Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
arkadslar gecen hafta persbe ignemi oldum pek karin agrim vs. yoktu bugun batma oluyo sag kasigimda ve yumurtam sag da buyumustu ...acaba yeni mi catliyo yoksa farkli seylerden mi agri oluyoi? Hamile olan arkafaslari da cok tebrik ediyorm sagliklica kucaginza alirsinz insallah

Günaydın güzel bir gün olsun
dely çok sevindim canım rahatlamışsındır dilerim tamamınada erersin inşallah
Canım çok teşekkürler.. Eveet.. İnandım hamile olduğuma Amiinn.. Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah

dely canımm çok sevindimm pıtpıtları duymuşsun gözünüzaydınn sağlıkla kucağına al inşallahh
Hamile haberleri gelmişş ne güzell sağlıkla alın kucağınıza
Çok teşekkürle canıımm Eveeett.. Darısı sizlere olsuunn. Allah aratmasın inşallah..

aynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim
Güzel haberler gelsin inşallah kızlar Sabırsızlıkla bekliyorum ben de Gelecek bence geleceekk :)) İnşallahhh

Canım çok teşekkürler. Allah sağlık versin bebişlere inşallah.. Senin bebişin de iyiymiş maşallah Dinlen, iğneni kullan, hiç korkma annesi.. 9 ay boyunca yatanlar var. Sen biraz sabret, doktorun dediklerini yap, kısa zamanda daha da rahatlayacaksın inşallah hayırlısıyla İyi şeyler düşün canıımm

Merhaba, hoşgeldin. Adetlerin düzenli midir? Adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamıyordur bence canım, çatlayan çatlamış olmalı artık. 1 hafta geçmiş çünkü. Adet ağrısına benziyor mu batmalar? Öyle bir batmaysa bir ihtimal bebekle alakalı olabilir ama umutlandırmak istemem. İğne kaynaklı da olabilir. 1 hafta daha beklemen lazım.. Gönlüne göre olsun inşallah..

Günaydın cnaım
nasılsınız bugün bakalım ?

İyiyim canım saol.. İyiyiz mi dicem
İş güç zorluyor.. Şu bir kaç ayı da atlatsam, süper olacaaakk!!
Sen nasılsın? Teste az kaldıı
tabiki annesi artık sen 1,5 kişisin inşallah tez zamanda şu işi de bırakırsın da rahatlarsın artık.evet ya bugün 9.cu gün oldu adete de 6 gün falan kaldı pek umudum yok nedense hayırlısı olsun

tabiki annesi artık sen 1,5 kişisin inşallah tez zamanda şu işi de bırakırsın da rahatlarsın artık.evet ya bugün 9.cu gün oldu adete de 6 gün falan kaldı pek umudum yok nedense hayırlısı olsun
Hehehe :)

Canım umutsuz olmaaa.. Ben umutluyuumm İnşallaahhh güzel haberler geleceeekkk

ya cuma sabah olmustum ıgnemı ılk 2 gun felaket karın agrısı vardı ıkı gundur de bel agrısı cok fena kızlar yuruyemıyorum o derece yanı bugun 7. gunum merak edıyorum bakalım

geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et kendine

ya ayşe ben adet olmadım kafayı yicem

geçen ay 15 gün arayla oldum ama

normal de hep 18-20 arası olurdum

18 ocak ta oldum

bir de 3 şubat

oldu 5 mart
düzenin bozuldu herhalde test yaptın mı bebek olmasın

adetlerim duzenli canm umarim bebistr sizunsizde bu tur agrilar batmalr oldu

adetlerim duzenli canm umarim bebistr sizunsizde bu tur agrilar batmalr oldu
merhaba canım benim de iğnem 24 de oldu ilk 2gün çok ağrım olmuştu sonra azaldı şuan sadece bel ağrım var ara ara da rahime kramp giriyor.
Adet günüme 10 gün kala kasık ağrıları başlamıştı bende de, ama adet olduğum zamanlarda da olurdu öyle. Pek dikkate almamıştım o yüzden. Rahim ağrıları da bebiş olabilir yani

İnşallah biizmki de bebek ağrısıdır sen ne zaman test yaptın canım ?
Benim stres falan yapınca adetim gecikiyordu. Hemen adet günü, adet olmayınca test yapıp hüsrana uğrayınca daha kötü oluyor. Bu sefer de acaba erken mi yaptım, şu bu boşuna kararsız kalıyor insan. O yüzden artık son aylarda hep adetin geçmesini bekledim. Hele de adet olacak gibi kasık ağrıları olunca.. Adetim 2 gün geçince yapmıştım canım, 3. gün yani. Artık aaa!! dedim. Neyse çıksın :)) olamadım gitti dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…