kizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
Çok sevindim canıımmmkizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsinkizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
senin sonuc ne olduuHADİ GÖZÜN AYDIN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Daha çıkmadı sonuçsenin sonuc ne olduu
az daha sabir o zamanDaha çıkmadı sonuç
Sen de daha çok küçükmüşsün canıım.. Hiç merak etme.. Elbette olacak.. Zamanıni bekliyor. en kısa zamanda olur inşallah. Gönlünü ferah tut
Ay canıımm.. İnşallah hamilesin... Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. Çok sevindiimmSakın kötü şeyler düşünme. Benim de hep kasıklarımda ağrı oldu. Hala da oluyor canım. Eğer kanama falan yoksa bir sorun yoktur ağrımasında. Rahim büyüdüğü için oluyor.. İnşallah sağlıklıdır canıımm..
Canım maalesef sen testi erken yapmışsın.. tabi ki hamile olma ihtimalin var, inşallah da hamilesindirama iğnenin etkisi geçmediği için kesin hamilesin denemiyor. Adet günün bekle canım. Az daha sabıırr.. Allah gönlüne göre versiin..
HahahÇok tatlısın yaa... Hayırlara çıksın canıımm.. doğru çıkar inşallahh Yaptır sen dişleriii
Hamilesinnn nn tebrik ediyorum canım benim. Daha küçük ama Allah tamamina erdirsin.Beta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
kizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
tebrik ederim hamilesin :))Beta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
hamilesin canım gözünaydınArkadaşlar merhaba dun test yaptim ignenin18.günüydü silik çizgi cikti.birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim oluyorum meraktanEki Görüntüle 1440066
gözünaydın canım duymuşsun kalp atışlarınıKızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
Hadi hayırlı olsunBeta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
Ay canıımm... Hamilesin işteeeBeta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
Canım çok erken yapmışsın. Maalesef iğnedendir ama bu demek değil ki hamile değilsin. Sadece öğrenmek için çok erken. İğnenin üzerinden en az bir 12-14 gün geçsin, testini öyle yap. Ya da en iyisi adet gününün geçmesini bekle canım. Biliyorum sabretmek zor ama, işte böyle erken yapınca da bir türlü emin olamıyor insan. O yüzden beklemek en iyisi. Allah gönlüne göre versin..Teşekkür ederim canım yorumun için. Yani pozitif olmasi sadece sadece ignedenmidir sence.
Evet canıımmmgözünaydın canım duymuşsun kalp atışlarını
Kızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
Amin canım çok saoolllRabbim nazarlardan korusun çok sevindim gözünaydın canım
hamilenin duası tutarmış Allah razı olsun Rabbim kabul etsinAmin canım çok saoolllKardeşleri de gelsin çabucak inşallah Sizden yani benden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?