Kızlar günaydın herkesee
Cuma günü fabrikaya gitmem gerekti. İstanbuldan 100 km mesafede. Denetimler olunca gitmem gerekiyor maalesef. Yoğundum. Bakamadım buraya. Hafta sonu da giremedim. Bu hafta yine gidicem. Geçen sene 3 ay boyunca her gün gidip gelmiştim. Ay çok sıkıldım artık. Çok yoruldum. Allah gönlüme göre versin inşallah..
Canım çok teşekkür ederimAllah'a şükür iyiyim Bir yandan rahatım ama bir yandan da kütük gibi laptopu ordan oraya taşıyorum, biraz endişeleniyorum ama, dikkat ediyorum. Napiyim, iş işte.. Çok uzun süre taşımamaya dikkat ediyorum.. Çarşamba günü büyük gün :) Allah nasip ederse bebeğin pıtpıtlarını duymak için bekliyoruz.. Allah sağlık versin inşallah..
Aklım sendeydi aslında hiç fırsatım olmadı, yazamadım. Çok sevindim tamiz çıkmış filminHissetmemişsin de, okudum.. Aşılaman da tutacak inşallah hayırlısıyla canıımmm
Canım olumlu olman ne güzel yaaBöyle düşündüğün sürece dediğin gibi kavuşacaksın mutlaka bebişineee Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaahhh.... Kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursuuunn
Ah canım yaaEvet tatlıımm.. Çook teşekkür ederiimm Darısı sizlere.. Tüm isteyenlere inşallah.. Çarşamba kalp atışları için gidicez. Allah'ın izniyle duyarsak baya bir rahatlıcam.. Şu anda hala tedirginlik var.. Umarım benimledir.. Amin canıımm.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallaahhh
Vaz mı geçtin canıımm..? Aaa.. Hayırlısı olsun canım yaaaAllah evlatlarına sağlık versin.. Belki de bir sürpriz gelir.. Allah kısmet eder belki dee.. Hayırlısı inşallaahh..
OleyyArkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066
Arkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066
Ay inşallah hadi gelirsede kısmetiyle gelsinArkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066
Hayırlı olsun canım öyle düşünme dış gebelik tekrar eden birsey degilki inşallah allah tamamına erdirirSaolun kizlar
.kan verdim öğlencikacak ssonuç.daha önce dis gebelik geçirdim .çok korkuyorum yine olacak diye.kasiklarimda agri var hep.normal değil gibi.psikopat olacagim
çok erken test yapmışsın iğnenin etkisi 10-12 gün geçmiyormuşkızlar iğne olalı 7. günüm testte silik 2. çizgi çıktı normal mi?
belirtiler ciddi anlamda yaşıyorum gögüs,kasık ve bulantı daha önce 2 kez hamilelik geçirdim ama düşük yaptım.çok erken test yapmışsın iğnenin etkisi 10-12 gün geçmiyormuş
belirtiler ciddi anlamda yaşıyorum gögüs,kasık ve bulantı daha önce 2 kez hamilelik geçirdim ama düşük yaptım.
az çok kestirebiliyorum olanları ama şimdi yalanı bir pozitifmi bu?
valla iğnenin etkisinin enaz 10 sürdüğünü biliyorum çünkü içindeki lh değerinnden çizgi çıakabiliyormuş bana öyle söylemişelerdi.Ama inşallah seninki gerçek çıkar
bir ihtimal bile varmı doğru olması için canım? çok üzüldüm bak şimdi
benimde bikaç gün ovülasyon testlerim çok kırmızı çıkmıştı arkadaşalar bana 10 gün geçmeden hiçbi test yapmamı söyledi doğruuluk payı yok diye bende bıraktım yapmayı
sen yinede üzülme belki seninki erkencecikten tutmuştur
ben 24 ü sabah oldum 8 gün oluyor sanırımsenin kaç gün oldu canım iğne olalı şuan çok tuhaf oldum
belirtiler varmı peki? hevesim kaçtı benim yaben 24 ü sabah oldum 8 gün oluyor sanırım
valla benim belimin ağrısı hiç geçmedi iğneden sonrabelirtiler varmı peki? hevesim kaçtı benim yakeşke test yapmasaydım
canım sen neden normal test yapmıyorsun? hem ilk 2 gün çok erken değil mi?valla benim belimin ağrısı hiç geçmedi iğneden sonraara ara kasık ağrım oluyor ama ben pek kendimi dinlemem,bide oyüzden hiç düşünmüyorum ilk 2 gün ovülasyon testi yapmıştım kızlar öyle deyince onuda bıraktım
canım sen neden normal test yapmıyorsun? hem ilk 2 gün çok erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?