- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
anladım canım, hep bir umuda bağlanıyoruz Allah gönlümüze göre versin Amin ...ovülasyon testi tam yumurtlama günün belli ediyor ben iğneyi yapmadan öncede yapıyodum ama iğneden sonra çok kırmızı çıkınca buraya yazdım kızlarda yapma deynce bıraktım
aynen canım sende moralini bozma inşallah hamilesindir azcık dişini sık sadece test yapmak içinanladım canım, hep bir umuda bağlanıyoruz Allah gönlümüze göre versin Amin ...
aynen canım sende moralini bozma inşallah hamilesindir azcık dişini sık sadece test yapmak için
canım ben zaten normalde de ketumum biraz ne bileyim hiç içimden gelmiyor test yapmak yani şimdilikşimdi test bayağı belirginsen nasıl sabrediyorsun vallahi şaşırdım ve iğneden sonra ki birlikte olduk bir daha olmadı eşim gitmek zorunda kaldı, aslına bakarsan buruğum belkide hiç olmamıştır.
canım ben zaten normalde de ketumum biraz ne bileyim hiç içimden gelmiyor test yapmak yani şimdilikbelki son günler dayanamazsam yaparım belki ama bneim şuanki kararım reglim geçmeden yapmamak bakalım kısmet
hiç dert etme olcak olduktan sonra 1 kerede de olur içini ferah tut
yaş kaç sorun varmı ? ne kadar oldu evleneli
canim biraz erken olmus test icin 12 gunden sonra yapman lazim yoksa ignenin etkisiyle yanilabilirsin.şimdi test bayağı belirginsen nasıl sabrediyorsun vallahi şaşırdım ve iğneden sonra ki birlikte olduk bir daha olmadı eşim gitmek zorunda kaldı, aslına bakarsan buruğum belkide hiç olmamıştır.
sabırsızlığın belki de uzun süre beklediğinden olabilir ama en güzeli sabretmek baksana sonra ne kadar üzülüyoruz iştebir sorun yok canım 27 yaşındayım. bende bekleyeceğim 3-4 gün daha çok üzülmektense.
3 yıllık evliyim ya sen?
yani test yanlış diyorsun?canim biraz erken olmus test icin 12 gunden sonra yapman lazim yoksa ignenin etkisiyle yanilabilirsin.
ben 29 yasindayim 2.5 sene oldu evleneli hic korunmadik ama nasip olmadi. ilk denemem insallah Allah benimle beraber isteyen herkese nasip etsinsabırsızlığın belki de uzun süre beklediğinden olabilir ama en güzeli sabretmek baksana sonra ne kadar üzülüyoruz işte
ben 33 yaşıma girdim 2 senelik evliyim hiç korunmadık biara prolaktinim yüksek çıktı ilaçla düşürdüler sonra klomen ve iğne işte kısmet be canım vardır beklediğimiz bi gün inşallah bu ay olur
sabırsızlığın belki de uzun süre beklediğinden olabilir ama en güzeli sabretmek baksana sonra ne kadar üzülüyoruz işte
ben 33 yaşıma girdim 2 senelik evliyim hiç korunmadık biara prolaktinim yüksek çıktı ilaçla düşürdüler sonra klomen ve iğne işte kısmet be canım vardır beklediğimiz bi gün inşallah bu ay olur
benim bu gun dorduncu gunum catlamak uzereyim gunler gecmiyor
ben 29 yasindayim 2.5 sene oldu evleneli hic korunmadik ama nasip olmadi. ilk denemem insallah Allah benimle beraber isteyen herkese nasip etsin
canim testin dogrulugunu ignenin etkisi gectikten sonra anlayabilirsin 7 gun cok erken 5 -6 gun daha bekle derim insallah Allah gonlune gore versinyani test yanlış diyorsun?
çok doğru söylüyorsun ama kalbimize söz geçmiyor, neden bilmiyorum ama kendimi çok yorgun ve kalbi kırık hissediyorum.
hiç içimden birşey yapmak gelmiyor...
okadar haklısın ki gönlünde bir hayal yatıyor ama ulaşamıyorsun .bu da bizim imtihanımız demekki inşallah daha fazla beklemeyiz
amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ne zaman geçiyor nede bizim acımızcanim testin dogrulugunu ignenin etkisi gectikten sonra anlayabilirsin 7 gun cok erken 5 -6 gun daha bekle derim insallah Allah gonlune gore versin
insallahbenim de ilk iğnem olduinşallah bu ay hepimizin yüzü güler
evet canim insan sabirsiz oluyor ama iste her seyin bi zamani var hayirli zamanda tez zamanda insallah olur bizimdeamin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ne zaman geçiyor nede bizim acımız
insallah Allah gonlunun sizisini dindirir sana cifter cifter tosuncuklar nasip ederevet öyle, birde ben 2 düşük yaptım acısını kat kat yüreğim de, kimse anlamıyor sanki bende artık konuşmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?