İnşallah canm hepimize sağlıkla gelsin bebişlerhadi bakalım inşallah önce rahim filmi sonra bebeiş
Eşinin yanında olmasi çok güzel canım dely de bende 1 sene boyunca hamile kalamadik sonra ikimize de süpriz oldu birden yani demek istediğim kendinizi benim gibi hemen çocuğum olmuyor hiç olmayacak mı psikolojisine kaptırmayın hep derlerdi inanmazdim gerçekten zamanı var ve o zman gelince kendiliğinden tedavisiz bile oluyor
bana vermedi doktorÇatlatma iğnesi olan herkes progestan kullanıyor mu arkadaşlar
Dely hamile misin? Bir süre pek bakamadım foruma, hamilelik takvimini şimdi fark ettim. :) Oyy çok sevindim, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hadi hayırlısı canıımmUç bakaalıımmm
Arkadaşım da o saatlerde olacak. Anlatamam o zaman ama eminim "aaa.. bitiverdi anlamadım bir şey" diyeceksinŞimdiden geçmiş olsun canım
Normali kaç? Benim 36,3 oldu 35 oldu hani değişiyor gibi ben çok anlayamadımGünaydın kızlar
şahane bir gün ağrılarım geçti sanırım yumurtaları çatlattım ateşimde 36,7 çıkmış
Mesela şimdi ölçtüm 35,5Normali kaç
Normali kaç? Benim 36,3 oldu 35 oldu hani değişiyor gibi ben çok anlayamadım
benim ateşim hep 36,4 te seyrediyor o civarda çatlamadan önce düşüyor ve çatlayınca yükseliyor yani ben öyle biliyorumNormali kaç
Normali kaç? Benim 36,3 oldu 35 oldu hani değişiyor gibi ben çok anlayamadım
yok her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölççeksin ateş değişken bak burda detaylı yazıyorMe
Mesela şimdi ölçtüm 35,5
Çoğu veriyor progestan, dollenme olursa bebek daha iyi tutunsun diye, benim doktorum vajinadan uygulama öneriyor, yan etkisi olmuyor o zamanÇatlatma iğnesi olan herkes progestan kullanıyor mu arkadaşlar
iğnen hayılrı olsun canım inş. pozitif sonuç alırsıncanlar herkese hayirli cumalar bende bugun sepethone icmistim kontrole gittim sol tarafta yumurtam 21 mm olmus ovit. vurdu iliski takvimi verdi rabbim duysun sesimizi mubarek gunde kucaklarimizi bos birakmasin
Amin canm allah razı olsun sende durumlar neiğnen hayılrı olsun canım inş. pozitif sonuç alırsın
canım benim iki çocuğum varda büyükler bi tane daha olsun istedik olmuyo bende vazgeçtim artıkAmin canm allah razı olsun sende durumlar ne
Allah gönlüne göre versin canmcanım benim iki çocuğum varda büyükler bi tane daha olsun istedik olmuyo bende vazgeçtim artık
Sorunun neydi cnmHayırlı cumalar kızlar ben geldim hastaneden rahim filmimi çektirdim çok şükür temiz çıktı. Önümüzdeki ay aşılama yapıyoruz Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?