Canım ben temmuzda düşük yapmıştım ondan sonra son 3 ay klomen kullandım olmadı doktorum da aşılama yapalım öncesinde film çekelim dedi şükür çektirdim kurtuldum:)Sorunun neydi cnm
geçmiş olsun canım korktuğun kadar yokmuş dimiHayırlı cumalar kızlar ben geldim hastaneden rahim filmimi çektirdim çok şükür temiz çıktı. Önümüzdeki ay aşılama yapıyoruz Allah izin verirse.
Ay saol canm hiç sorma leyla oldumgeçmiş olsun canım korktuğun kadar yokmuş dimi
Bi sorunun yok oyleyse rabbim hepimize nasip etsnCanım ben temmuzda düşük yapmıştım ondan sonra son 3 ay klomen kullandım olmadı doktorum da aşılama yapalım öncesinde film çekelim dedi şükür çektirdim kurtuldum:)
Canım on gün kesin sürüyor iğnenin etkisi benim arkadaşım 12. Gün pozitif sonucu almıştıarkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo yani benim 5.gün oldu yaptıralı hala obulasyon testinde çift çizgi çıkıyo.iğnenin etksinden mi yoksa çatlatma devam ediyo mu sizce
Amin canm yok çok şükürBi sorunun yok oyleyse rabbim hepimize nasip etsn
ovulasyon testin de mi pozitif sonucu aldı.hamilelik testi ne zaman yapılmalı kiCanım on gün kesin sürüyor iğnenin etkisi benim arkadaşım 12. Gün pozitif sonucu almıştı
çatlatma iğnesi çok kafamı karıştırdı benim ya :)ovulasyon testin de mi pozitif sonucu aldı.hamilelik testi ne zaman yapılmalı ki
Merhaba cnm benim de bugun 5. Gün olduarkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo yani benim 5.gün oldu yaptıralı hala obulasyon testinde çift çizgi çıkıyo.iğnenin etksinden mi yoksa çatlatma devam ediyo mu sizce
ya ilk gün olmadı ikinci gün sağ tarafım da ara ara kasıldı ağrı da diyemem ama sızı şeklinde oldu doktoru aradım sordum hafif ağrım var benim diye normal dedi şu an bile ara ara yine kasılıyo sağ tarafımMerhaba cnm benim de bugun 5. Gün oldu
Peki bişe soracağım sana bende hiç ağrı olmadı bu güne kadar sende oldu mu hic
Anladım cnm teşekkür ederim :))ya ilk gün olmadı ikinci gün sağ tarafım da ara ara kasıldı ağrı da diyemem ama sızı şeklinde oldu doktoru aradım sordum hafif ağrım var benim diye normal dedi şu an bile ara ara yine kasılıyo sağ tarafım
ayyy cnaım aynen benimde hemde kan kırmızı demek iğnedenmişarkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyo yani benim 5.gün oldu yaptıralı hala obulasyon testinde çift çizgi çıkıyo.iğnenin etksinden mi yoksa çatlatma devam ediyo mu sizce
valla bilemiyorum ki yarın kontrol var yine gitcem bakalım doktora ne dicek ovulasyon testine göre çift çizgi net görünüyo çatladı görünüyo tabi gerisi allaha kalmış bakalım nolcak ne bitcek inş iyi bi sonuç alırızAnladım cnm teşekkür ederim :))
peki yumurta catlamismidir
iğneden demek ki çatladı mı yumurta çatlamadı mı bilmiyorum tabi :)ayyy cnaım aynen benimde hemde kan kırmızı demek iğnedenmiş
iğneden demek ki çatladı mı yumurta çatlamadı mı bilmiyorum tabi :)
İnşallah hayırlı haberler alırsın cnmvalla bilemiyorum ki yarın kontrol var yine gitcem bakalım doktora ne dicek ovulasyon testine göre çift çizgi net görünüyo çatladı görünüyo tabi gerisi allaha kalmış bakalım nolcak ne bitcek inş iyi bi sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?