Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Can kizlar arkadaslar ne guzel hepimiz birbirimizin dilinden anliyoruz bazen en yakinimiza bile diyemediklerimizi burda paylaşıyoruz. Benim gelecekten umidim var bu ay olmayabilir onumuzdeki aylarda da olmaya bilir... ama elbet bir gun rabbim yazdiysa o mujdeyi bizde alacagiz. Allah sizi bebeklerinizden ayirmasin insallah hep musmutlu olun :)

Hadi hayırlısı canıımm Uç bakaalıımmm
Arkadaşım da o saatlerde olacak. Anlatamam o zaman ama eminim "aaa.. bitiverdi anlamadım bir şey" diyeceksin Şimdiden geçmiş olsun canım
Dely hamile misin? Bir süre pek bakamadım foruma, hamilelik takvimini şimdi fark ettim. :) Oyy çok sevindim, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Herkese güzel günler kızlar bugün yine lekelenmem oldu pazartesi de uzun bir yolculuğa çıkacağım yarın bir Dr a mi görünsem ne yapsam moralim yine bozuldu

canlar herkese hayirli cumalar bende bugun sepethone icmistim kontrole gittim sol tarafta yumurtam 21 mm olmus ovit. vurdu iliski takvimi verdi rabbim duysun sesimizi mubarek gunde kucaklarimizi bos birakmasin
iğnen hayılrı olsun canım inş. pozitif sonuç alırsın

hayırlı cumalar kızlar bana bildirimler gelmiyo size geliyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…