Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ovülasyon testi tam yumurtlama günün belli ediyor ben iğneyi yapmadan öncede yapıyodum ama iğneden sonra çok kırmızı çıkınca buraya yazdım kızlarda yapma deynce bıraktım
anladım canım, hep bir umuda bağlanıyoruz Allah gönlümüze göre versin Amin ...

aynen canım sende moralini bozma inşallah hamilesindir azcık dişini sık sadece test yapmak için

şimdi test bayağı belirgin sen nasıl sabrediyorsun vallahi şaşırdım ve iğneden sonra ki birlikte olduk bir daha olmadı eşim gitmek zorunda kaldı, aslına bakarsan buruğum belkide hiç olmamıştır.

şimdi test bayağı belirgin sen nasıl sabrediyorsun vallahi şaşırdım ve iğneden sonra ki birlikte olduk bir daha olmadı eşim gitmek zorunda kaldı, aslına bakarsan buruğum belkide hiç olmamıştır.
canım ben zaten normalde de ketumum biraz ne bileyim hiç içimden gelmiyor test yapmak yani şimdilik belki son günler dayanamazsam yaparım belki ama bneim şuanki kararım reglim geçmeden yapmamak bakalım kısmet
hiç dert etme olcak olduktan sonra 1 kerede de olur içini ferah tut
yaş kaç sorun varmı ? ne kadar oldu evleneli

bir sorun yok canım 27 yaşındayım. bende bekleyeceğim 3-4 gün daha çok üzülmektense.
3 yıllık evliyim ya sen?

canim biraz erken olmus test icin 12 gunden sonra yapman lazim yoksa ignenin etkisiyle yanilabilirsin.

bir sorun yok canım 27 yaşındayım. bende bekleyeceğim 3-4 gün daha çok üzülmektense.
3 yıllık evliyim ya sen?
sabırsızlığın belki de uzun süre beklediğinden olabilir ama en güzeli sabretmek baksana sonra ne kadar üzülüyoruz işte
ben 33 yaşıma girdim 2 senelik evliyim hiç korunmadık biara prolaktinim yüksek çıktı ilaçla düşürdüler sonra klomen ve iğne işte kısmet be canım vardır beklediğimiz bi gün inşallah bu ay olur

benim bu gun dorduncu gunum catlamak uzereyim gunler gecmiyor

ben 29 yasindayim 2.5 sene oldu evleneli hic korunmadik ama nasip olmadi. ilk denemem insallah Allah benimle beraber isteyen herkese nasip etsin

çok doğru söylüyorsun ama kalbimize söz geçmiyor, neden bilmiyorum ama kendimi çok yorgun ve kalbi kırık hissediyorum.
hiç içimden birşey yapmak gelmiyor...

benim bu gun dorduncu gunum catlamak uzereyim gunler gecmiyor

sorma, ne sinir bir durum

canim testin dogrulugunu ignenin etkisi gectikten sonra anlayabilirsin 7 gun cok erken 5 -6 gun daha bekle derim insallah Allah gonlune gore versin
amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ne zaman geçiyor nede bizim acımız

evet öyle, birde ben 2 düşük yaptım acısını kat kat yüreğim de, kimse anlamıyor sanki bende artık konuşmuyorum.

amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ne zaman geçiyor nede bizim acımız
evet canim insan sabirsiz oluyor ama iste her seyin bi zamani var hayirli zamanda tez zamanda insallah olur bizimde

evet öyle, birde ben 2 düşük yaptım acısını kat kat yüreğim de, kimse anlamıyor sanki bende artık konuşmuyorum.
insallah Allah gonlunun sizisini dindirir sana cifter cifter tosuncuklar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…