Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Allah hic birimizi umitsiz birakmasin dermansiz dert vermesin insallah canim...

ee kizlar ccalismalar nasil gidiyor. Kimlerde.ne.var ne yok:)

Saolun kizlar
.kan verdim öğlencikacak ssonuç.daha önce dis gebelik geçirdim .çok korkuyorum yine olacak diye.kasiklarimda agri var hep.normal değil gibi.psikopat olacagim

Saolun kizlar
.kan verdim öğlencikacak ssonuç.daha önce dis gebelik geçirdim .çok korkuyorum yine olacak diye.kasiklarimda agri var hep.normal değil gibi.psikopat olacagim
Hayırlı olsun canım öyle düşünme dış gebelik tekrar eden birsey degilki inşallah allah tamamına erdirir

kızlar iğne olalı 7. günüm testte silik 2. çizgi çıktı normal mi?

çok erken test yapmışsın iğnenin etkisi 10-12 gün geçmiyormuş
belirtiler ciddi anlamda yaşıyorum gögüs,kasık ve bulantı daha önce 2 kez hamilelik geçirdim ama düşük yaptım.
az çok kestirebiliyorum olanları ama şimdi yalanı bir pozitifmi bu?

belirtiler ciddi anlamda yaşıyorum gögüs,kasık ve bulantı daha önce 2 kez hamilelik geçirdim ama düşük yaptım.
az çok kestirebiliyorum olanları ama şimdi yalanı bir pozitifmi bu?

valla iğnenin etkisinin enaz 10 sürdüğünü biliyorum çünkü içindeki lh değerinnden çizgi çıakabiliyormuş bana öyle söylemişelerdi.Ama inşallah seninki gerçek çıkar

valla iğnenin etkisinin enaz 10 sürdüğünü biliyorum çünkü içindeki lh değerinnden çizgi çıakabiliyormuş bana öyle söylemişelerdi.Ama inşallah seninki gerçek çıkar

bir ihtimal bile varmı doğru olması için canım? çok üzüldüm bak şimdi

bir ihtimal bile varmı doğru olması için canım? çok üzüldüm bak şimdi

benimde bikaç gün ovülasyon testlerim çok kırmızı çıkmıştı arkadaşalar bana 10 gün geçmeden hiçbi test yapmamı söyledi doğruuluk payı yok diye bende bıraktım yapmayı
sen yinede üzülme belki seninki erkencecikten tutmuştur

senin kaç gün oldu canım iğne olalı şuan çok tuhaf oldum

belirtiler varmı peki? hevesim kaçtı benim ya keşke test yapmasaydım
valla benim belimin ağrısı hiç geçmedi iğneden sonra ara ara kasık ağrım oluyor ama ben pek kendimi dinlemem,bide oyüzden hiç düşünmüyorum ilk 2 gün ovülasyon testi yapmıştım kızlar öyle deyince onuda bıraktım

canım sen neden normal test yapmıyorsun? hem ilk 2 gün çok erken değil mi?

canım sen neden normal test yapmıyorsun? hem ilk 2 gün çok erken değil mi?

ovülasyon testi tam yumurtlama günün belli ediyor ben iğneyi yapmadan öncede yapıyodum ama iğneden sonra çok kırmızı çıkınca buraya yazdım kızlarda yapma deynce bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…