Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
tatlım mutlulugunun keyfini çıkart çok sevindim tekrar tebrşk ederim adetin geçince yapmıştın testini dmei bide hiç belirtin oldu mu ?

tatlım mutlulugunun keyfini çıkart çok sevindim tekrar tebrşk ederim adetin geçince yapmıştın testini dmei bide hiç belirtin oldu mu ?
Sağol canım Allah razı Darısı başınıza olsun inşallah. Yok benim hiç belirtim olmadı sadece biraz beyaz akıntım oldu yoğun olarak onun haricinde bişeyim yokttu..

E="Sinemzt13, post: 39783119, member: 652871"]İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ? [/QUOTE]
Canim 16 martta iyi benim doktorum da gebelik olursa 15 gün sonra gel keseyide görelim garanti olsun dedi

Kizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

E="Sinemzt13, post: 39783119, member: 652871"]İyiyim canım nasıl olayım hala kendime gelememiş bir şekilde ağlıyorum Doktoruma randevu bulamadım 16 marta anca gidicem kısmetse Sen Nasılsın ?
Canim 16 martta iyi benim doktorum da gebelik olursa 15 gün sonra gel keseyide görelim garanti olsun dedi[/QUOTE]
Ay hadi inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin hala inanamıyorum :) Bilmiyorum sende öyle misin :)

slm kızlar.ben de burayı sürekli takip ediyorm ancak yeni üye oldum.bu ay ilk defa iğne vurundum sonucu çok merak edyorm..bugün iğnenin 17. günü ve yarın evde test yapacam.umarm çift çizgiyi görürüm..

Kizlar merhaba az once betahcg sonucumu aldim 8,2 cikti laboratuvardaki bayn supheli dedi yarin aksam gidicem dr ama meraktan olucemm hamilemiyim ben simdi fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
adetin geçmdyse ve gec döllenme olmussa gebe olma ihtimalin var. ama bosuna umut vermek de istemem.bi dahaki kan testinde kesin sonuc alırsn.

Merhaba kızlar benimde bugün igneyi vurulali 11 gün oldu bu zaman a kadar hiç bi ağrı hiç bi belirti yok tu ya 8 martta adet olmam lazim hayırlısı bakalim sizce ne zaman test yapayim

Canım benim arkadasiminda 8 çıkmıştı sonra yükseldi inşallah vardır benimde 6 çıkmıştı sonra düştü: ( kaç gün var adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…