- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
ayy kuzum sanırım ben birazda üşüttüm hiç anlamıyorum artık neyin ne oldugunu :/
aynen benim şuan adet olack gibi ağrım var ayaklarımı ısıtamıyorumayy kuzum sanırım ben birazda üşüttüm hiç anlamıyorum artık neyin ne oldugunu :/
aynen benim şuan adet olack gibi ağrım var ayaklarımı ısıtamıyorum
Ay İnşallahSinemzt13 tatli telaslarin basliyor canim
İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorumSinemzt13 nasilsin.doktora gittin mi
tatlım mutlulugunun keyfini çıkart çok sevindim tekrar tebrşk ederimİyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorumDoktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
Sağol canım Allah razı Darısı başınıza olsun inşallah.tatlım mutlulugunun keyfini çıkart çok sevindim tekrar tebrşk ederimadetin geçince yapmıştın testini dmei bide hiç belirtin oldu mu ?
amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSağol canım Allah razı Darısı başınıza olsun inşallah.Yok benim hiç belirtim olmadı sadece biraz beyaz akıntım oldu yoğun olarak onun haricinde bişeyim yokttu..
Amin Amin Rabbim herkezin gönlüne göre versinamin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım sen neden böyle bi ümitsizliğe düştün bende pcosluyum. Rabbimin ol demesiyle olur her şey moralini yüksek tutmalısın.Ama bn pcosum iste
Canim 16 martta iyi benim doktorum da gebelik olursa 15 gün sonra gel keseyide görelim garanti olsun dedi[/QUOTE]E="Sinemzt13, post: 39783119, member: 652871"]İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorumDoktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
adetin geçmdyse ve gec döllenme olmussa gebe olma ihtimalin var. ama bosuna umut vermek de istemem.bi dahaki kan testinde kesin sonuc alırsn.Kizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdifikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Canım adetine kaç gün var olabilir benim arkadaşımın da 8 çıkmıştı sonra yukseldiadetin geçmdyse ve gec döllenme olmussa gebe olma ihtimalin var. ama bosuna umut vermek de istemem.bi dahaki kan testinde kesin sonuc alırsn.
Canım benim arkadasiminda 8 çıkmıştı sonra yükseldi inşallah vardır benimde 6 çıkmıştı sonra düştü: ( kaç gün var adetineKizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdifikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?