Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Allah razı olsun canım benim ne güzel bir dua, Rabbim sana da ve dileyen tüm kadınlara versin. Amin.

sende hiç belirti varmı?
amin canim her namazdan sonra dua ediyorum burdaki herkese ve isteyen herkese. Benim sadece kasiklarimda agri var ama daha cok erken genede umutlaniyorum ne bileyim

dort gun oldu igne olali diyorum daha on gun var nasil gececek zaman

hatta dolgu yaptirmam gereken bi disim vardi bu gun disciye gittim hamile kalirsam gidemem hamileliktede bana eziyet diye sabirsizlik iste

hatta dolgu yaptirmam gereken bi disim vardi bu gun disciye gittim hamile kalirsam gidemem hamileliktede bana eziyet diye sabirsizlik iste
ayy aynı dert bende de var dişlerim çok ağrıyo 1 hafta geçsin de netleşsin diye bekliyorum ki dün gece rüyama girdi dişçi o bile diyo ilaçlar gebeliğe zarra vermez kullan sen diye nerem açık kaldıysa

Merhabalarr Sabah gittim kan verdim 2 de çıkacak dediler şimdi hastanenin labaratuvar sonuç sayfasını sürekli yeniliyorum Belki erken çıkar diye Ne diye 20 Dk erken çıkmaz ki sonuçlar

ayy aynı dert bende de var dişlerim çok ağrıyo 1 hafta geçsin de netleşsin diye bekliyorum ki dün gece rüyama girdi dişçi o bile diyo ilaçlar gebeliğe zarra vermez kullan sen diye nerem açık kaldıysa

valla nasil gececek bu surec bilmiyorum ama burasi bana iyi geliyor moral buluyorum sizlerle

Merhabalarr Sabah gittim kan verdim 2 de çıkacak dediler şimdi hastanenin labaratuvar sonuç sayfasını sürekli yeniliyorum Belki erken çıkar diye Ne diye 20 Dk erken çıkmaz ki sonuçlar
cok az kalmis hadi hayirli haber insallah

Kızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmm Rabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh

Son düzenleme:
Ah canım yaa.. Annene de maşallah.. O da anne oalcak yaştaymış dahaa :))

Hayırlı sonucu alırsınız inşallaahhh

Benimde igne sonrasi 13. Günüm bugün içim deli gibi test yapmak istese de mantigim geçmesini bekle diyor kasiklarim sağ ve sol da acayip batma var başka da bisey yok
Benim de kasıklarım ağrımıştı canım.. Başka da bir şey olmamıştı. Senin de az kalmış. güzel haberi alırsınız inşallahh

Olacak canım o zaman.. zamanını bekliyor minikler.. Allah hayırlı zamanda nasipe tsin inşallaahh

Canim cok sevindim inşallah böyle hersey yolunda gider allah kısmetini verir sen merak etme bende yarın gidiyorum hastaneye çok karışık duygular içindeyim allahım yüzümüze baksin insallah hepimizin
Canım sorun yoktur içini ferah tuutt.. Allah yavrularımızı korusuunn

cook guzel bi haber saglikla dogup buyusun insallah

Ahh yerim ben onu Maşallah Delyy. Allah kucağınada Almayı nasip etsin Amin inşallah

Sen de daha çok küçükmüşsün canıım.. Hiç merak etme.. Elbette olacak.. Zamanıni bekliyor. en kısa zamanda olur inşallah. Gönlünü ferah tut

Arkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066

Saolun kizlar
.kan verdim öğlencikacak ssonuç.daha önce dis gebelik geçirdim .çok korkuyorum yine olacak diye.kasiklarimda agri var hep.normal değil gibi.psikopat olacagim
Ay canıımm.. İnşallah hamilesin... Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. Çok sevindiimm Sakın kötü şeyler düşünme. Benim de hep kasıklarımda ağrı oldu. Hala da oluyor canım. Eğer kanama falan yoksa bir sorun yoktur ağrımasında. Rahim büyüdüğü için oluyor.. İnşallah sağlıklıdır canıımm..

bir ihtimal bile varmı doğru olması için canım? çok üzüldüm bak şimdi
Canım maalesef sen testi erken yapmışsın.. tabi ki hamile olma ihtimalin var, inşallah da hamilesindir ama iğnenin etkisi geçmediği için kesin hamilesin denemiyor. Adet günün bekle canım. Az daha sabıırr.. Allah gönlüne göre versiin..

Hahah Çok tatlısın yaa... Hayırlara çıksın canıımm.. doğru çıkar inşallahh Yaptır sen dişleriii

cook guzel bi haber saglikla dogup buyusun insallah
Ahh yerim ben onu Maşallah Delyy. Allah kucağınada Almayı nasip etsin Amin inşallah
Ay çok teşekkür ederim yaaa Çok saoluunn 1 sene bekledik biz de miniği gelsin diye.. Sonunda geldi yerleşti yerinee İnsan inanamıyor bile.. Allah sizlerin de yüzünü güldürsün inşallaaahhhhh!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…