İnşallah canıımm.. Çoğalacak çoğalacak hayırlısıylaahamilenin duası tutarmış Allah razı olsun Rabbim kabul etsin
ne güzel 2 hamile aldık bugün inş önümüzdeki zamanlarda çoğalır
dely çok sevindim canımKızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
inşallah sorun çıkmaz canım tebriklerkizlar sonuç geldi hamileyim.ama daha çok küçük iinşallah bu sefer sorun cikmaz
canım ne alemdesin ?inşallah sorun çıkmaz canım tebrikler
tamamdır kesin sonuç budur hamilesin tebrikler canımBeta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
sağol canım ya bugün ne güzel haberler aldık inşallah bizde böyle mutlu haberler veririz bizimde test yapmamıza az kaldı böyle burda okudukça sabırsızlanıyorum artık,bugün benim belim ağrıyo hafif hafif inşallah hamilelik belrtisidircanım ne alemdesin ?
aynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyimsağol canım ya bugün ne güzel haberler aldık inşallah bizde böyle mutlu haberler veririz bizimde test yapmamıza az kaldı böyle burda okudukça sabırsızlanıyorum artık,bugün benim belim ağrıyo hafif hafif inşallah hamilelik belrtisidirsen nasılsın varmı değişiklik
hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın,sen testi ne zaman yapmayı düşünüyorsunaynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim
adet günün hangi tarihaynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim
benim adetim normalde ayın 10 da oda tam iğnenin 14.cü günü oluyo şanşımahayırlısı demekten başka çaremiz yok canım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın,sen testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Çok sevindim canım senin adına allah sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah bende Dr dan geldim Dr sınırda kalp atışı dedi laf arasinda sonra bir sıkıntı görmedim kalp atışında dedi birsey anlamadım 3 ay düşük tehliken var kanaman varsa dedi iğne verdi çok zor bir süreç allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsinKızlaaarrr
Ben doktordan geldiiimmmRabbim sizlere deee, isteyen herkeslere nasip etsin inşallah sağlıklaaa... Hep dua ediyorruumm.. Ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallaahh; bebeğimizin kalp atışını duyduk biiizzz Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyorr.. Boyu 1,27 cm, tırnak kadaarr.. Pıtıpıtı atıyordu kalbiii Şimdi hamile olduğuma inandım işte, Allah'a şükürler olsuuunnn Rabbim sizlere de yaşatsın inşallaahhh
benimde 10 unda 14.gün oluyo bende dayanamam yaa 12.gün yaparım diyorumbenim adetim normalde ayın 10 da oda tam iğnenin 14.cü günü oluyo şanşımaşuan regliyi bekliym diyorum ama 10 gün geçince dayanabilirmiyim bilmiyorum sen ne zaman yapcan ?
aman erken regli olmazsak yapıveririz 12 sindebenimde 10 unda 14.gün oluyo bende dayanamam yaa 12.gün yaparım diyorum
yapıverelim gitsinaman erken regli olmazsak yapıveririz 12 sinde
Geçmiş olsun canm inşallah sağlıkla alırsın kucağına, şimdilik bir sorun yok yani sevindimÇok sevindim canım senin adına allah sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah bende Dr dan geldim Dr sınırda kalp atışı dedi laf arasinda sonra bir sıkıntı görmedim kalp atışında dedi birsey anlamadım 3 ay düşük tehliken var kanaman varsa dedi iğne verdi çok zor bir süreç allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Sağol canım TeşekkürHamilesinnn nn tebrik ediyorum canım benim. Daha küçük ama Allah tamamina erdirsin.
Allah razı olsun canımm sağoltamamdır kesin sonuç budur hamilesin tebrikler canım
Sağol canım TeşekkürHamilesinnn nn tebrik ediyorum canım benim. Daha küçük ama Allah tamamina erdirsin.
Cnm Tebruk edeim sen de hanilesiin.ayni gun ogrendik bakalim neler olacak[/QUOTE]OTE="Sinemzt13, post: 39760114, member: 652871"]Beta HCG 127.33 IU/L
BU NE DEMEK KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?