Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dely çok sevindim canım rahatlamışsındır dilerim tamamınada erersin inşallah

dely canımm çok sevindimm pıtpıtları duymuşsun gözünüzaydınn sağlıkla kucağına al inşallahh

Hamile haberleri gelmişş ne güzell sağlıkla alın kucağınıza

canım ne alemdesin ?
sağol canım ya bugün ne güzel haberler aldık inşallah bizde böyle mutlu haberler veririz bizimde test yapmamıza az kaldı böyle burda okudukça sabırsızlanıyorum artık,bugün benim belim ağrıyo hafif hafif inşallah hamilelik belrtisidirsen nasılsın varmı değişiklik

aynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim

aynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim
hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın,sen testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun

hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın,sen testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
benim adetim normalde ayın 10 da oda tam iğnenin 14.cü günü oluyo şanşıma şuan regliyi bekliym diyorum ama 10 gün geçince dayanabilirmiyim bilmiyorum sen ne zaman yapcan ?

Çok sevindim canım senin adına allah sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah bende Dr dan geldim Dr sınırda kalp atışı dedi laf arasinda sonra bir sıkıntı görmedim kalp atışında dedi birsey anlamadım 3 ay düşük tehliken var kanaman varsa dedi iğne verdi çok zor bir süreç allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin

benim adetim normalde ayın 10 da oda tam iğnenin 14.cü günü oluyo şanşıma şuan regliyi bekliym diyorum ama 10 gün geçince dayanabilirmiyim bilmiyorum sen ne zaman yapcan ?
benimde 10 unda 14.gün oluyo bende dayanamam yaa 12.gün yaparım diyorum

Geçmiş olsun canm inşallah sağlıkla alırsın kucağına, şimdilik bir sorun yok yani sevindim

Hamilesinnn nn tebrik ediyorum canım benim. Daha küçük ama Allah tamamina erdirsin.
Sağol canım Teşekkür
OTE="Sinemzt13, post: 39760114, member: 652871"]Beta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
Cnm Tebruk edeim sen de hanilesiin.ayni gun ogrendik bakalim neler olacak[/QUOTE]
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah kucağımıza Almayı nasip etsin

Sinemzt13 tatli telaslarin basliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…