Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hayırlı cumalar kızlar ben geldim hastaneden rahim filmimi çektirdim çok şükür temiz çıktı. Önümüzdeki ay aşılama yapıyoruz Allah izin verirse.
geçmiş olsun canım korktuğun kadar yokmuş dimi

Kızlar merhaba,
Ben 13. Günümde iğne vurdurdum. 3 yumurtam vardı. Biri 11 cm, biri 14.7, diğeri de 18.9cm idi 12.gün . 13.gün gittiğimde 18.9 olan 23 cm olmuştu. Diğer ikisine bakmadı onlar zaten gelişmez diye.iğne vuruldum. Düşük ihtimal dedi olasılık olarak.tüp bebekte ısrarlı. 3.ay denemede. 1 kez kimyasal oldu. AMH düşük. O yüzden çoğu Dr aynı şeyi söylüyor. Siz ne yapardınız? Benimle aynı durumda olan var mı? Direk tüp bebek mi deneyeyim? Ben de kafamda 2 ay biçtim kendime eşim çok da gönüllü değil tabi. O olacağına inanıyor

arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo yani benim 5.gün oldu yaptıralı hala obulasyon testinde çift çizgi çıkıyo.iğnenin etksinden mi yoksa çatlatma devam ediyo mu sizce

arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo yani benim 5.gün oldu yaptıralı hala obulasyon testinde çift çizgi çıkıyo.iğnenin etksinden mi yoksa çatlatma devam ediyo mu sizce
Canım on gün kesin sürüyor iğnenin etkisi benim arkadaşım 12. Gün pozitif sonucu almıştı

Merhaba cnm benim de bugun 5. Gün oldu
Peki bişe soracağım sana bende hiç ağrı olmadı bu güne kadar sende oldu mu hic

Merhaba cnm benim de bugun 5. Gün oldu
Peki bişe soracağım sana bende hiç ağrı olmadı bu güne kadar sende oldu mu hic
ya ilk gün olmadı ikinci gün sağ tarafım da ara ara kasıldı ağrı da diyemem ama sızı şeklinde oldu doktoru aradım sordum hafif ağrım var benim diye normal dedi şu an bile ara ara yine kasılıyo sağ tarafım

Anladım cnm teşekkür ederim :))
peki yumurta catlamismidir

ayyy cnaım aynen benimde hemde kan kırmızı demek iğnedenmiş

Anladım cnm teşekkür ederim :))
peki yumurta catlamismidir
valla bilemiyorum ki yarın kontrol var yine gitcem bakalım doktora ne dicek ovulasyon testine göre çift çizgi net görünüyo çatladı görünüyo tabi gerisi allaha kalmış bakalım nolcak ne bitcek inş iyi bi sonuç alırız

İnşallah hayırlı haberler alırsın cnm
Ayen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…