorum
Hayır canım yaa.. Gerek yok.. Böyle kötü şeyler düşünme. Adetin ne zaman bitti?İnşallah kolayca geçer düşük yaptığımda gittiğim hastane orası kötü anılarım depreşicek şimdiama yapıcak birşey yok güzel sonuçları olur inşallah
İnşallah benim de kolay olur doktorum kendisi dedi anestezili olcak diye şimdi ondan korkuyorum:)
Bir de film çektirdiğin ay korunmana gerek yok dedi ama nette o ay bebek olursa düşük olur verilen ilaç etkiler falan yazıyor o da kafamı karıştırdı:/
Saol canım inşallah yaa bugüne kadar iyiydim şimdi az kaldıya birden panik yaptımCanım anesteziliden hiç korkma. Anestezisiz olan bile rahat oluyor, anestezi olunca hiç bir şey anlamayacaksın kii
Bak bir alıntı buldum sana "anestezili olarak çektirdim..
inan bana kolundan iğne yapıyolar tek acısı o hemen uyuyosun zaten:)) 10 dk sonra uyanıyosun hiç ne ağrı e sızı ne panik ne stresin kalmıyo vall bak daha rahat daha kolay geçiyo"
Sonucun da iyi çıkacak inşallah canıımm
Ay canım Allah korusun yaaa..!! Bu öyle solunumla alınan narkoz etkisi gibi değil canım. Öyle biliyorum.. Koldan iğne yapacaklarmış ve 10 dakika yani.. Ağır bir narkoz değil. Her şey güzel gidecek merak etmeeeSaol canım inşallah yaa bugüne kadar iyiydim şimdi az kaldıya birden panik yaptımanesteziden ayılamazsam diye bile korktum tövbe yarabbim Allah korusun:/
Yarın adetimin 6. Günü canm. Sen kaçıncı gün çektirmiştin?
Evet koldan iğneyle uçucam=) inşallah herşey güzel olur yarını da bir atlatsam rahatlıcam inşallah sonra da aşılama telaşı başlıcakAy canım Allah korusun yaaa..!! Bu öyle solunumla alınan narkoz etkisi gibi değil canım. Öyle biliyorum.. Koldan iğne yapacaklarmış ve 10 dakika yani.. Ağır bir narkoz değil. Her şey güzel gidecek merak etmeeeBir arkadaşım daha yarın sabah anestezili rahim filmi çektirecek. Seninki ne zaman? O senden önce girerse anlatırım sana.
Ben de 7. günü çektirmiştim canım. Doktor korunun falan demedi. Bir arkadaşıma da korunun demiş ama bana mantıklı gelmiyor. Çok ciddi bir şey olsa, bütün doktorlar demeli. Biz korunmadık.
Hadi hayırlısı canıımmEvet koldan iğneyle uçucam=) inşallah herşey güzel olur yarını da bir atlatsam rahatlıcam inşallah sonra da aşılama telaşı başlıcakben de korunmucam canm doktorum da öyle dedi.. Ben yarın sabah 10 da çektiricem inşallah
Saol canmmHadi hayırlısı canıımmUç bakaalıımmm
Arkadaşım da o saatlerde olacak. Anlatamam o zaman ama eminim "aaa.. bitiverdi anlamadım bir şey" diyeceksinŞimdiden geçmiş olsun canım
İnşallaahhhSaol canmminşallah arkadaşının da benim de kolay geçer
İnşallah kolayca geçer düşük yaptığımda gittiğim hastane orası kötü anılarım depreşicek şimdiama yapıcak birşey yok güzel sonuçları olur inşallah
İnşallah benim de kolay olur doktorum kendisi dedi anestezili olcak diye şimdi ondan korkuyorum:)
Bir de film çektirdiğin ay korunmana gerek yok dedi ama nette o ay bebek olursa düşük olur verilen ilaç etkiler falan yazıyor o da kafamı karıştırdı:/
Rahim filmi çekelim deyince ben rahim filmi miii dedimDoktoruna korktugunu söylediysne o seni rahatlatmak için anestezi demiştir.ayrıca çektiren hiç bi arkadaşa korun demedi hatta rahim filmi gebeliği kolaylaştırıyomuş
hadi bakalım inşallah önce rahim filmi sonra bebeişRahim filmi çekelim deyince ben rahim filmi miii dedimo da anestezili olcak zaten dedi
Evet bana da filmden sonra hamile kalan çok kişi var korunma dedi hayırlısı bakalım bi atlatayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?