- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah bu sefer yüzün güler canımevet öyle, birde ben 2 düşük yaptım acısını kat kat yüreğim de, kimse anlamıyor sanki bende artık konuşmuyorum.
Allah razı olsun canım benim ne güzel bir dua, Rabbim sana da ve dileyen tüm kadınlara versin. Amin.insallah Allah gonlunun sizisini dindirir sana cifter cifter tosuncuklar nasip eder
Aminnn canım benim dilerim hepimizin yüzü güler... hepimiz sevincimizi paylaşırız buradaRabbim birdaha yaşatmasın inşallah bu sefer yüzün güler canım
evet yaa nasıl bi belirti olcak acaba yada kaçıncı gün hiç bilmiyorum benAllah razı olsun canım benim ne güzel bir dua, Rabbim sana da ve dileyen tüm kadınlara versin. Amin.
sende hiç belirti varmı?
amin canim her namazdan sonra dua ediyorum burdaki herkese ve isteyen herkese. Benim sadece kasiklarimda agri var ama daha cok erken genede umutlaniyorum ne bileyimAllah razı olsun canım benim ne güzel bir dua, Rabbim sana da ve dileyen tüm kadınlara versin. Amin.
sende hiç belirti varmı?
ayy aynı dert bende de var dişlerim çok ağrıyo 1 hafta geçsin de netleşsin diye bekliyorum ki dün gece rüyama girdi dişçihatta dolgu yaptirmam gereken bi disim vardi bu gun disciye gittim hamile kalirsam gidemem hamileliktede bana eziyet diyesabirsizlik iste
ayy aynı dert bende de var dişlerim çok ağrıyo 1 hafta geçsin de netleşsin diye bekliyorum ki dün gece rüyama girdi dişçio bile diyo ilaçlar gebeliğe zarra vermez kullan sen diye nerem açık kaldıysa
cok az kalmis hadi hayirli haber insallahMerhabalarrSabah gittim kan verdim 2 de çıkacak dediler şimdi hastanenin labaratuvar sonuç sayfasını sürekli yeniliyorum Belki erken çıkar diye Ne diye 20 Dk erken çıkmaz ki sonuçlar
Amin cümlemizin yüzü gülsün inşallah :)cok az kalmis hadi hayirli haber insallah
Ah canım yaa.. Annene de maşallah.. O da anne oalcak yaştaymış dahaa :))Aminn İnşallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. :) Annem anane olmayı istemiyordu oda gneç anne olmuş şu an 39 yaşında bakalım gebeysem ne olacak :) Sürç-ü lisan ettiğim kusura bakmayın arkadaşlar ne yazdığımı ne yaptığımı bilemiyorumda biraz
Hayırlı sonucu alırsınız inşallaahhhMerhabalarrSabah gittim kan verdim 2 de çıkacak dediler şimdi hastanenin labaratuvar sonuç sayfasını sürekli yeniliyorum Belki erken çıkar diye Ne diye 20 Dk erken çıkmaz ki sonuçlar
Benim de kasıklarım ağrımıştı canım.. Başka da bir şey olmamıştı. Senin de az kalmış. güzel haberi alırsınız inşallahhBenimde igne sonrasi 13. Günüm bugün içim deli gibi test yapmak istese de mantigim geçmesini bekle diyor kasiklarim sağ ve sol da acayip batma var başka da bisey yok
Olacak canım o zaman.. zamanını bekliyor minikler.. Allah hayırlı zamanda nasipe tsin inşallaahhHersey normal cıkmıştı dr olur diyordu olmadı nasip az önce bir teyze vardı ona gittik göbegin yerinde degil dedi bel agrım ondanmış sallan dedi parkda sonrada sıcak su koy dedi yapayım bakalım ne olacak. Allah razı olsun kardeşim...
Canım sorun yoktur içini ferah tuutt.. Allah yavrularımızı korusuunnCanim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizin
Kızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
Ahh yerim ben onuKızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
Sen de daha çok küçükmüşsün canıım.. Hiç merak etme.. Elbette olacak.. Zamanıni bekliyor. en kısa zamanda olur inşallah. Gönlünü ferah tutmerhaba hamis adaylari :) iyi aksamlar bnde klomen kullandim ve adetimn 13.gunu yani gecen persembe ovitrelle vuruldum. 23 yasindaym 2.5 senelik evliyim ve 20 aydr bebis istiyorz kimyasal gebelk yasadm tam 1yil once esimnde bnmde hic bi problemimz yok Hamdolsun.( kisaca kendmi derdmi ozetlemek istedm) subat 26 igne mi oldum
Arkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066
Ay canıımm.. İnşallah hamilesin... Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. Çok sevindiimmSaolun kizlar
.kan verdim öğlencikacak ssonuç.daha önce dis gebelik geçirdim .çok korkuyorum yine olacak diye.kasiklarimda agri var hep.normal değil gibi.psikopat olacagim
Canım maalesef sen testi erken yapmışsın.. tabi ki hamile olma ihtimalin var, inşallah da hamilesindirbir ihtimal bile varmı doğru olması için canım? çok üzüldüm bak şimdi
Hahahayy aynı dert bende de var dişlerim çok ağrıyo 1 hafta geçsin de netleşsin diye bekliyorum ki dün gece rüyama girdi dişçio bile diyo ilaçlar gebeliğe zarra vermez kullan sen diye nerem açık kaldıysa
cook guzel bi haber saglikla dogup buyusun insallah
Ay çok teşekkür ederim yaaaAhh yerim ben onuMaşallah Delyy. Allah kucağınada Almayı nasip etsin Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?