Canım çok teşekkürler.. Eveet.. İnandım hamile olduğumadely çok sevindim canımrahatlamışsındır dilerim tamamınada erersin inşallah
Çok teşekkürle canıımmdely canımm çok sevindimm pıtpıtları duymuşsun gözünüzaydınn sağlıkla kucağına al inşallahh
Hamile haberleri gelmişş ne güzell sağlıkla alın kucağınıza
sağol canım ya bugün ne güzel haberler aldık inşallah bizde böyle mutlu haberler veririz bizimde test yapmamıza az kaldı böyle burda okudukça sabırsızlanıyorum artık,bugün benim belim ağrıyo hafif hafif inşallah hamilelik belrtisidirsen nasılsın varmı değişiklik
Güzel haberler gelsin inşallah kızlaraynen canım belimdeki ağrı hala devam ateşim yüksek çıkıyo ama bugün sabah kasıklarımda ağrı hissettim teste de adete de bişey kalmadı Rabbim hayırlısını versin ne diyim
Canım çok teşekkürler. Allah sağlık versin bebişlere inşallah.. Senin bebişin de iyiymiş maşallahÇok sevindim canım senin adına allah sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah bende Dr dan geldim Dr sınırda kalp atışı dedi laf arasinda sonra bir sıkıntı görmedim kalp atışında dedi birsey anlamadım 3 ay düşük tehliken var kanaman varsa dedi iğne verdi çok zor bir süreç allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Merhaba, hoşgeldin. Adetlerin düzenli midir? Adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamıyordur bence canım, çatlayan çatlamış olmalı artık. 1 hafta geçmiş çünkü. Adet ağrısına benziyor mu batmalar? Öyle bir batmaysa bir ihtimal bebekle alakalı olabilir ama umutlandırmak istemem. İğne kaynaklı da olabilir. 1 hafta daha beklemen lazım.. Gönlüne göre olsun inşallah..arkadslar gecen hafta persbe ignemi oldum pek karin agrim vs. yoktu bugun batma oluyo sag kasigimda ve yumurtam sag da buyumustu ...acaba yeni mi catliyo yoksa farkli seylerden mi agri oluyoi? Hamile olan arkafaslari da cok tebrik ediyorm sagliklica kucaginza alirsinz insallah
Günaydıngüzel bir gün olsun
Canım çok teşekkürler.. Eveet.. İnandım hamile olduğumaAmiinn.. Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah
Çok teşekkürle canıımmEveeett.. Darısı sizlere olsuunn. Allah aratmasın inşallah..
Güzel haberler gelsin inşallah kızlarSabırsızlıkla bekliyorum ben de Gelecek bence geleceekk :)) İnşallahhh
Canım çok teşekkürler. Allah sağlık versin bebişlere inşallah.. Senin bebişin de iyiymiş maşallahDinlen, iğneni kullan, hiç korkma annesi.. 9 ay boyunca yatanlar var. Sen biraz sabret, doktorun dediklerini yap, kısa zamanda daha da rahatlayacaksın inşallah hayırlısıyla İyi şeyler düşün canıımm
İyiyim canım saol.. İyiyiz mi dicemGünaydın cnaım
nasılsınız bugün bakalım ?
tabiki annesi artık sen 1,5 kişisinİyiyim canım saol.. İyiyiz mi dicem
İş güç zorluyor.. Şu bir kaç ayı da atlatsam, süper olacaaakk!!
Sen nasılsın? Teste az kaldıı
Hehehe :)tabiki annesi artık sen 1,5 kişisininşallah tez zamanda şu işi de bırakırsın da rahatlarsın artık.evet ya bugün 9.cu gün oldu adete de 6 gün falan kaldı pek umudum yok nedense hayırlısı olsun
inşlallah canım kardeş kardeş büyüsünler veletlerHehehe :)
Canım umutsuz olmaaa.. Ben umutluyuummİnşallaahhh güzel haberler geleceeekkk
geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et kendineÇok sevindim canım senin adına allah sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah bende Dr dan geldim Dr sınırda kalp atışı dedi laf arasinda sonra bir sıkıntı görmedim kalp atışında dedi birsey anlamadım 3 ay düşük tehliken var kanaman varsa dedi iğne verdi çok zor bir süreç allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et kendine
düzenin bozuldu herhalde test yaptın mı bebek olmasınya ayşe ben adet olmadım kafayı yicem
geçen ay 15 gün arayla oldum ama
normal de hep 18-20 arası olurdum
18 ocak ta oldum
bir de 3 şubat
oldu 5 mart
düzenin bozuldu herhalde test yaptın mı bebek olmasın
adetlerim duzenli canm umarim bebistr sizunsizde bu tur agrilar batmalr olduMerhaba, hoşgeldin. Adetlerin düzenli midir? Adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamıyordur bence canım, çatlayan çatlamış olmalı artık. 1 hafta geçmiş çünkü. Adet ağrısına benziyor mu batmalar? Öyle bir batmaysa bir ihtimal bebekle alakalı olabilir ama umutlandırmak istemem. İğne kaynaklı da olabilir. 1 hafta daha beklemen lazım.. Gönlüne göre olsun inşallah..
adetlerim duzenli canm umarim bebistr sizunsizde bu tur agrilar batmalr oldu
adetlerim duzenli canm umarim bebistr sizunsizde bu tur agrilar batmalr oldu
Adet günüme 10 gün kala kasık ağrıları başlamıştı bende de, ama adet olduğum zamanlarda da olurdu öyle. Pek dikkate almamıştım o yüzden. Rahim ağrıları da bebiş olabilir yanimerhaba canım benim de iğnem 24 de oldu ilk 2gün çok ağrım olmuştu sonra azaldı şuan sadece bel ağrım var ara ara da rahime kramp giriyor.
İnşallah biizmki de bebek ağrısıdırAdet günüme 10 gün kala kasık ağrıları başlamıştı bende de, ama adet olduğum zamanlarda da olurdu öyle. Pek dikkate almamıştım o yüzden. Rahim ağrıları da bebiş olabilir yani
Benim stres falan yapınca adetim gecikiyordu. Hemen adet günü, adet olmayınca test yapıp hüsrana uğrayınca daha kötü oluyor. Bu sefer de acaba erken mi yaptım, şu bu boşuna kararsız kalıyor insan. O yüzden artık son aylarda hep adetin geçmesini bekledim. Hele de adet olacak gibi kasık ağrıları olunca.. Adetim 2 gün geçince yapmıştım canım, 3. gün yani. Artık aaa!! dedim. Neyse çıksın :)) olamadım gitti dedimİnşallah biizmki de bebek ağrısıdırsen ne zaman test yaptın canım ?
merhaba canım benim de iğnem 24 de oldu ilk 2gün çok ağrım olmuştu sonra azaldı şuan sadece bel ağrım var ara ara da rahime kramp giriyor.[/QUOTEşu kramp bugün bendede hissedilir derecede var özellikle ayağa kalktığımda batıyo resmen bel ağrısı hafif var ay geçmiyo zaman ya bu süreç çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?